Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Παιδεσ σος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  το τηλεφωνο απο τανταλου 14????? εχασα το κινητο μου ρε αδερφια!!!! μκαριμ να ειναι εκει τουλαχιστον και οχι σε κανενα αλλο. καντε μου αν μπορειτε ποστ τα τηλεφωνα¨-(((((((((

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
(παρεπιπτοντως!! ποιο ειναι το τρελο ξανθο καυλακι στο πρασινο?? τανταλου και σαπφους γωνια??? δεν μασ αφηνε να φυγουμε,εχωσε τα χερακια της μεσα στο σωβρακο του φιλου μου,τον οποιο καγκελωσε τελειως και εγω πισω εγλυφα την κωλαρα της δαγκωματα σκαμπιλια καιολα.. μετα μας πηρε με τις φωνες η τσατσα η νταρντανογυφτισσα να μπουμε και τετοια. δεν μπηκαμε..οικονομικη κριση... ΑΛΛΑ το μωρο δεν μασουσε ρε..δεν καταλαβαινε χριστο. ποια ειναι αυτη ρε μορτες??( επισης επαιξε σκηνικο με σθναγωνιστες που βριζανε..ο ενασ καρδαμςμενοσ κιολασ και ειχαν κοντρα με ενα χοντρο και και καλαμπραβο που ειχε χεστει.. βγηκαν απο το σαπφους 7  και συνεχισανε τα καντηλια μεχρι την προμηθεους. ο κοντος εχωνε αβερτα (φυσικα εχοντας τον φιλο του τον τεραστιο διπλα του ο οποιος δεν μιλουσε) και ο χοντρος ''μπραβος''  προσπαθουσε να τα βγαλει περα. ετρεξε για βοηθεια μετα απο αρκετη ωρα ο γνωστος παλιος προστατης της περιοχης που εχει καραφλιτσα πανω. ο ψηλος! που ξερει και απο μηχανες.. εκει τα πραγματα διαλυθηκαν σχετικα γρηγορα χεχε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδεσ σος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  το τηλεφωνο απο τανταλου 14????? εχασα το κινητο μου ρε αδερφια!!!! μκαριμ να ειναι εκει τουλαχιστον και οχι σε κανενα αλλο. καντε μου αν μπορειτε ποστ τα τηλεφωνα¨-(((((((((

-κεφαλληνιας8 6942501173/2310536957
-ερως 16    2310545260
-αμορε νικ. ουρανου(εκκλησια)  6998224110
-ανδρεου γεωργιου 4(SAAL)  6970192276
-κ ρουλια            6980303411
                    2310513828
-μαντζαρου 1        2310512823
-μαντζαρου 14  6984054594
-lafamme              2310542200
-26 οκτωβριου 52    6982891137
-φριξου 9          6934917169
-Κωλετη  6940653999
-Αλιακμωνος 8/Στουντιο λουξ 6907689175/2310557221
-26 οκτωβριου 35 golden stars of sex 6907 805077
-Φριξου 14 6989775311
-Ταντάλου 14  6934 944673
-τανταλου 9 2310 536918
-το καινουριο τηλεφωνο στην Ερημιτη ειναι το 6984 795845

απο το αλλο θρεντ τα μαζεψα καπως..... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
(παρεπιπτοντως!! ποιο ειναι το τρελο ξανθο καυλακι στο πρασινο?? τανταλου και σαπφους γωνια??? δεν μασ αφηνε να φυγουμε,εχωσε τα χερακια της μεσα στο σωβρακο του φιλου μου,τον οποιο καγκελωσε τελειως και εγω πισω εγλυφα την κωλαρα της δαγκωματα σκαμπιλια καιολα.. μετα μας πηρε με τις φωνες η τσατσα η νταρντανογυφτισσα να μπουμε και τετοια. δεν μπηκαμε..οικονομικη κριση... ΑΛΛΑ το μωρο δεν μασουσε ρε..δεν καταλαβαινε χριστο. ποια ειναι αυτη ρε μορτες??( επισης επαιξε σκηνικο με σθναγωνιστες που βριζανε..ο ενασ καρδαμςμενοσ κιολασ και ειχαν κοντρα με ενα χοντρο και και καλαμπραβο που ειχε χεστει.. βγηκαν απο το σαπφους 7  και συνεχισανε τα καντηλια μεχρι την προμηθεους. ο κοντος εχωνε αβερτα (φυσικα εχοντας τον φιλο του τον τεραστιο διπλα του ο οποιος δεν μιλουσε) και ο χοντρος ''μπραβος''  προσπαθουσε να τα βγαλει περα. ετρεξε για βοηθεια μετα απο αρκετη ωρα ο γνωστος παλιος προστατης της περιοχης που εχει καραφλιτσα πανω. ο ψηλος! που ξερει και απο μηχανες.. εκει τα πραγματα διαλυθηκαν σχετικα γρηγορα χεχε
η γυφτορουμανιτσα η αλεξανδρα.....σφιχτο κωλι,μετριες κριτικες......

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
gl file eisai aderfos!! an exeis kai apo promitheos 11??? katw xamhla???

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
καλημέρα συναγωνιστές. Χθες βράδυ έξοδος με τον κολητό στη Βαλαορίτου για μπύρες. Κατόπιν αρκετού οφθαλμόλουτρου αποφάσισα μία μίνι στουντιότσαρκα καθώς απουσιάζει η σύντροφος και υπήρχε το χρονικό περιθώριο για κάτι παραπάνω από καταδρομική. Η κατάσταση σάββατο βράδυ γύρω στις 1:30 με 2:30 είχε ως εξής:

Κωλέττη - Χριστίνα. Ψιλή, επίπεδη κοιλιά-κώλο-στήθος. Ξεκινά από 40. Αδιάφορη για μένα

Φρίξου 14 - Αντριάννα (μάλλον). Ξεκινά από 40. Είχε τόσο κόσμο 7-8 άτομα και κάναμε και βαβούρα που δεν ακουγόταν η τσατσα καλά καλά. Με το που είδε αυτή τον ψιλοχαμό αρχισε να μας ψήνει για παρτούζα. Χα χα χα, όπως στο Lidl της γειτονιάς μου. Μόλις δουν πάνω από 4 άτομα ουρά ανοίγουν και δευτερο ταμείο  :2funny:

Πέτρο Ερημήτη - Αννα, ωραιο σωμα. Ξεκινά από 40, αν έλεγε 30 μάλλον θα έμπενα

Λα φαμ - Καρλα. Ξεκινά από 40, εντιπωσιακό σώμα για τα γούστα μου αλλά κάτι στο σύνολο δεν μου έκανε κλικ.

Νικιφόρου Ουρανού - Μιρέλα. Την είχα ξαναδεί στο Α. Γεωργίου 24. Κοντοπούτανη με όμορφο βυζάκι που αδικίται από το σουτιέν. Ξεκινά από 30 για μένα καλή επιλογή

26ης Οκτ 35 Λάουρα όπου έγινε και κατάθεση.

Αυτά τα λίγα , καλή σας μέρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημέρα συναγωνιστές. Χθες βράδυ έξοδος με τον κολητό στη Βαλαορίτου για μπύρες. Κατόπιν αρκετού οφθαλμόλουτρου αποφάσισα μία μίνι στουντιότσαρκα καθώς απουσιάζει η σύντροφος και υπήρχε το χρονικό περιθώριο για κάτι παραπάνω από καταδρομική. Η κατάσταση σάββατο βράδυ γύρω στις 1:30 με 2:30 είχε ως εξής:

Κωλέττη - Χριστίνα. Ψιλή, επίπεδη κοιλιά-κώλο-στήθος. Ξεκινά από 40. Αδιάφορη για μένα

Αυτά τα λίγα , καλή σας μέρα
καλη σου μερα φιλε....αυτη η χριστινα ειναι απο πουθενα αλλου γνωστη;δουλεψε αλλου καπου; :think:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
καλη σου μερα φιλε....αυτη η χριστινα ειναι απο πουθενα αλλου γνωστη;δουλεψε αλλου καπου; :think:

Δεν την εχω ξαναδεί κάπου. Πάντως ταπεινή μου άποψη από εμφάνιση δεν λέει πολλά. Βέβαια γούστα είναι αυτά και τα πληρώνουμε

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Ίσως κάποιος πιο έμπειρος μπουλδελοαλανιάρης συνάδελφος να έχει περισσότες πληροφορίες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ίσως κάποιος πιο έμπειρος μπουλδελοαλανιάρης συνάδελφος να έχει περισσότες πληροφορίες
ναι....επειδη και γω ακουω αλλα δεν την εχω δει γιαυτο λεω.....ενα ονομα σκετο σιγουρα δεν αρκει....αλλα μαλλον καινουρια θα ειναι.....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
το μαγαζί μπας και είχε δουλεψει παλαιότερα με αλλο ιδιοκτήτη?? γιατί εγω  θυμάμαι και μία Αννα που δούλεψε και ηταν μούναρος απο όλες τις απόψεις,όπως επίσης είχα πεί πως για πρώτη φορά πήρα εκει την Ντιάνα που είναι πλέον στη σαπφούς 20 ....
Η Γιάννα ήταν λίγο πιο μετα απο την Άννα που λέω ,η οποία μετα εμαθα παντρευτηκε και σταμάτησε.(Μιλάω για την Άννα..όποιος την γνωρίζει ξέρει ο,τι ξεκινησε απο κεφαλληνιας πρώτα μετα πηγε στο ερως στην ανδρεου γεωργιου και είχε περάσει και απο το Λαφάμ...
οχι δεν δουλεψε με αλοη ιδιοκτητη...εσυ λες την άννα μαρία αυτη ποτε δεν δουλεψε στο la femme...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κύριοι καλησπέρα σας Έχω μια δύο απορίες και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Α: όταν άνοιξε το α. Γεωργιου 34 δούλευε ...... Επείσης στο ίδιο Μαγαζι ένα φεγγάρι δούλευε μια Ιταλίδα γιαγιά με θεϊκό βύζο και υπηρεσίες γαμώ. Γνωρίζει κάνεις που βρίσκεται.  Σας ευχαριστω εκ τω ν προτέρων
η δευτερη που λες ειναι η τζωρτζια η ιταλιδα μιλφ;ειχε δουλεψει αυτη λαφαμ αννα; :think:εγω κεφαλληνιας και ουρανου26 την θυμαμαι....και κατι ειχε ειπωθει για σπιτι δικο της που δεχοταν πελατες αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.....

παντως ο κασσλερ ειναι παλιος και αποκλειεται να μπερδευεται με την αννα μαρια....καποια αλλη λεει αλλα δεν μπορω και γω να καταλαβω....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αντε μια και εχεις τα τηλεφωνα κανε και μια τηλεενημερωση φιλε γιατι πολλες γκαβλες εχουμε πρωινιατικα :sunglasses:

Αν έχεις πολλές καύλες πρωϊνιάτικα πάνε καρφί La femme, μόλις έπιασε δουλειά η Λούση που επίσης έχει πολλές μα πάρα πόλλες καύλες, και φαντάζομαι θα δουλεύει μέχρι τις 7 - 8 το βράδυ που εκτιμώ ότι θα είναι το τέλος της βάρδιας της.

Εγώ μόλις γύρισα από εκεί, την ξεθέωσα και με ξεθέωσε, πέρασα απίθανα, μας ξαναγύρισε ορεξάτη και ανανεωμένη η μικρή, θα ακολουθήσει φυσικά και πανυγηρική κριτική. :rockon:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
οχι δεν δουλεψε με αλοη ιδιοκτητη...εσυ λες την άννα μαρία αυτη ποτε δεν δουλεψε στο la femme...

Oχι την Άννα-Μαρία δεν εννοω...Η Άννα-Μαρία επειδη τυχαίνει να ηταν αγαπημενη ενος κολλητού μου ξέρω δουλευε απο προμηθέος σε ενα που ηταν λιγο πιο πανω απο το μπλέ πήγε στο ερως στην ταντάλου για πολυ λιγο,πήγε προμηθέος 14 και μετά κεφαλληνίας ...δεν θυμάμαι αν περασε απο ανδρεου γεωργιου στα φαναρια...το λεγομενο saal...και ξέρω δεν δουλεψε ποτέ στο λαφαμ..
Η Άννα που λέω εγω περασε απο κεφαλληνίας και λιγο λαφαμ και ερως στην ιδια περιοχή...απο λαφαμ εμεινε ελαχιστα.
Ηταν ασπρη καστανο σχετικα σγουρό μακρί μαλλί ωραία μάτια νταρντάνα σχετικα αλλα όχι χοντρή και μεσα στο δωμάτιο τύφλα να έχουν ολλες οι καλλές γκόμενες μαζι....α και ηταν απο την λετονία...τότε ειχε ερθει πακέτο με μία αλλα λετονή πολυ ωραια πιτσιρικα που δούλεψε κοροβάγκου και χάθηκε μετα απο λίγο..
Το τρελό αγόρι την ξέρει...σε μια κουβέντα στο φορουμ που ειχε γινει...κατάλαβα ο,τι την ξέρει και ο gl πρεπει να την ξέρει....λογικά

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Oχι την Άννα-Μαρία δεν εννοω...Η Άννα-Μαρία επειδη τυχαίνει να ηταν αγαπημενη ενος κολλητού μου ξέρω δουλευε απο προμηθέος σε ενα που ηταν λιγο πιο πανω απο το μπλέ πήγε στο ερως στην ταντάλου για πολυ λιγο,πήγε προμηθέος 14 και μετά κεφαλληνίας ...δεν θυμάμαι αν περασε απο ανδρεου γεωργιου στα φαναρια...το λεγομενο saal...και ξέρω δεν δουλεψε ποτέ στο λαφαμ..
Η Άννα που λέω εγω περασε απο κεφαλληνίας και λιγο λαφαμ και ερως στην ιδια περιοχή...απο λαφαμ εμεινε ελαχιστα.
Ηταν ασπρη καστανο σχετικα σγουρό μακρί μαλλί ωραία μάτια νταρντάνα σχετικα αλλα όχι χοντρή και μεσα στο δωμάτιο τύφλα να έχουν ολλες οι καλλές γκόμενες μαζι....α και ηταν απο την λετονία...τότε ειχε ερθει πακέτο με μία αλλα λετονή πολυ ωραια πιτσιρικα που δούλεψε κοροβάγκου και χάθηκε μετα απο λίγο..
Το τρελό αγόρι την ξέρει...σε μια κουβέντα στο φορουμ που ειχε γινει...κατάλαβα ο,τι την ξέρει και ο gl πρεπει να την ξέρει....λογικά
πρεπει να την εχω πετυχει αυτην που λες...ειχε σγουρο μαλλι,ανοικτο χρωμα δερματος,ειχε πιασηματακια σπεσιαλ,πολυ εκφραστικα ματια κ πολυ καλη στο δωματιο.Ηταν αρκετα χρονια πισω στην πιατσα...παλια στο Τεξας...(αν λεμε την ιδια)
μηπως εκανε κ συντομο περασμα απο το γωνιακο Τανταλου με Σαπφους (το πρασινο)? :think: :think:μια φορα την ειχα πετυχει κ εκει...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
πρεπει να την εχω πετυχει αυτην που λες...ειχε σγουρο μαλλι,ανοικτο χρωμα δερματος,ειχε πιασηματακια σπεσιαλ,πολυ εκφραστικα ματια κ πολυ καλη στο δωματιο.Ηταν αρκετα χρονια πισω στην πιατσα...(αν λεμε την ιδια)
μηπως εκανε κ συντομο περασμα απο το γωνιακο Τανταλου με Σαπφους (το πρασινο)? :think: :think:μια φορα την ειχα πετυχει κ εκει...
αυτο δεν το ξέρω..εκείνη την εποχή είχα κόψει τον βαρδάρη

Ναί και εγω για προ 2006 μην πω και 2005  μιλάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom