Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
τελικα ρε μαγκες το στουντιακι απεναντι απο την φορντ τι λεει? τζο εχεις κανει καμμια επιδρομη προς τα εκει?

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
παρανομο προφανως.. λειτουργουσε και πριν απο 5-6 χρονια και μετα ειχε κλεισει

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λογικα στο Βρομυλου 14 θα δουλευε ....

Για Σημερα βραδυ

Μαντζαρου
μια καινουρια... μαλλον η Μαριαννα που λεγαμε
Λα Φαμ η Βαννεσα ,  τελικα ΔΕΝ ειναι η ψιλεγκο απο Μαντζαρου απ οτι ειπε ο ΑΛ
( Μαρια ηταν πρωι )
Τσιρκο ΧΕΧΕΧΕ

Η Λαουρα
αυτο ειναι βασικα το νεο της Βραδυας , καλο το come back
Εμμανουελλα σε αδεια οπως και Η Εβελινα

Η Εβελίνα για όσους ψήνονται θα απουσιάσει στη Ρουμανία επι 20ήμερο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Πάντως έγω πέρασα τέλεια.

Ξέρεις καμιά φορά έρχονται και δεν τόχουν..και μετά με λίγη καλή προσπάθεια γίνονται αστέρια :)

Μου είπε ότι δούλευε Βαρδάρη παλιά...

Ξέρεις που  :huh:

Καμιά παλιά κριτική  :think:

Οπως ειπε ο Τζο μαλον Τανταλου 14, αλλα δεν εχει πουθενα κριτικες...εγω μονο 26ης την εχω πετυχει δυο φορες και με την τελευταια  :knockinb: τρεις...!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
οχι δεν λεω αυτο.λεω για το αλλο που ηταν στην μοναστηριου 361

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας.παιδια ξερει κανεις το προγραμμα για αυριο το πρωι? ενδιαφερομαι για λαουρα σιμονα κατεχακη η αντριανα 26ης αν εχετε καποια προταση για g.f δεκτη

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα και απο εμενα
σασ παρακαλω μια πληροφορια αν σασ ειναι ευκολο
εχθεσ περασα απο κατεχακη 13 που ειναι σιμονα και το πρωι ηταν χριστηνα
αλλα δεν ηταν η χριστηνα ηταν μια καινουργια που την ελεγαν λαουρα
μηπωσ ξερει καπιοσ να μασ πει αν το κατεχει το θεμα γιατι θελω να παω και ηθελα και την γνωμη σασ
η τσατσα ειπε ειναι το ιδιο στυλ με χριστηνα
ισχυει ρε παιδια αυτο?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
στη λαουρα κατεθεσα σημερα στις 11 πρωι .φιλοτιμη.αλλα δεν ειναι του γουστου μου πανεμορφο μωρο στην τανταλου 14 μερσιυ το ονομα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
καλημερα και απο εμενα
σασ παρακαλω μια πληροφορια αν σασ ειναι ευκολο
εχθεσ περασα απο κατεχακη 13 που ειναι σιμονα και το πρωι ηταν χριστηνα
αλλα δεν ηταν η χριστηνα ηταν μια καινουργια που την ελεγαν λαουρα
μηπωσ ξερει καπιοσ να μασ πει αν το κατεχει το θεμα γιατι θελω να παω και ηθελα και την γνωμη σασ
η τσατσα ειπε ειναι το ιδιο στυλ με χριστηνα
ισχυει ρε παιδια αυτο?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Η Λάουρα είναι υπέροχο μωρό, εγώ την έχω τιμήσει (υπάρχει και κριτική), η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι και καλύτερη από την Χριστίνα (και αυτήν την έχω τιμήσει)......αλλά θα πρέπει να είσαι λάτρης των μεγάλων μεγεθών. :tits: :tits: :tits:

:tits: :tits:

Αν είσαι πήγαινε και θα περάσεις φίνα. :fuck2:

Σ΄ αυτό το ίδρυμα έχω κάνει και triple crown (Σιμόνα-Χριστίνα-Λάουρα) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η Λάουρα είναι υπέροχο μωρό, εγώ την έχω τιμήσει (υπάρχει και κριτική), η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι και καλύτερη από την Χριστίνα (και αυτήν την έχω τιμήσει)......αλλά θα πρέπει να είσαι λάτρης των μεγάλων μεγεθών. :tits: :tits: :tits:

:tits: :tits:

Αν είσαι πήγαινε και θα περάσεις φίνα. :fuck2:

Σ΄ αυτό το ίδρυμα έχω κάνει και triple crown (Σιμόνα-Χριστίνα-Λάουρα) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Θα σου πρότεινα να κάνεις και τετραπλό crown με την Μαρίνα την μιλφαρα ρωσσίδα αλλά αποτι έχω ακούσει αγνοείται.Κρίμα γτ ήταν και έξπερτ στο καραμπαλίκιγκ

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: σημερα το πρωι [11] παω καρφωτος για λαουρα η σιμονα καλες κρητικες και για τις δυο. βγαινει η λαουρα περασα επειδη βιαζομουν .προτιμω τα μοντελακια. δελεω καλη πιπα[ καλα που εβγαλε τις αμυγδαλες,δεν ταπεταξα το 50 ε αλλα !!!!! φευγοντας περναω απο μαντζαρου που ειναι κοντα. μια βαννεσα ξανθια [ δεν εχασα και τιποτα σκεφτηκα .λεω ο :jerking: :jerking:  δεν περναω απο τανταλου 14 να δω πως εινα αυτη η βικη .και βγαινει ενα μωρο μελαχρινο απο βουδαπεστη νομιζω μπλε σκουρο ματι πανεμορφο πολυ ωραιο σωμα  :headbang: :headbang: ειμαι ετοιμος να ξαναενδωσω αλλα ειδη ειχα αργησει οποτε επιφυλασομε για αλλη φορα ΜΕΡΣΙ την λενε οποιος εχει ιδιαν πειρα ας γραψει 2 λογια :headbang: :headbang: :headbang: ακομα ποναει το κεφαλι μου απο το  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:headbang: :headbang: σημερα το πρωι [11] παω καρφωτος για λαουρα η σιμονα καλες κρητικες και για τις δυο. βγαινει η λαουρα περασα επειδη βιαζομουν .προτιμω τα μοντελακια. δελεω καλη πιπα  καλα που εβγαλε τις αμυγδαλες,δεν ταπεταξα το 50 ε αλλα !!!!! φευγοντας περναω απο μαντζαρου που ειναι κοντα. μια βαννεσα ξανθια [ δεν εχασα και τιποτα σκεφτηκα .λεω ο :jerking: :jerking:  δεν περναω απο τανταλου 14 να δω πως εινα αυτη η βικη .και βγαινει ενα μωρο μελαχρινο απο βουδαπεστη νομιζω μπλε σκουρο ματι πανεμορφο πολυ ωραιο σωμα  :headbang: :headbang: ειμαι ετοιμος να ξαναενδωσω αλλα ειδη ειχα αργησει οποτε επιφυλασομε για αλλη φορα ΜΕΡΣΙ την λενε οποιος εχει ιδιαν πειρα ας γραψει 2 λογια :headbang: :headbang: :headbang: ακομα ποναει το κεφαλι μου απο το  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μεχρι ποτε θα σας μαθαινω   :cool2:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: σημερα το πρωι [11] παω καρφωτος για λαουρα η σιμονα καλες κρητικες και για τις δυο. βγαινει η λαουρα περασα επειδη βιαζομουν .προτιμω τα μοντελακια. δελεω καλη πιπα[ καλα που εβγαλε τις αμυγδαλες,δεν ταπεταξα το 50 ε αλλα !!!!! φευγοντας περναω απο μαντζαρου που ειναι κοντα. μια βαννεσα ξανθια [ δεν εχασα και τιποτα σκεφτηκα .λεω ο :jerking: :jerking:  δεν περναω απο τανταλου 14 να δω πως εινα αυτη η βικη .και βγαινει ενα μωρο μελαχρινο απο βουδαπεστη νομιζω μπλε σκουρο ματι πανεμορφο πολυ ωραιο σωμα  :headbang: :headbang: ειμαι ετοιμος να ξαναενδωσω αλλα ειδη ειχα αργησει οποτε επιφυλασομε για αλλη φορα ΜΕΡΣΙ την λενε οποιος εχει ιδιαν πειρα ας γραψει 2 λογια :headbang: :headbang: :headbang: ακομα ποναει το κεφαλι μου απο το  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν το γραφει ολο το θεμα :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:headbang: :headbang: σημερα το πρωι [11] o christosdi1 παει  καρφωτος για λαουρα η σιμονα καλες κρητικες και για τις δυο. βγαινει η λαουρα περασα επειδη βιαζομουν .προτιμω τα μοντελακια. δελεω καλη πιπα  καλα που εβγαλε τις αμυγδαλες,δεν ταπεταξα το 50 ε αλλα !!!!! φευγοντας περναω απο μαντζαρου που ειναι κοντα. μια βαννεσα ξανθια [ δεν εχασα και τιποτα σκεφτηκα .λεω ο :jerking: :jerking:  δεν περναω απο τανταλου 14 να δω πως εινα αυτη η βικη .και βγαινει ενα μωρο μελαχρινο απο βουδαπεστη νομιζω μπλε σκουρο ματι πανεμορφο πολυ ωραιο σωμα  :headbang: :headbang: ειμαι ετοιμος να ξαναενδωσω αλλα ειδη ειχα αργησει οποτε επιφυλασομε για αλλη φορα ΜΕΡΣΙ την λενε οποιος εχει ιδιαν πειρα ας γραψει 2 λογια :headbang: :headbang: :headbang: ακομα ποναει το κεφαλι μου απο το  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: σημερα το πρωι 11 παω καρφωτος για λαουρα η σιμονα καλες κρητικες και για τις δυο. βγαινει η λαουρα περασα επειδη βιαζομουν .προτιμω τα μοντελακια. δελεω καλη πιπα καλα που εβγαλε τις αμυγδαλες,δεν ταπεταξα το 50 ε αλλα !!!!! φευγοντας περναω απο μαντζαρου που ειναι κοντα. μια βαννεσα ξανθια  δεν εχασα και τιποτα σκεφτηκα .λεω ο :jerking: :jerking:  δεν περναω απο τανταλου 14 να δω πως εινα αυτη η βικη .και βγαινει ενα μωρο μελαχρινο απο βουδαπεστη νομιζω μπλε σκουρο ματι πανεμορφο πολυ ωραιο σωμα  :headbang: :headbang: ειμαι ετοιμος να ξαναενδωσω αλλα ειδη ειχα αργησει οποτε επιφυλασομε για αλλη φορα ΜΕΡΣΙ την λενε οποιος εχει ιδιαν πειρα ας γραψει 2 λογια :headbang: :headbang: :headbang: ακομα ποναει το κεφαλι μου απο το  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
:headbang: :headbang: σημερα το πρωι 11 παω καρφωτος για λαουρα η σιμονα καλες κρητικες και για τις δυο. βγαινει η λαουρα περασα επειδη βιαζομουν .προτιμω τα μοντελακια. δελεω καλη πιπα καλα που εβγαλε τις αμυγδαλες,δεν ταπεταξα το 50 ε αλλα !!!!! φευγοντας περναω απο μαντζαρου που ειναι κοντα. μια βαννεσα ξανθια  δεν εχασα και τιποτα σκεφτηκα .λεω ο :jerking: :jerking:  δεν περναω απο τανταλου 14 να δω πως εινα αυτη η βικη .και βγαινει ενα μωρο μελαχρινο απο βουδαπεστη νομιζω μπλε σκουρο ματι πανεμορφο πολυ ωραιο σωμα  :headbang: :headbang: ειμαι ετοιμος να ξαναενδωσω αλλα ειδη ειχα αργησει οποτε επιφυλασομε για αλλη φορα ΜΕΡΣΙ την λενε οποιος εχει ιδιαν πειρα ας γραψει 2 λογια :headbang: :headbang: :headbang: ακομα ποναει το κεφαλι μου απο το  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μια φορα πληρωσε την, 2η ΟΧΙ.!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom