Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Καταλαβα ποια ειναι. Η ουκρανη Βικυ που επαιζε μπαλα στο Προμηθεως το μπλε (οταν λειτουργουσε). Την θυμαμαι τελευταια φορα καπου καταλκοκαιρο, τουμπανιασμενη, μαυρισμενη, με πανεμορφα χρυσαφι εσωρουχα που "εδεναν" με το κορμι της. Απο τοτε την εχω βαλει στο ματι.
Ψιλοαδυνατισε παντς. Στα υποψην..

... με έπιασες!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χτύπα αλύπητα!!!  :knockinb: :fuck2: :s&m_2: :knockinb: :s&m_1: :fuck2: :s&m_3:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καταλαβα ποια ειναι. Η ουκρανη Βικυ που επαιζε μπαλα στο Προμηθεως το μπλε (οταν λειτουργουσε). Την θυμαμαι τελευταια φορα καπου καταλκοκαιρο, τουμπανιασμενη, μαυρισμενη, με πανεμορφα χρυσαφι εσωρουχα που "εδεναν" με το κορμι της. Απο τοτε την εχω βαλει στο ματι.
Ψιλοαδυνατισε παντς. Στα υποψην..

και τελευταια τραγουδουσε στο λουξ
με χρυσαφι εσωρουχα δε την εχω δει παντως με κοκκινα δεν ..
Δεν ταιριαξμε  :rolleyes:

2η κατάθεση στην Πολωνέζα βλαμμένη Σούζυ. Ενώ την είχα πατήσει once την ξαναπάτησα με ένα ισπανικό αέρα, την στιγμή της κορύφωσης τραβήχτηκε καλύφτηκε από το εχθρικό πυρ και έβριζε στη γλώσσα της. Δυσανασχετήσεις από το 1ο λεπτό κ κάτι μουρμουρητά μπινελίκια. Σε όλη τη πορεία ήταν κομοδινέ. Τα συν το ωραίο δέρμα κ φάτσα το βυζί δεν είναι κ τόσο τρομερό. Αλλά.. τι να το κάνεις. Τελικά δεν είμαι σοφός γιάτι το δις εξαμαρτείν το έκανα..
Αμα ρε κομμαντο , και γω αρραβωνιαστηκα αλλα περασα κομματακι καλυτερα ... sTop mazohism  :s&m_3:

:grin:

Στο Σααλ πηρα να μαθω τι παιζει καρπουζια μου τα κανε η τσατσα δε ειπε ονομα
να παω να δω λεει .. ειναι καινουρια . Την Νικολ την σταματησαν μου ειπε σημερα

Οι Γυφτοι δεν ειδα που πηγαν .. που να δω ? ο zironvenom ισως ξερει  :cheesy:
Παντους αν ακουλουτησεις τα σπινιαρισματα τα τους βρεις  ;)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ρε φιλε gl ψαχνω για σημερα καμια ξανθια που να βγαζει γουστα και οχι girlfriend καταστασεις. εχεις να μ προτεινεις καμια??  παντως αμα παω σημερα και πετυχω καμια ιστορια με γυφτους η κςλογερους που να βρωμανε, θα  κοψω το αθλημα για παντα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε φιλε gl ψαχνω για σημερα καμια ξανθια που να βγαζει γουστα και οχι girlfriend καταστασεις. εχεις να μ προτεινεις καμια??  παντως αμα παω σημερα και πετυχω καμια ιστορια με γυφτους η κςλογερους που να βρωμανε, θα  κοψω το αθλημα για παντα..
τι να πω ρε φιλε;δεν ξερω και καλα τι θα πετυχεις βραδυ.....ξανθιες στα στουντιο ειναι η αντριαννα με ραστα,η νικολ η μιλφ βγαζει γουστα, η μαρια βγαζει γουστα και δεν ειναι και gfe αν δεν σε ξερει,τι αλλο;με προβληματιζει το ερωτημα σου αλλα δεν θυμαμαι αλλη.....

η νταιανα ειπατε τα εβαψε;η βικυ σ αρεσει;η αγαπη βγαζει τρελα γουστα αμα λαχει αλλα συνηθως ξερω ειναι πρωι.....η σαρα....ε την ξερεις φανταζομαι τι να λεμε;τα ιδια;ειναι λιγο παχουλη....

εμμανουελα,εβελινα απουσες....

αλισια που ειπε και το τρελο αγορι.....εγω απογευματα την πετυχα μια δυο φορες.....

αυτα....

περνα και απο κατεχακη και λαφαμ να δεις ποιες ειναι.....καρμεν;σιμονα;

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
τι να πω ρε φιλε;δεν ξερω και καλα τι θα πετυχεις βραδυ.....ξανθιες στα στουντιο ειναι η αντριαννα με ραστα,η νικολ η μιλφ βγαζει γουστα, η μαρια βγαζει γουστα και δεν ειναι και gfe αν δεν σε ξερει,τι αλλο;με προβληματιζει το ερωτημα σου αλλα δεν θυμαμαι αλλη.....

η νταιανα ειπατε τα εβαψε;η βικυ σ αρεσει;η αγαπη βγαζει τρελα γουστα αμα λαχει αλλα συνηθως ξερω ειναι πρωι.....η σαρα....ε την ξερεις φανταζομαι τι να λεμε;τα ιδια;ειναι λιγο παχουλη....

εμμανουελα,εβελινα απουσες....

αλισια που ειπε και το τρελο αγορι.....εγω απογευματα την πετυχα μια δυο φορες.....

αυτα....

περνα και απο κατεχακη και λαφαμ να δεις ποιες ειναι.....καρμεν;σιμονα;

αυτη η μαρια που τραγουδαει?? λεω να παω καμια βολτα. ευχαριστω παντως για την ενημερωση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αυτη η μαρια που τραγουδαει?? λεω να παω καμια βολτα. ευχαριστω παντως για την ενημερωση
ξανθια ειναι και η Ιονελα στο Σαπφους 7,η Αννιτα στο Τανταλου 8,η Τζεσικα στο Νικ.Ουρανου ή στο Ερημιτη,η Καρμεν Προμηθεως 25 ή Κατεχακη...
και η Κελλυ Σαπφους 20 και καμια φορα εχει και μια ξανθια στο πρασινο στη Τανταλου.
:think: :think: :think:αυτες μου'ρχονται τωρα προχειρα αλλα νομιζω κι εγω οτι το πρωι παιζει πιο πολυ ξανθο γενικα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ξανθια ειναι και η Ιονελα στο Σαπφους 7,η Αννιτα στο Τανταλου 8,η Τζεσικα στο Νικ.Ουρανου ή στο Ερημιτη,η Καρμεν Προμηθεως 25 ή Κατεχακη...
και η Κελλυ Σαπφους 20 και καμια φορα εχει και μια ξανθια στο πρασινο στη Τανταλου.
:think: :think: :think:αυτες μου'ρχονται τωρα προχειρα αλλα νομιζω κι εγω οτι το πρωι παιζει πιο πολυ ξανθο γενικα

φιλε μου η κελλυ να μου λειπει. 2 φορες την πηρα και μου βγηκε σουπα.  η ανιτα ελπιζω να μην ειναι η γνωστη απο φριξου 14 γιατι εκεινη ηταν απο τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω ριξει. τις αλλες δεν τις εχω δοκιμασει.  ανδριαννα ραστα και νικολ εχω δοκιμασει.
απο Ιονελα Τζεσικα Καρμεν ποια μ προτεινεις ??

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
extramask .. κατι για τριετες συμβολαιοα ακουσα  :cheesy:

ούτε ο Σισέ τέτοια μεταγραφή  :2funny:

Η Σιμονα πηγε για να μεινει , τωρα αν υπαρξουν διατριβες ισως εχουμε αποχωρησεις   :-
μακαρι να μεινει...

Η Σιμόνα μάλλον κάνει ήδη διατριβή με θέμα "Deepthroat και καλαμπαlicking"  :pipa1:  :2funny:
ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν προστριβές και να παραμείνει και να γαμάμε στο μέρος που θα θέλαμε για σπίτι μας  :grin:
και βασικά αν το πουλάνε όπως είναι, με τη Σιμόνα included (και χωρίς την τσατσά εννοείται) το αγοράζω  :2funny: :2funny:

υγ. η κριτική του γύφτου ήταν όλα τα λεφτά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
φιλε μου η κελλυ να μου λειπει. 2 φορες την πηρα και μου βγηκε σουπα.  η ανιτα ελπιζω να μην ειναι η γνωστη απο φριξου 14 γιατι εκεινη ηταν απο τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω ριξει. τις αλλες δεν τις εχω δοκιμασει.  ανδριαννα ραστα και νικολ εχω δοκιμασει.
απο Ιονελα Τζεσικα Καρμεν ποια μ προτεινεις ??
απο τις 3 μονο Καρμεν εχω παρει και μου αρεσε αλλα εχω σαν στοχο και την Ιονελα.η Τζεσικα εχει κυριως μονο αρνητικα σχολια,κατι σαν την Κελλυ δηλαδη.Εμφανισιακα η Καρμεν ειναι η καλυτερη.
Διαλεγεις και παρνεις...και αν το τολμησεις καλο κουραγιο με τις θερμοκρασιες που θα επικρατουν σημερα στα σπιτια :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ούτε ο Σισέ τέτοια μεταγραφή  :2funny:

Η Σιμόνα μάλλον κάνει ήδη διατριβή με θέμα "Deepthroat και καλαμπαlicking"  :pipa1:  :2funny:
ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν προστριβές και να παραμείνει και να γαμάμε στο μέρος που θα θέλαμε για σπίτι μας  :grin:
και βασικά αν το πουλάνε όπως είναι, με τη Σιμόνα included (και χωρίς την τσατσά εννοείται) το αγοράζω  :2funny: :2funny:

υγ. η κριτική του γύφτου ήταν όλα τα λεφτά

Εγω βαζω στην ακρη διατριβες - προστριβες και εντριβες και παω για υπνο .. :cheesy:
Λες να γραψω και λεπτομεριες μεσα και να τον ανεβασω τον γυφτο ?  :cheesy:

Αντριαννα ραστα ποια λετε ωρε ?  :think:

zironvenom στην οδο φριξου εχει αντριαννες σημερα παντως
αν και η κομοδινοπουλου βαφτηκε και δε θα την προτεινα γενικως

Παντως ακομη υπαρχουν στα περιπτερα σπρει μαλλιων απ τα καρναβαλια
παρε δυο φιαλες κιτρινο και οποια σου γυαλισει βαψτην  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αντριαννα ραστα ποια λετε ωρε ?  :think:
της βιλας....τωρα ξανθια ηταν και η ρουμανα που δινει κωλο και την εχεις βαφτισει κομοδινοπουλου.....δεν συνισταται γενικως......και αυτη τα αλλαξε τα μαλλια ακουσα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
της βιλας....τωρα ξανθια ηταν και η ρουμανα που δινει κωλο και την εχεις βαφτισει κομοδινοπουλου.....δεν συνισταται γενικως......και αυτη τα αλλαξε τα μαλλια ακουσα;
η κομοδινοπουλου τελευταια φορα ηταν σχεδον μελαχρινη απ'οτι θυμαμαι

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναθλητές!!! Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή στη πόλη μας για κωλαράκι?  Παζάρια σηκώνουν?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα συναθλητές!!! Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή στη πόλη μας για κωλαράκι?  Παζάρια σηκώνουν?
υπηρξε 70αρι στην νικηφορου ουρανου καποτε .....μια αλεξανδρα ,μπαζακι...πιθανως και αλλες εκει να το δινουν στα εβδομηντα,δεν θυμαμαι πχ για την ηλεκτρα.....

τωρα με 80 βρισκεις πολλα κουλουρια.....ολες του τσιρκου,εμανουελα,εβελινα,αντρε,η χριστινα και η λαρα της κατεχακη/προμηθεως,η ευα και η μιλφ νικολ (σααλ και ουρανου 26 αντιστοιχα)αλισια  στο πρασινο

λεπτομερειες διαβασε εδω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Τι να κανω καπως πρεπει να τις ξεχωρισουμε ..
Σαν του Ινδιανους ετσι και αυτη < διαλεξε > το ονομα της

Και μεις εχυομε ονοματα τι νομζεις ? οταν μας βλεππουν οι τανες λενε αα να ..

Ο καραφλος Λυκος
Το ξυρισμενο ελαφι
Το πουλι που χυνει
κτλ ..

αληθεια εσυ ποιο ινδιανοπουλο εισαι ?   :think:

Οσο για το μαλι ναι , βαφτηκε . εψαξα στα αρχεια μου και βρηκξα και ντοκουμεντα
www.imagerous.com/] [/URL]

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους ψηνομαι να κανω επισκεψημολις εφτασα θεσσαλονικη ακι αυριο πεταω εκτος, καμια καλη προταση μιας και ειμαι ανευ τετρατροχου.. να μην κοβω βολτες?
ευχαριστω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημερα σε ολους ψηνομαι να κανω επισκεψημολις εφτασα θεσσαλονικη ακι αυριο πεταω εκτος, καμια καλη προταση μιας και ειμαι ανευ τετρατροχου.. να μην κοβω βολτες?
ευχαριστω
τετοια ωρα ουτε λεωφορειο δεν θα βρεις ρε παιχτη :think:....παρε ενα ταξακι εν πασει περιπτωση και πες του να σε παει κατα καλιγουλα μερια....ε εκει κοντα νικηφορου ουρανου ειναι η οδος και στις καθετους θα βρεις τεσσερα πεντε μαγαζια σε αποσταση εκατο διακοσια μετρα μαξιμουμ..... δες και τους χαρτες του σαιτ να καταλαβεις....αν δεν καταλαβεις στειλε πμ να σου πω......

απο κοπελες θα ελεγα λαφαμ--->σιμονα,νικολ στην κωλετη--->δες την μπορει να σ αρεσει....,καρμεν στην  κατεχακη ,νατασσα στην ματζαρου 14 αν ειναι και αποψε οι ιδιες(εναντι καρφουρ σιτυ γκειτ αυτα τα τελευταια,περνας απεναντι απο την κωλετη την δρομο της δυτικης εισοδου της πολης και πας δεξια απεναντι απο τα καρφουρ)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
τετοια ωρα ουτε λεωφορειο δεν θα βρεις ρε παιχτη :think:....παρε ενα ταξακι εν πασει περιπτωση και πες του να σε παει κατα καλιγουλα μερια....ε εκει κοντα νικηφορου ουρανου ειναι η οδος και στις καθετους θα βρεις τεσσερα πεντε μαγαζια σε αποσταση εκατο διακοσια μετρα μαξιμουμ..... δες και τους χαρτες του σαιτ να καταλαβεις....αν δεν καταλαβεις στειλε πμ να σου πω......
εχεισ πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom