Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ρε παιδιά η Εμμανουέλλα η Ελληνοκύπρια δε θα επιστρέψει? Σε ποια studio της Κρήτης έχει κριτικές στο Ηράκλειο ή στα χανιά. Λέτε να επέστρεψε εκεί? :think:

Και κάτι ακόμα. Είχαμε κανένα νέο από τον kikas  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδιά η Εμμανουέλλα η Ελληνοκύπρια δε θα επιστρέψει? Σε ποια studio της Κρήτης έχει κριτικές στο Ηράκλειο ή στα χανιά. Λέτε να επέστρεψε εκεί? :think:

Και κάτι ακόμα. Είχαμε κανένα νέο από τον kikas  :think:
ρε αστον κικας και μαθε για δαναη.....γυρισε σαλονικα; :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ρε αστον κικας και μαθε για δαναη.....γυρισε σαλονικα; :think:

Η Δανάη δεν γύρισε Σαλόνικα και ούτε θα γυρίσει τουλάχιστον τώρα στα γρήγορα. Φυσιολογικά από μεθαύριο επιστρέφει από άδεια στο studio της Κοζάνης. :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Δανάη δεν γύρισε Σαλόνικα και ούτε θα γυρίσει τουλάχιστον τώρα στα γρήγορα. Φυσιολογικά από μεθαύριο επιστρέφει από άδεια στο studio της Κοζάνης. :tits:
ναι ρε γαμωτο....προχτες που ημουν σε αποσταση βολης δεν δουλευε..... :headbang:

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Δαναη απο'δω δαναη απο κει μου λεει κανενας περι τινος προκειτε????ειμαι νεος εδωπερα!

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Eρημιτη η Μιλφ Αννα

Κωλεττη η πιπινα Νικολ

Ουρανου η βυζαρου Ναταλι

Τσιρκο Λαουρα

Λα Φαμ Σιμονα  :smitten:

Ανδρ Γ 24 Βιολεττα

ΣΑΑΛ Χριστυ  ξανθια αδιαφορη  φατσα  με λιγα πιασιματακια

Μαντζαρου14 Η ουκρανιδα Νατασσα ( νο2 ) ολιγον θλιμμενη μου φανηκε..

Κατεχακη η Καρμεν με νεο λουκ καστανο κοντο μαλλακι .. φωναζε στο τηλεφωνο... καρμεν δεν θελω να παιτσουμε :grin:

Προμηθεως 11 Σιμονα ιμμιτασιον....

Σαπφους 5 Βερονικα

Σαπφους 7 η Τζεσικα που εθεαθη και ΝΙκ ουρανου

Σαπφους 20 η πατατα Κελλυ

Τανταλου 14 ενα καινουργιο κοριτσακι μολις καλα καλα ειχε ερθη  ντυμενο με ρουχα αβγαλτο τελειως

Τανταλου 8α η Βικυ ουκρανιδα σπαστο δοντακι ... ηταν το χιουνται της  απ εξω  :grin:

Τανταλου και Σαπφους η κορασιδα που ειχα εντοπισει και στην προηγουμενη αναφορα μου αυτη τη φορα με ισιο μαλλι .. παντα με εναν πελατη μεσα  :think:

κατεθεσα στη Βιολεττα στο καινουργιο ... μετριες οι  εντυπωσεις μου .. καθως και στην Βερονικα που δεν ειχα δοκιμασει ποτε μεχρι στιγμης... !!!

Δεν ξερω τι εχουν παθει οι τσατσαδες αλλα πολυ ορεξη για μπλα μπλα ειχαν οι περισσοτερες και μου λεγανε την ιστορια της ζωης τους  :uglystupid: να μην σ αφηνουν να φυγεις! :tickedoff:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Eρημιτη η Μιλφ Αννα
Oπαααα....γυρισε?? :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Τανταλου 8α η Βικυ ουκρανιδα σπαστο δοντακι ... ηταν το χιουνται της  απ εξω  :grin:
Μας ξενερωνεις τωρα...τετοιο μουνακι και οδηγαει χιουνται??Επεσε στην υποληψη μου τωρα...

Επισκέπτης
Eρημιτη η Μιλφ Αννα

Κωλεττη η πιπινα Νικολ

Ουρανου η βυζαρου Ναταλι

Τσιρκο Λαουρα

Λα Φαμ Σιμονα  :smitten:

Ανδρ Γ 24 Βιολεττα

ΣΑΑΛ Χριστυ  ξανθια αδιαφορη  φατσα  με λιγα πιασιματακια

Μαντζαρου14 Η ουκρανιδα Νατασσα ( νο2 ) ολιγον θλιμμενη μου φανηκε..

Κατεχακη η Καρμεν με νεο λουκ καστανο κοντο μαλλακι .. φωναζε στο τηλεφωνο... καρμεν δεν θελω να παιτσουμε :grin:

Προμηθεως 11 Σιμονα ιμμιτασιον....

Σαπφους 5 Βερονικα

Σαπφους 7 η Τζεσικα που εθεαθη και ΝΙκ ουρανου

Σαπφους 20 η πατατα Κελλυ

Τανταλου 14 ενα καινουργιο κοριτσακι μολις καλα καλα ειχε ερθη  ντυμενο με ρουχα αβγαλτο τελειως

Τανταλου 8α η Βικυ ουκρανιδα σπαστο δοντακι ... ηταν το χιουνται της  απ εξω  :grin:

Τανταλου και Σαπφους η κορασιδα που ειχα εντοπισει και στην προηγουμενη αναφορα μου αυτη τη φορα με ισιο μαλλι .. παντα με εναν πελατη μεσα  :think:

κατεθεσα στη Βιολεττα στο καινουργιο ... μετριες οι  εντυπωσεις μου .. καθως και στην Βερονικα που δεν ειχα δοκιμασει ποτε μεχρι στιγμης... !!!

Δεν ξερω τι εχουν παθει οι τσατσαδες αλλα πολυ ορεξη για μπλα μπλα ειχαν οι περισσοτερες και μου λεγανε την ιστορια της ζωης τους   :uglystupid: να μην σ αφηνουν να φυγεις! :tickedoff:

Χαχ! Με πρόλαβες, ετοιμαζόμουν κ εγώ να γράψω. Στο ταντ 14 ήταν η Ντίνα, απ'ότι είπε η τσατσά δεν κάθησα να την δω. Αυτή η κοπελίτσα στο Σαπφούς με Ταντάλου φαίνεται ενδιφέρουσα, λίγο παραπάνω κιλά αλλά είναι ομορφούλα και φαινόταν να έχει κ μικρό αλλά καλοσχηματισμένο βυζάκι.

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

γεια σασ :tooth:
πινω καφε και κλεβω νετ

κωλετη αφρο σημερισ

αλ η βικυ εχει και bmw
τησ το ειχε φερει ο αη βασιλισ
:tooth:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ξέρει κανεις σήμερα πρωί τι παίζει από βάρδιες?  :think: Αφροδίτη Κωλέττη είναι? Μέχρι τι ώρα?

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Oπαααα....γυρισε?? :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

την τιμησε ο φιλος μου που ειναι καργα  μιλφολατρης! :rockon: και ομολογουμενως δεν το μετανιωσε ...

Μας ξενερωνεις τωρα...τετοιο μουνακι και οδηγαει χιουνται??Επεσε στην υποληψη μου τωρα...

και τι χιουνται με φουλ ηχεια και σκαστρα που νομιζεις οτι οδηγας πορσικο :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραια αναφορα  :rockon:  εισαι η νεα δυναμη στο ρεπορταζ βλεπω

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Πήγε τελικά πριν λίγο φίλος μου στην Κωλέττη και έφαγε Άφρο. Από ότι με είπε απ το τηλέφωνο έπεσε πολύ "ξύλο". :s&m_1: Τα υπόλοιπα είπε θα με τα πει από κοντά. Τι να εννοούσε?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πήγε τελικά πριν λίγο φίλος μου στην Κωλέττη και έφαγε Άφρο. Από ότι με είπε απ το τηλέφωνο έπεσε πολύ "ξύλο". :s&m_1: Τα υπόλοιπα είπε θα με τα πει από κοντά. Τι να εννοούσε?  :think:
αυταρχικο παιρνει ο φιλος σου; :grin:

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τι λένε ότι ρίξανε την τιμή στο λα φαμ στα 30?Κατάθεση χθες βράδυ στη Σιμόνα και 40!!! Κατά τα άλλα παραμένει μια σταθερή αξία και τα τιμά τα χρήματα που παίρνει!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ποσταρε το αυτο και στο διπλα θρεντ

Stories