Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (6 μέλη και 70 επισκέπτες)

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
καλησπέρα μάγκες. ετοιμάζομαι για επιδρομή σε λίγη ώρα. τι προτείνετε? είμαι ανάμεσα σε Πετρούλα και Νικόλ. γουστάρω γλωσσόφυλλα και ψιλοGFE και έμαθα οτι αυτές είναι κάπως έτσι. ποιά απο τις 2 αξίζει πιο πολύ?
καλησπερα αδελφέ. Για πετρούλα δεν ξέρω αλλά Νικόλ .... :tits:  :cum:  :dancing: . Ίσως η πιο GFE κατάσταση αυτή τη στίγμή στην πόλη. Αν είσαι ευγενικός και καθαρός θα σε βάλει από κάτω και θα σε ξεζουμίσει. Μόνο αρνητικό η ψιλοάσχημη φατσούλα της αλλά ΜΗΝ κωλώσεις. Καλό βόλι  :sunglasses:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Γεια χαρα σε ολους, ηθελα να κανω την εξης ερωτηση: Η γνωστη Μαιρη, που τραγουδαη στο μπλε μαγαζι της Προμηθεως 19, αξιζει για καταθεση ????? και ρωταω γιατι εχω δει κριτηκες της, αλλα ειναι αναμηκτες μια καλη, μια κακια, μια ετσι και ετσι.Περασα και την ειδα, ωραια κοπελα δεν λεω αλλα ημουνα λιγο επιφυλακτηκος, γιατι βγηκε με εναν αερα καπως, και αυτο με εκανε να διστασω και να μην μπω μπορει να κανω και λαθος.
 Τελος παντων, οποιος ειναι γνωστης της καταστασης με την γνωστη μαιρουλα, παρακαλω ας μου πει για να μην παω στα τυφλα και κλαψω τα 30€, γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι ως γνωστον οπως ξερουμε ολοι μας,οποιος γνωριζει περι του θεματος ας με ενημερωσει.
Καλησπέρα αδελφέ. Πιστεύω πως έστω μια φορά στο απλό 30 ευρό η Μαιρούλα είναι must. Βιζί θανατηφόρο  :tits: , χωρίς περιττά κιλά αλλά και σε κάποιες στιγμές μάλλον διεκπεραιωτική. Προσωπικά έχω χαρεί κάθε ευρώ που της έδωσα

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Καλησπέρα αδελφέ. Πιστεύω πως έστω μια φορά στο απλό 30 ευρό η Μαιρούλα είναι must. Βιζί θανατηφόρο  :tits: , χωρίς περιττά κιλά αλλά και σε κάποιες στιγμές μάλλον διεκπεραιωτική. Προσωπικά έχω χαρεί κάθε ευρώ που της έδωσα
thanks για την πληροφορια φιλε nstssp ,θα δοκημασω καποια στιγμη την μαιρουλα στο απλο των 30€, και θα σου πω αν τεληκα ειχες δικαιο καλη συνεχεια φιλε.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Φρέσκα νέα  και ευχάριστα.

Το Κεφαλληνίας 8 ξανάνοιξε και μας περιμένει. Είχε ανοικτά τα φώτα του και ορθάνοικτη τη θωρακισμένη πόρτα του. :rockon:

Δεν πέρασα μέσα απλώς περιπολία με το αυτοκίνητο έκανα, μιας που δεν είχα σκοπό να περάσω ούτως ή άλλως, καθότι μετά το χθεσινό ξεζούμισμα από την Λούση θα αναγκάσθω σε ολιγοήμερο ρεπό , έτσι για να μη μου φύγει η γλύκα που με άφησε. :smitten:

Κατά τα άλλα το Λουξ αερίζεται, κλειστά μεν τα φώτα και οι πόρτες αλλά είχε διό τρία παράθυρα ανοικτά οπότε συμπεραίνω ότι εντός των ημερών θα μας ανοίξει. ;)

Όποιος πάει στο Κεφαλληνίας να κόψει κορδέλα ας ενημερώσει. :)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φρέσκα νέα  και ευχάριστα.

Το Κεφαλληνίας 8 ξανάνοιξε και μας περιμένει. Είχε ανοικτά τα φώτα του και ορθάνοικτη τη θωρακισμένη πόρτα του. :rockon:

Δεν πέρασα μέσα απλώς περιπολία με το αυτοκίνητο έκανα, μιας που δεν είχα σκοπό να περάσω ούτως ή άλλως, καθότι μετά το χθεσινό ξεζούμισμα από την Λούση θα αναγκάσθω σε ολιγοήμερο ρεπό , έτσι για να μη μου φύγει η γλύκα που με άφησε. :smitten:

Κατά τα άλλα το Λουξ αερίζεται, κλειστά μεν τα φώτα και οι πόρτες αλλά είχε διό τρία παράθυρα ανοικτά οπότε συμπεραίνω ότι εντός των ημερών θα μας ανοίξει. ;)

Όποιος πάει στο Κεφαλληνίας να κόψει κορδέλα ας ενημερώσει. :)

:rockon: :rockon: :rockon:

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Παιδιά η Νικόλ σε ποιό ίδρυμα παίζει?

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Αν έχεις πολλές καύλες πρωϊνιάτικα πάνε καρφί La femme, μόλις έπιασε δουλειά η Λούση που επίσης έχει πολλές μα πάρα πόλλες καύλες, και φαντάζομαι θα δουλεύει μέχρι τις 7 - 8 το βράδυ που εκτιμώ ότι θα είναι το τέλος της βάρδιας της.

Εγώ μόλις γύρισα από εκεί, την ξεθέωσα και με ξεθέωσε, πέρασα απίθανα, μας ξαναγύρισε ορεξάτη και ανανεωμένη η μικρή, θα ακολουθήσει φυσικά και πανυγηρική κριτική. :rockon:

φιλε αξυριστη ητανε πολυ τριχα μιλαμε πρωτη μερα και δεν ξυρισε τα ποδια της ρε ελεος τσιμπουσαν τα ποδια γενικα ειναι τριχωτη  κατα τα αλλα μετρια δεν ξαναπαω

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
η τζορτζια η ιταλιδα γιαγια χααχα με ειχε δωσει ενας συναγωνστιης απο δω ενα κινητο της την ειχα παρει περσι το καλοκαιρι να κανονισω να παω σε διαμερισμα στη περαια που δεχοταν αλλα ξαφνικα το κινητο αυτο παντα ειναι κλειστο απο τοτε εχω παρει πολλες φορες διαφορες ωρες οποτε η θα τα παρατησε η θα αλλαξε κινητο. Επισης σε μια κριτικη εδω μεσα ειχα διαβασει σε κατι μπουρδελα του 10ευρου αθηνα για μια τζορτζια γκιλφ και η περιγραφη ταιριαζε απολυτα. Τωρα εγω τοτε την ειχα παρει προμηθεως 25 πριν 3 χρονια ειχε της βυζαρες απεξω καβλοφατσα μιλφ και ενα ψιλο σαπιο μεγαλο κωλο κ φορουσε παντα βρακα ποτε στρινγκαγκι. Ακομα κ τοτε ηταν για ιδιαιτερα γουστα τωρα καμια 5ετια μετα θα πρεπη να χει γινει πολυ μα πολυ θειτσα

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.671
Πόντοι
2.720
Η nikol ειναι σε ρεπο διαρκειας απο οτι εμαθα σημερα αρα δε θα τη φας φιλε επισκεπτη. Ευκαιρια να ξαναεπισκευτεις την ομορφη πολη μας.  Οσων αφορα τη τζωρτζια ευχαριστω κυριε συναγωνιστα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
φιλε αξυριστη ητανε πολυ τριχα μιλαμε πρωτη μερα και δεν ξυρισε τα ποδια της ρε ελεος τσιμπουσαν τα ποδια γενικα ειναι τριχωτη  κατα τα αλλα μετρια δεν ξαναπαω

Τι να πω, εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα τέτοιο, ίσως γιατί δεν τα πολυδίνω σημασία.

Πάντως ίσως να είναι και θέμα χημείας, δεν είχα σκοπό φίλε τσοντάκια να σε παραπλανήσω. :-

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
η τζορτζια η ιταλιδα γιαγια χααχα με ειχε δωσει ενας συναγωνστιης απο δω ενα κινητο της την ειχα παρει περσι το καλοκαιρι να κανονισω να παω σε διαμερισμα στη περαια που δεχοταν αλλα ξαφνικα το κινητο αυτο παντα ειναι κλειστο απο τοτε εχω παρει πολλες φορες διαφορες ωρες οποτε η θα τα παρατησε η θα αλλαξε κινητο. Επισης σε μια κριτικη εδω μεσα ειχα διαβασει σε κατι μπουρδελα του 10ευρου αθηνα για μια τζορτζια γκιλφ και η περιγραφη ταιριαζε απολυτα. Τωρα εγω τοτε την ειχα παρει προμηθεως 25 πριν 3 χρονια ειχε της βυζαρες απεξω καβλοφατσα μιλφ και ενα ψιλο σαπιο μεγαλο κωλο κ φορουσε παντα βρακα ποτε στρινγκαγκι. Ακομα κ τοτε ηταν για ιδιαιτερα γουστα τωρα καμια 5ετια μετα θα πρεπη να χει γινει πολυ μα πολυ θειτσα

Μήπως θυμάσαι αν έχει κάνει κάποιο πέρασμα και από Ανδρέου Γεωργίου 4, πριν καμιά 3 - 4 χρόνια ? :huh: γιατί η περιγραφή τεριάζει πολύ με μιά που είχα πάρει τότε.

treliaris123

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες τι ασχήμια παίζει στα σπιτάκια του βαρδάρη; Ζήτημα από τα 10 σπίτια να υπάρχουν εμφανίσιμες κοπέλες στα 3. Είχα και τη βαλίτσα στο χέρι το μεσημέρι, ξεθεώθηκα να τη σέρνω από δω και από εκεί μέχρι να καταλήξω στη Τζοάννα στη Σαπφούς 5.

Ευτυχώς που βρέθηκε δηλαδή και πρόθυμος συναγωνιστής να βοηθήσει στο κουβάλημα  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε μάγκες τι ασχήμια παίζει στα σπιτάκια του βαρδάρη; Ζήτημα από τα 10 σπίτια να υπάρχουν εμφανίσιμες κοπέλες στα 3. Είχα και τη βαλίτσα στο χέρι το μεσημέρι, ξεθεώθηκα να τη σέρνω από δω και από εκεί μέχρι να καταλήξω στη Τζοάννα στη Σαπφούς 5.

Ευτυχώς που βρέθηκε δηλαδή και πρόθυμος συναγωνιστής να βοηθήσει στο κουβάλημα  :P
:2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Μπαζοσυννεφο που λεει κι Καραμαν  :grin:

Εσυ παλι τι κουβαλας σακο στα ντελα ? εχεις μεσα ερωτικα βοηθηματα μηπως ?  :think:

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Σας θυμηζει κατι το μωρο ?  :smitten:

treliaris123

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Από ταξίδι ερχόμουν χαχααχ. Μια τσατσά με ρώτησε αν είμαι πλασιέ  :2funny: :2funny: :2funny:

Κάνε τη βαλίτσα σε μπλε και εισαι μέσα  :2funny: :2funny: :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Τη ρενατα ηταν ωραιο μωρο μονο βυζι της ελειπε δεν την ειχα παριε ποτε αν και μιλφακιας ειδικα τοτε που δουλευε αυτη μονο μιλφ εψαχνα χααχαχα. Ρε τζο η αρραβωνιαρα σου η γερμανιδα η κριστιν ξερουμε που βολοδερνει?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom