τι σχεση εχει ρε φιλε ενα ατομο με ειδικες ικανοτητες, με ενα αλλο που απλα εχει μαλωσει με το σαπουνι??
το ρατσιστικο παραλληρημα μου συνεχιζεται και σημερα το βραδυ. πηγα καρφωτος για καρμεν στην κατεχακη αλλα μου βγηκε μια αλλη αδιαφορη. ρωταω την τσατσα και μ λεει ειναι βαρδαρη η κοπελα. σικωνομαι και παω βαρδαρη. εχουμε και λεμε προμηθεους 25 τελικα ηταν η μιραμπελα (η μαλακο ψεματα μ ειπε). κατεβαινω προμηθεως 11 ηταν μια τζωαννα (νομιζω δεν ειχα ακουσει καλες κριτικες) περιμενω στο σαλονι και μετα απο 3 λεπτα μπαινει μια παρεα απο πακιστανους με την
ευωδια τους. ο ενας ερχεται και καθεται διπλα μου. μετα απο 10 δευτερα σικωθηκα και εφυγα. στο αλουμινατο ηταν μια ομορφη ξανθια εμμανουελα, αλλα κριτικες δεν θυμαμαι και γι αυτο και δεν μπηκα. ξαναπηγαινω για μιραμπελα και περιμενω να βγει να την δω και τσουφ σε 3 λεπτακια παλι
panjami brothers μπροστα μου. καθονται και περιμενουν και μολις βγαινει η μιραμπελα σικωνονται και φευγουν. εκεινη την στιγμη παιρνει η μιραμπελα ενα αποσμιτικο και αρχιζει και ωεκαζει στο χωλ. μετα μολις μπηκε στο δωματιο μ λεει ΄΄αν γινοταν θα ψεκαζα και επανω τους οι βρωμοπακιστανοι΄΄ απο μεσα μου ομως σκεφτομουνα πως ο βρωμοπακιστανος αν σου κουνουσε το 50αρακι, θα ειχες ανοιξει τα ποδια με μια ταμπελα welcome αναμεσα.
οσον αφορα στο σεξ πολυ καλη σημετοχη. η πιπα της με πονεσε λιγακι. φιλακια και γλωσσοφιλλα γουσταρει να δινει. (το αποφευγω αλλα σε οποιον αρεσει..) πολυ καλη και προστυχη στο κρεβατι. μια καλη εμπειρια που παντως δεν θα την ξανατιμουσα.