Πορνοεπιδρομή των ηρωικών Μαανεσκιγκικων στρατευμάτων.
Το κεφαλληνιάς είχε την Εμμανουέλα την λεπτή ομορφούλα ρουμάνα τώρα για βραδυνή. Η τσατσά ήταν η πολύ ευγενική και καλή κυρία από Φρίξου 14. Αυτή με το αγορέ ξανθό μαλλί λέω. Επειδή με ξέρει λοιπόν ρώτησα κάποιες παραπάνω πληροφορίες και παραθέτω.. πρωινή στο μαγαζί αυτό θα δουλεύει η Αννίτα, απ'οτι κατάλαβα αυτό είναι ίσως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Το βράδυ με διαβεβαίωνε ότι θα είναι από εδώ και πέρα η Εμμανουέλλα.
Ρώτησα ποιές δουλεύουν τότε στο Φρίξου 14 εφόσον άδειασε μια βάρδια με την Εμμανουέλλα εκεί.
Το καινούργιο πρωινό σποτ το παίρνει η BBW Λάουρα με βραδυνή κλασσικά την Αντριάννα.
Επόμενη σκέψη μου ήταν ποιά θα δουλεύει τώρα στο Έρως του βαρδάρη με την Αννίτα εκεί, έτσι και πήγα για να ανακαλύψω.
Στο βαρδάρη λοιπόν είδα την Μάρα (έτσι νομίζω πως την λένε, είναι μια καινούργια ξανθιά με λίγο ζουμπουρλούδικο σωματάκι που δούλευε στο ανορθόγραφο μέχρι λίγες μέρες πριν.
Ένα άλλο νέο είναι ότι η Ντέσυ, εκείνη η μελαχροινή πιτσιρίκα νταρντοβουλγάρα πήρε μεταγραφή με τα αγελαδίσια τεράστια βυζιά της στο Ταντάλου 14.
Εν τέλει τα γύρισα σχεδόν όλα... στα υπόλοιπα δεν είχαμε κάτι συνταρακτικό.
Ταντάλου 8: Μια ρωσσίδα λογικά μεγάλη σε ηλικία μελαχροινή με κοντό μαλλί την έχω δει πάρα πολλές φορές δεν μ'αρέσει.
Σ20: Η παλιά Βανέσα που δούλευε Ταντάλου 14 ξαναβγήκε στην φόρα εκεί με το πολύ όμορφο φυσικό βυζί και την μεγάλη σέξυ λεκάνη, μέσα είναι λίγο ντεκαβλέ.
Σ8: Η Αριάννα τοπλες και ζεστή στο χαιρέτισμα.
Σ7: Η Βουλγάρα ψιλοbusty σωματότυπου και κοντή Ρωξάνα.
Σ5: Ιονέλα.
Π11: Βερόνικα.
Καλές βουτίες σε θάλασσες και μουνάκια!