jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
me makri ksan8o malli eskase miti h afroula .
Γιατι τι ειχε ?
εξτενσιονς κι ετσι ενοεις ?
gl πηρες ρε στου φριξου ?
me makri ksan8o malli eskase miti h afroula .
καλησπερα αδελφέ. Για πετρούλα δεν ξέρω αλλά Νικόλ .... . Ίσως η πιο GFE κατάσταση αυτή τη στίγμή στην πόλη. Αν είσαι ευγενικός και καθαρός θα σε βάλει από κάτω και θα σε ξεζουμίσει. Μόνο αρνητικό η ψιλοάσχημη φατσούλα της αλλά ΜΗΝ κωλώσεις. Καλό βόλικαλησπέρα μάγκες. ετοιμάζομαι για επιδρομή σε λίγη ώρα. τι προτείνετε? είμαι ανάμεσα σε Πετρούλα και Νικόλ. γουστάρω γλωσσόφυλλα και ψιλοGFE και έμαθα οτι αυτές είναι κάπως έτσι. ποιά απο τις 2 αξίζει πιο πολύ?
Καλησπέρα αδελφέ. Πιστεύω πως έστω μια φορά στο απλό 30 ευρό η Μαιρούλα είναι must. Βιζί θανατηφόρο , χωρίς περιττά κιλά αλλά και σε κάποιες στιγμές μάλλον διεκπεραιωτική. Προσωπικά έχω χαρεί κάθε ευρώ που της έδωσαΓεια χαρα σε ολους, ηθελα να κανω την εξης ερωτηση: Η γνωστη Μαιρη, που τραγουδαη στο μπλε μαγαζι της Προμηθεως 19, αξιζει για καταθεση ????? και ρωταω γιατι εχω δει κριτηκες της, αλλα ειναι αναμηκτες μια καλη, μια κακια, μια ετσι και ετσι.Περασα και την ειδα, ωραια κοπελα δεν λεω αλλα ημουνα λιγο επιφυλακτηκος, γιατι βγηκε με εναν αερα καπως, και αυτο με εκανε να διστασω και να μην μπω μπορει να κανω και λαθος.
Τελος παντων, οποιος ειναι γνωστης της καταστασης με την γνωστη μαιρουλα, παρακαλω ας μου πει για να μην παω στα τυφλα και κλαψω τα 30€, γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι ως γνωστον οπως ξερουμε ολοι μας,οποιος γνωριζει περι του θεματος ας με ενημερωσει.
thanks για την πληροφορια φιλε nstssp ,θα δοκημασω καποια στιγμη την μαιρουλα στο απλο των 30€, και θα σου πω αν τεληκα ειχες δικαιο καλη συνεχεια φιλε.Καλησπέρα αδελφέ. Πιστεύω πως έστω μια φορά στο απλό 30 ευρό η Μαιρούλα είναι must. Βιζί θανατηφόρο , χωρίς περιττά κιλά αλλά και σε κάποιες στιγμές μάλλον διεκπεραιωτική. Προσωπικά έχω χαρεί κάθε ευρώ που της έδωσα
Φρέσκα νέα και ευχάριστα.
Το Κεφαλληνίας 8 ξανάνοιξε και μας περιμένει. Είχε ανοικτά τα φώτα του και ορθάνοικτη τη θωρακισμένη πόρτα του.
Δεν πέρασα μέσα απλώς περιπολία με το αυτοκίνητο έκανα, μιας που δεν είχα σκοπό να περάσω ούτως ή άλλως, καθότι μετά το χθεσινό ξεζούμισμα από την Λούση θα αναγκάσθω σε ολιγοήμερο ρεπό , έτσι για να μη μου φύγει η γλύκα που με άφησε.
Κατά τα άλλα το Λουξ αερίζεται, κλειστά μεν τα φώτα και οι πόρτες αλλά είχε διό τρία παράθυρα ανοικτά οπότε συμπεραίνω ότι εντός των ημερών θα μας ανοίξει. ;)
Όποιος πάει στο Κεφαλληνίας να κόψει κορδέλα ας ενημερώσει.
Νικόλ Γαλλίδα είναι πρωινή συνήθως στο Σαπφώς 7. Υπάρχουν και αρκετες κριτικέςΠαιδιά η Νικόλ σε ποιό ίδρυμα παίζει?
Αν έχεις πολλές καύλες πρωϊνιάτικα πάνε καρφί La femme, μόλις έπιασε δουλειά η Λούση που επίσης έχει πολλές μα πάρα πόλλες καύλες, και φαντάζομαι θα δουλεύει μέχρι τις 7 - 8 το βράδυ που εκτιμώ ότι θα είναι το τέλος της βάρδιας της.
Εγώ μόλις γύρισα από εκεί, την ξεθέωσα και με ξεθέωσε, πέρασα απίθανα, μας ξαναγύρισε ορεξάτη και ανανεωμένη η μικρή, θα ακολουθήσει φυσικά και πανυγηρική κριτική.
φιλε αξυριστη ητανε πολυ τριχα μιλαμε πρωτη μερα και δεν ξυρισε τα ποδια της ρε ελεος τσιμπουσαν τα ποδια γενικα ειναι τριχωτη κατα τα αλλα μετρια δεν ξαναπαω
η τζορτζια η ιταλιδα γιαγια χααχα με ειχε δωσει ενας συναγωνστιης απο δω ενα κινητο της την ειχα παρει περσι το καλοκαιρι να κανονισω να παω σε διαμερισμα στη περαια που δεχοταν αλλα ξαφνικα το κινητο αυτο παντα ειναι κλειστο απο τοτε εχω παρει πολλες φορες διαφορες ωρες οποτε η θα τα παρατησε η θα αλλαξε κινητο. Επισης σε μια κριτικη εδω μεσα ειχα διαβασει σε κατι μπουρδελα του 10ευρου αθηνα για μια τζορτζια γκιλφ και η περιγραφη ταιριαζε απολυτα. Τωρα εγω τοτε την ειχα παρει προμηθεως 25 πριν 3 χρονια ειχε της βυζαρες απεξω καβλοφατσα μιλφ και ενα ψιλο σαπιο μεγαλο κωλο κ φορουσε παντα βρακα ποτε στρινγκαγκι. Ακομα κ τοτε ηταν για ιδιαιτερα γουστα τωρα καμια 5ετια μετα θα πρεπη να χει γινει πολυ μα πολυ θειτσα
μηπως την μπερδευεις με την ρενατα την ουγγαρεζα μιλφ;Μήπως θυμάσαι αν έχει κάνει κάποιο πέρασμα και από Ανδρέου Γεωργίου 4, πριν καμιά 3 - 4 χρόνια ?
Ρε μάγκες τι ασχήμια παίζει στα σπιτάκια του βαρδάρη; Ζήτημα από τα 10 σπίτια να υπάρχουν εμφανίσιμες κοπέλες στα 3. Είχα και τη βαλίτσα στο χέρι το μεσημέρι, ξεθεώθηκα να τη σέρνω από δω και από εκεί μέχρι να καταλήξω στη Τζοάννα στη Σαπφούς 5.
Ευτυχώς που βρέθηκε δηλαδή και πρόθυμος συναγωνιστής να βοηθήσει στο κουβάλημα
Ρε μάγκες τι ασχήμια παίζει στα σπιτάκια του βαρδάρη; Ζήτημα από τα 10 σπίτια να υπάρχουν εμφανίσιμες κοπέλες στα 3. Είχα και τη βαλίτσα στο χέρι το μεσημέρι, ξεθεώθηκα να τη σέρνω από δω και από εκεί μέχρι να καταλήξω στη Τζοάννα στη Σαπφούς 5.
Ευτυχώς που βρέθηκε δηλαδή και πρόθυμος συναγωνιστής να βοηθήσει στο κουβάλημα