Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Συμφωνώ! Επαγγελματισμός με τα καλά του και κακά του. Για την πίπα χωρίς προφυλακτικό που λέει ο φίλος νομίζω πως θέλει να μας πει για γλυψιματάκια κτλ ως προκαταρτικά πριν βάλει το προφυλακτικό. Τα προκαταρτικά της Αντριάννας είναι πραγματικά κόλαση. Ειναί υπερκαυλιάρα η γκόμενα, αλλά τα κάνει όλα επειδή είναι η δουλειά της. Δεν βγάζει την ζεστασιά του GFE χωρίς όμως να υστερεί σε απόδοση, μην παρεξηγηθώ..

Εγω θυμαμαι καλο καραμπαλικινγ και ψλιψιμο βασης πεους οχι κεφαλι
οποτε δε θεωρειτε γυμνο τσιμπουκι αυτο ( δωρο )

Απλα αυτη περιμενε να γινω πυραυλος , μου κουνησε και τα βυζια της κανα δυο φορες επιδηκκτικα
τα οποια αγνωησα εντελως ομως (τι μαλακας ανθρωπας  :2funny: )

Στην fuck λιστ και αυτη για δευτερο γυρο μαζι με Μαρια.slo και Νατασσα.ru

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
tτελευταια φορα που πιγα ηταν μια αθηναια εδω....νομιζω ειρηνη στο ονομα..ξανθο γκαυλι χαρα γεματο..υπαρχει ακομα??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καμια νεαρη κοπελιτσα υπαρχει στην περιοχη?
για πολυ νεαρες πιπινες θα πας προς 26ης οκτωβριου 35....ε και η σιμονα μικρη ειναι επισης στο λαφαμ,η ρεβεκα οταν ξαναγυρισει στην φριξου,η κορινα στο λαφαμ,η νικολ της κωλετη....
tτελευταια φορα που πιγα ηταν μια αθηναια εδω....νομιζω ειρηνη στο ονομα..ξανθο γκαυλι χαρα γεματο..υπαρχει ακομα??
σταματησε καιρο τωρα.....

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
να πω μια ιδεα για το πως μπορει να γινετε η ενιμεροση για τα μπουρδελα??διπλα ναχει μια φοτο και αμα γουσταρετε τισ βαθμολογιες της καθε κοπελας.γιατι τα ονοματα και οι εντιποσεις λενε πολλα αλλα ο καθενας με το γουστο του βρε συναδερφοι!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγω θυμαμαι καλο καραμπαλικινγ και ψλιψιμο βασης πεους οχι κεφαλι
οποτε δε θεωρειτε γυμνο τσιμπουκι αυτο ( δωρο )
γυμνο τσιμπουκι δωρο στο ξεκινημα εκανε μονο η Κριστιν οταν πρωτοηρθε....
Μας καυλωνε ετσι στα γρηγορα και μετα το σκιζαμε το γερμανιδακι :pipa2: :pipa2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ααααααααχαχαχαχαχαχα εεεεεετσι......αρπα την, τζο κερατα :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211286269035155lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ετούτη πάντως τραβελοφέρνεις άγρια... :P

Δεν ξέρω μήπως την χαλάνε οι φωτογραφίες... :rolleyes:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Γενεωδογο το μωγο μου  :smitten:

ααααααααχαχαχαχαχαχα εεεεεετσι......αρπα την, τζο κερατα :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν τα ειχαμε τοτε , δε πιανετε  :dancing:
Ενας ειναι ο κερατας εδω μεσα  :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
11242148203968396007.png
[/URL[/URL]]

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
και πανω που λεγαμε οτι τα βυζια της αγνοουνται ... 

Επισης βαλανε να γραφεις και κριτικες στο γκερις λειντς
θξα γραψει η Mαρικα :tooth: ...

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
σαπφουσ 7 δηλαδη ειναι η μαντελαιν ετσι παιδια ???
απο οτι ξερω εχει καλεσ κριτικεσ και πρεπει να ειναι αυτη που παιρνει και τα δαχτυλα στο πατω τησ ???
η κανω λαθοσ ??
αυτη που δουλευε και παλια εκει δεν ειναι αλλα νωμιζω και καπωσ ΝΤΑΡΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Μάντυ ρε παιδιά πως και δεν πήρε κανενας μέχρι τώρα;  :fuck2:
Τόσο χάλια είναι;

Επισκέπτης
απο οτι ξερω εχει καλεσ κριτικεσ και πρεπει να ειναι αυτη που παιρνει και τα δαχτυλα στο πατω τησ ???
η κανω λαθοσ ??
αυτη που δουλευε και παλια εκει δεν ειναι αλλα νωμιζω και καπωσ ΝΤΑΡΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Καλή είναι, δούλευε παλιά στο Σαπφούς 7 πολύ λίγο κ κάπως περισσότερο στο Βίλα Ερότικα, νταρντάνα ναι! Για δάχτυλα δεν έχω ιδέα!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μάντυ ρε παιδιά πως και δεν πήρε κανενας μέχρι τώρα;  :fuck2:
Τόσο χάλια είναι;

Πηραν αλλα δε γραψανε .. οι παλιοι εχουν δοκιμασει , εγω ακομη δε βολεψε...
δε πειραζει εχει η αζεγφη της καμποσες ,.. ας της δωσει καμια  :cheesy:

Η Μαντελαιν στις φωτο με αρεζει :tooth: αντε να παει κατα βιλα παλι να παω να την δω  :knockinb:
αν και δε νομιζω γιατι εχω πλεροφοριες οτι απο βδομαδα θα επιστρεψει ηηηηηη...

Τζεσυυυυυ , νυστησιμη μαλιστα  :grin:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
καμια πληροφορια για νικ.ουρανου κ ερημιτη τι πεζει βραδινες ?>??

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Πήγε τελικά πριν λίγο φίλος μου στην Κωλέττη και έφαγε Άφρο. Από ότι με είπε απ το τηλέφωνο έπεσε πολύ "ξύλο". :s&m_1: Τα υπόλοιπα είπε θα με τα πει από κοντά. Τι να εννοούσε?  :think:
Καλησπέρα παιδιά. Όσο και αν προσπάθησα να πείσω τον φίλο μου να γραφτεί και να γράψει κριτικές δεν τον έψησα. Είναι τσόγλανος  :idiot:. Παρόλα αυτά με περιέγραψε πίνωντας καφέ τις εμπειρίες του σήμερα από το τριπ του και θα τα μεταφέρω εγώ  :rockon:. Αυτός λοιπόν πήγε Κυριακή βράδυ για Νικόλ προς Νικηφόρου αλλά αντί Νικόλ είχε Τζέσσικα. Μου είπε ότι βλέπωντας τί μουνάρα είναι στο σαλόνι δε μπόρεσε να αντισταθεί και έδωσε 30 ευρώ και μπήκε. Του μιλούσε πολύ γλυκά και ναζιάρικα και του έκανε αρκετά προκαταρκτικά αλλά του απαγόρεψε να βάλει δάχτυλα στις οπές :S.Την ρώτησε τη καταγωγή της και του είπε μισή Ρωσσίδα μισή Ελληνίδα. Την πήρε σε 3 στάσεις και εντυπωσιάστηκε από τα natural βυζιά της και τις πατούσες της που σε στάση ιεραπόστολου της έφερε στο πρόσωπο του και μύριζαν ωραία. Έκατσε κοντά στο τέταρτο χωρίς πίεση χρόνου. Του είπα ότι είδα κριτική για αυτήν που έκανε λόγω για πηγάδι αλλά μου λέει ότι ήταν στενό. Σε doggie style μου είπε ότι το γκρόβερ της φαινόταν δουλεμένο. Γενικά του συμπεριφέρθηκε πολύ καλά σε σχέση με τις 2 κριτικές που είδα δε ξέρω γιατί ίσως λόγω ηλικίας του (25 χρονών)και εμφάνισης.
Την άλλη μέρα με ρώτησε για ένα στανταράκι και του πρότεινα Άφρο. Πήγε Κωλέττη λοιπόν. Έδωσε 40αρι και μπήκε μέσα.Του άρεσε πολύ το σώμα της όχι όμως και τα βυζιά της που ήταν υπερβολικά ψεύτικα και όταν τα άγγιζε ήταν σαν να πιάνει πέτρα και επίσης δε του άρεσε το πρόσωπο της. Την ρώτησε από που είναι και του απάντησε μισή Ρωσσίδα μισή Κύπρια. (Εγώ είχα ακούσει οτι ειναι Ελληνοκύπρια, τέλος πάντων). Τον τρέλλανε στο τσιμπούκι (κοντά στα 10 λεπτά) και δε σταμάτησε μέχρι να της πει αυτός. Μετά ακολούθησαν πολλές στάσεις με άγριο σφυροκόπημα και πολλά καυλόλογα που όμως τον ξενέρωσαν το φίλο μου καθώς τα έλεγε σε σπαστά ελληνικά. Σε κάποια φάση τον πίεσε πολύ η καπότα λέει :jerking: και η Άφρο βγήκε και ζήτησε από την τσατσά μία άλλη.Μετά από δεύτερο γύρο σφυροκοπήματος τέλιωσε. Έκατσε σύνολο στα 25 λεπτά λέει  :fuck1: χωρίς ίχνος βιασύνης. Τον εντυπωσίασε η Άφρο λέει από άποψη επαγγελματισμού όχι ομως από ομορφιά στο πρόσωπο. Αυτά...   

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
η κανω λαθοσ ??
Δαχτυλα στον κωλο???....αυτη με το ζορι αφηνει να της πιασεις τον κωλο.

Μετριοτατη συμφωνα με την περσινη μου συνευρεση μαζι της.Αγενης και βρωμομουνη(κυριολεκτικα)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom