Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0
Κωλετη καινουρια κοπελα , Χριστινα  :think:
αν περασει κανεις ας ριξει ενα ματι ...

Φριξου 14 δεν το σηκωνουν εδω και 3 μερες  :idiot:
Τσιρκο Λαουρα
Λα φαμ Καρλα οπως λεει διπλα
Βιλα Τζεσυ οπως λεει το Λειντις

Τηλεφωνική έφοδος ???  :2funny:
Ψίνωμαι για ένοπλη έφοδο  :fuck1:
Τα αποτελέσματα της εφόδου  :pipa3: μετά από 3ωρο  ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τηλεφωνική έφοδος ???  :2funny:
Ψίνωμαι για ένοπλη έφοδο   :fuck1:
Τα αποτελέσματα της εφόδου  :pipa3: μετά από 3ωρο  ;)
Οπλο κρανος εξαρτηση και ...
Καλο βολι  :rockon:
επλιζω να μην ειναι καμια κονσερβα στη Κωλετη
Αν πας Φριξου 14 ( μαλλον κομοδινοπουλου )
μαθε τι γινετε με το ντεντεφωνο  :idiot:

Αντε στο καλο ..
Μαανες πανε και συ να του φιλας τα νωτα  :cheesy:

Επισκέπτης
Γαμώ το κέρατο! Μπήκα στο ιντερνετ από το κινήτο πριν κάτι ώρες γιατί δεν ήμουν Θεσ/νικη. Δεν είδα νεα για τίποτα καινούργιο κ πήγα έκανα μια έρευνα στην αγορά, κατέληξα στην Τουμπάνιεθ (οχι ότι κακοπέρασα μια χάρα ήταν) δεν πήγα Κωλέττη γιατί δεν ήξερα! FAIL!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φτουουου , η οπισθοφυλακη αστοχησε
ελπιζω να μην επεσε σε καμια ενεδρα του εχθρου ο καταδρομεας Greek30
Θα ναι καινουρια αραγε ?  :think:

Για πες για Τουμπανιεθ . ειναι σε φορμα ?  :think:
εχει κλεισμενο εισητηριο αλλα δε ξερω ποτε θα παω

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Κύριοι καλησπέρα σας Έχω μια δύο απορίες και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Α: όταν άνοιξε το α. Γεωργιου 34 δούλευε μια γκομεναρα με απίστευτο λευκο δέρμα βυζάρες μπουτάρες ξανθιά και έβγαζε τρέλα γούστα. Κάποια στιγμή την εχασα και μου είπε η τσατσα ότι ήταν η ιδιοκτήτρια. Επειδή λοιπόν λείπω διακοπές και με έφαγε η αγωνία μήπως είναι η Χριστίνα που περιγράφεται; Η κρίση της άλλαξε όνομα και τη ξάπλωσε ανάσκελα. Παρακαλώ έναν παλιό να μου απαντησει. Επείσης στο ίδιο Μαγαζι ένα φεγγάρι δούλευε μια Ιταλίδα γιαγιά με θεϊκό βύζο και υπηρεσίες γαμώ. Γνωρίζει κάνεις που βρίσκεται.  Σας ευχαριστω εκ τω ν προτέρων

Επισκέπτης
Για πες για Τουμπανιεθ . ειναι σε φορμα ?  :think:
εχει κλεισμενο εισητηριο αλλα δε ξερω ποτε θα παω

Φορμαρισμένη αλλά μου το πέταξε να βιαστώ πάλι χωρίς υπερβολές εκείνη τη φάση να ήμουν καμιά 7 λεπτά μέσα. 40Ε hellooooooooo?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φορμαρισμένη αλλά μου το πέταξε να βιαστώ πάλι χωρίς υπερβολές εκείνη τη φάση να ήμουν καμιά 7 λεπτά μέσα. 40Ε hellooooooooo?

Helooo helooo boobieees  :tits2: hurrryyyy ...

Καραμπαλικινγκ ειχαμε ? περισι εκανε καλο  :think:
Κριτικη θα γραψεις ?
Απο ουρανου περασες ?  :think:

Τι εφαγες το μεσημερι ?
ποσα δηλωνεις στην εφορια ?
τι νουμερο παπουται φορας ?

Επισκέπτης
Helooo helooo boobieees  :tits2: hurrryyyy ...

Καραμπαλικινγκ ειχαμε ? περισι εκανε καλο  :think:
Κριτικη θα γραψεις ?
Απο ουρανου περασες ?  :think:

Τι εφαγες το μεσημερι ?
ποσα δηλωνεις στην εφορια ?
τι νουμερο παπουται φορας ?

Ναι και πολύ καλό κιόλας
Μάλλον
Ναι (βιολέτα, η Τζοάννα είναι λέει διακοπές)
Μπριάμ
Άτακτε γατούλη
42-43

:grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι και πολύ καλό κιόλας
Μάλλον
Ναι (βιολέτα, η Τζοάννα είναι λέει διακοπές)
Μπριάμ
Άτακτε γατούλη
42-43

:grin:

χαχαχα πληρης αναφορα , ωραιος ο κομαντο
αντε να δουμε τι νεα θα μας φερει και ο γγρικ

ωρα για ξαπλες  :sleeping:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0
Τσάρκα από 11.00 έως 1:00 και έχω φρέσκα νέα:
Πετρου Ερημητη Η Μιλφ Αννα, ωραιο σωμα, ωραιο κωλαρακι, βυζιά και φάτσα μάπα, δεν κάνει λέει ακάποτο, στάσου να ρωτήσω την κοπέλα λέει η Τσατσά ... άφαντος εγώ :)

Ν.Ουρανου 26 Βιολέτα.bg καλό σύστημα από τη μέση και κάτω, ... fuck list

Φριξου 9 "Ψιλό μουνί ... Καμαρωτό γαμίσι!!!" έλεγε ο παππούς ... δεν τον άκουσα όμως ... Τούμπανο η Αντριάννα.es, κέρασε και νεράκι κρύο η τσατσά !!! Δεν με έκανε κλικ όμως ... Η Αντριάννα room2room την έκανε χωρίς να περάσει καν από το  σαλόνι.

Φριξου 14 Η γνωστή "Κομοδινοπούλου" με 50 ακάποτο μου είπε η Θεία ...  :think: Το τηλ. που ζήτησες δουλεύει κανονικά λέει η Θεία 6989 775311

26ης Οκτωβρη 35Α Η πιπινα Λάουρα μου είπε συναθλητής ... (για του φόρουμ τον έκοψα) :)

Κωλετη Χριστίνα, Ψιλούτσικο, αδύνατο, ασχημούτσικο μου φάνηκε, άβυζο που κάνει και Ισπανικό λέει η Θεία !!  :uglystupid:

Μαντζαρου 10 (14) Μια άχρωμη, άοσμη άγγαβλη Ιωάννα λέει.

Κατεχακη 13 Έρρικα.hu μελαχρινο, ψηλο, αδυνατο, αβγαλτο, αβυζο, κοριτσακι, με ομορφο προσωπακι αλλα α-βυ-ζο.!

Από Βαρδάρη μεριά:

Σαπφους 20 Κέλυ που τα κάνει όλα κατα δήλωση της ιδίας :) Μέχρι και "Αραχνάτο"  :think: !!!

-τανταλου και σαπφους Η κοντοπούτανη γυφτορουμανίτσα με ξανθό μακρύ μαλλί η 19χρονη κουμπάρα μου Αλεξάνδρα.... Μαύροοοοοο στο Μαυρογιαλούρο  :s&m_3:!!! Εδώ έγινε η κατάθεση, ΜΕΓΑΛΗ απογοήτευση όμως ... κάθε φορά λέω τελευταία μ'αυτή και κάθε φορά ... :jerking: Το μόνο + το άπαιχτο κολλαράκι της !!! σαν σφιχτό τσουρέκι είναι !!!

Τανταλου 8 Ζωή ... ποιος τη γαμάει αυτή ???  :think:

Τανταλου 14 η ουγγαρεζα Πιπινοβύκη ψηλη, εντυπωσιακή κοπέλα, σαν Ουγγαρέζικο άλογο που λεμε, μαυρο μαλλι, ωραια χαρακτηριστικα προσωπου και θελκτικο σωμα..... fuck list

Σαπφους 5 Μιρέλλα.mod (μοντελίσια) fuck list

Τανταλου 9 Μημή.hu (τις ανακατέβουν σαν την τράπουλα) πετίτ φάση ... δεεεεε ... μπαααααα

Σαπφους 7 Η άλλη Μιρέλλα.

Προμηθεως 14 Μόνικα.ro καλούτσικο μου φάνηκε ... γαμεύσιμο !!! fuck list

Σαπφους 8 μια τρελοσαχλοκούδουνο ... Αριάνα :) Ωραία βυζιά φόρα παρτίδα έξω μπαίνει στο σαλόνι τράχοντας και κάτι σαν κουτσό ένα πράμα ... με τα κοτσιδάκια του !!! χαχαα την είχα στα υπόψιν αλλά κάτι με χάλασε ... fuck list

Προμηθεως 25 Τζούλια ... πετίτ, άβυζο ...

Προμηθεους 19 Η Κορίνα ασχημούλα ...

Προμηθεους 11 Η Βασίλισσα Βερόνικα ... fuck list

Στις πιάτσες πολύ πράμα απόψε, Ρουμανο - τσιγκανο - Βουλγάρες ... Μέχρι και την Μία την Κινέζα στο δρόμο.
Είχε κάτι καλά κομμάτια αλλά 40 -50 € ζητούσαν ... που 50 να ΄ναι οι μέρες τους στο πεζοδρόμιο !!!

Μας ΚΩΛΟΠΙΑΝΟΥΝ πάντως στη Σαλονίκη ... και σας προκαλώ να διαβάσετε την κριτική του συντρόφου μας από Αθήνα:
Με 10ρικο του 'καναι και Ισπανικό !!! μόνο τούμπες δεν έκανε ... και δω θέλουνε 40άρια και 60αρια για Ισπανικό !!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κύριοι καλησπέρα σας Έχω μια δύο απορίες και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Α: όταν άνοιξε το α. Γεωργιου 34 δούλευε μια γκομεναρα με απίστευτο λευκο δέρμα βυζάρες μπουτάρες ξανθιά και έβγαζε τρέλα γούστα. Κάποια στιγμή την εχασα και μου είπε η τσατσα ότι ήταν η ιδιοκτήτρια. Επειδή λοιπόν λείπω διακοπές και με έφαγε η αγωνία μήπως είναι η Χριστίνα που περιγράφεται
οχι...καμια σχεση.....δεν ξερω αν μιλας για την γιαννα την ξανθια βυζαρου με σιλικονες......η οποια ουτε για ιδιοκτητρια προφανως την κοβω.....

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
οχι...καμια σχεση.....δεν ξερω αν μιλας για την γιαννα την ξανθια βυζαρου με σιλικονες......η οποια ουτε για ιδιοκτητρια προφανως την κοβω.....
Είσαι φοβερός ρε φίλε. Που το θυμήθηκες το όνομα. Γιάννα τη λέγανε και όταν την έχασα μου είπε η τσατσα ότι ήταν το αφεντικό έστρωσε το Μαγαζι και δε θα ξαναδουλεψει.  Την βρίσκεις κάπου;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αψογος ο παιχτης
Φριξου 9 "Ψιλό μουνί ... Καμαρωτό γαμίσι!!!" έλεγε ο παππούς ... δεν τον άκουσα όμως ... Τούμπανο η Αντριάννα.es, κέρασε και νεράκι κρύο η τσατσά !!! Δεν με έκανε κλικ όμως ... Η Αντριάννα room2room την έκανε χωρίς να περάσει καν από το  σαλόνι.

μεχρι δευτερα γιατι μετα παει Μυκονο να ξεκουρασει την πισω τρυπα της που την εχουμε ρημαξει :grin:  και να μαυρισει!
Ακομα και το φουλ προγραμμα πάντως αχρωμο και αοσμο με την Αντριανα! :sunglasses:
Κωλετη Χριστίνα, Ψιλούτσικο, αδύνατο, ασχημούτσικο μου φάνηκε, άβυζο που κάνει και Ισπανικό λέει η Θεία !!  :uglystupid:
Εφη επιστροφη σε 2 εβδομαδες

Επισκέπτης
Τσάρκα από 11.00 έως 1:00 και έχω φρέσκα νέα:
Πετρου Ερημητη Η Μιλφ Αννα, ωραιο σωμα, ωραιο κωλαρακι, βυζιά και φάτσα μάπα, δεν κάνει λέει ακάποτο, στάσου να ρωτήσω την κοπέλα λέει η Τσατσά ... άφαντος εγώ :)

Ν.Ουρανου 26 Βιολέτα.bg καλό σύστημα από τη μέση και κάτω, ... fuck list

Φριξου 14 Η γνωστή "Κομοδινοπούλου" με 50 ακάποτο μου είπε η Θεία ...  :think: Το τηλ. που ζήτησες δουλεύει κανονικά λέει η Θεία 6989 775311

26ης Οκτωβρη 35Α Η πιπινα Λάουρα μου είπε συναθλητής ... (για του φόρουμ τον έκοψα) :)

Μαντζαρου 10 (14) Μια άχρωμη, άοσμη άγγαβλη Ιωάννα λέει.

Κατεχακη 13 Έρρικα.hu μελαχρινο, ψηλο, αδυνατο, αβγαλτο, αβυζο, κοριτσακι, με ομορφο προσωπακι αλλα α-βυ-ζο.!

Από Βαρδάρη μεριά:

Σαπφους 20 Κέλυ που τα κάνει όλα κατα δήλωση της ιδίας :) Μέχρι και "Αραχνάτο"  :think: !!!

-τανταλου και σαπφους Η κοντοπούτανη γυφτορουμανίτσα με ξανθό μακρύ μαλλί η 19χρονη κουμπάρα μου Αλεξάνδρα.... Μαύροοοοοο στο Μαυρογιαλούρο  :s&m_3:!!! Εδώ έγινε η κατάθεση, ΜΕΓΑΛΗ απογοήτευση όμως ... κάθε φορά λέω τελευταία μ'αυτή και κάθε φορά ... :jerking: Το μόνο + το άπαιχτο κολλαράκι της !!! σαν σφιχτό τσουρέκι είναι !!!

Τανταλου 8 Ζωή ... ποιος τη γαμάει αυτή ???  :think:

Τανταλου 14 η ουγγαρεζα Πιπινοβύκη ψηλη, εντυπωσιακή κοπέλα, σαν Ουγγαρέζικο άλογο που λεμε, μαυρο μαλλι, ωραια χαρακτηριστικα προσωπου και θελκτικο σωμα..... fuck list

Σαπφους 5 Μιρέλλα.mod (μοντελίσια) fuck list

Τανταλου 9 Μημή.hu (τις ανακατέβουν σαν την τράπουλα) πετίτ φάση ... δεεεεε ... μπαααααα

Σαπφους 7 Η άλλη Μιρέλλα.

Προμηθεως 14 Μόνικα.ro καλούτσικο μου φάνηκε ... γαμεύσιμο !!! fuck list

Σαπφους 8 μια τρελοσαχλοκούδουνο ... Αριάνα :) Ωραία βυζιά φόρα παρτίδα έξω μπαίνει στο σαλόνι τράχοντας και κάτι σαν κουτσό ένα πράμα ... με τα κοτσιδάκια του !!! χαχαα την είχα στα υπόψιν αλλά κάτι με χάλασε ... fuck list

Προμηθεως 25 Τζούλια ... πετίτ, άβυζο ...

Προμηθεους 19 Η Κορίνα ασχημούλα ...

Προμηθεους 11 Η Βασίλισσα Βερόνικα ... fuck list

Στις πιάτσες πολύ πράμα απόψε, Ρουμανο - τσιγκανο - Βουλγάρες ... Μέχρι και την Μία την Κινέζα στο δρόμο.
Είχε κάτι καλά κομμάτια αλλά 40 -50 € ζητούσαν ... που 50 να ΄ναι οι μέρες τους στο πεζοδρόμιο !!!

Μας ΚΩΛΟΠΙΑΝΟΥΝ πάντως στη Σαλονίκη ... και σας προκαλώ να διαβάσετε την κριτική του συντρόφου μας από Αθήνα:
Με 10ρικο του 'καναι και Ισπανικό !!! μόνο τούμπες δεν έκανε ... και δω θέλουνε 40άρια και 60αρια για Ισπανικό !!!

Άψογος! Καινούργια όνοματα βλέπω και χαίρομαι!

Αυτή η Μόνικα η ρουμάνα στο Π14 είναι κάποια που έχεις ξαναδεί?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είσαι φοβερός ρε φίλε. Που το θυμήθηκες το όνομα. Γιάννα τη λέγανε και όταν την έχασα μου είπε η τσατσα ότι ήταν το αφεντικό έστρωσε το Μαγαζι και δε θα ξαναδουλεψει.   Την βρίσκεις κάπου;
οχι....νομιζω δεν ξαναδουλεψε....η αννα απο το λαφαμ μας ελεγε οτι παντρευτηκε και εχει και παιδακι.....who knows? :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Στο Μαρινόσπιτο στην Ταντάλου σήμερα το πρωί δούλευε μια Μαρίνα. Είναι αυτή από την οποία πήρε το όνομα;;; Γιατί αν είναι...

Με βλέπω να μετακομίζω πρωινή βάρδια...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
γιαννα απλα ηταν πρωτη κοπελα που δούλεψε στο μαγαζί..

το μαγαζί μπας και είχε δουλεψει παλαιότερα με αλλο ιδιοκτήτη?? γιατί εγω  θυμάμαι και μία Αννα που δούλεψε και ηταν μούναρος απο όλες τις απόψεις,όπως επίσης είχα πεί πως για πρώτη φορά πήρα εκει την Ντιάνα που είναι πλέον στη σαπφούς 20 ....
Η Γιάννα ήταν λίγο πιο μετα απο την Άννα που λέω ,η οποία μετα εμαθα παντρευτηκε και σταμάτησε.(Μιλάω για την Άννα..όποιος την γνωρίζει ξέρει ο,τι ξεκινησε απο κεφαλληνιας πρώτα μετα πηγε στο ερως στην ανδρεου γεωργιου και είχε περάσει και απο το Λαφάμ...

Κάτι άλλο στην προμηθέως 19 προχθές το βράδυ δούλευε μια ξανθιά πολυ ωραία κοπέλα της οποία το όνομα δεν θυμάμαι....ρώτησα την τσα τσα χθές και μου είπε πως δεν δουλευει αλλο εκει...έχει κανείς καμμια ιδεα ποια είναι??? Πάντως δεν είναι η κορίνα η μόνη διαφορα ειναι ο,τι προχθές την πέτυχα κατα της 12 το βραδυ και χθες περασα κατα της 9 το βραδυ να δω αν δουλευει.....Παίζει να εχει τριπλή βαρδια?
Να μου πεις τι κολλημα εφαγα τωρα ε? :2funny: αυτη εχω την εντυπωση πως ειναι οπως ειπα η Αννίτα απο το αλλο σαιτ που λεω....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κάτι άλλο στην προμηθέως 19 προχθές το βράδυ δούλευε μια ξανθιά πολυ ωραία κοπέλα της οποία το όνομα δεν θυμάμαι....ρώτησα την τσα τσα χθές και μου είπε πως δεν δουλευει αλλο εκει...έχει κανείς καμμια ιδεα ποια είναι??? Πάντως δεν είναι η κορίνα η μόνη διαφορα ειναι ο,τι προχθές την πέτυχα κατα της 12 το βραδυ και χθες περασα κατα της 9 το βραδυ να δω αν δουλευει.....Παίζει να εχει τριπλή βαρδια?
Να μου πεις τι κολλημα εφαγα τωρα ε? :2funny: αυτη εχω την εντυπωση πως ειναι οπως ειπα η Αννίτα απο το αλλο σαιτ που λεω....

Είναι η Βίκυ η Ουκρανή, όμορφη κοπέλα,με  :tits:, ολίγον τρελοκομείο και με ανάμικτες κριτικές.

Δεν παίζει με τίποτα τριπλοβάρδια το συγκεκριμένο. Πρωϊνά – Απογεύματα η ιδιοκτήτρια (προφανώς) η Μαιρούλα και βραδινή βάρδια ότι προκύψει. Πριν πάει εκεί έκανε μεροκάματα στο Ταντάλου 8Α, και ακόμη παλαιότερα στο Λουξ που πλέον είναι κλειστό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom