You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (9 μέλη και 48 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
Πονηρουλη.!! Κατι ξες εσυ.!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
Τι έγινε ρε παίδες, ούτε μια Θεσσαλονικιώτικη, κριτική στις τελευταίες 45, πάει το κλείσαμε το μαγαζι. :S
Τι κάνούμε, σταματήσαμε να πηδάμε ή βαριόμαστε να γράφουμε
Μερικοί, μερικοί βέβαια χρωστάνε κριτικές ;) ;)
ξέρουν αυτοί.
Νηστεια αμαρτωλοι.!! Θα πεσει φωτια να μας καψει.!!!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Νηστεια αμαρτωλοι.!! Θα πεσει φωτια να μας καψει.!!!
Την προσευχή ξέχασες.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καραμαν ασε τις νυστειες και τις βλακειες εδω εχουμ προβλημα ...
Η Ρομινα πηγε στη θαλλασα και δεν υπαρχει καποιος να της βαλει αντιλιακο
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=83633.0;attach=364818;image[/img[/URL]]
τι κανουμε τωρα ? :think:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=83633.0;attach=364818;image[/img[/URL]]
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
Καραμαν ασε τις νυστειες και τις βλακειες εδω εχουμ προβλημα ...
[/quote]
ουιιι γαμωτο.!! μεχρι να κατεβω αθηνα θα εχει καει και θα εχει γινει black magic woman και αυτη.!! :2funny: :2funny: :2funny:
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Δεν ξέρω αν έχει σημασία... Δε λέω ότι έχει σημασία...
Απλά ενημερώνω ότι στο Προμηθέως 11 έχει κρυφές κάμερες στους κοινόχρηστους χώρους... Δεν λέω για τα δωμάτια, δεν ξέρω, έχω κάποιο καιρό να μπώ, αλλά στον κοινόχρηστο έχει 1000%... Η πιο εμφανής είναι με το που μπείς μέσα, πάνω απο το κεφάλι σου, πάνω απο την πόρτα είναι η μία, σε μορφή ραντάρ και έχει μια μαύρη τρυπούλα χαμηλά στην πρόσοψη απο την οποία βλέπει ο φακός...
Ίσως να μην έχει σημασία, απλά αφού το είδα και το ξέρω οφείλω να ενημερώσω για παν ενδεχόμενο...
Απλά ενημερώνω ότι στο Προμηθέως 11 έχει κρυφές κάμερες στους κοινόχρηστους χώρους... Δεν λέω για τα δωμάτια, δεν ξέρω, έχω κάποιο καιρό να μπώ, αλλά στον κοινόχρηστο έχει 1000%... Η πιο εμφανής είναι με το που μπείς μέσα, πάνω απο το κεφάλι σου, πάνω απο την πόρτα είναι η μία, σε μορφή ραντάρ και έχει μια μαύρη τρυπούλα χαμηλά στην πρόσοψη απο την οποία βλέπει ο φακός...
Ίσως να μην έχει σημασία, απλά αφού το είδα και το ξέρω οφείλω να ενημερώσω για παν ενδεχόμενο...
Επισκέπτης
Και στα άλλα έχει φίλε. Επίσης μην ξεχνάς ότι Το προμ 11 είναι μέρος των τριδύμων, Σ5 και Σ7 δηλαδή.
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Νασε καλα φιλε arisk, δεν ξερεις ποσο καλο εκανες με αυτη σου την πληροφορια.Δεν ξέρω αν έχει σημασία... Δε λέω ότι έχει σημασία...
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Αγαπητοι συναδελφοι, μηλαω για οσους ανοιξαν θεμα περι καμερας, υπαρχει εστω και 1 στο εκατομμυριο να εχει και μεσα στα δωματια και να μας κανουν μπανηστιρη ??????????????????????????????????????
extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
οι μισοι μαζευουν λεφτα για διακοπες και αλλοι μισοι ειναι ειδη διακοπες μαλλον αυτος ειναι ο λογος που δεν υπαρχουν κρητικες.....Νηστεια αμαρτωλοι.!! Θα πεσει φωτια να μας καψει.!!!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Λογικα οταν τραβας καλωδια αφηνεις παντου αναμονες , ποτε δε ξερεις τι θα σου χρειαστει και ποτεΑγαπητοι συναδελφοι, μηλαω για οσους ανοιξαν θεμα περι καμερας, υπαρχει εστω και 1 στο εκατομμυριο να εχει και μεσα στα δωματια και να μας κανουν μπανηστιρη ??????????????????????????????????????
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το 120 σαν τιμη απο που προεκυψε;παιδες μια ερωτηση ...
καθε φορα που παω σε ενα σπιτι στο πρωτο 10 τελιωνω μ τη μια... ετσι σκεφτομαι να παρω προγραμμα 120 ευρω, και θελω να μαβω αν στο 120 ευρω εχουμε διπλη εκσπερματωση...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γυριζει η χριστινα......Ταξτε μου
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
παιδες μια ερωτηση ...
καθε φορα που παω σε ενα σπιτι στο πρωτο 10 τελιωνω μ τη μια... ετσι σκεφτομαι να παρω προγραμμα 120 ευρω, και θελω να μαβω αν στο 120 ευρω εχουμε διπλη εκσπερματωση...
Ξεκαθαρισε το για να μην εχεις εκπληξεις ειναι λιγο "νταμπαντουμπες " γενικως
μπορει να νακουσεις κανενα " Ιφκαριστω μουρο μου γκεια σου "
Ν Ουρανου το διαυκρηνιζανε οτι το προγραμμα ειναι μισαωρο+ με δυο εκτωνωσεις
εκτος αυτου εχει το φθηνοτερο τζακουζι στα 100 γιουρια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις