panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
τελικα ρε μαγκες το στουντιακι απεναντι απο την φορντ τι λεει? τζο εχεις κανει καμμια επιδρομη προς τα εκει?
τελικα ρε μαγκες το στουντιακι απεναντι απο την φορντ τι λεει? τζο εχεις κανει καμμια επιδρομη προς τα εκει?
Λογικα στο Βρομυλου 14 θα δουλευε ....
Για Σημερα βραδυ
Μαντζαρου μια καινουρια... μαλλον η Μαριαννα που λεγαμε
Λα Φαμ η Βαννεσα , τελικα ΔΕΝ ειναι η ψιλεγκο απο Μαντζαρου απ οτι ειπε ο ΑΛ
( Μαρια ηταν πρωι )
Τσιρκο ΧΕΧΕΧΕ
Η Λαουρα
αυτο ειναι βασικα το νεο της Βραδυας , καλο το come back
Εμμανουελλα σε αδεια οπως και Η Εβελινα
Πάντως έγω πέρασα τέλεια.
Ξέρεις καμιά φορά έρχονται και δεν τόχουν..και μετά με λίγη καλή προσπάθεια γίνονται αστέρια
Μου είπε ότι δούλευε Βαρδάρη παλιά...
Ξέρεις που
Καμιά παλιά κριτική
220; ;)παρανομο προφανως.. λειτουργουσε και πριν απο 5-6 χρονια και μετα ειχε κλεισει
Η Λάουρα είναι υπέροχο μωρό, εγώ την έχω τιμήσει (υπάρχει και κριτική), η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι και καλύτερη από την Χριστίνα (και αυτήν την έχω τιμήσει)......αλλά θα πρέπει να είσαι λάτρης των μεγάλων μεγεθών.καλημερα και απο εμενα
σασ παρακαλω μια πληροφορια αν σασ ειναι ευκολο
εχθεσ περασα απο κατεχακη 13 που ειναι σιμονα και το πρωι ηταν χριστηνα
αλλα δεν ηταν η χριστηνα ηταν μια καινουργια που την ελεγαν λαουρα
μηπωσ ξερει καπιοσ να μασ πει αν το κατεχει το θεμα γιατι θελω να παω και ηθελα και την γνωμη σασ
η τσατσα ειπε ειναι το ιδιο στυλ με χριστηνα
ισχυει ρε παιδια αυτο?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Θα σου πρότεινα να κάνεις και τετραπλό crown με την Μαρίνα την μιλφαρα ρωσσίδα αλλά αποτι έχω ακούσει αγνοείται.Κρίμα γτ ήταν και έξπερτ στο καραμπαλίκιγκΗ Λάουρα είναι υπέροχο μωρό, εγώ την έχω τιμήσει (υπάρχει και κριτική), η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι και καλύτερη από την Χριστίνα (και αυτήν την έχω τιμήσει)......αλλά θα πρέπει να είσαι λάτρης των μεγάλων μεγεθών.
Αν είσαι πήγαινε και θα περάσεις φίνα.
Σ΄ αυτό το ίδρυμα έχω κάνει και triple crown (Σιμόνα-Χριστίνα-Λάουρα)
σημερα το πρωι [11] παω καρφωτος για λαουρα η σιμονα καλες κρητικες και για τις δυο. βγαινει η λαουρα περασα επειδη βιαζομουν .προτιμω τα μοντελακια. δελεω καλη πιπα καλα που εβγαλε τις αμυγδαλες,δεν ταπεταξα το 50 ε αλλα !!!!! φευγοντας περναω απο μαντζαρου που ειναι κοντα. μια βαννεσα ξανθια [ δεν εχασα και τιποτα σκεφτηκα .λεω ο δεν περναω απο τανταλου 14 να δω πως εινα αυτη η βικη .και βγαινει ενα μωρο μελαχρινο απο βουδαπεστη νομιζω μπλε σκουρο ματι πανεμορφο πολυ ωραιο σωμα ειμαι ετοιμος να ξαναενδωσω αλλα ειδη ειχα αργησει οποτε επιφυλασομε για αλλη φορα ΜΕΡΣΙ την λενε οποιος εχει ιδιαν πειρα ας γραψει 2 λογια ακομα ποναει το κεφαλι μου απο το
σημερα το πρωι 11 παω καρφωτος για λαουρα η σιμονα καλες κρητικες και για τις δυο. βγαινει η λαουρα περασα επειδη βιαζομουν .προτιμω τα μοντελακια. δελεω καλη πιπα καλα που εβγαλε τις αμυγδαλες,δεν ταπεταξα το 50 ε αλλα !!!!! φευγοντας περναω απο μαντζαρου που ειναι κοντα. μια βαννεσα ξανθια δεν εχασα και τιποτα σκεφτηκα .λεω ο δεν περναω απο τανταλου 14 να δω πως εινα αυτη η βικη .και βγαινει ενα μωρο μελαχρινο απο βουδαπεστη νομιζω μπλε σκουρο ματι πανεμορφο πολυ ωραιο σωμα ειμαι ετοιμος να ξαναενδωσω αλλα ειδη ειχα αργησει οποτε επιφυλασομε για αλλη φορα ΜΕΡΣΙ την λενε οποιος εχει ιδιαν πειρα ας γραψει 2 λογια ακομα ποναει το κεφαλι μου απο το