Αναφορα για σημερα στις 16.00 (ΚΑΡΜΠΟΝ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ), απλως αντιγραφω για καποιες παρατηρησεις
quote author=kklld link=topic=125.msg2630072#msg2630072 date=1299330148]
Προμηθεως 25: Η Λίνα. Μελαχροινο πολύ αδυνατο κορίτσι, με μετριο σε υψος μαλλι. Βυζάκι μικρο (μετα βίας 2αρι). Καλούτσισκο σωματακι, χωρις καμπύλες. Γενικα, πολύ κοντά σε αυτό που λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν μου κανει το κλικ για να περασω (και γενικα το ένστικτο μου, ελάχιστες φορές με εχει προδώσει). Η τσατσα ελεγε μπλα μπλα οτι θα μεινεις ικανοποιημενος κλπ.
Τανταλου 14: Η ψηλη αλογα σε στυλ Μερτσυς. Τελικα, λεω οτι ειναι μαλλον η Μερτσυ. Σημερα βγηκε πιο περιποιημενη, πιο σιφικτη θα ελεγα. Οσο για το αν ειναι αλογο, ε ναι ρε παιδια, αν δεν ειναι αυτη αλογο (1.80+) [/font]
Τανταλου 8: Το ιδιο πολυ ομορφο μωρο, κοντο ξανθο καρε μαλλι, πολυ ωραια παρουσια, ξεσηκωτικο περπάτημα, σεξουαλικη κίνηση, πανω σε πανήψυλες γοβες. Δεν την ειχα ξαναδει. Ωραιο και σφικτο σωμα. Δεν βγηκε βαριεστημενη, κατι που εκτιμω δεόντως. Ξερουμε ποια ειναι?
Γωνιακο: Ο Κουασιμόδος προσωποιημενος. Τελικα ο Κουασιμόδος ειναι η Καρινα, που νομίζω οτι εχει καλές κριτικες. Τη ειχα δει πολλες φορες μεσημεριανες ωρες στο Σαπφούς 8. Ασχημο προσωπο, δοντια κιτρινα, κοιλια μεγαλη, βυζια για αρμεγμα. Μελαχροινη και σχετικα κοντη. Ατσούμπαλη εντελως. Φανταζομαι θα κανει καλή περιποίηση. Την ειδα απο πολυ κοντα, μου επιασε το χερι, και ψιλοτρομαξα. "Ελα να περασουμε super", ηταν η ατακα της.
Σαπφούς 7: Η γλυκια και πρόσχαρη (μελαχροινη πλεον) Αλεξια. Στα υπόψην..
Σαπφούς 5: H εντυπωσιακη Ηρα. Οτι και να πούμε για το σώμα της ειναι λιγο. Πραγματικα, ο ορισμός του ΄τελειου κορμιου΄. Σφιχτοδεμενη, σφριγηλη, με κοιλιακούς γραμμωμένους και εντυπωσιακη οπίσθια οψη.
Προμηθεως 11: Η γλυκια ψηλη, μελαχροινη Μιρελλα. Καποιος αναφερθηκε οτι εχει μικρομεσσαια βυζια. Ελεος ρε παιδια, τι μικρομεσσαία. Πολυ μικρο βυζι εχει η συγκεκριμενη, 1,5 και πολυ βαζω. Καλες κριτικες συνήθως.
Σαπφους 20: Η Μολδαβη Νταιανα. Ψηλο νταρντανικο μωρο, με βυζια για αρμεγμα. Πληθωρικη παρουσια, ωραιο χαμογελο και παρουσια εξω στο σαλονι.
[/quote]
Κατεχακη 13: Η γυφτοφατσα Χριστινα. Πολυ μαυριδερη, με βυζους μεγαλους, αλλα παχια λεκανη και γενικα ασυμμετρο σωμα.
Ν.Ουρανου 26: Μαντεψτε ποια..η Νικολ η Γαλλιδα.
"Μου ειπαν χθες οτι εφυγες απο Α.Γεωργιου 4 διοτι ειχες να κανεις μια μικροεπέμβαση στο νοσοκομειο"..
"Βλακειες σου ειπαν, ηρθα εδω διοτι εκει (Α.Γεωργιου 4) ο νταβας με πίεζε να δουλευω συνεχεια, χωρις ρεπο, ακομη και σε περιοδους που ειχα περιοδο. Ηταν εξοντωτικο, δεν αντεχα αλλο, αρρωστησα εξαιτιας της ελλειψης υπνου".
Περιττο να πω οτι περασα στο δωματιο, περασα super. Ο ορισμος του gfe, αν και ημουν πολυ τρυφερος μαζι της. Η κοπελα πραγματικα παιδια ειναι ψυχούλα. Ειπαμε ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Βαριεμαι να ξαναγραφω οτι η κοπελα (milf) την τιμαει την φανελα. Eπειδη ειπαμε πολλα, την παρατηρουσα απο κοντα. Σιγουρα δεν ειναι 40+ οπως εχει γραφει. Μεταξυ 35-38. Πολυ ωραιο δερμα, σφικτο, βελουδινη αισθηση. Παει γυμναστηριο συχνα, κατι που το καταλαβαινεις.
Με το που τελειωσαμε, εκατσε για ενα 15' περιπου, ΕΓΩ αναγκαστηκα να την διωξω.
Θα δουλεψει μεχρι τελος βδομαδας Ν.Ουρανου 26 και μετα..μαντεψτε.. στο la femme (Α.Γεωργιου 34).