Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η τσατσα με ειπε για το μεγαλυτερο προγραμα που ειναι 120 ευρω, τσακουζι κτλ
ααα......κοιτα η ευα ελεγε η τσατσα οτι με τζακουζι φουλ με 150 αν θυμαμαι καλα δεχεται και με δυο εκτονωσεις μεσα στον προβλεπομενο χρονο.....οι περισσοτερες αλλες θαρρω πως οχι.....ή οι τιμες ειναι γενικα παραπανω.....κατι ειχε ακουστει για 200 ευρω παλια απο συναγωνιστη στο ερως 16 αλλα εκει βαρανε γενικα στις τιμες....κοιτα λιγο,ρωτα ,κανε μια ερευνα αγορας και παζαρι που λεμε....αλλα να αξιζει η κοπελα....για ποια σκεφτεσαι;

lazar

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καρλα η χριστινα απο το αγιου γεωργιου... εχουμε καμια πληροφορια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καρλα η χριστινα απο το αγιου γεωργιου... εχουμε καμια πληροφορια?
χριστινα αψογη συμφωνω....και γω θα επαιρνα.....αλλα λειπει νομιζω αυτην την περιοδο στην πατριδα της......

καρλα δεν ξερω ακομα....δεν εχω προσωπικη αποψη.......

lazar

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εχουμε κανα τηλ απο το αγιου γεωργιου να μας πουνε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διλαδι παιζει να μην εχει δυο εκσπερματωσεις? που ειναι το Ν ουρανου?
το τερμα κατω λεει πισω απο porto center......εκει πραγματι ειναι πιο οικονομικοι γενικα....αν πετυχεις καμια ειρηνη λεει με χιλια ......

lazar

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εχετε λινκ με σχολια???? διοτι στι λιστα δεν υπαρχει

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
κατι λιγο (ασχετο!!!)

Λουκέτο και στους Οίκους Ανοχής της Αθήνας
04/08/2011 15:37

Πονοκέφαλο προκαλεί στο δήμο Αθηναίων το φαινόμενο της παράνομης λειτουργίας οίκων ανοχής.

Όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, μολονότι στα όρια του δήμου λειτουργούν μόνον τρεις οίκοι ανοχής με άδεια εγκατάστασης, από τις αρχές του έτους έως τις 12 Ιουλίου, το αρμόδιο γραφείο του δήμου σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, προχώρησε σε 71 σφραγίσεις και 128 επανασφραγίσεις οίκων ανοχής, λόγω παραβίασης των σφραγίδων.

Στα όρια του δήμου λειτουργούν μόνον τρεις οίκοι ανοχής με άδεια εγκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι, περίπου 300, οι οποίοι λειτουργούν χωρίς άδεια εγκατάστασης, έχουν σφραγιστεί από την αρμόδια υπηρεσία, όπως προβλέπεται από το νόμο, αναφέρει στο έγγραφό του ο υπουργός Εσωτερικών.

Και προσθέτει ότι "στη συντριπτική τους πλειονότητα οι εκμεταλλευτές των σφραγισμένων οίκων (μισθωτές, ιδιοκτήτες κ.λπ.), παραβιάζουν τις σφραγίδες και συνεχίζουν την παράνομη λειτουργία τους. Αυτό έχει ως συνέπεια το αρμόδιο γραφείο του δήμου να πραγματοποιεί συνεχείς επανασφραγίσεις".

Ο κ. Καστανίδης ενημερώνει, επιπλέον, ότι ο δήμος Αθηναίων έχει καταθέσει προτάσεις για την αναμόρφωση του νομικού πλαισίου που διέπει την άδεια εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων με αυτό το αντικείμενο και οι προτάσεις αυτές θα αξιολογηθούν από τα συναρμόδια υπουργεία, σε συνεργασία με την ΚΕΔΚΕ, και θα εξεταστεί η σκοπιμότητα ανάληψης κάθε απαραίτητης πρωτοβουλίας.

κλειστε τα μπουρδελα και ανοιξτε (φρουτακια και καζινο) για να εχουν δουλεια  οι πουτανες  πολυτελειας!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εχουμε κανα τηλ απο το αγιου γεωργιου να μας πουνε?

Το μοναστηρι του Αγιου Γεωργιου θελεις ?  :crazy:
αχαχαχαχα αυτο ειναι ειδηση ...
Απελπισμενος μπουδρελιαρης αποφασισε να μονασει μετα την τελευταια τσαρκα του   :priest:
:2funny:

Ανδρεου γεωργιου λεγετε η οδος και το καταστημα Lafamme τηλ 2310 542 200

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γυριζει η χριστινα...... :headbang:
Τραβα βαλε τα γυαλια σου ρε ηλικιωμενε , δεν ειναι η χριστινα  :idiot:
η Χριστινα δεν εχει ελια... αλλη εχει  :smitten:
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211304931702141137lathen.jpg[/img[/URL]]

Γιατι το μωγο μου αν γυριζε ασχημα θα σου επευτε ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τραβα βαλε τα γυαλια σου ρε ηλικιωμενε , δεν ειναι η χριστινα  :idiot:
η Χριστινα δεν εχει ελια... αλλη εχει  :smitten:
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211304931702141137lathen.jpg[/img[/URL]]

Γιατι το μωγο μου αν γυριζε ασχημα θα σου επευτε ?  :think:
[/quote]οχι....θα την πηδουσα απλα να σε κανω κερατα..... :birdman:

υγ αυτη η πουτανα παλι ποια ειναι ;η καντυ καντυ; :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κατι λιγο (ασχετο!!!)

