Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και το καλυτερο της βραδιας...
στην οδο Μαζαρακη (πρωτη παραλληλος μετα την Κωλετη και αφου περασουμε το city gate),κατω της Γιαννιτσων εθεαθη ενα χαμετυπειο σαν μπουρδελο,με φωτακια απ'εξω και το πιο κουφο...μια ταμπελα απο πανω που εγραφε "οικογενειακη ταβερνα-Αγια Ειρηνη"

μη με ρωτησει κανεις σοβαρα αν ειναι ταβερνα 2.00 τα ξημερωματα στο δρομο που κανουν πιατσα τα τραβελια.και ολα τ'αλλα μαγαζια ερειπια γυρω...θυμαμαι οτι καποιοι παλιοι εχουν γραψει οτι καπου εκει ειχε μπουρδελο παλια.

Απ'εξω ομως ηταν εντελως μπουρδελο μιλαμε.Μενει να βρεθει ο ηρωας που θα ανοιξει την πορτα :2funny: :2funny:
ψιλοευκολο ειναι......το πολυ πολυ κανας βραδινος που θα περασει απο σας που βολταρετε νυχτα μπειτε και ρωτηστε.....σερβιρετε και πατσα; :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βολτα πριν λιγο...

-Μαντζαρου 10.η καινουρια Ελλεηνιδα ηταν η Μαριαννα(για Αλβανιδα την κοβω)τελικα απο Σαπφους 8.ψηλη μελαχρινη,σχετικα ομορφη αλλα αγγουρι σκετο στο δωματιο.Απαθεια εντελως μιλαμε....
Πρωινα κανει η ξανθια Βανεσσα...εφοσον ομως αποψε στο ΛαΦαμ ηταν επισης η ξανθια Βανεσα επιβεβαιωνομαι που σας ελεγα προχθες οτι δεν ειναι η ιδια κοπελα...
Μαλιστααααααααααα οποτε εχουμε μια βανεσα στο Λα φαμ που δεν εχει περασει ταξινομιση ... μαιστα...
-Φριξου 9(Villa erotica).η Γερμανιδα Κριστιν.εχει κανει πολυ κοντο το μαλλι σαν πανκ,στις ριζες μαυρο και τα πανω ξανθα.κανει νερα τωρα τελευταια απ'οτι διαβαζω...εμενα μου ειχε αρεσει παντως
και μενα  :smitten:
-Ερημιτη.η ξανθια Σιμονα.ειναι μια που ειχα αναφερει ως κορμαρα αλλα ασχημοφατσα πριν κανα 2 βδομαδες στο Σαπφους 7.τοτε που τσιμπησε ο Maaneskyggen...τεσπα σημερα ηταν χαμογελαστη και ζηταει 50ε γυμνο και 60ε 69 ;) ;)Με λιγα λογια η Σιμονα ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια ...
-Κωλλετη 17.οπως ειπα και νωριτερα το αλλο μεγαλυτερο αγγουρι η μελαχρινη Αννιτα.ουυυυυστττττττττ.....
οτι πει ο Αλ οουυυυυυτ ( οοοοθθθθθθθθτ πο λεει και ο ο γιασοθ )
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Λινα.μελαχρινη ασχημη,κοντη με μεγαλη περιφερεια.νομιζω την εχω ξαναδει και στο ΛαΦαμ
Αυτη θα ειναι ή αλλιως Μαρτα / Μαρθα
-Προμηθεως τερμα κατω.η Τζοανα με τα πολυ ομορφα βυζακια πεταμενα εξω.σημερα ηταν κοριτσακι παλι.Εχει κυριως αρνητικες γνωμες και εμενα δε με εχει τραβηξει καθολου απο τη μερα που την ειδα
Αυτη ειναι η Τζοαννα που ηταν ουρανου μια φορα ?  :think: για οποιον θυμαται την φαση με το τζακουζι του συναγωνιση hagem

Επισης στην Προμηθεως διπλα στο 14 ξανανοιξε και επισημα και με ταμπελα το μπαρ ΔΙΑΣ
Ενταξυ θα παμε πες τους :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
στην οδο Μαζαρακη (πρωτη παραλληλος μετα την Κωλετη και αφου περασουμε το city gate),κατω της Γιαννιτσων εθεαθη ενα χαμετυπειο σαν μπουρδελο,με φωτακια απ'εξω και το πιο κουφο...μια ταμπελα απο πανω που εγραφε "οικογενειακη ταβερνα-Αγια Ειρηνη"

Να παμε κανα βραδυ να φαμε βρε παιδια , μια παρεα ειμαστε  :grouphug:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/93409793309631816600.png[/img[/URL]]

:2funny: :2funny:

Και τελικα δεν ειχαμε κατεθεση Αλ ?  :think:
Ουρανου - Κατεχακη δεν πηγες ?  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Και τελικα δεν ειχαμε κατεθεση Αλ ?  :think:
Ουρανου - Κατεχακη δεν πηγες ?  :think:
Οχι ρε...με βαρεια καρδια πηγα στην Ιονελα αλλα σου λεω επεσα σε κινηση.Απο τις υπολοιπες αδοκιμαστες δε μ'ενθουσιασε καμια και τις υπολοιπες τις ειχα παρει.

Κατεχακη ηταν η καρμεν οπως μου ειπε η τσατσα του Προμηθεως 25 και Νικ.Ουρανου αποφευγω λογω τσατσας
Τελοσπαντων...εδω ειμαστε.η Ιονελα ομως εχει μπει και επισημα στη λιστα μου.Θελω πραγματικα να χωσω τη μουρη μου σ'αυτην την κωλαρα :bigdick: :bigdick:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οχι ρε...με βαρεια καρδια πηγα στην Ιονελα αλλα σου λεω επεσα σε κινηση.Απο τις υπολοιπες αδοκιμαστες δε μ'ενθουσιασε καμια και τις υπολοιπες τις ειχα παρει.

Κατεχακη ηταν η καρμεν οπως μου ειπε η τσατσα του Προμηθεως 25 και Νικ.Ουρανου αποφευγω λογω τσατσας
Τελοσπαντων...εδω ειμαστε.η Ιονελα ομως εχει μπει και επισημα στη λιστα μου.Θελω πραγματικα να χωσω τη μουρη μου σ'αυτην την κωλαρα :bigdick: :bigdick:

ν ουρανου κακως δεν πας , παιζουν εκλπηξεις
οσο για την τσατσα σου προτεινω αυτο

http://[URL unfurl="true"]www.4epoxes.com/images/products/2421_big.jpg[/img[/URL]]

το σκευτομαι και γω
ειδηκα τωρα που ειναι και καρναβαλια  :2funny: :2funny: :2funny:

Σπαστικο αυτο να σε ξερει η τσατσα , και γω στο Λα φαμ κανα δυο φορες δε πηγα γιατι ολο εφευγα και δε μαρεσε που με ξερει
και στο α Γεωργιου δεν πηγα κανα δυο φορες λογο της σημαδεμενης

Στηξν ταβερνα ποτε θα παμε ?  :D

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους τουσ συναφωνιστες!!!

al pacino μια ερωφτηση........
ποια εινε αυτη η ιονα???
σε ποιο εινε?? πρωτη φορα την ακουω!!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε το μλκ τον τζο εχω λιωσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως πατσινε παιζει ενα κανονικο ταβερνακι προς τα εκει.αν καταλαβα καλα για το ιδο λεμε και εχει και ζωντανη μουσικη παρασκευη-σαββατο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αυτο που λες αδερφε παιζει γιατι κι αυτη μικρη ειναι απ οτι μ ειπε 19 χρονων.. εγω ναι κατω απο 25 ( 23 για την ακριβεια)αν κ πιστευω οτι θα πρεπε να χουν ολες ιση συμπεριφορα προς ολους οσους καταθετουν τον οβολο τους...

οκ thanks.....η απάντηση σου με βοήθησε γιατί το γκομενάκι το γουστάρησα τρελά και θέλω την επόμενη μου επίσκεψη να την διαχειριστώ επιτυχημένα εκ του ασφαλούς, όσο αυτό γίνεται. :)

Εντάξει ....όλες θα έπρεπε να έχουν την ίδια συμπεριφορά σε όλους....αλλά σε 19χρονα πιπίνια θα πρέπει να είμαστε και εμείς πιό επιηκείς και να έχουμε υπομονή. :)

Το γκομενάκι έχει καλά στοιχεία...μένει να αποκτήσει και επαγγελματισμό...στο χέρι μας είναι να την βοηθήσουμε ....κάνει μιά πολύ δύσκολη δουλειά.....και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. :) :) :)

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10

Όντως, το είδα κι εγώ σήμερα και χέστηκα στο γέλιο. Εκεί παλιά είχε τρία μπουρδελα στη σειρά, άλλα 2 πάνω στη γιαννιτσών (δίπλα και απέναντι) κι ένα στο παραδίπλα παράλληλο στενό (οδός χλόης). Για κάποιο λόγο κλείσανε όλα μαζί. Το "μαγαζί" που είναι τώρα η "ταβέρνα" ήταν μπουρδέλο αλλά από τότε που έκλεισε πρέπει να το είχαν πάρει καποιοι τυπάδες και κάναν rock παρτάκια εκεί μέσα ή κάτι τέτοιο.. Τώρα είναι "ταβέρνα", αλλά ούτε ένα παράθυρο ρε αδερφέ να φεύγει η τσίκνα!  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δε εχει παραθυρα ? .. ε τοτε θα περιμενουμε να βγαλουν κρεβατακια τραπεζακια εξω  :dancing:

Ψιλοασχετο μεν αλλα
Νεες φωτος Βικυ - Ζωρα (που ηταν villa) :cum:

Να και η μελλουσα κουνιαδα μου  :cheesy:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
βρε gl.........
δεν το εποιασα το σχολειο!!! :birdman:
καντο λιγο ποιο λιανα..........
Τώρα που είπατε για Αντριάνα... Όταν κάποια "αγοράκια" έχουν ριπαπα και πάνε στο γιατρό και τους το κόβει... Μετά, το κομμένο ριπαπα τι το κάνουνε...??  :2funny:

Λέτε αν ρωτήσω την Αντριάνα να ξέρει...??  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δε εχει παραθυρα ? .. ε τοτε θα περιμενουμε να βγαλουν κρεβατακια τραπεζακια εξω  :dancing:

Ψιλοασχετο μεν αλλα
Νεες φωτος Βικυ - Ζωρα (που ηταν villa) :cum:
Πως μου ξεφυγε αυτη να πηγαινα να της εριχνα ενα βλεφαρο????

Να και η μελλουσα κουνιαδα μου  :cheesy:
Τετοια κουνιαδα να εχεις, να σου κανει κατι πιπες.!!!...χμμμ πιτες.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Τώρα που είπατε για Αντριάνα... Όταν κάποια "αγοράκια" έχουν ριπαπα και πάνε στο γιατρό και τους το κόβει... Μετά, το κομμένο ριπαπα τι το κάνουνε...??  :2funny:

Λέτε αν ρωτήσω την Αντριάνα να ξέρει...??  :think:
Δε νομιζω πως θα ξερει

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Φρεσκαδούρης σήμερα, μετά την πολύ καλή κριτική του karaman βουρ για το τσίρκο.

Πράγματι ο karaman είχε απόλυτο δίκιο. Τι μπουτάρες και τη κολάρα ήταν αυτή….μάγκα μου τα έπαιξα. :o :o :o :o :o :o

Πέρασα πολύ καλά σε λίγο ακολουθεί και θριαμβευτική κριτική. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ karaman άντεξα και την πήρα και στα 4. :birdman: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Όλα τα λεφτά. :rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Φρεσκαδούρης σήμερα, μετά την πολύ καλή κριτική του karaman βουρ για το τσίρκο.

Πράγματι ο karaman είχε απόλυτο δίκιο. Τι μπουτάρες και τη κολάρα ήταν αυτή….μάγκα μου τα έπαιξα. :o :o :o :o :o :o

Πέρασα πολύ καλά σε λίγο ακολουθεί και θριαμβευτική κριτική. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ karaman άντεξα και την πήρα και στα 4. :birdman: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Όλα τα λεφτά. :rockon: :rockon: :rockon:

Και αν ψαξεις παλαιοτερα σχολια μου για Αντρε, ελεγα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να την προτιμησω...
Το μωρο ειναι καλο, δεν βαζει φωτιες, αλλα ειναι καλο...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και αν ψαξεις παλαιοτερα σχολια μου για Αντρε, ελεγα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να την προτιμησω...
Το μωρο ειναι καλο, δεν βαζει φωτιες, αλλα ειναι καλο...

Πάντως έγω πέρασα τέλεια.

Ξέρεις καμιά φορά έρχονται και δεν τόχουν..και μετά με λίγη καλή προσπάθεια γίνονται αστέρια :)

Μου είπε ότι δούλευε Βαρδάρη παλιά...

Ξέρεις που  :huh:

Καμιά παλιά κριτική  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι