Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Λες να γραψω και λεπτομεριες μεσα και να τον ανεβασω τον γυφτο ?  :cheesy:

εννοείται  :rockon:
πάντως θα ήταν συλλεκτικό κομμάτι μια κριτική γύφτου (με το κατάλληλο nickname)
θα ήταν πολύ cult  :zombie:

:2funny: :2funny:

Kiska

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εντωμεταξυ ειχε αδειασει ενα ολοκληρο μπουκαλι αποσμητικο μεσα. Μου προτεινει να αλαξει και τα σεντονια. Τα αλαζει και αυτα αλλα και παλι. οταν εφυγαν οι γυφτοι της λεω
γιατι τους αφηνετε και μπαινουν τετοιοι τυποι μεσα??
εεεε μου λεει πελατες ειναι και αυτοι./с/

Ξέρεις, μερικές φορές έρχονται κωφόι, άλαλοι, χωρίς πόδια ή χέρια ή... δεν είναι τόσο πλούσιοι όπως και εσυ... άνθρωποι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ξέρεις, μερικές φορές έρχονται κωφόι, άλαλοι, χωρίς πόδια ή χέρια ή... δεν είναι τόσο πλούσιοι όπως και εσυ... άνθρωποι
αυτο πραγματι ειναι ενα θεμα και εχω δει με τα ματια μου να κουβαλανε νεο παιδι σε καροτσακι δυο φιλοι του σε μαγαζι της πολης πριν κανα δυο χρονια ....και ηταν  προς τιμην τους και αυτωνων που αποδεικνυαν ετσι ποσο καλοι φιλοι ειναι στα δυσκολα και της κοπελας (δεν θα πω ονομα αλλα την ξερω και την ξερατε πολλοι εδω μεσα) που δεχτηκε να κανει αυτο που ειναι και λειτουργημα εκτος απο δουλεια της.....

περα απο το χιουμορ και την πλακα υπαρχει και η σοβαρη διασταση των πραγματων....αλλα για να μην σπευσουμε να καταδικασουμε κανεναν συναγωνιστη που εγραψε να πω οτι και γω δεν ειμαι ρατσιστης με φυλες και καταγωγες....αλλα το θεμα προσωπικη υγιεινη και πως παμε στα μαγαζια εστω κι αν τα λεν μπουρδελα ειναι αλλο ζητημα και αφορα ολους ελληνες και μη,αθιγγανους και μη.....

δεν θα με πειραζε να δω μαυρο ή αθιγγανο ή ηλικιωμενο ας πουμε που ειπε ενας αλλος....στα μπουρδελα παμε και εχουμε αποδεχτει καποια πραγματα...ειναι οπως οταν τρως σε καντινα βρωμικο ή σε πατσατζιδικο πατσα ,το χουμε ξαναπει....αν δεις πως φτιαχνεται το φαι σου πιθανον να μην ξαναφας και ποτε..

αλλα η βρωμα και η μποχα και μενα θα με ενοχλουσε και μαλλον θα εφευγα κιολας....

και αυτο ειναι λογος και για τα μαγαζια ή τις κοπελες να διωξουν και καποιον ελληνα ή μη αν θελουν να κρατησουν την υπολοιπη πελατεια τους....

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αλλο ειναι να εισαι απλυτος και αλλο να εισαι ανθρωπος με ειδικες αναγκες.μεγαλη διαφορα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αλλο ειναι να εισαι απλυτος και αλλο να εισαι ανθρωπος με ειδικες αναγκες.μεγαλη διαφορα
Mαλακια της οποιας τσατσας να συγκρινει εναν αναπηρο με εναν γυφτο.

Αλλα για να μην γινομαστε υπερβολικοι,το κακο ξεκιναει απο αλλου.Δεν ειναι δυνατον απο εναν βρωμιαρη πελατη να βρωμισει ολο το σπιτι.Συσσωρευμενη βρωμα πολλων ωρων ή και ημερων ειναι.
Θα επρεπε ανα μια ωρα τουλαχιστον να υποχρεωνονται να αεριζουν το χωρο.Ειτε με ανοιγμα παραθυρων ειτε με καλους εξαερισμους.Αντιθετως οι τσατσαδες πιανουν το βρωμερο σπρει και το αδειαζουν στο βρωμερο δωματιο και σε συνδυασμο με την θερμανση ερχεται και γινεται μια σκετη βρωμα.Οι βρωμιαρες τσατσαδες φταινε....

Οσον αφορα το ρατσισμο...Τους μαυρους τους διωχνουν απο τα σπιτια και καλα κανουν.Φαντασου να δωσει ενας μαυρος ενα γυμνο τσιμπουκι στη Σιμονα και μετα να παω εγω να τη γλειψω το μουνι.Καπου πρεπει να υπαρχει και καποιο οριο.Ρατσιστικο μεν,θεωρητικα ασφαλεστερο δε....

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
η αποδειξη οτι οι τσατσαδες παρακολουθουν το forum. οποτε πες πες κατι θα στρωσει που θα παει

Kiska

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Οσον αφορα το ρατσισμο...Τους μαυρους τους διωχνουν απο τα σπιτια και καλα κανουν.Φαντασου να δωσει ενας μαυρος ενα γυμνο τσιμπουκι στη Σιμονα και μετα να παω εγω να τη γλειψω το μουνι.

θέλετε - καλα...
αλλά.... αν δεν το θέλετε το ίδιο καλά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
και κατι τελευταιο για τα δικα μας μπουμπουκια για να μη τα ριχνουμε και ολα στους γυφτους...
Αυτο το στερεοτυπο οτι η κοπελα ειναι επαγγελματιας και πρεπει να με δεχτει οπως ειμαι επειδη την πλωρωνω ξεχαστε το.
Δεν ειναι υποχρεωμενη να μυριζει ουτε την ιδρωτιλα σου,ουτε την αρχιδιλα σου,ουτε την κουραδιλα σου ουτε την στοματιλα σου...Να πηγαινεις καθαρος ωστε να σεβεσαι και την κοπελα και τον επομενο που θα ξαπλωσει στα ιδια σεντονια.

Παραδειγμα φετος το καλοκαιρι...
Μεσημερακι σε μπουρδελο στο Βαρδαρη,αρρωστημενη ζεστη εξω και μπουκαρει ο γαμπρος με τη φορμα του συνεργειου,μαυρα καταμαυρα τα χερια μεχρι τον αγκωνα και ιδρωτιλα που σε χτυπουσε απ'τον απεναντι καναπε.
Πολυ σεβαστο το τιμιο επαγγελμα σου αγαπητε μαστορα αλλα δεν ξερεις οτι ετσι οπως εισαι η κοπελα ουτε που θα σε ακουμπησει γιατι πολυ απλα θα σιχαινεται.Μετα θα μπεις ομως εδω και θα τη βριζεις...
Κατ'εμε οσο προθυμη και αν ειναι η κοπελα το τελικο αποτελεσμα οφειλεται κατα τουλαχιστον 50% στην καθαριοτητα του πελατη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και κατι τελευταιο για τα δικα μας μπουμπουκια για να μη τα ριχνουμε και ολα στους γυφτους...
Αυτο το στερεοτυπο οτι η κοπελα ειναι επαγγελματιας και πρεπει να με δεχτει οπως ειμαι επειδη την πλωρωνω ξεχαστε το.
Δεν ειναι υποχρεωμενη να μυριζει ουτε την ιδρωτιλα σου,ουτε την αρχιδιλα σου,ουτε την κουραδιλα σου ουτε την στοματιλα σου...Να πηγαινεις καθαρος ωστε να σεβεσαι και την κοπελα και τον επομενο που θα ξαπλωσει στα ιδια σεντονια.

Παραδειγμα φετος το καλοκαιρι...
Μεσημερακι σε μπουρδελο στο Βαρδαρη,αρρωστημενη ζεστη εξω και μπουκαρει ο γαμπρος με τη φορμα του συνεργειου,μαυρα καταμαυρα τα χερια μεχρι τον αγκωνα και ιδρωτιλα που σε χτυπουσε απ'τον απεναντι καναπε.
Πολυ σεβαστο το τιμιο επαγγελμα σου αγαπητε μαστορα αλλα δεν ξερεις οτι ετσι οπως εισαι η κοπελα ουτε που θα σε ακουμπησει γιατι πολυ απλα θα σιχαινεται.Μετα θα μπεις ομως εδω και θα τη βριζεις...
Κατ'εμε οσο προθυμη και αν ειναι η κοπελα το τελικο αποτελεσμα οφειλεται κατα τουλαχιστον 50% στην καθαριοτητα του πελατη
Ας αρχίσουνε να σουτάρουνε κόσμο να δεις πως στρώνουνε οι ''αξιότιμοι'' πελάτες...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045

τι σχεση εχει ρε φιλε ενα ατομο με ειδικες ικανοτητες, με ενα αλλο που απλα εχει μαλωσει με το σαπουνι?? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

το ρατσιστικο παραλληρημα μου συνεχιζεται και σημερα το βραδυ. πηγα καρφωτος για καρμεν στην κατεχακη αλλα μου βγηκε μια αλλη αδιαφορη. ρωταω την τσατσα και μ λεει ειναι βαρδαρη η κοπελα. σικωνομαι και παω βαρδαρη. εχουμε και λεμε προμηθεους 25 τελικα ηταν η μιραμπελα (η μαλακο ψεματα μ ειπε). κατεβαινω  προμηθεως 11 ηταν μια τζωαννα (νομιζω δεν ειχα ακουσει καλες κριτικες) περιμενω στο σαλονι και μετα απο 3 λεπτα μπαινει μια παρεα απο πακιστανους με την ευωδια τους. ο ενας ερχεται και καθεται διπλα μου. μετα απο 10 δευτερα σικωθηκα και εφυγα. στο αλουμινατο ηταν μια ομορφη ξανθια εμμανουελα, αλλα κριτικες δεν θυμαμαι και γι αυτο και δεν μπηκα. ξαναπηγαινω για μιραμπελα και περιμενω να βγει να την δω και τσουφ σε 3 λεπτακια παλι panjami brothers μπροστα μου. καθονται και περιμενουν και μολις βγαινει η μιραμπελα σικωνονται και φευγουν. εκεινη την στιγμη παιρνει η μιραμπελα ενα αποσμιτικο και αρχιζει και ωεκαζει στο χωλ. μετα μολις μπηκε στο δωματιο μ λεει ΄΄αν γινοταν θα ψεκαζα και επανω τους οι βρωμοπακιστανοι΄΄ απο μεσα μου ομως σκεφτομουνα πως ο βρωμοπακιστανος αν σου κουνουσε το 50αρακι, θα ειχες ανοιξει τα ποδια με μια ταμπελα welcome αναμεσα.

οσον αφορα στο σεξ πολυ καλη σημετοχη. η πιπα της με πονεσε λιγακι. φιλακια και γλωσσοφιλλα γουσταρει να δινει. (το αποφευγω αλλα σε οποιον αρεσει..) πολυ καλη και προστυχη στο κρεβατι. μια καλη εμπειρια που παντως δεν θα την ξανατιμουσα.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Αδερφε σε αυτο το θεματακι αν δε το εχεις δει υπαρχουν κι αλλες φωτο
ολες ειναι απο γριικ λειντς απ πτι ξερω , αν εχεις κατι που δεν υπαρχει βαλτο εκει
Αδερφε σε ευχαριστω πολυ , δεν το ηξερα οτι υπαρχει εκει θεματακι, να σε καλα !!! :cool2:

Επισκέπτης
τι σχεση εχει ρε φιλε ενα ατομο με ειδικες ικανοτητες, με ενα αλλο που απλα εχει μαλωσει με το σαπουνι?? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

το ρατσιστικο παραλληρημα μου συνεχιζεται και σημερα το βραδυ. πηγα καρφωτος για καρμεν στην κατεχακη αλλα μου βγηκε μια αλλη αδιαφορη. ρωταω την τσατσα και μ λεει ειναι βαρδαρη η κοπελα. σικωνομαι και παω βαρδαρη. εχουμε και λεμε προμηθεους 25 τελικα ηταν η μιραμπελα (η μαλακο ψεματα μ ειπε). κατεβαινω  προμηθεως 11 ηταν μια τζωαννα (νομιζω δεν ειχα ακουσει καλες κριτικες) περιμενω στο σαλονι και μετα απο 3 λεπτα μπαινει μια παρεα απο πακιστανους με την ευωδια τους. ο ενας ερχεται και καθεται διπλα μου. μετα απο 10 δευτερα σικωθηκα και εφυγα. στο αλουμινατο ηταν μια ομορφη ξανθια εμμανουελα, αλλα κριτικες δεν θυμαμαι και γι αυτο και δεν μπηκα. ξαναπηγαινω για μιραμπελα και περιμενω να βγει να την δω και τσουφ σε 3 λεπτακια παλι panjami brothers μπροστα μου. καθονται και περιμενουν και μολις βγαινει η μιραμπελα σικωνονται και φευγουν. εκεινη την στιγμη παιρνει η μιραμπελα ενα αποσμιτικο και αρχιζει και ωεκαζει στο χωλ. μετα μολις μπηκε στο δωματιο μ λεει ΄΄αν γινοταν θα ψεκαζα και επανω τους οι βρωμοπακιστανοι΄΄ απο μεσα μου ομως σκεφτομουνα πως ο βρωμοπακιστανος αν σου κουνουσε το 50αρακι, θα ειχες ανοιξει τα ποδια με μια ταμπελα welcome αναμεσα.

οσον αφορα στο σεξ πολυ καλη σημετοχη. η πιπα της με πονεσε λιγακι. φιλακια και γλωσσοφιλλα γουσταρει να δινει. (το αποφευγω αλλα σε οποιον αρεσει..) πολυ καλη και προστυχη στο κρεβατι. μια καλη εμπειρια που παντως δεν θα την ξανατιμουσα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
παντως εχεις δικο δεν εχουν καμια σχεση οι βρωμιαρηδες αυτοι με τα ατομα με ειδικες αναγκες που ειπε ο κισκα ηταν λαθος παραληλησμος οπως οτι  αναφερθηκε και σε φτωχους
και φτωχος να ειναι ο αλλος αν ειναι καθαρος ανθρωπος θα κανει το μπανιο του ενω αυτοι εχουν μαλωσει με το νερο .

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Έχω δει δυο φορές την τσατσά κέρβερο που ήταν Α. Γεωργίου 16 και τώρα Μαντζάρου 10 να διώχνει κόσμο που ήθελε να μπει με συνοπτικές διαδικασίες: την πρώτη φορά ήταν δυο ρουπούδες, την δεύτερη έναν πιτσιρικά που της φάνηκε μεθυσμένος. Μου έκανε εντύπωση γιατί στα περισσότερα άλλα μαγαζιά θα είχαν μπει και οι δυο περιπτώσεις με τα χίλια.

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Mαντζάρου 14 εννοείς ?  Και μένα η τσατσα στο συγκεκριμένο μου πε πως πάντα κοιτάει από κάμερα και δεν αφήνει αλλοδαπούς η οποιοςδήποτε της φανεί περίεργος  :grin:, όπως και είναι αδιαπραγμάτευτη στην τιμή τουλάχιστον για το βασικό .

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλα δεν πηγαν τωρα οι βρωμιαρηδες στα ντελα , παντα πηγαιναν
και γω εχω τυχει χασικληδες στο προμ 11 κι την εκανα τσουπ τσουπ τσουπ
μετα ειχα παει και κατεθεσασ το Γωνιακο .. και απο κει ειχαν περασει οι χασικληδες πρι απλα δε τους ειδα
σιγουρα θα περασαν κι αλλοιαπο τοτε  ...
Αν μας ενοχλει εμας μια , τις κοπελες θα τις ενοχλει 10 πιστευω οποτε ας λαβουν τα μετρα τους αν νομιζουν οτι πρεπει να τα λαβουν
εμεις δεν μ πορουμε παρα να τα αναφαιρουμε ..
Κριτικη για τους πακηδες δεν γραφω  παντως  :cheesy:

Λοιπον πανω που ειχαμε μερικες καλες αναφορες το χασαμε παλι ..

Κωλετη η Αδροντιτα
Στο τσιρκο η Αντρε
Λα Φαμ η Μαρια
ΣτΑ Φριξου Χριστινα και (μαλλον Ρεβεκκα)
Ερημητη 90% Ναντια Ουρανου ο θεος και η ψυχη τους ( ισως ειναι εκει η Νικολ.fr )
Σααλ η Ευα τωρα και το βραδυ μια Ρωσσιδα
Μανια να μη λενε ονομα εκε ...
Εδω σηκωνει μια καταδρομικη αν βρεθει κανεις  κατα κει να δουμε τι παιζει

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
δεν αφήνει αλλοδαπούς η οποιοςδήποτε της φανεί περίεργος

Εδώ δεν έχει αφήσει εμένα γιατί της φάνηκα ασφαλίτης... και μου ζητούσε να της δείξω ταυτότητα μέσω κάμερας... βρε τι λες της λέω;;; Είσαι καλά;;;; Και έφυγα... Έχει λίγο καιρό αυτό το σκηνικό...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Παιδες θελω προτασουλες για αυριο πρωι-μεσημερι κατα μυλο μερια ομως μονο βαρδαρη μερα με κοσμο και τα κινεζαδικα ανοιχτα δεν γουσταρω πλεον

1)αν δουλευει αυριο η τζεσυ(villa) θα τον φαει αυτη αν κ ξερω οτι θα το μετανιωσω μαλλον :cheesy: οποτε ξερουμε αν ειναι αυτη αυριο πρωι?!

αν δεν υπαρχει καλη προταση ξαναπαω στην θεια ευα με ειχε γκαβλωσει καλα την προηγουμενη φορα

2)τιμες για ακαποτα παρακαλω μην μας πιασουν κ κοτσους γιατι απο μυλο δεν σκαμπαζω κ πολλα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παιδες θελω προτασουλες για αυριο πρωι-μεσημερι κατα μυλο μερια ομως μονο βαρδαρη μερα με κοσμο και τα κινεζαδικα ανοιχτα δεν γουσταρω πλεον
1)αν δουλευει αυριο η τζεσυ(villa) θα τον φαει αυτη αν κ ξερω οτι θα το μετανιωσω μαλλον :cheesy: οποτε ξερουμε αν ειναι αυτη αυριο πρωι?!
αν δεν υπαρχει καλη προταση ξαναπαω στην θεια ευα με ειχε γκαβλωσει καλα την προηγουμενη φορα
2)τιμες για ακαποτα παρακαλω μην μας πιασουν κ κοτσους γιατι απο μυλο δεν σκαμπαζω κ πολλα

Για να υπαρξουν προτασεις θα πρεπει να ειναι γνωστες και οι βαρδιες , καθως και το ποιος εχεις παρει και ποιες οχι ( που δε το ξερει καποιος)
αν κανεις μια τηλετσαρκα και πεις ονοματα που προτειμας ολο και καποιος θα ξερει να σε βοηθησει
Πιθανον να ειναι πολλες ιδιες απο αυτεες που ανεφερα πριν παντως

Για τζεσυ.. αν και δε περασα οσο καλα θα ηθελα , δε το μετανοιωσα
την θεωρησα εμφανισιακα ανωτερη και εφυγα με την ικανοποιηση οτι πηδηξα ενα μουνι που μαρεσε
και οχι με την ξινιλα μιας αποτυχημενης φασης
Αν σαρεσει μπες , αν δε σ αρεσει εξω .. δυσκολα να σ αρεσει μεσα
Για το γυμνο τσιμπουκι της δεν ξερω αλλα @@ με το 40 ρι δεν τιμησε αν σε ενδιαφερει
στα 70 το γυμνο εκει ( Νομιζω .δεν ξερω σιγουρα γιατι δεν το προτειμω)
Σημερα και αυριο βραδυ θα ειναι ομως απ οτι ξερω . παρε τηλεφωνο να το επιβεβαιωσεις
( και γραψε και εδω φυσικα αν μαθεις κατι )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εκεινος ο kikas τελικα στο πουτσο το ειχε το προβλημα η στα δαχτυλα ?  :think:
δεν εχει ξαναγραψει απο τοτε....