Τσάρκα από 11.00 έως 1:00 και έχω φρέσκα νέα:
Πετρου Ερημητη Η Μιλφ Αννα, ωραιο σωμα, ωραιο κωλαρακι, βυζιά και φάτσα μάπα, δεν κάνει λέει ακάποτο, στάσου να ρωτήσω την κοπέλα λέει η Τσατσά ... άφαντος εγώ
Ν.Ουρανου 26 Βιολέτα.bg καλό σύστημα από τη μέση και κάτω, ...
fuck list
Φριξου 9 "Ψιλό μουνί ... Καμαρωτό γαμίσι!!!" έλεγε ο παππούς ... δεν τον άκουσα όμως ... Τούμπανο η Αντριάννα.es, κέρασε και νεράκι κρύο η τσατσά !!! Δεν με έκανε κλικ όμως ... Η Αντριάννα room2room την έκανε χωρίς να περάσει καν από το σαλόνι.
Φριξου 14 Η γνωστή "Κομοδινοπούλου" με 50 ακάποτο μου είπε η Θεία ...
Το τηλ. που ζήτησες δουλεύει κανονικά λέει η Θεία 6989 775311
26ης Οκτωβρη 35Α Η πιπινα Λάουρα μου είπε συναθλητής ... (για του φόρουμ τον έκοψα)
Κωλετη Χριστίνα, Ψιλούτσικο, αδύνατο, ασχημούτσικο μου φάνηκε, άβυζο που κάνει και Ισπανικό λέει η Θεία !!
Μαντζαρου 10 (14) Μια άχρωμη, άοσμη άγγαβλη Ιωάννα λέει.
Κατεχακη 13 Έρρικα.hu μελαχρινο, ψηλο, αδυνατο, αβγαλτο, αβυζο, κοριτσακι, με ομορφο προσωπακι αλλα α-βυ-ζο.!
Από Βαρδάρη μεριά:
Σαπφους 20 Κέλυ που τα κάνει όλα κατα δήλωση της ιδίας
Μέχρι και "Αραχνάτο"
!!!
-τανταλου και σαπφους Η κοντοπούτανη γυφτορουμανίτσα με ξανθό μακρύ μαλλί η 19χρονη κουμπάρα μου Αλεξάνδρα.... Μαύροοοοοο στο Μαυρογιαλούρο
!!! Εδώ έγινε η κατάθεση, ΜΕΓΑΛΗ απογοήτευση όμως ... κάθε φορά λέω τελευταία μ'αυτή και κάθε φορά ...
Το μόνο + το άπαιχτο κολλαράκι της !!! σαν σφιχτό τσουρέκι είναι !!!
Τανταλου 8 Ζωή ... ποιος τη γαμάει αυτή ???
Τανταλου 14 η ουγγαρεζα Πιπινοβύκη ψηλη, εντυπωσιακή κοπέλα, σαν Ουγγαρέζικο άλογο που λεμε, μαυρο μαλλι, ωραια χαρακτηριστικα προσωπου και θελκτικο σωμα.....
fuck list
Σαπφους 5 Μιρέλλα.mod (μοντελίσια)
fuck list
Τανταλου 9 Μημή.hu (τις ανακατέβουν σαν την τράπουλα) πετίτ φάση ... δεεεεε ... μπαααααα
Σαπφους 7 Η άλλη Μιρέλλα.
Προμηθεως 14 Μόνικα.ro καλούτσικο μου φάνηκε ... γαμεύσιμο !!!
fuck list
Σαπφους 8 μια τρελοσαχλοκούδουνο ... Αριάνα
Ωραία βυζιά φόρα παρτίδα έξω μπαίνει στο σαλόνι τράχοντας και κάτι σαν κουτσό ένα πράμα ... με τα κοτσιδάκια του !!! χαχαα την είχα στα υπόψιν αλλά κάτι με χάλασε ...
fuck list
Προμηθεως 25 Τζούλια ... πετίτ, άβυζο ...
Προμηθεους 19 Η Κορίνα ασχημούλα ...
Προμηθεους 11 Η Βασίλισσα Βερόνικα ...
fuck list
Στις πιάτσες πολύ πράμα απόψε, Ρουμανο - τσιγκανο - Βουλγάρες ... Μέχρι και την Μία την Κινέζα στο δρόμο.
Είχε κάτι καλά κομμάτια αλλά 40 -50 € ζητούσαν ... που 50 να ΄ναι οι μέρες τους στο πεζοδρόμιο !!!
Μας ΚΩΛΟΠΙΑΝΟΥΝ πάντως στη Σαλονίκη ... και σας προκαλώ να διαβάσετε την κριτική του συντρόφου μας από Αθήνα:
Με 10ρικο του 'καναι και Ισπανικό !!! μόνο τούμπες δεν έκανε ... και δω θέλουνε 40άρια και 60αρια για Ισπανικό !!!