Λουκέτο και στους Οίκους Ανοχής της Αθήνας
04/08/2011 15:37

Ωραια  :dancing: Αντε μπας κι ανεβει τιποτα της προκοπης  :cheesy:
γιατι οσο παμε παχαινουμε .. βγαζουμε μουστακια , αποκτουμε κυτταριτιδα  :-

Επισκέπτης
Λευτεριά στους Αθηναίους, σε μας και σε όλους!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οχι....θα την πηδουσα απλα να σε κανω κερατα..... :birdman:

υγ αυτη η πουτανα παλι ποια ειναι ;η καντυ καντυ; :think:

Χαχα προς το παρων εσυ εισαι αυτος  :birdman:

Ναι αυτη ειναι .. μου εχει κανει φωτο κλικ , πιστευω να μαρεσει  :cum:
λεω να την φερω για  λιγο , σαν αντιπροερδος μπορω να το κανω
Καλα αν εβγαινα προεδρεος δε το συζητω ... προς το παρων λιτοτητα  :birdman:
gl δε θελατε ? κλαψτε τωρα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ταξτε μου  :dancing:

27353279781854092759.jpg

3/4 μορταδελα.????  :think: :think:

jo μην ανυσηχεις τωρα που θα κατεβω στην προτευουσα, ετοιμασε τα εξωδικα να τα παω στις δεσποινηδες... :knockinb: :knockinb:

:2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
3/4 μορταδελα.????  :think: :think:

jo μην ανυσηχεις τωρα που θα κατεβω στην προτευουσα, ετοιμασε τα εξωδικα να τα παω στις δεσποινηδες... :knockinb: :knockinb:

:2funny: :2funny:

Μου μυριζει canty γευση  :dancing:

ποτε κατεβαινεις ?  :think:
νασου στειλω τα ροδακινα για την Ρομινα ο σχοινοβατης τα ξεχασε  :-

Λεπων ρεμαλια σημερα βραδυ εχουμε ...

Μια Τζουλια ειναι Ερημτητη χθες και σημερα
Κωλετη η Χριστινα
Μαντζαρου η Πορνοσταρ
Τσιρκο η Λαουρα
Λα φαμ η Μαρια
Βιλα η Τζεσυ

Δεν ξερουμε
Φριξου 14 απενεργοποιημενο  :jerking:
Κεφαληνιας (δεν εχουμε νουμερο )
Σααλ ( δε το σηκωσαν αλλα δε μας πολυ κοφτει )
Ν ουρανου ( απολιτιστοι δεν εχουν ντεντεφωνο  :jerking: )
Κατεχακη (επισης)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ημέρα Πέμπτη και έχουν περάσει ήδη 4 μέρες από την πολύ επιτυχημένη συνεύρεση με τη Λούση στο La femme. Ο χρόνος που έδωσα ως διορία να περάσει για να μου μείνει ζωντανή η ανάμνηση της Λούση έχει περάσει και έτσι πλέον ήρθε η ώρα για την επόμενη τσάρκα.

Όλο το προηγούμενο βράδυ στο μυαλό μου τριγύριζαν τα εναπομείναντα κοριτσόπουλα που θα μπορούσαν να ήταν διαθέσιμα για την επόμενη μου συνεύρεση, αλλά παρόλο που έβαλα το μυαλό μου σε πολλές σκέψεις δεν μπόρεσα να καταλήξω σε κάποιο. :think:

Επόμενοι πιθανοί μου στόχοι, είναι η Νικόλ που όμως διάβασα εδώ μέσα από κάποιον συναθλητή ότι λείπει σε ολιγοήμερες διακοπές, το πιπινάκι η Έρρικα που έκανε ντεμπούτο στη Κατεχάκη αλλά είναι εξαφανισμένο τις τελευταίες μέρες, η καινούργια Χριστίνα από Κωλλέτη που μπορεί να μην έχω δει αλλά αυτό το slender teen που πέταξε ο Maanes εκτόξευσε την φαντασία μου (ακόμα να φανεί η κριτική) :think:, και  η Λάουρα του τσίρκου που όμως επιμένει να δουλεύει αποκλειστικά βραδινή βάρδια. :fuck2:
Βέβαια δεν κρύβω ότι το σενάριο για επανάληψη στο καπάκι με τη Λούση έπαιζε πολύ δυνατά, αλλά ταυτόχρονα ήθελα και το κάτι άλλο το διαφορετικό.

Οι πρωινές επιλογές λοιπόν ελάχιστες και μιας και ο πρωινός Βαρδάρης  δεν ενδείκνυται για επίσκεψη λόγω parking, έκανα μια περιορισμένη στουντιότσαρκα στα εκτός Βαρδάρη studio.

Η στουντιότσαρκα έγινε επιλεκτικά με τη σειρά που τα αναφέρω σε Τσίρκο Νικ. Ουρανού, Φρίξου 14, Κεφαλληνίας, Κωλλέτη, Κατεχάκη, αφήνοντας τελευταίο το La Femme. Villa και Σααλ ήταν κλειστά, για πρωινή τουλάχιστον Βάρδια, ενώ από Ερημίτη και Μαντζάρου δεν πέρασα καθόλου για διαφορετικούς λόγους στο καθένα. :S

Αναλυτικά.

-Τσίρκο. Η Κατερίνα η πιπίνα, με τα δυνατά της βυζάκια έξω την έχω τιμήσει παλαιότερα, επόμενη φορά θα υπάρξει όταν θα βελτιωθούν οι κριτικές της.

-Νικ. Ουρανού. Η πάντα δροσερή και ευδιάθετη Μιραμπέλα με κοντό μελαχρινό μαλλί, σε πολύ καλή κατάσταση αποτελεί ένα από τα στανταράκια μου.

-Φρίξου 14, η Λάουρα η νταρντάνα, αποτελεί καλή και αξιόπιστη λύση, την έχω τιμήσει δις, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αλλάζω γούστα.

-Κεφαλληνία Η Aννίτα.it εμένα προσωπικά δεν με έκανε κλικ.

-Κωλλέτη. Η Αγάπη, πήγα για να δω την καινούργια Χριστίνα αλλά δεν.

-Κατεχάκη. Εκεί έγινε αυτό που πάντοτε αποφεύγω. Υπηρεσία η Μούσα μου η Μάρα :tits: την οποία έχω τιμήσει τρις το τελευταίο δίμηνο αλλά τέταρτη φορά δεν ήθελα στο καπάκι και τόσο γρήγορα. Το στεναχώρησα το μωρό που δεν πέρασα και στενοχωρήθηκα και εγώ. Θα ξανατιμηθεί τουλάχιστον μετά από ένα μήνα.

Οπότε τραβάω γραμμή για το La Femme με σκοπό να κάνω repetition με τη Λούση, όπου εκεί με περίμενε μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη.
Υπηρεσία πρωινή η Κάρλα, που χάνει όταν κατεβαίνει από τα ψηλοτάκουνα. Η Λούση ήταν εκεί :smitten: για καφέ και ήταν  ντυμένη. Θα απουσιάσει επί 7ημερον λόγω περιόδου. Πάντως βγήκε από το καμαράκι και με χαιρέτησε  θερμά, και της υποσχέθηκα ότι όταν με το καλό επανέλθει θα τας ξαναπούμε από κοντά. Βραδινή στο εν λόγω για όσους ενδιαφέρονται η Μαρία η Τσέχα.
Κατά τα άλλα οι κάρτες ισχύουν κανονικά όπως με ενημέρωσε η μαντάμ.

Μετά από όλα αυτά και αφού είχε μεσημεριάσει σχεδόν τράβηξα κατά το Βαρδάρη. Εκεί πρωτομπήκα στο πράσινο, οπού συνάντησα την Αντριάννα.ro μια πολύ όμορφη και συμπαθητική Ρουμάνα, βγήκα για λίγο έξω έχοντας το δίλλημα να πάω σε αυτήν ή να γυρίσω πίσω στη Μιραμπέλα, τελικά με κέρδισε η επιλογή της Αντριάννας όπου έγινε και η κατάθεση.

Καλά ήταν, πέρασα υπέροχα, θα ακολουθήσει και πανηγυρική κριτική. :rockon:

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
παιδες μια ερωτηση ...

καθε φορα που παω σε ενα σπιτι στο πρωτο 10 τελιωνω μ τη μια... ετσι σκεφτομαι να παρω προγραμμα 120 ευρω, και θελω να μαβω αν στο 120 ευρω εχουμε διπλη εκσπερματωση...

πληρωνεις το απλο παραβολο....μπαινεις πυροβολας...
βγαινεις για ενα τσιγαρακι και αφου ξαναδωσεις το απλο παραβολο παιρνεις την επαναληπτικη καραμπινα ανα χειρας και ξαναβαρας....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βραδινη τηλεφωνικη πορνοαναφορα
κωλετη η νικολ,εφη μετα τον δεκαπενταυγουστο
λαφαμ η μαρια η τσεχα
φριξου 9 η τζεσυ
26ης οκτ 35 η λαουρα
μαντζαρου 14 η ματινα
ερημιτου μια καινουρια αφιξη 5 ημερων η τζουλια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom