Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εντωμεταξυ ειχε αδειασει ενα ολοκληρο μπουκαλι αποσμητικο μεσα. Μου προτεινει να αλαξει και τα σεντονια. Τα αλαζει και αυτα αλλα και παλι. οταν εφυγαν οι γυφτοι της λεω
γιατι τους αφηνετε και μπαινουν τετοιοι τυποι μεσα??
εεεε μου λεει πελατες ειναι και αυτοι./с/

Ξέρεις, μερικές φορές έρχονται κωφόι, άλαλοι, χωρίς πόδια ή χέρια ή... δεν είναι τόσο πλούσιοι όπως και εσυ... άνθρωποι

Kiska welcome
Εσυ αδερφε (ή αδερφη οτι εισαι) .. δε  μας συστηθηκες  :think:
Εισαι συναγωνιστης ? μαγαζατορας ? καποια κοπελα ?  :think:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
απογευματινή βόλτα μετα απο καιρό βαρδάρη.(Την κυριακή που μας πέρασε)
Χρόνια είχα να περάσω απο εκει....πολλά μαγαζιά κλειστά
Μιρέλα και Ηρα στα 2 γωνιακά απέναντι απο το νυν καφε πρώην κτελ πιερίας....πιο δίπλα απέναντι απο το ανορθογραφο ενα μελαχροινό ωραιο κοριτσάκι .
Όλα ξεκινουσαν απο 30 ευρω και είχε προγράμματα με 40 ευρω γλειφομουνι και 50 ευρω 69 στην Μιρέλα...τουλάχιστον ετσι μου είπε η τσατσα .
Και σκέφτηκα ο,τι κάποτε τα κάναμε αυτα τζάμπα....Η Μιρέλα ειναι πολύ καλό και θεωρώ πως μετα την Σιμόνα ισως θα επρεπε να κάνει και αυτη μεταγραφή προς τα κάτω....
Προμηθέως τερμα πάνω δεν πήγα γιατι θυμάμαι ο,τι ηταν πολυ βρώμικο σαν μαγαζί, και πιστευω πως δεν αλλαξαν πολλά. :jerking:
Τέρμα κάτω στην σαπφούς η Ντιάνα και στο Μαρινόσπιτο μια ξανθούλα που έμοιαζε με μια Άννίτα που δούλεψε στην φρίξου στο sex and the city.... :jerking:
κατεχακη η χριστίνα η ρουμάνα .Λαφάμ η κορίνα και φρίξου η τζέσυ.
Αυτά δεν άλλαξαν και πολλά απο την τελευταια βόλτα που εκανα. :jerking:

Πριν περίπου ενα μήνα ημουν Αθήνα και έκανα και μια γυρα εκει.
Απο μουνια στην φυλής εχει γυναίκες που εδω στη Θεσσαλονίκη θα είχαν  ουρές...και πηδιουνται για 20 ευρω. Τα στουντιο δέ ειναι σε αναλογη κατασταση με εδω .
Απλα οι χώροι εκει στην Φυλής ειναι σε πολυ χειρότερη κατάσταση απο τον βαρδάρη....
Μεταξουργειο μου ειπαν ειναι και χειρότερα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κατάθεση σήμερα στην Νταϊάνα της Σαπφώς 20 στον Βαρδάρη, πολύ εντυπωσιακή νταρντανοπαρουσία πέρασα πολύ καλά και σύντομα θα ακολουθήσει και πανηγυρική κριτική. Η κοπέλα είναι πολύ εντυπωσιακή γεμάτη σε διαστάσεις, πληθωρική  με πλάτες, και ταυτόχρονα τόσο γυμνασμένη ώστε να λες ότι δεν έχει ούτε ένα περιττό κιλό. :tits:

Θέλω να επισημάνω ότι το στήθος της είναι σιλικονάτο 100%, το αναφέρω γιατί κάποιος συναθλητής το ανέφερε σαν 99% φυσικό. Έχει γίνει όμως πολύ καλή δουλειά και δεν το πολυκαταλαβαίνεις. Το πολύ ευχάριστο είναι ότι σε αφήνει να το χαϊδέψεις και να το φιλήσεις αν και η επέμβαση (αν κρίνω από τις ουλές, που έντεχνα είδα κάτω από το στήθος της) δεν πρέπει να έχει γίνει πριν πολύ καιρό.  :tits:

Ο χώρος μικρός μεν αλλά πολύ καθαρός, τα σεντόνια ανοιχτόχρωμα, άφθονο ζεστό νερό στη βρύση και ένα πολύ καλό σύστημα χαρτοπετσέτας τύπου SAN JAMAR. Το αναφέρω γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά σε πολλά πράγματα ακόμη και στο χαρτί του μπουρδέλου. :) :grin:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
βραδυ ανδρεου γεωργιου 4 μηπως ειναι η ναταλι η βυζαρου η μεαλχρινη?

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Ωραίος ο GAMEOVER .. Νταινα το ψήνω εδώ και καιρό οπότε μ'αυτά που έχω διαβάσει  είμαι και γω έτοιμος για κατάθεση  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος ο gameover πραγματι .. ωραιος και ο kassler
καλιω αργα παρα αποτε

oso_nixtonei  ειχε περασει κανα δυο βραδυα απο κει και αυτη αλλα
προχθες μια Λιζα ηταν εκει .. δεν ξερω αν εχουν στανταρ κοπελα η ακομη ειναι στο ψαξιμο
και αλλαζουν , ειναι ενα σημειο που θελει εξερευνηση ..
Αν βγει τσαρκα κανεις ας περασει ...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά..

. Έπλυνες τα χέρια σου;

. Έπλυνες το πεος σου;

. Ηταν καθαρα τα σεντονια;

Οσο για το θεμα καμερας ειμουν αθηνα σε ενα μαγαζι , η υπηρεσια με αφησε κανονικα , μονο που δεν με αρεσε που στο δωματιο ειχε και εκει καμ .Λες καλα εξω για λογους ασφαλειας αλλα μεσα ???

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.546
Πόντοι
7.095
Εκεινος ο kikas τελικα στο πουτσο το ειχε το προβλημα η στα δαχτυλα ?  :think:
δεν εχει ξαναγραψει απο τοτε....

τι εγινε αραγε ο παλε ποτε συναγωνιστης ?  :rolleyes:
ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ.... kikas ακούει??????

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραίος ο GAMEOVER .. Νταινα το ψήνω εδώ και καιρό οπότε μ'αυτά που έχω διαβάσει  είμαι και γω έτοιμος για κατάθεση  :2funny:

Με τις ευχές μου..... :2funny:

Θα αναμένουμε και την κριτική σου. :)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κυλισε ο Τενζτερης και βρηκε το καπακι

αυτος ειναι ενας υποψιφιος τιτλος για την κριτικη που θα ανεβει ( οχι αμεσα) για την Σιμονα στο Λαφαμ ...
Στα 70 το γυμνο ειπε η τσατσα και 120 τζακουζι με το πακετο ολο ..
παζαρια δεν εκανα γιατι πηρα τζακουζι  :cool2:
ε ναι .. γιαυτο πηγα , ποσες φορες το αναφεραμε
< Φανταζεσαι την Σιμονα σε κανα στουντιακι ? >
< Φανταζεσαι την Σιμονα στο Λα φαμ ? >
Ε να που κυλησε ο τεντζερης ...
Ειχα σκοπο να παω ΣΚ αλλα Πεμπτη απ οτι εμαθα προχθες επιστρεφει η Σαμπρινα και δεν ηθελα να χασω το δυδιμο Λα φαμ & Σιμονα
(αν γινει καμια στραβη και φυγει)
Απ τα αλωνια στα σαλονια ειναι ενας αλλος υποψηφιος τιτλος  ( για να μη πω κοτετσια )

Μπηκα τζακουζι και και αυτη διπλα σε συναγωνιστη  περναει ενα τεταρτο .. περνει μιση ωρα , εγω ειχα παπαριασει εν το μεταξυ
στανταρ μπηκε και δευτερος συναγωνιστης στην ζουλα ..
στο 40 λεπτο ανοιγει η πορτα .. και με ρωταει αν με πειραζει να περιμενω λιγο ακομη ..  :cheesy: γιατι ηρθε και τριτος
Θα με πειραζε αλλα λογο υδατος εδωσα το οκ και συνεχισα να πλατσουριζω
Εσκασε μυτι με τα βρακακια στα χερια τελικα και μπηκε βιαστικη .. καλα ντε μη βιαζεσαι της λεω ... αν ηταν θα ειχα φυγει
σορρυ κλτ .. δε πειραζει μπλα μπλα ...
αυτα ειναι τα < αρνητικα > αν μπορεις να τα πεις ετσι και φυσικα δεν μπορεις να τα προβλεψεις ( ντεφι να γινει )
αλλο τιποτα δεν ειχαμε ολα οκ , τζακουζακι - πιπα εντος υδαατος & καραμπαλικινγκ & πολλα ντιπ , τριψιμο αγγαλιτσα φιλακι καργα
σε καποια φαση γυρισε και ετριβε μουνι πανω στ @@ μου , μετα ανασηκωθηκε λιγο και ετριβα εγω πουτσα σε μουνι ( για τον Αλ )
μετα κρεβατι , πιπα παλι πολυ ωρα , 69  καλα χαιδεματακια και φιλακια και βυζακια αβερτα .. περισσοτερα στη κριτικη ...

Πανω απο μιση ωρα κρατησε η φαση φυσικα σημαδια βιασυνης δεν υπηρχαν , εδω με το 40ρι στην κατεχακη δεν υπηρχαν ...
Πηγε για να μεινει ειπε και της αρεσει . και το Τζακουζι της αρεσει , χθες εκανε 3-4 μαλιστα.
( Αλλα κανενας πουστης δεν εγραψε κατι ...  :idiot: μαλλον δε θα διαβαζουν ουτε θα ξερουν την σιμονα , γιαυτο βουτηξαν στα τζακουζια  :idiot:)
ειπε οτι αν μεινει θα κανει και πρωινες βαρδιες πραγμα το οποιο της συνεστησα για να βολευει ολους ( τον gl βασικα  :cheesy: )

εεε αυτα ..  :think:
ααφορουσε ροζ γοβα ροζ καλτσακια μαυρο βρακι με ροζ ζονουλα ( αγνοτητος  :cheesy: ) και μαυρο σουτιενακι με ροζ ..εεε σχεδια πως τα λενε
Ξανα ντουζακι στο τελος μαζι με επλυνε και καθαρισε .. το ιδιο επραξα και γω

Λογο του Αργησα παρα πολυ οπως ειδατε δεν ανεβηκα Σααλ να δω τι γινετε ουτε απο Ν ουρανου πηγα
Στα υπολοιπα η ιδια κατασταση , ειδα και την κομοδινοπουλου στην γωνια πηγαινε κατα φριξου μερια ...

Στο πανε σταματησα στην Βιλα και ειπα ενα Γεια στην Τζεσυ , φορουσε ενα ασπρο κολητο φορεματακι ..Ω
Ωραιο κορμι μη λεμε μαλακιες .. αν δεν ειχα φαει χοντρη πατατα ισως την ξαναπηδουσα .. τωρα το σκευτομαι
Βασικα επιδι αναμενεται η κουνιαδα μου η Μαντυ και ισως την κοπανησει μια εκ των Τζεσυ ή Αντριαννα
οσοι εχετε αποθημενα καλο ειναι να τα πατε ... Εγω δεν ξερω .. κριμα το κορμι παντως ρε Τζεσυ ... :-

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Επίσκεψη πριν λίγο στη Σιμόνα στο La Femme. Οι προσδοκίες εκπληρώθηκαν και με το παραπάνω. Με λίγα λόγια η κοπέλα αυτή τη στιγμή είναι η Μπαρτσελόνα του sex. Με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσει η ανάλογη κριτική  :rockon:

Jo εσύ ήσουν αυτός;;; Συζητούσαμε με τη Σιμόνα στο τέλος για το τζακούζι (το οποίο προτίθεμαι κάποια στιγμή να τιμήσω) και μου λέει "ένας ήρθε προηγουμένως και είχε τζακούζι και περίμενε 40 λεπτά γιατί ήταν και 3-4 άλλοι που είχαν απλό πρόγραμμα και θα αργούσα πολύ να πάω σε αυτούς αν έκανα πρώτα το τζακούζι"! Χωρίς πλάκα!! Που να ήξερα ότι μιλούσε για σένα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επίσκεψη πριν λίγο στη Σιμόνα στο La Femme. Οι προσδοκίες εκπληρώθηκαν και με το παραπάνω. Με λίγα λόγια η κοπέλα αυτή τη στιγμή είναι η Μπαρτσελόνα του sex. Με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσει η ανάλογη κριτική  :rockon:

Jo εσύ ήσουν αυτός;;; Συζητούσαμε με τη Σιμόνα στο τέλος για το τζακούζι (το οποίο προτίθεμαι κάποια στιγμή να τιμήσω) και μου λέει "ένας ήρθε προηγουμένως και είχε τζακούζι και περίμενε 40 λεπτά γιατί ήταν και 3-4 άλλοι που είχαν απλό πρόγραμμα και θα αργούσα πολύ να πάω σε αυτούς αν έκανα πρώτα το τζακούζι"! Χωρίς πλάκα!! Που να ήξερα ότι μιλούσε για σένα!

:2funny: :2funny: :2funny: Ναι .. εγω και να θελω να πω ψεματα δεν μπορω
μουλιασα .. παπαρα εγινα λεμε  :cheesy:
Σου ειπε τιποτα αλλο ? ημουν καλος ?  :2funny: γλυκουλη με φωναζε ολη την ωρα
μηπως θα γραψει κριτικη αυτη να μη κουραζομαι ?  :think:
Μ αρεσει που συγκρατησε και τον χρονο .. 40 λεπτα περιμενα για ναμπει αν με ρωτησει αν βιαζομαι  :2funny: :2funny:
μεταλιγο ακομη ... αλλα οπως ειπα νταξυ δε με πειραξε . Θα μπορουσε ομως ( αν ημουν κανας παντρεμενος κλτ με ποιο πιεσμενο χρονο )

Εισαι ο διαδοχος του καραμαν μαλλον , μ αυτον πηδουμε μαζι συνεχεια
Εχετε το ελευθερο να αναρτησετε πρωτος την την κριτκη αν θελετε , εγω θα την αργησω λιγο
εξαλου εχω γραψει για την Σιμονα , δεν αλλαξε κατι ποιο πολυ ιστορικου χαρακτηρα ειναι
και φυσικα .. χαβαλες να γινετε  :cheesy:

Ουτε εσυ πηγες Σααλ ? ουτε Ν ουρανου ?  :think:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Μου είπε: "μάλλον νευρίασε πολύ που περίμενε τόσο γιατί μόλις ήρθα με γάμησε"  :2funny: :2funny:
Όχι, δε μου είπε για τις επιδόσεις σου αλλά το 40λεπτο το θυμόταν με ακρίβεια!
Απόψε δεν προλαβαίνω, θα τη γράψω λογικά ή αύριο ή (το πιο πιθανό) μεθαύριο

Δεν πήγαμε πουθενά αλλού, κατευθείαν La Femme γιατί ψάχναμε συγκεκριμένα τη Σιμόνα

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Bόλτα σήμερα το βράδυ στο Μύλο .
Βίλλα Ερότικα η Τζεσυ πέρασε και ούτε μας κοίταξε ..μακριά
Κωλέττη  η Νικόλ
Μαντζάρου  η Αντζελα
Κατεχάκη η Κάρμεν
Φριξου 9 η  Κομοδινοπουλου
Νικηφορου Ουρανου η Ναταλι
Π. Ερημιτη η Σιμονα η ιμιτασιον
Σααλ η Τατιάνα πολύ μέτρια εμφανισιακά καστανή

LA FAMME ΣΙΜΟΝΑ Κατάθεση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Bόλτα σήμερα το βράδυ στο Μύλο .
Κωλέττη  η Νικόλ
Μαντζάρου  η Αντζελα
Κατεχάκη η Κάρμεν
Φριξου 9 η  Κομοδινοπουλου
Νικηφορου Ουρανου η Ναταλι
Π. Ερημιτη η Σιμονα η ιμιτασιον
Σααλ η Τατιάνα πολύ μέτρια εμφανισιακά καστανή

LA FAMME ΣΙΜΟΝΑ Κατάθεση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σαν πολλα μπατζακια μαζευτικαμε  :2funny: ολη η μπορδελοκαταταση Σιμονα σημερα
ααρε Σιμονα
αααα ρε Τζεσυ  :-

οταν λες περασε και δε σας κοιταξε ? να φανταστω εσεις καναπε αυτη δωματιο , και βγαινει και παει μεσα χωρις να δει δξια κι αριστερα ?   :think:

να και η Αναφορα απο Σααλ και Ουρανου .. ωραιος  :rockon: :rockon:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
εμείς καναπε περνάει η τζεσάρα απο δίπλα μας κάθεται μπροστά μας και το βλέμμα στο ταβάνι  :grin:
μαύρο και στην λαζογερμανίδα τσατσά που μου την σπάει  :2funny: :2funny:

σααλ και νικηφορου πολυ μετριες εμφανισιακα ...

¨Οσο για Σιμόνα εγώ ήξερα από την αρχή που θα καταθέσω :) :) πήρα το άπλο των 40 και όταν πήγα δεν είχε καθόλου κόσμο , ολοι βλέπουν το ματς μου λέι  :grin:. στο τέλος πήρα και την καρτούλα  :2funny: :2funny:

Μακάρι να μείνει καιρό λα φαμ.... δηλαδή θα ναι μέχρι Πεμπτη  έτσι σου πε  jo?

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Nα συμπληρώσω ακομη ότι της Κομοδινοπουλου της πάει το ξανθό τελικά   :2funny: η τσατσά πρότεινε παρτούζα εμένα και τον φίλο μου συναγωνιστή...

Αλήθεια αν μπαίναμε τι θα γινόταν άραγε? :dancing:

Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όταν βγήκε παραπατούσε τελείως σαν μεθυσμένη  :o
΄λες και ήταν υπο την επείρια ουσιών :rolleyes:..

οσο για τη ΣΙΜΟΝΑ  δεν τίθετα θέμα οτί είναι ο,τι  καλύτερο στην πόλη μας...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εμείς καναπε περνάει η τζεσάρα απο δίπλα μας κάθεται μπροστά μας και το βλέμμα στο ταβάνι  :grin:
μαύρο και στην λαζογερμανίδα τσατσά που μου την σπάει  :2funny: :2funny:

σααλ και νικηφορου πολυ μετριες εμφανισιακα ...

¨Οσο για Σιμόνα εγώ ήξερα από την αρχή που θα καταθέσω :) :) πήρα το άπλο των 40 και όταν πήγα δεν είχε καθόλου κόσμο , ολοι βλέπουν το ματς μου λέι  :grin:. στο τέλος πήρα και την καρτούλα  :2funny: :2funny:

Μακάρι να μείνει καιρό λα φαμ.... γνωρίζουμε μήπως πόσο θα κάτσει? σου πε τπτ jo?

Κριμα η τζεσυ ομως ε ? καλο μουνακι ... να την δεις σε κανα μπαρακι με κανα μινι να τραβας μαλακια ολη νυχτα  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
απο δωματιο βγηκε η απο κουζινα ?  :think:

Ναταλι μετρια την χαρακτηριζω και γω ... απλα εχει πολυ βυζι και  φυσικο για τους λατρεις
την ειχε παρει φιλος στο ν ουρανου βυζολατρης και εδωσε το ΟΚ  , βασικα το βυζι χανετε λεει πανω το σωμα της . απο κοντα ειναι μεγαλυτερο ! ,
:dunno:

Τατιαννα πρωτη φορα ακουω ... προχθες ηταν Λιζα , παραπροχθες Αλισια ... μαλλον ακομα ψαχνονται αυτοι...

Για Σιμονα εγραψα πριν.. της αρεσει και θελει να μεινει , και θα κανει και πρωινα αν πανε ολα καλα
τα αφεντικα της φανηκαν καλοι ανθρωποι , τωρα αν στραβωσει η δουλεια και φυγει.. θα ειναι απλα κριμα για ολους  :-

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Nα συμπληρώσω ακομη ότι της Κομοδινοπουλου της πάει το ξανθό τελικά   :2funny: η τσατσά πρότεινε παρτούζα εμένα και τον φίλο μου συναγωνιστή...

Αλήθεια αν μπαίναμε τι θα γινόταν άραγε? :dancing:

Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όταν βγήκε παραπατούσε τελείως σαν μεθυσμένη  :o
΄λες και ήταν υπο την επείρια ουσιών :rolleyes:..

οσο για τη ΣΙΜΟΝΑ  δεν τίθετα θέμα οτί είναι ο,τι  καλύτερο στην πόλη μας...

Α ναι .. ξανθια την ειδα και γω στο δρομο  :think:
παραπατουσε για τι εφαγε κανα καλο πουτσο .. μη βγαζουμε βρομες αδικα δεν εχει δειξει σημαδια ουσιων ..
Κομοδινο ειναι αλλα οχι και Ζακι ... βασικα μακαρι αν επερνε τιποτα ..ποιο cool θα ηταν  :2funny:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
μάλλον κάποιος συναγωνιστής θα την τάισε καλά .. αλλά πολύ παραπατούσε μου κανε τρομερή εντύπωση ...

Μακάρι η Σιμονα να τα βρει με τα αφεντικα ... και να μεινει στο καλυτερο απο αποψης χωρου στουντιο της πόλης :rockon: , αυτή θελει μου είπε αντε να δουμε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom