Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μετρια πραγματα ε ?  :think:
κατω δειχνει να παει καλα ομως , εκτος απο κατι μουφα κριτικες σκασανε κι αλλες καλες
:dunno:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Μήπως θυμάσαι αν έχει κάνει κάποιο πέρασμα και από Ανδρέου Γεωργίου 4, πριν καμιά 3 - 4 χρόνια ? :huh: γιατί η περιγραφή τεριάζει πολύ με μιά που είχα πάρει τότε.
Δε θυμαμαι δυστηχως παντως εβγαζες γουστα με τη τυπισσα. Ισως να αισθανοταν οτι ειναι στη δυση της καριερας της και ηθελε αυτοεπιβεβαιωση. Εδινες 40 ευραιους και ησουν μεσα σε ολα με τελειωμα στα αυτια

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
51
Πόντοι
0
Θέλω πρόταση για σήμερα,πρωινή βάρδια μέχρι 8 ,λίγο gfe,χαλαρή και ψιλοκαλή εμφάνιση. Grin

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0
Πράσινο ... Ταντάλου με Σαπφούς γωνία, η κουμπάρα μου η Αλεξάνδρα.
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ... μακριά από το τσιγγανορουμανάκι που πολλά υπόσχετε στο σαλόνι και μέσα άντε  :jerking: να τελειώνουμε !!! :tickedoff:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θυμάται κανένας συνάδελφος την Καίτυ Βελγίδα γλυκιά με βυζάρες Προμηθέως 25 πάνω τι απέγινε. ΔΟυλεύει πουθενά. Έχω κόλημα μαζί της τη ψάχνω καιρό. Ευχαριστώ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θυμάται κανένας συνάδελφος την Καίτυ Βελγίδα γλυκιά με βυζάρες Προμηθέως 25 πάνω τι απέγινε. ΔΟυλεύει πουθενά. Έχω κόλημα μαζί της τη ψάχνω καιρό. Ευχαριστώ....
την θυμαμαι και την ειχα παρει.....αλλα δεν νομιζω να ειναι πουθενα πια.....παει καιρος....γενικα τοτε ειχε κατι βυζαρουδες ευρωπαιες η θεσσαλονικη.....τωρα γεμισαμε ρουμουνες πουτανες..... :grin:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
την θυμαμαι και την ειχα παρει.....αλλα δεν νομιζω να ειναι πουθενα πια.....παει καιρος....γενικα τοτε ειχε κατι βυζαρουδες ευρωπαιες η θεσσαλονικη.....τωρα γεμισαμε ρουμουνες πουτανες..... :grin:
Κάποιος είπε ότι την είδε κάπου επαρχία σε κάποια φάση. Αλλά δε θυμάμαι μέρος gl

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
αδερφια χαιρετω μετα  απο πολυ καιρο . στο αλλο site λει για τη τζεσυ στο βιλλα . εχει αλλαξει καθολου η παραμενει το ιδιο ψυχρη γνωριζει κανεις ?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ταντάλου 8: Μια ρωσσίδα λογικά μεγάλη σε ηλικία μελαχροινή με κοντό μαλλί την έχω δει πάρα πολλές φορές δεν μ'αρέσει.
Σ20: Η παλιά Βανέσα που δούλευε Ταντάλου 14 ξαναβγήκε στην φόρα εκεί με το πολύ όμορφο φυσικό βυζί και την μεγάλη σέξυ λεκάνη, μέσα είναι λίγο ντεκαβλέ.
Σ8: Η Αριάννα τοπλες και ζεστή στο χαιρέτισμα.
Σ7: Η Βουλγάρα ψιλοbusty σωματότυπου και κοντή Ρωξάνα.
Σ5: Ιονέλα.
Π11: Βερόνικα.

Καλές βουτίες σε θάλασσες και μουνάκια!
Στη Σ8 είχα βαρέσει κι εγώ σκοπιά!  :cheesy: Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως επειδή είμαι λίγο αγράμματος.....πού είναι αυτό?? Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω Αριάννα!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αδερφια χαιρετω μετα  απο πολυ καιρο . στο αλλο site λει για τη τζεσυ στο βιλλα . εχει αλλαξει καθολου η παραμενει το ιδιο ψυχρη γνωριζει κανεις ?
γεια σου ντογκ.....ποιος τολμαει φιλε να πεταξει παλι το σαρανταρι αυτο ειναι το θεμα.... :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου Ντογκ  :think:

Και γω στην λιστα την εχω κι οτι θελει ας βγει
γνωμη μου ειναι να περιμενεις .. θα σου δωσω το συνθημα εγω  :cool2:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μηπως την μπερδευεις με την ρενατα την ουγγαρεζα μιλφ;
ναι φιλε GAMEOVER.ειχε περασει απο εκει.την ειχα παρει.καυλιαρα.αλλα πολυ σπασικλα.βαριοταν τη δουλεια της.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μήπως θυμάσαι αν έχει κάνει κάποιο πέρασμα και από Ανδρέου Γεωργίου 4, πριν καμιά 3 - 4 χρόνια ? :huh: γιατί η περιγραφή τεριάζει πολύ με μιά που είχα πάρει τότε.
ναι φιλε GAMEOVER.ειχε περασει απο εκει.την ειχα παρει.καυλιαρα.αλλα πολυ σπασικλα.βαριοταν τη δουλεια της.

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0
Στη Σ8 είχα βαρέσει κι εγώ σκοπιά!  :cheesy: Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως επειδή είμαι λίγο αγράμματος.....πού είναι αυτό?? Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω Αριάννα!!!
Σαπφούς 8 (και όχι Σαπφώς)  :)

Άντε και καλό βόλι  :knockinb: !!! ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ κριτική !!!

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ενημερονω τουσ συναδελφουσ οτι σημερα εκανα επιδρομη στο βαρδαρη και καταθεση στην βερονικα που με ειπαι οτι μετα τον 15αυγουστο θα παρει τιν αδεια τησ, επισησ ψαχνω την νατασα πρωην βανεσσα για εστω μια φορα ακομα  να την παρω αλλα δεν μπορω να την βρω, ξερει κανεισ που ειναι και τι βαρδιεσ κανει.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Πράγματι πολύ καυλιάρα, αλλά κυρίως ήταν αυτό το κάτι το διαφορετικό που είχε. Αρχοντογυναίκα, τόλεγε η περδικούλα της αλλά πιστεύω περισσότερο ότι δεν είχε αντοχές (λόγω ηλικίας) και όχι τόσο όσο να βαριότανε.

Το θυμάμαι γιατί τότε που την είχα πάρει την ξεπάτωσα κυριολεκτικά  :cheesy:.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τι έγινε ρε παίδες, ούτε μια Θεσσαλονικιώτικη, κριτική στις τελευταίες 45, πάει το κλείσαμε το μαγαζι. :S

Τι κάνούμε, σταματήσαμε να πηδάμε ή βαριόμαστε να γράφουμε  :huh: :think:

Μερικοί, μερικοί βέβαια χρωστάνε κριτικές  ;) ;)

ξέρουν αυτοί. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τι έγινε ρε παίδες, ούτε μια Θεσσαλονικιώτικη, κριτική στις τελευταίες 45, πάει το κλείσαμε το μαγαζι. :S

Τι κάνούμε, σταματήσαμε να πηδάμε ή βαριόμαστε να γράφουμε  :huh: :think:

Μερικοί, μερικοί βέβαια χρωστάνε κριτικές  ;) ;)

ξέρουν αυτοί. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ο Μαανες ποιος αλλος  :s&m_3:
εσυ ειχες μια αφιερωση στο Ραδιο αλλα για να μην ψαχνεις παρτην κι εδω
ειναι το βιντεακι για την κριτικη της μαυρουλας
Ειναι 95% ετοιμη και θα ποσταριστει προσεχως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom