Ημέρα Πέμπτη και έχουν περάσει ήδη 4 μέρες από την πολύ επιτυχημένη συνεύρεση με τη Λούση στο La femme. Ο χρόνος που έδωσα ως διορία να περάσει για να μου μείνει ζωντανή η ανάμνηση της Λούση έχει περάσει και έτσι πλέον ήρθε η ώρα για την επόμενη τσάρκα.
Όλο το προηγούμενο βράδυ στο μυαλό μου τριγύριζαν τα εναπομείναντα κοριτσόπουλα που θα μπορούσαν να ήταν διαθέσιμα για την επόμενη μου συνεύρεση, αλλά παρόλο που έβαλα το μυαλό μου σε πολλές σκέψεις δεν μπόρεσα να καταλήξω σε κάποιο.
Επόμενοι πιθανοί μου στόχοι, είναι η Νικόλ που όμως διάβασα εδώ μέσα από κάποιον συναθλητή ότι λείπει σε ολιγοήμερες διακοπές, το πιπινάκι η Έρρικα που έκανε ντεμπούτο στη Κατεχάκη αλλά είναι εξαφανισμένο τις τελευταίες μέρες, η καινούργια Χριστίνα από Κωλλέτη που μπορεί να μην έχω δει αλλά αυτό το slender teen που πέταξε ο Maanes εκτόξευσε την φαντασία μου (ακόμα να φανεί η κριτική)
, και η Λάουρα του τσίρκου που όμως επιμένει να δουλεύει αποκλειστικά βραδινή βάρδια.
Βέβαια δεν κρύβω ότι το σενάριο για επανάληψη στο καπάκι με τη Λούση έπαιζε πολύ δυνατά, αλλά ταυτόχρονα ήθελα και το κάτι άλλο το διαφορετικό.
Οι πρωινές επιλογές λοιπόν ελάχιστες και μιας και ο πρωινός Βαρδάρης δεν ενδείκνυται για επίσκεψη λόγω parking, έκανα μια περιορισμένη στουντιότσαρκα στα εκτός Βαρδάρη studio.
Η στουντιότσαρκα έγινε επιλεκτικά με τη σειρά που τα αναφέρω σε Τσίρκο Νικ. Ουρανού, Φρίξου 14, Κεφαλληνίας, Κωλλέτη, Κατεχάκη, αφήνοντας τελευταίο το La Femme. Villa και Σααλ ήταν κλειστά, για πρωινή τουλάχιστον Βάρδια, ενώ από Ερημίτη και Μαντζάρου δεν πέρασα καθόλου για διαφορετικούς λόγους στο καθένα. :S
Αναλυτικά.
-
Τσίρκο. Η Κατερίνα η πιπίνα, με τα δυνατά της βυζάκια έξω την έχω τιμήσει παλαιότερα, επόμενη φορά θα υπάρξει όταν θα βελτιωθούν οι κριτικές της.
-
Νικ. Ουρανού. Η πάντα δροσερή και ευδιάθετη Μιραμπέλα με κοντό μελαχρινό μαλλί, σε πολύ καλή κατάσταση αποτελεί ένα από τα στανταράκια μου.
-
Φρίξου 14, η Λάουρα η νταρντάνα, αποτελεί καλή και αξιόπιστη λύση, την έχω τιμήσει δις, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αλλάζω γούστα.
-
Κεφαλληνία Η Aννίτα.it εμένα προσωπικά δεν με έκανε κλικ.
-
Κωλλέτη. Η Αγάπη, πήγα για να δω την καινούργια Χριστίνα αλλά δεν.
-
Κατεχάκη. Εκεί έγινε αυτό που πάντοτε αποφεύγω. Υπηρεσία η Μούσα μου η Μάρα
την οποία έχω τιμήσει τρις το τελευταίο δίμηνο αλλά τέταρτη φορά δεν ήθελα στο καπάκι και τόσο γρήγορα. Το στεναχώρησα το μωρό που δεν πέρασα και στενοχωρήθηκα και εγώ. Θα ξανατιμηθεί τουλάχιστον μετά από ένα μήνα.
Οπότε τραβάω γραμμή για το
La Femme με σκοπό να κάνω repetition με τη Λούση, όπου εκεί με περίμενε μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη.
Υπηρεσία πρωινή η Κάρλα, που χάνει όταν κατεβαίνει από τα ψηλοτάκουνα. Η Λούση ήταν εκεί
για καφέ και ήταν ντυμένη. Θα απουσιάσει επί 7ημερον λόγω περιόδου. Πάντως βγήκε από το καμαράκι και με χαιρέτησε θερμά, και της υποσχέθηκα ότι όταν με το καλό επανέλθει θα τας ξαναπούμε από κοντά. Βραδινή στο εν λόγω για όσους ενδιαφέρονται η Μαρία η Τσέχα.
Κατά τα άλλα οι κάρτες ισχύουν κανονικά όπως με ενημέρωσε η μαντάμ.
Μετά από όλα αυτά και αφού είχε μεσημεριάσει σχεδόν τράβηξα κατά το Βαρδάρη. Εκεί πρωτομπήκα στο πράσινο, οπού συνάντησα την Αντριάννα.ro μια πολύ όμορφη και συμπαθητική Ρουμάνα, βγήκα για λίγο έξω έχοντας το δίλλημα να πάω σε αυτήν ή να γυρίσω πίσω στη Μιραμπέλα, τελικά με κέρδισε η επιλογή της Αντριάννας όπου έγινε και η κατάθεση.
Καλά ήταν, πέρασα υπέροχα, θα ακολουθήσει και πανηγυρική κριτική.