Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Επισκέπτης
zironvenom

Ιπισκιψη προυχτε στου τσιρκου μι ενα φιλαρακι ,  τι φιλαρακι ..Αντερφο πες καλυτερα
για τουν Χρησταρα που πουλαει τα πηλινα σε μιλαω , παιντι τζιμανι
Παμι εκει και ηταν μια Λαουρα απο μια ξενη χωρα μπηκαμε και οι ντυο
εγκω απιντις ειμαι μαγκας και ξερω τα κολπα μπηκα σε ενα μεγκαλο ντοματιο ενω ου Χρησταρας στο μικρο
Ευτηχος του μουρο ηρτε πρωτα σε μενα , τα χαλιωμουν αμα πηγαινε στουν Χρησταρα
γιατι , ειπαμε καλο παιντι αλλα εχει να κανει μπανιο απο το καλοκαιρι που πηγε στην ταλασσα ... ε ειπαμε ρε Χρησταρα , οχι κι ετσι
Εγγω ειμι τυπηκος σ αυτα ,εκανα τα Χριστρουγεννα
Τελως παντων να μη τα πολυλογαμε ηρτε του μουρο και το πηντηξα
.............................................................
Οταν βγηκα εξω ηταν δυο φλουφληδες και κρατουσαν την μυτη τους
πρεπει να εκλασε η τσατσα μαλλον
εμενα παντως ντε μου ηρτε η μυρουντια
μετα βγηκε και η Χρησταρας και φυγαμε με του ντατσουν σπινιαροντας με τα καινουρια
ζαντολαστηχα απο BΜW που κλεψαμε προυχτες απ την Καλαμαρια ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελιωσα ρε μλκα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Φιλος,ειμαι 1_81 και μου ριχνει τουλ.5 ποντους με τις γοβες.Και 1_75 να ειναι,τι ειναι κοντη;

Μπορει να εχεςι δικιο δεν επιμενω, μπορει να κανω λαθος, μια φορα την πηρα στο 26ης 35Α και απο τοτε δεν την ξαναπετυχα, την θυμαμαι να κοντυνε σε σχεση με εμενα οταν εβγαλε τα παπουτσια της, (οπως και η Λαουρα ειναι πολυ κοντη).

...εγω αντε να ειμαι 1,70 με τις σολες.!!  :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ιπισκιψη προυχτε στου τσιρκου μι ενα φιλαρακι ,  τι φιλαρακι ..Αντερφο πες καλυτερα
εγκω απιντις ειμαι μαγκας και ξερω τα κολπα μπηκα σε ενα μεγκαλο ντοματιο ενω ου Χρησταρας στο μικρο
γιατι , ειπαμε καλο παιντι αλλα εχει να κανει μπανιο απο το καλοκαιρι που πηγε στην ταλασσα ... ε ειπαμε ρε Χρησταρα , οχι κι ετσι
μετα βγηκε και η Χρησταρας και φυγαμε με του ντατσουν σπινιαροντας με τα καινουρια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Πατάω πάνω στην πολύ εμπεριστατωμένη αναφορά του κκλλδ (κομμουνιστικό κόμμα λαϊκής Λαπωνικής δημοκρατίας!). Μπράβο άρχοντα, πάντα τέτοια!!! Εγώ βολτάρισα στος 20:30 - 21:00 χθες

Προμηθεως 25: Η Λίνα. Μελαχροινο πολύ αδυνατο κορίτσι, κοντή με πατούρα. Βυζάκι μικρο (μετα βίας 2αρι). Καλο σωματακι. Μουνί του ΙΚΕΑ! Απίστευτος πάτος αλλά συμμετοχή ΜΕΔΕΝ!!!

Τανταλου 14: Μερτσυ. Μέτρια πράματα. Χώρια που σε ξεμπροστιάζει αν δεν μπεις στο δωμάτιο. Δεν δακρύζω

Τανταλου 8: Το ιδιο πολυ ομορφο μωρο, κοντο ξανθο καρε μαλλι, πολυ ωραια παρουσια, ξεσηκωτικο περπάτημα, σεξουαλικη κίνηση, πανω σε πανήψυλες γοβες. Δεν την ειχα ξαναδει. Ωραιο και σφικτο σωμα. Δεν βγηκε βαριεστημενη, κατι που εκτιμω δεόντως. Ξερουμε ποια ειναι? Η Μπαζοαννίτα. ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΣΤ!!!!

Γωνιακο: Ο Κουασιμόδος προσωποιημενος. Τελικα ο Κουασιμόδος ειναι η Καρινα, που νομίζω οτι εχει καλές κριτικες. Τη ειχα δει πολλες φορες μεσημεριανες ωρες στο Σαπφούς 8. Ασχημο προσωπο, δοντια κιτρινα, κοιλια μεγαλη, βυζια για αρμεγμα. Μελαχροινη και σχετικα κοντη. Ατσούμπαλη εντελως. Φανταζομαι θα κανει καλή περιποίηση. Την ειδα απο πολυ κοντα, μου επιασε το χερι, και ψιλοτρομαξα. "Ελα να περασουμε super", ηταν η ατακα της.  ατσουμπαλη σε όλα της. την έχω πάρει 4-5 φορές. φιλότιμη αλλά δεν λέει

Σαπφούς 7: Η γλυκια και πρόσχαρη (μελαχροινη πλεον) Αλεξια. Δεν με κλικάρει

Σαπφούς 5: H εντυπωσιακη Ηρα. Εγώ πέτυχα την Βερόνικα. Παραλίγο να έμπενα αλλά αργούσε τραγικά. Δεν με τρελαίνει η ξυνογκόμενα αλλά είναι πολύ ωραίο σκρίνιο και ΟΚ (τουλάχιστον) μέσα.

Προμηθεως 11: Η γλυκια ψηλη, μελαχροινη Μιρελλα. Καποιος αναφερθηκε οτι εχει μικρομεσσαια βυζια. Ελεος ρε παιδια, τι μικρομεσσαία. Πολυ μικρο βυζι εχει η συγκεκριμενη, 1,5 και πολυ βαζω. Καλες κριτικες συνήθως. Ήταν εκεί μέχρι τις 21:00. πολύ ατσούμπαλη και βιαστική στο δωμάτειο αλλά φιλότιμη. Εμφανισιακά δεν είναι του στυλ μου. Μετά τις 21:00 έπαιξε Τζοάνα και φυσικά κατάθεση. Πολύ καλό! Όποιος τρώει ξανατρώει!

Σαπφους 20: Η Μολδαβη Νταιανα. Ψηλο νταρντανικο μωρο, με βυζια για αρμεγμα. Πληθωρικη παρουσια, ωραιο χαμογελο και παρουσια εξω στο σαλονι. Εγώ την ήξερα για Βουλγάρα αλλά τεσπα! Ωραίο κλαρίνο (πίπες Νταϊάνα που έλεγε και η διαφήμιση) αλλά με βγάζει μια μυζερίλα - γκρινίλα για τα προσωπικά της που με ξενερώνουν. Εγώ πέτυχα το σκρίνιο Κέλυ που με είχε στραβογαμίσει παλιά οπότε ουστ!

Κατεχακη 13: Η γυφτοφατσα Χριστινα. Πολυ μαυριδερη, με βυζους μεγαλους, αλλα παχια λεκανη και γενικα ασυμμετρο σωμα. ΜΑΚΡΙΑ από την βρωμιάρα (με την τέλεια συμμετοχη στο δωμάτιο, οφείλω να ομολογήσω

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τανταλου 8: Το ιδιο πολυ ομορφο μωρο, κοντο ξανθο καρε μαλλι, πολυ ωραια παρουσια, ξεσηκωτικο περπάτημα, σεξουαλικη κίνηση, πανω σε πανήψυλες γοβες. Δεν την ειχα ξαναδει. Ωραιο και σφικτο σωμα. Δεν βγηκε βαριεστημενη, κατι που εκτιμω δεόντως. Ξερουμε ποια ειναι?

Aχ, σόρρυ άρχοντα, δεν είναι η ανίτα! Πρόκειται για μία από τις κοπέλες που ποτίζω τακτικά Πάρα πολύ καλή και μέσα στο δωμάτιο (πορνοσταρίσια συμμετοχή, όχι τόσο gfe). και το όνομα αυτής ... Βίκη.

Η μπαζοανίτα ήταν βραδινή

gl, η Δανάη είναι στην κοζάνη. λεπτομέριες σε πμ.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατεχακη 13: Η γυφτοφατσα Χριστινα. Πολυ μαυριδερη, με βυζους μεγαλους, αλλα παχια λεκανη και γενικα ασυμμετρο σωμα.
ΜΑΚΡΙΑ από την βρωμιάρα (με την τέλεια συμμετοχη στο δωμάτιο, οφείλω να ομολογήσω

:think: για αυτην λεμε ?

Γκιαντι γκελατι ?  :think: ντε σας αρεσαν οι ζαντις ?

:tooth:

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια, η Εμμανουελα δουλευει ακομα στο 26ης οκτ; Σημερα απτης 8 θα ειναι;

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225

Σαπφους 20: Η Μολδαβη Νταιανα. Ψηλο νταρντανικο μωρο, με βυζια για αρμεγμα. Πληθωρικη παρουσια, ωραιο χαμογελο και παρουσια εξω στο σαλονι. Εγώ την ήξερα για Βουλγάρα αλλά τεσπα! Ωραίο κλαρίνο (πίπες Νταϊάνα που έλεγε και η διαφήμιση) αλλά με βγάζει μια μυζερίλα - γκρινίλα για τα προσωπικά της που με ξενερώνουν. Εγώ πέτυχα το σκρίνιο Κέλυ που με είχε στραβογαμίσει παλιά οπότε ουστ!

[/quote]
Μιλάει πολύ δηλαδή ? με την κακή έννοια  :grin: γιατί σκέφτομαι να δοκιμάσω το συγκεριμένο τεμάχιο  :think:!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
σωπα ρε φιλε....εχει ντελα και η κοζανη; :think:κριμα γιατι χιονιζει γαμωτο θα ανεβαινα για το καρναβαλι........

4-5 κοπέλες, οι περισσότερες το τιμούν το στριγκάκι

Μιλάει πολύ δηλαδή ? με την κακή έννοια  :grin: γιατί σκέφτομαι να δοκιμάσω το συγκεριμένο τεμάχιο  :think:!

Να την δοκιμάσεις. Δεν μιλάει πολύ αλλά αν πας να την πιάσεις κουβέντα θα ψιλομυζεριάσεις

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
καμια ξανθια εχετε να προτεινετε για σημερα?? δεν θελω gf.

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ jo. μου κλεψανε το bmw απο την καλαμαρια .μηπως ειδες προς τα που πηγαν οι γυφτοι? :2funny: :2funny:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Για να ανατρεψουμε λιγο το αρνητικο κλιμα , σας παραθετω την κριτκη του φιλου μας του γυφτου  :cheesy:

Ιπισκιψη προυχτε στου τσιρκου μι ενα φιλαρακι ,  τι φιλαρακι ..Αντερφο πες καλυτερα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
δεν φτανει που μας κλεβουν τα αυτοκινητα τωρα μας πηδανε και τα κοριτσια μας. :tickedoff: :tickedoff:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
οι περισσοτερες ειναι δικες τους κοπελες :-pppppp

Επισκέπτης
2η κατάθεση στην Πολωνέζα βλαμμένη Σούζυ. Ενώ την είχα πατήσει once την ξαναπάτησα με ένα ισπανικό αέρα, την στιγμή της κορύφωσης τραβήχτηκε καλύφτηκε από το εχθρικό πυρ και έβριζε στη γλώσσα της. Δυσανασχετήσεις από το 1ο λεπτό κ κάτι μουρμουρητά μπινελίκια. Σε όλη τη πορεία ήταν κομοδινέ. Τα συν το ωραίο δέρμα κ φάτσα το βυζί δεν είναι κ τόσο τρομερό. Αλλά.. τι να το κάνεις. Τελικά δεν είμαι σοφός γιάτι το δις εξαμαρτείν το έκανα..

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Γιατι τρωγεσαι τωρα??Ετσι σου ειπαν,ετσι ειπες...Γενικοτερο ηταν το σχολιο.Εσυ τουλαχιστον βολταρεις κιολας και το ξερουμε και φαινεται οτι ξερεις τις κοπελες.
Αλλωστε δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτι πριν καποιες μερες εγω σου εστειλα αιτημα φιλιας...αλλα μαλλον το απερριψες.Αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα...

Αιτημα φιλιας? Τι'ναι τουτο? Πρωτη φορα το ακουω. Δεν ηξερα καν οτι υπάρχει τετοια δυνατοτητα.
Τεσπα.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Τανταλου 8: Το ιδιο πολυ ομορφο μωρο, κοντο ξανθο καρε μαλλι, πολυ ωραια παρουσια, ξεσηκωτικο περπάτημα, σεξουαλικη κίνηση, πανω σε πανήψυλες γοβες. Δεν την ειχα ξαναδει. Ωραιο και σφικτο σωμα. Δεν βγηκε βαριεστημενη, κατι που εκτιμω δεόντως. Ξερουμε ποια ειναι?

Aχ, σόρρυ άρχοντα, δεν είναι η ανίτα! Πρόκειται για μία από τις κοπέλες που ποτίζω τακτικά Πάρα πολύ καλή και μέσα στο δωμάτιο (πορνοσταρίσια συμμετοχή, όχι τόσο gfe). και το όνομα αυτής ... Βίκη.

Η μπαζοανίτα ήταν βραδινή

gl, η Δανάη είναι στην κοζάνη. λεπτομέριες σε πμ.

Καταλαβα ποια ειναι. Η ουκρανη Βικυ που επαιζε μπαλα στο Προμηθεως το μπλε (οταν λειτουργουσε). Την θυμαμαι τελευταια φορα καπου καταλκοκαιρο, τουμπανιασμενη, μαυρισμενη, με πανεμορφα χρυσαφι εσωρουχα που "εδεναν" με το κορμι της. Απο τοτε την εχω βαλει στο ματι.
Ψιλοαδυνατισε παντς. Στα υποψην..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αιτημα φιλιας? Τι'ναι τουτο? Πρωτη φορα το ακουω. Δεν ηξερα καν οτι υπάρχει τετοια δυνατοτητα.
Τεσπα.
δες τα πμ σου....μπες στο λινκ του γλομπεου και κανε accept......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom