Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
thanks φιλε,θα τη μελετησω καλα γιατι η κοπελα φαινεται καλουτσικη!!!  :thumbsup:

θα προτιμουσα ομως να δουλευε σε κανα studio στο μυλο οχι εκει κι ας ηταν πιο ακριβα,τελος παντων..

Να πας να την βρεις μόνο πρόσεχε μην κολλήσεις στην εμφάνιση  ;)

Και μην ανοίγεσαι, οι εποχές είναι δύσκολες  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ματιασμενος πρεπει να εισαι.!! :think:...βγες εξω πανε χτυπα 2 γεκα σε χαμηλο και ενα ντραμπουι με παγο...μετα πανε πρασα και φαε 2 βρωμικα και σβηστα με μια πρασινη 330ml.!!...μετα απο αυτο θα νιωσεις μια ανακουφηση (μπορει και οχι.!!  :2funny:) τοτε πιστευω θα εχεις ξεματιαστει πληρως...!! :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχαχαχαχαχα... καλό, αλλά προτίμησα να με ξαματιάξει η ίδια, το κακό έγινε, πήγα και την βρήκα και της τον σφύριξα, θα έσκαγα αλλοιώς, με ξεσήκωσε χθες με τα κουνήματα της στο σαλόνι, οπότε σήμερα  :fuck2: :fuck2: :fuck2:,  πάντως σε γενικές γραμμές δεν πέρασα και άσχημα, θα ακολουθήσει φυσικά και η σχετική κριτική. ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η Κορινα που δουλευε λαφαμ, μουναρα ειναι μπροστα της.!!  :2funny:

....ξανθια αδυνατη, σωμα μετριο και κατω σπασμενο προσωπο με γωνιες σαν γεωργιανη ειναι...τωρα αν γουσταρει ο γκειμ, γουστα ειναι αυτα παω πασο.! :grin:

Πάντως σώμα από μέση και κάτω έχει καλό, κολάρα κάτσε καλά και δεν είναι ξανθιά μελαχρινή είναι,και αδύνατη δεν είναι αντίθετα νταρτνάνα τη λές, χωρίς να τη λες χοντρή 1,75 είναι. Μάπως λέμε άλλη  :huh: :huh: :huh:

Όσο για το πρώσοπο στρογγυλοπρώσοπη είναι, δεν είδα γωνίες και είναι Σλοβάκα, (κατά δήλωση της τουλάχιστον) :)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
καλημερα και απο εμενα
μηπωσ αυτη η πετρουλα ειναι αυτη που μιλουσε πολυ και ηταν στο ιδιο μαγαζη παλιοτερα ρε παιδια????
γιατην ιδια μηλαμε????

Μπααα φλύαρη δεν τη λες με τίποτα. Και ξέρω από φλύαρες , η Νάντια σε αυτό το μαγαζί όταν ξεκινούσε να μιλάει ξεχνούσε να κάνει  :pipa1:

:2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Πηγες κιολας ρε  :2funny: Ωραιος .. αυτα ειναι
οπως και αν περασες δεν εχει σημασια , σημασια εχει που εκανες αυτο που ηθελες  :rockon:

Ωστε σλοβακα δηλωνει ε ? μαιστα ..

34 ρων ετων εμαθα οτι ειναι  :rolleyes: ετσι λει τουλαχιστον
Επισης η Ναντια εφυγε λενε απο κεινο το καταστημα :dunno:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Kάνω ενα κοπυ και πέιστ...γιατι αν τα γράψω ολα δεν θα τελειωσω ποτέ.
Βασικά εκανα μια τσάρκα την κυριακη το απογευμα (μεσημεριανη βαρδια) και χθές το βράδυ.Όπου δεν μπήκα για να μην σας μπερδεψω θα γραφω δεν πηγα το βραδυ η το μεσημερι αντιστοιχα.

Μεσημεριανη βολτα σε ολα τα στουντιο και μπουρδελα  ,αδειας απο κοσμο και
-ερημιτου πετρουλα...πληθωρική με ωραίο κόλο αλλα επειδη κάποτε την δοκίμασα στην προμηθέος τερμα πάνω και δεν έμεινα ικανοποιημενος παρα τις φιλότιμες προσπάθειες της....Παντως για 80 και κώλο λέει...Ένα συν το οποίο εγω το βλε΄πω παρα πολύ ειναι ο,τι εφτιαξε τα δόντια της..Τότε θυμαμαι ηταν θεοστραβα..
Χθες το βράδυ δεν πήγα αλλα υποθέτω πως θα ηταν η 'Αννα που εξωτερικα εμενα δεν μου αρεσε...

-κωλετη η τανυα ψηλη ,μαυρο μαλλι,προμιλφ με λιγο αγριεμενη σκυλε φατσα τυπικη ρωσιδα....κυκλοφορουσε ξωβυζη και με stockings...απο 40 απλο,ισως κανει και κατι προγραμματα...΄'Οπως ακριβως τα λένε οι προηγουμενοι...Απλα αυτην την θυμαμαι απο κάπου που δουλευε παλαιότερα και έχω τους ενδοιασμούς μου καθως ως εμφάνιση λέει πολλά. Το βράδυ δεν πήγα...

-φριξου 9 δεν πήγα ούτε το μεσημερι ουτε το βράδυ καθως απο τότε που έγινε μόνιμο το ντουο αντριαννα-τζεσυ η αντριαννα-κριστιν απέχω.....Δεν προτιμώ καμμια απο όλες αυτες(Γούστα ειναι)

-φριξου 14 ...εκτος απο τον κικα αγνοειται και η ρεβεκκα πλεον....τζεσικα στο ποστο της....καλο σαλοναρισμα,μετρια εμφανιση,ενα συνηθισμενο κοριτσακι με μακρυ μαυρο μαλλι και αδυνατο σωματακι αλλα μεσα τα ειπαμε...πατατα....εγω πάλι που την δοκίμασα στο λαφάμ δεν είχα παράπονο απλά θέλει δουλεία...χθες το βράδυ ηταν η Αντριάννα η οποία σε εμφανιση παιζει να είναι απο τις καλύτερες αυτη τη στιγμη...Αλλα επειδη δεν είχ χρόνο δεν μπήκα....

-ουρανου 26 η ειρηνη με το καρε κοντο μαλλι, αλλα αριστες επιδοσεις εντος....απο 30 απλο,40 ισπανικο με χυσιμο,50 γυμνο,60 το 69,80 κωλαρακι και 100 τζακουζι με πρωκτικο για μένα δεν λέει σε εμφάνιση .Εκτός αυτου δεν τα πάω καλά με γυναίκες που αφηνουν χυσιματα στα βυζια .Ασε μην κολλησουμε κανενα παρασημο. Χθές βράδυ Βιολέτα βουλγάρα ψηλή ξανθια με ωραιο σώμα ,λιγο κρύα αλλα δεν την λές κακη μεσα...ισα ισα απλα νομιζω ειναι τετοιο το στιλ της.

-κατεχακη η μαρα... εχω  προσωπικη γνωμη για μένα αξιζει πολλα η Μάρα ειναι πρόθυμη..αν και απειρη ακόμη αλλα εχει διάθεση και δεν λέει μη . Κατα τα άλλα πολυ ευδιάθετη και ωραια πιτσιρίκα ασχετως αν εχει αρκετα περιττα κιλάκια που για μένα δεν την χαλάνε καθόλου.
Χθές το βράδυ πήγα για την Κάρμεν αλλα δεν έκατσε δουλευε μια αλλη μελαχρινη ψηλή με σκουρα  σγουρά μαλλιά ευδιάθετη μου φανηκε και χαμογελαστη. Αλλα δεν εχω προσωπική αποψη  αυτη πρεπει να ητνα η καινουρια η ουγγαρεζα που είπατε καθως μου διέφυγε το όνομα της.

-λαφαμ δεν πήγα καθως την χριστίνα την πρώτη φορα δεν την πρόλαβα και την κάρλα την είχα πάρει στην κατεχάκη και δεν μου άρεσε.....όσο για την χριστίνα για μένα είναι απο τις πολυ καλές επιλογές.

-μαντζαρου 14 μεσημέρι δεν πήγα αλλα πήγα χθες το βράδυ και συνάντησα πάλι την Νατάσσα την  κοκκινομαλλα  που αδυνατισε καπως,κρατει ακομα την κωλαρα με το τατου,ωραιο σαλοναρισμα κι αυτη ομορφο προσωπο και μαλλι πιασμενο κοτσο...αρκετα σεξι με μαυρο ολοσωμο σετακι,απο 40 .
Προσωπικά δεν ξέρω την ειχα πρωτοδοκιμάσει στην προμηθέως τερμα πάνω ως Βανέσα αν θυμάμαι καλά και έπειτα στο λαφάμ ως Νατάσσα.
Στην προμηθέος ηταν πεινασμένη για πούτσο...στο λαφαμ είχε αλλάξει .Πλέον δεν μου αρεσει σαν εμφάνιση και σίγουρα για μένα δεν είναι Σάρα ..

-ανδρεου γεωργιου 4 δεν πήγα καθόλου γιατι θεωρησα πως το ζευγάρι ευα-λίζα(ναταλι) δεν αλλάζει

-26ης οκτ 35 δεν πήγα καθόλου καθως δεν βολευει....

και παμε βαρδαρη...Όπου είχα πολυ καιρό να πάω και θεωρώ πως έχει καλύτερες παρουσίες .Παρουσίες που αν τισ συναντουσες σε μαγαζια οπως το λαφαμ η το βιλα θα εμπαινες γ...ντας :)

-σαπφους 20 δεν πήγα

-τανταλου και σαπφουςουτε  και εδω δεν πήγα

-τανταλου 8 η μαρινα το μεσημέρι που όσο θυμάμαι απο παλιά ηταν απο τις καλύτερες στο βαρδάρη και το βράδυ ηταν μια γεμάτη που αν θυμάμαι καλά δουλευε ως Ζωή στο ρουλιά και κότα και πήγαινε εναλλάξ με την Εμμανουέλα την γνωστή.Δέν έλεγε πολλά....

-τανταλου 14 το μεσημερι δουλευε ενα μελαχρινό πολύ ωραίο την λέγανε κάρλα αυτην δεν την ξέρω παντως απο εμφάνιση εσκιζε...το βράδυ δεν ρωτησα όνομα αλλα πρεπει να ηταν η ουγγαρεζα μερτσυ ψηλη ,εντυπωσιακη κοπελα,,μαυρο μαλλι,ωραια χαρακτηριστικα προσωπου και θελκτικο σωμα.....εκτος απο απλο εχει με 80 κωλαρακι και με 120 ντουζ και με 150 ντουζακι και φουλ με κωλο....καθώς ολα αυτα τα είπε η τσα τσά συν του ό,τι πηγε να μου χαιδέψει τον πούτσο οταν πηγα να φύγω για αυτο και θεωρω πως ηταν η Μερτσυ....Απο εμφάνιση καλές και οι δυο.

-σαπφους 5 η μιρέλα η γεματούλα που δουλευε και νικ.ουρανου και την οποία συναντησα στο σαπφους 7 χθες το βράδυ....
και χθες το βράδυ στη θεση της ηταν η μοντελίσια η μιρέλα με τα μαυρα τα μαλλια...
- σαπφους 8  μια κινέζα για λατρεις των ασιατικων μωρων....απο 30 ....προσωπικα και εμένα μου  ειναι αδιαφορη σαν γκομενα απλά σου κεντρίζει το ενδιαφέρον γιατι ειναι κατι διαφορετικό....χθές το βράδυ δεν πήγα

-σαπφους 7 η γαλλιδα νικολ με ψηλοτακουνες γοβες με φωτιστικο εφε,κοτσιδακια,βυζαρες και αρκετο χαμογελο...δεν την εχω δομιμάσει αλλα απο παρουσία φαίνεται καλή μεσα στο σκοτάδι και εκ πρώτης οψεως δεν φαίνεται να είναι φόλα....ισα ισα το αντιθετο, και χθές το βράδυ η μιρέλα η πιο γεμάτη την οποία προχθές συναντησα το μεσημερι δίπλα(βασικα χθές πήγα για την Ιονέλα η οποία οπως μου είπε η τσα τσα εχει περίοδο)

-προμηθεως 14πηγα μονο χθες το βραδυ και ηταν μια ωραια ξανθούλα με τατουάζ στην πλάτη πάνω απο τον κώλο...μου φανηκε καλη αν και δεν την ξερω...ξερει κανεις ποια είναι αυτή??? ΜΟΥ φάνηκε σαν την Αννίτα απο το άλλο σαιτ

-ταντάλου ερως το μεσημερι μια βουλγαρα που μόλις την είδα απο κοντα τρόμαξα.παίζει να είναι η καμέλια...και χθες το βράδυ μια αδιάφορη λεπτούλα...

-προμηθεως 25 δεν πήγα καθως οσο θυμαμαι απο παλια ο χόρος ηταν βρομερά βρομικος.....και μου έχει κάτσει άσχημα...Εκει ειχα δοκιμάσει την Νατασσα=Βανέσα αντίθετα στην κατεχάκη παω γιατι ειναι πιο καθαρο σαν μαγαζι....
-προμηθεως 19ούτε εκει δεν πήγα....

αυτά και απο μένα και ελπίζω να βοήθησα και να μην μπέρδεψα κάποιους....
και θα ηθελα αν μπορει να μου πει κάποιος αν αυτη που συνάντησα χθες βρασυ στην προμηθέος 11 ειναι η Αννίτα και αν είναι καλή η όχι....αυτα και ευχαριστω εκ των πρωτερων...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου kassler -ταντάλου ερως απ οτι λεει και στο λειντις παιζει μπαλα το δυδιμο
Καμελια - Αννιτα.hu?/ξανθια

Εδω μπορεις να δεις και φωτογραφιες

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πηγες κιολας ρε  :2funny: Ωραιος .. αυτα ειναι
οπως και αν περασες δεν εχει σημασια , σημασια εχει που εκανες αυτο που ηθελες  :rockon:

Ωστε σλοβακα δηλωνει ε ? μαιστα ..

34 ρων ετων εμαθα οτι ειναι  :rolleyes: ετσι λει τουλαχιστον
Επισης η Ναντια εφυγε λενε απο κεινο το καταστημα :dunno:

Ναι πήγα, είπα και τόκανα, και πέρασα και καλά. :rockon: :rockon: :rockon:

Πράγματι η ηλικία της εκεί είναι.

Όσο για τη Νάντια μου το επιβεβαίωσε και η ίδια ότι έφυγε από εκεί. :(

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Γεια σου kassler -ταντάλου ερως απ οτι λεει και στο λειντις παιζει μπαλα το δυδιμο
Καμελια - Αννιτα.hu?/ξανθια

Εδω μπορεις να δεις και φωτογραφιες

Nαι ΑΥΤΟ ΞΈΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ είναι λαθος το δυδιμο αυτο....
Προφανώς αυτη που ηταν ασχημη ηταν η Καμέλια αλλα η αλλη σιγουρα δεν ηταν η Αννίτα αυτη που είδα εγω χθες το βράδυ στο έρως ηταν καστανη πολύ λεπτή με τα βυζάκια της εξω....
και αυτη στην προμηθεος 11 που ειδα εγω εμοιαζε με την Αννίτα με την μόνη διαφορά πως η Αννίτα δεν εχει τατουάζ στις φωτογραφίες της στο αθ..ισ.gr

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-ερημιτου πετρουλα...πληθωρική με ωραίο κόλο αλλα επειδη κάποτε την δοκίμασα στην προμηθέος τερμα πάνω και δεν έμεινα ικανοποιημενος παρα τις φιλότιμες προσπάθειες της....Παντως για 80 και κώλο λέει...Ένα συν το οποίο εγω το βλε΄πω παρα πολύ ειναι ο,τι εφτιαξε τα δόντια της..Τότε θυμαμαι ηταν θεοστραβα..

Μπαααα πάλι θεόστραβα είναι, σήμερα την τίμησα, εκτός αν ήταν ακόμη χειρότερα τότε που την τίμησες εσύ. :think:

Πάντως έστω και με στραβά δόντια τα γλωσσόφυλλα της είναι κόλαση :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
-ουρανου 26 η ειρηνη με το καρε κοντο μαλλι, αλλα αριστες επιδοσεις εντος....απο 30 απλο,40 ισπανικο με χυσιμο,50 γυμνο,60 το 69,80 κωλαρακι και 100 τζακουζι με πρωκτικο για μένα δεν λέει σε εμφάνιση .

Αυτή τι εθνικότητα είναι; Το όλο λουκ και τα προγράμματα της μου θυμίζουν την Ειτηνούλα την Ελληνίδα... Αν ήταν και λίγο μαγκιόρα...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Μπαααα πάλι θεόστραβα είναι, σήμερα την τίμησα, εκτός αν ήταν ακόμη χειρότερα τότε που την τίμησες εσύ. :think:

Πάντως έστω και με στραβά δόντια τα γλωσσόφυλλα της είναι κόλαση :rockon:
Ε τοτε δεν την πρόσεξα καλά... :grin: :grin:το σίγουρο ειναι πως μόλις την είδα και εγω γκάυλωσα και ημουν ετοιμος να μπώ απλα δεν είχα καλές εντυπωσεις απο τότε που την δοκίμασα στο βαρδάρη στο προμηθεος τερμα πανω.... :huh: :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αυτή τι εθνικότητα είναι; Το όλο λουκ και τα προγράμματα της μου θυμίζουν την Ειτηνούλα την Ελληνίδα... Αν ήταν και λίγο μαγκιόρα...

Αν δεν κάνω λάθος και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι Ρουμάνα. :-

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

δεν ξέρω δεν ρώτησα...αν θυμαμαι καλα είπε πάλι ρουμάνα καθως 1 στις 2 πουτάνες σημερα ειναι ρουμάνα...αλλα τα δόντια της καπως ηταν...μήπως δεν ηταν η Ειρήνη αυτή που είδα εγω ???  :huh: :huh:
όσο για την μαγκιόρα ηταν και γαμώ τα μουνιά.....απλα κολλούσες οταν την έβλεπες με την μαγκιά που εβγαινε εξω..κατα τα άλλα εβγαζε γούστα.Και ηταν ισως απο τα καλύτερα μουνια που πηγαινε εναλλαξ σε Ν.ουρανου και ερημιτη...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ε τοτε δεν την πρόσεξα καλά... :grin: :grin:το σίγουρο ειναι πως μόλις την είδα και εγω γκάυλωσα και ημουν ετοιμος να μπώ απλα δεν είχα καλές εντυπωσεις απο τότε που την δοκίμασα στο βαρδάρη στο προμηθεος τερμα πανω.... :huh: :rolleyes:

Πρέπει να έχουμε τα ίδια γούστα γιατί και εγώ κάπως έτσι έννοιωσα, αλλά δεν είχα άποψη μιας που την τίμησα για πρώτη φορά. :)

Από Προμηθέως πάντως δεν την θυμάμαι. :think:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Πρέπει να έχουμε τα ίδια γούστα γιατί και εγώ κάπως έτσι έννοιωσα, αλλά δεν είχα άποψη μιας που την τίμησα για πρώτη φορά. :)

Από Προμηθέως πάντως δεν την θυμάμαι. :think:
έχει πολλά χρόνια....απο τότε εκοψα απο βαρδάρη τελευταια φορά που πήγα και σιχάθηκα τον εαυτο μου ηταν αυτο που ελεγα για την βανέσα=νατασσα που δουλευει πλεον στο μαντζάρου....
Πάντως απο εκεινο το μαγαζι περάσαν καλα μουνιά οσο αθλιο και αν ηταν σαν μαγαζί...Για το προμηθεος τερμα πανω μιλαω...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
έχει πολλά χρόνια....απο τότε εκοψα απο βαρδάρη τελευταια φορά που πήγα και σιχάθηκα τον εαυτο μου ηταν αυτο που ελεγα για την βανέσα=νατασσα που δουλευει πλεον στο μαντζάρου....
Πάντως απο εκεινο το μαγαζι περάσαν καλα μουνιά οσο αθλιο και αν ηταν σαν μαγαζί...Για το προμηθεος τερμα πανω μιλαω...

Ναι το μαγαζί πέρα από Άθλιο, ήταν και πριν από λίγο καιρό και πολύ βρώμικο, τώρα τελευταία που πήγαν κανα διό τσατσάδες της προκοπής και μετά από πολύ κράξιμο που ρίξαμε όλοι εδώ μέσα η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε.

Πάντως καλά μουνιά φέρνει ακόμα, τελευταίο η μούσσα μου η Μάρα. :tits: :tits: :tits:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Διάβασα για μια πορνοσγτάρ, πού είναι αυτή και πόσο χρεώνει;

jo145