Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Από ταξίδι ερχόμουν χαχααχ. Μια τσατσά με ρώτησε αν είμαι πλασιέ  :2funny: :2funny: :2funny:

Κάνε τη βαλίτσα σε μπλε και εισαι μέσα  :2funny: :2funny: :2funny:

:grin:

Ασε τις βαλιτσες και πες για Τζοαννα τωρα
Τη ρενατα ηταν ωραιο μωρο μονο βυζι της ελειπε δεν την ειχα παριε ποτε αν και μιλφακιας ειδικα τοτε που δουλευε αυτη μονο μιλφ εψαχνα χααχαχα. Ρε τζο η αρραβωνιαρα σου η γερμανιδα η κριστιν ξερουμε που βολοδερνει?????

:dunno: Θα αλμυριζει τα βυζια της πουθενα  :grin:
Σου λειπει ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μηπως την μπερδευεις με την ρενατα την ουγγαρεζα μιλφ;

Αυτά που θυμάμαι είναι, ότι ήταν Ιταλίδα (από δήλωση της εεε), milf γύρω στα 50+, μελαχροινή και νταρντάνα, και Ελληνικά δεν μιλούσε καθόλου.

Μια φορά την πήρα όλο κι όλο, το χάρηκα μεν, αλλά την είχα ξεθεώσει θυμάμαι, καθότι δεν έχυνα και τα είχε πάιξει η γιαγιάκα  :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν βγει κανεις μη ξεχασει το Κεφαληνιας

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αν βγει κανεις μη ξεχασει το Κεφαληνιας

Το λοιπόν στις 6 το απόγευμα περίπου, Villa, Φριξου 14 και Ανρ. Γεωργίου 4 κλειστά προφανώς λόγω θέρους, μιας και τα κορίτσια θέλουν να κάνουν και αυτά τα μπανάκια τους, εξάλλου λείπει και πολυς κόσμος και σίγουρα οι δουλειές θα είναι πεσμένες.

Μπορεί βέβαια να ανοίξουν βραδινή βάρδια, ας ενημερώσει όποιος βγει τσάρκα. ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το λοιπόν στις 6 το απόγευμα περίπου, Villa, Φριξου 14 και Ανρ. Γεωργίου 4 κλειστά προφανώς λόγω θέρους, μιας και τα κορίτσια θέλουν να κάνουν και αυτά τα μπανάκια τους, εξάλλου λείπει και πολυς κόσμος και σίγουρα οι δουλειές θα είναι πεσμένες.

Μπορεί βέβαια να ανοίξουν βραδινή βάρδια, ας ενημερώσει όποιος βγει τσάρκα. ;)

το κεφαληνιας ανοιχτο ηταν ?  :think:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Το Σάββατο το βράδυ σε μια τσάρκα πέτυχα στο πράσινι μια Αλεξάνδρα ξανθιά η οποία μάλλον μόλις είχε πιάσει βάρδια και δεν είχε κανέναν άλλο. Στο σαλόνι μου κατάβασε το παντελόνι και κολοτριβόταν. Αφού με έσπρωχνε μέσα στο δομάτιο :s&m_3:. Τα είδα όλα και μόλις με έβαλε μέσα με έριξε στο κρεβάτι. Τελικά 'ομως έφυγα..............
Όταν βγήκε στο σαλόνι της λέω : τικανεις και μου απαντάει τσιπ καλα.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως θυμάσαι αν έχει κάνει κάποιο πέρασμα και από Ανδρέου Γεωργίου 4, πριν καμιά 3 - 4 χρόνια ? :huh: γιατί η περιγραφή τεριάζει πολύ με μιά που είχα πάρει τότε.
ναι αυτη ηταν 100% την ειχα παρει και εγω εκει.μοθ ειχε αρεσει πολυ και ματα βρηκα το κινητο της και την πηρα τηλ και μου εδωσε ραντεβοθ περεα,πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο οπου ολα καλα,αλλα ξενερωσα γιατι στο φως πολυ χαλια η μανταμ,ειχε και μια τεραστια οθλη στην κοιλια απο καισαρικη ασε αηδιασα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το Σάββατο το βράδυ σε μια τσάρκα πέτυχα στο πράσινι μια Αλεξάνδρα ξανθιά η οποία μάλλον μόλις είχε πιάσει βάρδια και δεν είχε κανέναν άλλο. Στο σαλόνι μου κατάβασε το παντελόνι και κολοτριβόταν. Αφού με έσπρωχνε μέσα στο δομάτιο :s&m_3:. Τα είδα όλα και μόλις με έβαλε μέσα με έριξε στο κρεβάτι. Τελικά 'ομως έφυγα..............
Όταν βγήκε στο σαλόνι της λέω : τικανεις και μου απαντάει τσιπ καλα.

σε ποιο ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι αυτη ηταν 100% την ειχα παρει και εγω εκει.μοθ ειχε αρεσει πολυ και ματα βρηκα το κινητο της και την πηρα τηλ και μου εδωσε ραντεβοθ περεα,πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο οπου ολα καλα,αλλα ξενερωσα γιατι στο φως πολυ χαλια η μανταμ,ειχε και μια τεραστια οθλη στην κοιλια απο καισαρικη ασε αηδιασα.

Ντάξυ τάχε τα χρονάκια της και τότε,50+ είπαμε, εξάλλου η εμπειρία είναι που μετράει, εγώ μιά φορά την είχα πάρει μόνον, αλλά την θυμάμαι ακόμη και τώρα, εννοώ ότι δεν μου ήταν αδιάφορη, ανώ άλλες αν δεν γράψω κριτική μπορεί να τις ξεχάσω κοιόλας. :cheesy: ;)

Τώρα που το λες θυμάμαι ότι μου είχε πει ότι έμενε περαία. :)

Επισκέπτης
Πορνοεπιδρομή των ηρωικών Μαανεσκιγκικων στρατευμάτων.

Το κεφαλληνιάς είχε την Εμμανουέλα την λεπτή ομορφούλα ρουμάνα τώρα για βραδυνή. Η τσατσά ήταν η πολύ ευγενική και καλή κυρία από Φρίξου 14. Αυτή με το αγορέ ξανθό μαλλί λέω. Επειδή με ξέρει λοιπόν ρώτησα κάποιες παραπάνω πληροφορίες και παραθέτω.. πρωινή στο μαγαζί αυτό θα δουλεύει η Αννίτα, απ'οτι κατάλαβα αυτό είναι ίσως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Το βράδυ με διαβεβαίωνε ότι θα είναι από εδώ και πέρα η Εμμανουέλλα.
Ρώτησα ποιές δουλεύουν τότε στο Φρίξου 14 εφόσον άδειασε μια βάρδια με την Εμμανουέλλα εκεί.
Το καινούργιο πρωινό σποτ το παίρνει η BBW Λάουρα με βραδυνή κλασσικά την Αντριάννα.
Επόμενη σκέψη μου ήταν ποιά θα δουλεύει τώρα στο Έρως του βαρδάρη με την Αννίτα εκεί, έτσι και πήγα για να ανακαλύψω.  :sunglasses:
Στο βαρδάρη λοιπόν είδα την Μάρα (έτσι νομίζω πως την λένε, είναι μια καινούργια ξανθιά με λίγο ζουμπουρλούδικο σωματάκι που δούλευε στο ανορθόγραφο μέχρι λίγες μέρες πριν.
Ένα άλλο νέο είναι ότι η Ντέσυ, εκείνη η μελαχροινή πιτσιρίκα νταρντοβουλγάρα πήρε μεταγραφή με τα αγελαδίσια τεράστια βυζιά της στο Ταντάλου 14.
Εν τέλει τα γύρισα σχεδόν όλα... στα υπόλοιπα δεν είχαμε κάτι συνταρακτικό.

Ταντάλου 8: Μια ρωσσίδα λογικά μεγάλη σε ηλικία μελαχροινή με κοντό μαλλί την έχω δει πάρα πολλές φορές δεν μ'αρέσει.
Σ20: Η παλιά Βανέσα που δούλευε Ταντάλου 14 ξαναβγήκε στην φόρα εκεί με το πολύ όμορφο φυσικό βυζί και την μεγάλη σέξυ λεκάνη, μέσα είναι λίγο ντεκαβλέ.
Σ8: Η Αριάννα τοπλες και ζεστή στο χαιρέτισμα.
Σ7: Η Βουλγάρα ψιλοbusty σωματότυπου και κοντή Ρωξάνα.
Σ5: Ιονέλα.
Π11: Βερόνικα.

Καλές βουτίες σε θάλασσες και μουνάκια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προφανως στο πρασινο τανταλου και σαπφους.....γωνια

Ντάξυ τάχε τα χρονάκια της και τότε,50+ είπαμε, εξάλλου η εμπειρία είναι που μετράει, εγώ μιά φορά την είχα πάρει μόνον, αλλά την θυμάμαι ακόμη και τώρα, εννοώ ότι δεν μου ήταν αδιάφορη, ανώ άλλες αν δεν γράψω κριτική μπορεί να τις ξεχάσω κοιόλας. :cheesy: ;)

Τώρα που το λες θυμάμαι ότι μου είχε πει ότι έμενε περαία. :)
παντως και η ρενατα καιτοι ουγγαρεζα δηλωνε απο βουδαπεστη ιταλικα μιλαγε ....αλλα πολυ καριολα....μια φορα μου την ειχε σπασει..... :tickedoff:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πορνοεπιδρομή των ηρωικών Μαανεσκιγκικων στρατευμάτων.
http://[URL unfurl="true"]www.scavengeinc.com/images/Product/medium/forplay/sexy-army-siren-costume.jpg[/img[/URL]] Λοχος Προσο-ΧΗ

Το κεφαλληνιάς είχε την Εμμανουέλα την λεπτή ομορφούλα ρουμάνα τώρα για βραδυνή. Η τσατσά ήταν η πολύ ευγενική και καλή κυρία από Φρίξου 14.
[b]Αυτη ειναι που ηταν Μαντζαρου ?  :think[/b]:
Αυτή με το αγορέ ξανθό μαλλί λέω. Επειδή με ξέρει λοιπόν ρώτησα κάποιες παραπάνω πληροφορίες και παραθέτω.. πρωινή στο μαγαζί αυτό θα δουλεύει η Αννίτα, απ'οτι κατάλαβα αυτό είναι ίσως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.
[b]Το Φρ 14 γιατι εκλεισε σου ειπε ?  :think:[/b]
Ρώτησα ποιές δουλεύουν τότε στο Φρίξου 14 εφόσον άδειασε μια βάρδια με την Εμμανουέλλα εκεί.
Το καινούργιο πρωινό σποτ το παίρνει η BBW Λάουρα με βραδυνή κλασσικά την Αντριάννα.

Επόμενη σκέψη μου ήταν ποιά θα δουλεύει τώρα στο Έρως του βαρδάρη με την Αννίτα εκεί, έτσι και πήγα για να ανακαλύψω.  :cool:
:headbang3: :headbang3: :headbang3: [b]Ετσι λειτουργουν οι πουτανοκομαντο δεν αφηνουν τον εχθρο σε χλωρο κλαρι  [/b]

Ταντάλου 8: Μια ρωσσίδα λογικά [color=red]μεγάλη σε ηλικία[/color] μελαχροινή με κοντό μαλλί την έχω δει πάρα πολλές φορές [color=red]δεν μ'αρέσει.[/color]
[b]Σωωωωπα  :2funny:[/b]

Καλές βουτίες σε θάλασσες και μουνάκια!
[b]Και θυμηθητε , οχι σκουπιδια , οχι πλαστικα Σε θαλλασες και ακτες [/b]

Επισκέπτης
Ναι έχει δουλέψει αυτή η Εμμανουέλλα σε Μαντζάρου 10, Σαπφούς 20 και Κεφαλληνιάς.
Το Φρίξου 14 δεν έκλεισε, δουλεύει κανονικά...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι έχει δουλέψει αυτή η Εμμανουέλλα σε Μαντζάρου 10, Σαπφούς 20 και Κεφαλληνιάς.
Το Φρίξου 14 δεν έκλεισε, δουλεύει κανονικά...

Κλειστο το ειδε ο γκειμοβερας και το ντεντεφωνο ειναι οφφ...
τεςπα και ανοχτο με την κομοδινοπουλου ναναι παλι κλειστο ειναι  :cheesy:

Δε ρωτησες για ντεντεφωνο στο Κεφαληνιας ε ?  :think:

επισης .. απο φωτισμο την παλευουν εκει ? περισι αν πηγαινες μερα ηθελε ενα τεταρτο μεχρι να δεις που εισαι
μια φορα ειχα πιασει κουβεντα με την κλαστικη κουκλα  :2funny: τι ακνει αυτη την ειδες ? καλα ειναι  ? :2funny:

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
παιδια δεν ξερω αλλα μου φενεται οτιαυτη η περιοδος ειναι η περιοδος με τις πιο ασχημες πουτανες που υπηρξαν ποτε στον βαρδαρη  :-

δηλαδη γκομενα (τζοαννα) με μουστακι βεληγκεκα πρεπει να εχεις πολλες αγαμιες για να πηδηξεις

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιδια δεν ξερω αλλα μου φενεται οτιαυτη η περιοδος ειναι η περιοδος με τις πιο ασχημες πουτανες που υπηρξαν ποτε στον βαρδαρη  :-

δηλαδη γκομενα (τζοαννα) με μουστακι βεληγκεκα πρεπει να εχεις πολλες αγαμιες για να πηδηξεις

:2funny:

μας παρατησε και η φιλη σου η Μαντυ .. δεν της τον δοσαμε κιολας ... :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κλειστο το ειδε ο γκειμοβερας και το ντεντεφωνο ειναι οφφ...
τεςπα και ανοχτο με την κομοδινοπουλου ναναι παλι κλειστο ειναι  :cheesy:

Δε ρωτησες για ντεντεφωνο στο Κεφαληνιας ε ?  :think:
παντως τα παλια δεν δουλευουν....

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
ε προλαβα να την δωσω εγω μια φορα,αλλα μετρια πραγματα εκτος απο το σουπερ καραμπαλικινγκ (πρωτη φορα ειδα να χωνονται και τα ΔΥΟ αρχιδια μου στο στομα πουτανας)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ε προλαβα να την δωσω εγω μια φορα,αλλα μετρια πραγματα εκτος απο το σουπερ καραμπαλικινγκ (πρωτη φορα ειδα να χωνονται και τα ΔΥΟ αρχιδια μου στο στομα πουτανας)

δυο .. τσσσσ  ισα με τεσσερα επειρνε το μωγο μου  :smitten:

ααχχχ παναια μμ δυσκολος χειμωνα ερχετε  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom