You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (3 μέλη και 73 επισκέπτες)
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Αυτη ειναι , Η Σιμονα απο κατεχακη στο Λαφαμ ...
ψηνομαι ....
( Δεν ειδα ... ρωτησα )
Αυτό είναι είδηση.....
Η top ιερόδουλη από κάθε άποψη αυτή τη στιγμή στη Σαλονίκη, στο top κατάστημα.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Διπλή αναφορα για χθες (4/3), μια στις 16.30 και μια στις 23.30
Στις 16.30
Προμηθεως 25: Η Λίνα. Μελαχροινο πολύ αδυνατο κορίτσι, με μετριο σε υψος μαλλι. Βυζάκι μικρο (μετα βίας 2αρι). Καλούτσισκο σωματακι, χωρις καμπύλες. Γενικα, πολύ κοντά σε αυτό που λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν μου κανει το κλικ για να περασω (και γενικα το ένστικτο μου, ελάχιστες φορές με εχει προδώσει). Η τσατσα ελεγε μπλα μπλα οτι θα μεινεις ικανοποιημενος κλπ.
Τανταλου 14: Η ψηλη αλογα σε στυλ Μερτσυς. Λες να ηταν αυτη? Την ιδια ειχα δει και στην περιγραφη μου πριν λιγο καιρο. Προσωπο αδιαφορο, απεριποιητο μαλλι, αλογο, χωρις σφικτο και σεξουαλικο σωμα. Απλα ψηλη κι αδυνατη. "Αχρωμο" σωα δηλ. Μπορει να ηταν κι αυτη και να έπεσαν οι μετοχές της, δεν ξερω.
Τανταλου 8: Ενα πολυ ομορφο μωρο, κοντο ξανθο καρε μαλλι, πολυ ωραια παρουσια, ξεσηκωτικο περπάτημα, σεξουαλικη κίνηση, πανω σε πανήψυλες γοβες. Δεν την ειχα ξαναδει. Ωραιο και σφικτο σωμα. Δεν βγηκε βαριεστημενη, κατι που εκτιμω δεόντως. Ξερουμε ποια ειναι?
Γωνιακο: Ο Κουασιμόδος προσωποιημενος. Τη ειχα δει πολλες φορες μεσημεριανες ωρες στο Σαπφούς 8. Ασχημο προσωπο, δοντια κιτρινα, κοιλια μεγαλη, βυζια για αρμεγμα. Μελαχροινη και σχετικα κοντη. Ατσούμπαλη εντελως. Φανταζομαι θα κανει καλή περιποίηση. Την ειδα απο πολυ κοντα, μου επιασε το χερι, και ψιλοτρομαξα. "Ελα να περασουμε super", ηταν η ατακα της.
Σαπφούς 7: Η γλυκια και πρόσχαρη (μελαχροινη πλεον) Αλεξια. Παραλίγο θα περνούσα αν δεν ηθελα να επισκεφτω το βράδυ τη Νικολ. Ωραιο κοριτσάκι, οχι τιποτα το ιδιαίτερο στο πρόσωπο και το σωμα, αλλα με καμπύλες εκει που χρειάζεται και γενικα καλές κριτικες. Στα υπόψην..
Σαπφούς 5: H εντυπωσιακη Ηρα. Οτι και να πούμε για το σώμα της ειναι λιγο. Πραγματικα, ο ορισμός του ΄τελειου κορμιου΄. Σφιχτοδεμενη, σφριγηλη, με κοιλιακούς γραμμωμένους και εντυπωσιακη οπίσθια οψη.
Προμηθεως 11: Η γλυκια ψηλη, μελαχροινη Μιρελλα. Καποιος αναφερθηκε οτι εχει μικρομεσσαια βυζια. Ελεος ρε παιδια, τι μικρομεσσαία. Πολυ μικρο βυζι εχει η συγκεκριμενη, 1,5 και πολυ βαζω. Καλες κριτικες συνήθως.
Στις 23.30
Προμηθεως 25: Η Καρμεν. Συστάσεις δεν χρειάζονται. Εμφανισιακα αξιαγαπητο πιπινι, κοντουλα πονηροφατσα, ξανθια, με μεγαλους βυζους για το σωμα της. Επισης, καλοδουλεμενο σωμα, με καμπύλες εκει που χρειάζεται. Ακουστε διάλογο μεταξυ τσατσας και Καρμεν.. 'Xαλασες κι εσυ, εγινες κακια". "Τι εννοείς δηλ.?", "Εγινες κακια κοριτσι μου". Μετα εφυγα, αν και θα ηθελα λιγο απο τον ενδιαφέροντα διάλογο τους.
Τανταλου 14: Ενα καινουριο ξανθο μωρο, με μακρυ μαλλι. Ωραιο προσωπο. Πολυ αδυνατη, μοντελισιες αναλογιες. Τα ποδια της ηταν αδυνατα, περπατουσε με δυσκολια στα ψηλα παπούτσια της. Θυμιζε Εβελινα, αλλα οχι ΤΟΣΟ αδυνατη. Ποια ειναι? Πρωτη φορα εβλεπα ξανθια στο συγκεκριμενο οικημα μετα απο καιρο.
Τανταλου 8: H Αννιτα (μαλλον). Ψηλη, ξανθια, βαριεστημενη παντα βγαινει. Πολυ πλαδαρο σωμα, χαλασε πολυ.
Γωνιακο: Το μελαχροινο κοντοπούτανο με το ραστα μαλλι. Πολυ μικρη σε ηλικια. Ενω εχει ωραιο σωμα, κανει κι ωραιο σοου εξω στο σαλονι (ερχεται σου πιανει τα αρχιδια και λοιπες τετοιες μαλακιες), εντουτοις δεν μου κανει κλικ να περασω. Παντως ωραιες καμπύλες και γενικα κωλαρα για σκισιμο. Ποια ειναι ξερουμε?
Σαπφους 20: Η ακρως καυλωτικη Κελλυ. Από σωμα, ο ορισμος του καυλιάρικου σωματος. Σχετικα κοντη, με πολυ εντυπωσιακες καμπύλες, στα σημεια που χρειάζονται. Οντως, οποως ευστοχα εχει πει καποιος, μοιαζει με τη λαικη τραγουδιστρια που ολοι θελουμε να ξεσκισουμε. Φορούσε κι ενα εξαιρετικο σετ απο ασπρα εσωρουχα, που εκαναν φοβερη αντίθεση με το ψιλο-μαυρισμένο σωμα της. Ξερει να περιποιειται τον εαυτο της, γι'αυτο και βγαινει ακρως καβλωτικη. Αλλα.. μονιμα αρνητικες κριτικες. Ευχαριστω, δεν θα παρω..
Σαπφούς 7: Η γλυκια-ναζιαρα-αφρατούλα Ιονελα (Τσεχα), χωρις μποτες, με ζαρτιερες και υπέροχες γοβες. Πραγματικα, γλυκια κοπελα, με ναζι κι ορεξη (μαλον) γι'αυτο που κανει. Με επιασε κι αυτη απο το χερι, μου υποσχεθηκε μπλα μπλα αν δεν περασω καλα μπλα μπλα. Λιγο ηθελα να μπω. Ομορφο προσωπο απο κοντα, γατισια ματια.
Σαπφους 5: Η σταθερη αξια Βερονικα. Σωματαρα κι αυτη, παρολο που εχει αρχισει να μετρα ο χρονος αντιστροφα. Προσωπο που αρχιζει να "πουρεύει".
Προμηθεως 11: H Τζοάννα με φορα παρτιδα εξω τα βυζακια της. Νεανικο σωματακι, περπάτημα σαν να εχει θετικο καμπερ στα ποδια της. Καλες κριτικες. Σε ξεγελαει εξω σα να βαριεται, αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι.
Ηθελα απο την αρχη της μερας κατι καλο (σε περιποιηση), κι ετσι απο το πρωι ηξερα οτι ηθελα να επισκεφτω Νικολ απο Α.Γεωργιου 4.
Σταηθηκα ατυχος.
Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. Η Νικολ ειναι στο νοσοκομειο για μια επέμβαση, οπότε θα αργησει να επιστρεψει στο στοιβο της μαχης. Στη θεση της ηταν η γνωστη και μη εξαιρετεα Αλισια, πολυ γλυκια Ρωσιδα, πολυ ομορφο προσωπο, ωραιο σωμα. Την εχω παρει, καλουτσικη.
Αυτα...
Απλά να συμπληρώσω..από τη σημερινή πρωϊνή μου τσάρκα όλες ίδιες, στο Σαπφώς 20 η βυζαρού και πολλά υποσχόμενη Μολδαβή Νατϊανα.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αυτό είναι είδηση.....
τσσσ
οχι μπρικια κολαμε ...
Θα με ψηφησετε για Δημαρχο ? , οιστε ετσι και σας εφερα Σιμονα στο ΛΑΦΑΜ
αμα βρω θα την Παω στον Λευκο Πυργο
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
τσσσ
οχι μπρικια κολαμε ...
Θα με ψηφησετε για Δημαρχο ? , οιστε ετσι και σας εφερα Σιμονα στο ΛΑΦΑΜ
αμα βρω θα την Παω στον Λευκο Πυργο
Φυσικά και θα σε ψηφίσουμε.....υπό ένα όρο.
Να μας δώσεις και τη σχετική φώτο.
Gavlacticos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 19
- Like
- 29
- Πόντοι
- 10
Προμηθεως 25: Η Λίνα. Μελαχροινο πολύ αδυνατο κορίτσι, με μετριο σε υψος μαλλι. Βυζάκι μικρο (μετα βίας 2αρι). Καλούτσισκο σωματακι, χωρις καμπύλες. Γενικα, πολύ κοντά σε αυτό που λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν μου κανει το κλικ για να περασω (και γενικα το ένστικτο μου, ελάχιστες φορές με εχει προδώσει). Η τσατσα ελεγε μπλα μπλα οτι θα μεινεις ικανοποιημενος κλπΑπλά να συμπληρώσω..από τη σημερινή πρωϊνή μου τσάρκα όλες ίδιες, στο Σαπφώς 20 η βυζαρού και πολλά υποσχόμενη Μολδαβή Νατϊανα.
paidia exei parei kaneis tin lina .trogome na tin dokimaso.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ειπα
Προμηθεως 25: Η Λίνα.
Λινα - Μαρτα -Μαρθα υποθετω .. ουτε μενα μου εκανε κλικ , Κριτκες στο Ερημητη - Λουξ - Φριξου 14 ισως και στο 25 .. μαλλον αρνητικες
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Προμηθεως 25: Η Λίνα. Μελαχροινο πολύ αδυνατο κορίτσι, με μετριο σε υψος μαλλι. Βυζάκι μικρο (μετα βίας 2αρι). Καλούτσισκο σωματακι, χωρις καμπύλες. Γενικα, πολύ κοντά σε αυτό που λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν μου κανει το κλικ για να περασω (και γενικα το ένστικτο μου, ελάχιστες φορές με εχει προδώσει). Η τσατσα ελεγε μπλα μπλα οτι θα μεινεις ικανοποιημενος κλπ
Εγώ πρώτη φορά την είδα, κριτικές δεν έχει, αν όντως τρώγεσια να την δοκιμάσεις ευκαιρία να σου γράψει την πρώτη της κριτική.
Βουρρρρρρρρρρρρρρρ...................
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Εγώ πρώτη φορά την είδα, κριτικές δεν έχει, αν όντως τρώγεσια να την δοκιμάσεις ευκαιρία να σου γράψει την πρώτη της κριτική.
Δεν ειναι η Μαρτα μαρθα ?
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Δεν το γνωρίζω πρώτη φορά την είδα.
Δεν ειναι η Μαρτα μαρθα ?
Κάτι έχεις εσύ σήμερα.
Gavlacticos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 19
- Like
- 29
- Πόντοι
- 10
8a to tolmiso
ena 30eyro na skaso..goystaro ta mikropipina kalo i kako den ksero
kai kati allo psaxno thn eirini poy xa8ike kseri kaneis kati..teleytea htan promi8eos 25 an den kano la8os..
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
8a to tolmiso
ena 30eyro na skaso..goystaro ta mikropipina kalo i kako den ksero
kai kati allo psaxno thn eirini poy xa8ike kseri kaneis kati..teleytea htan promi8eos 25 an den kano la8os..
Ν ουρανου την ειδαν ...
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
σημερα μινι τσαρκα απο βαρδαρη και περιξ.Καταθεση στην Βερονικα! Απλα θεικη καταθεση!!!! εκτοσ απο αυτην προλαβα να δω στο προμηθεως 11 την τζοαννα που μολις ειχε ξεπεταξει 2 μεγαλους ρωσσους, επισης σαπφους 7 βγηκε ρε παιδια μια παρθενοπιπιτσα ξανθια με γυαλια σαν κατι φλωρες ξενες μικρες και αβγαλτες.προμηθεως25 η καρμεν,ερημιτη η σιμονα ιμιτασιον(αισχος δεν μου αρεσε). αυτα! Τεσπα μια ερωτηση.. ποτε θα μαζευτουμε να δειρουμε κανα μπραβο(ο θεος να τους κανει μπραβους) μαλακα ανικανο λαπα εκει? Πολυ καλημερα σας
δεν χρειαζεται να μαζευτουμε να τους δειρουμε καντο μονος σου,αυτους τους αχρηστους για αυτό τους εχουν εκει,για να ξεσπας οταν δεν περνας καλα με την κοπελα!χαχαχαχσημερα μινι τσαρκα απο βαρδαρη και περιξ.Καταθεση στην Βερονικα! Απλα θεικη καταθεση!!!! εκτοσ απο αυτην προλαβα να δω στο προμηθεως 11 την τζοαννα που μολις ειχε ξεπεταξει 2 μεγαλους ρωσσους, επισης σαπφους 7 βγηκε ρε παιδια μια παρθενοπιπιτσα ξανθια με γυαλια σαν κατι φλωρες ξενες μικρες και αβγαλτες.προμηθεως25 η καρμεν,ερημιτη η σιμονα ιμιτασιον(αισχος δεν μου αρεσε). αυτα! Τεσπα μια ερωτηση.. ποτε θα μαζευτουμε να δειρουμε κανα μπραβο(ο θεος να τους κανει μπραβους) μαλακα ανικανο λαπα εκει? Πολυ καλημερα σας
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
χθεσιν
η νικολ χθες το πρωι δουλευε νικ ουρανου...
Ηταν τελικα η Νικολ απο Σααλ ?
Λα φαμ Πηγε κανεις για Σιμονα ?
Εχουμε δυο (υποτιθεται) δυνατες ειδησεις που περιμενουν διασταυρωση
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δεν το γνωρίζω πρώτη φορά την είδα.
Κάτι έχεις εσύ σήμερα.
Πραγματι ρεταρω λιγο
Slayeridis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες,πρωτο μου ποστ στο φορο και φυσικα θα ειναι ρουφιανια
απο την τριτη που μας ερχεται και μεχρι της 30 ιουλιου η γνωστη-αγνωστη Μαντυ θα ειναι στο βιλλα ερωτικα
απο την τριτη που μας ερχεται και μεχρι της 30 ιουλιου η γνωστη-αγνωστη Μαντυ θα ειναι στο βιλλα ερωτικα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πρωινα θα κανει;καλησπερα συναγωνιστες,πρωτο μου ποστ στο φορο και φυσικα θα ειναι ρουφιανια
Slayeridis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
θα την ρωτησω οταν την ξαναδω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69