επισης...
-26ης 35 η Εμμανουελα
-Κωλετη η Αννιτα η μελαχρινη
-Φριξου 14 η Αντριαννα παλι
-Σαπφους 20 η Κελλυ παλι
-Αν Γεωργιου 4 η Νικολ
-Μαντζαρου 10 καινουρια Ελληνιδα λεει
βολτα πριν λιγο...
-Μαντζαρου 10.η καινουρια Ελλεηνιδα ηταν η Μαριαννα(για Αλβανιδα την κοβω)τελικα απο Σαπφους 8.ψηλη μελαχρινη,σχετικα ομορφη αλλα αγγουρι σκετο στο δωματιο.Απαθεια εντελως μιλαμε....Πρωινα κανει η ξανθια Βανεσσα...εφοσον ομως αποψε στο ΛαΦαμ ηταν επισης η ξανθια Βανεσα επιβεβαιωνομαι που σας ελεγα προχθες οτι δεν ειναι η ιδια κοπελα...
-Φριξου 9(Villa erotica).η Γερμανιδα Κριστιν.εχει κανει πολυ κοντο το μαλλι σαν πανκ,στις ριζες μαυρο και τα πανω ξανθα.κανει νερα τωρα τελευταια απ'οτι διαβαζω...εμενα μου ειχε αρεσει παντως
-Ερημιτη.η ξανθια Σιμονα.ειναι μια που ειχα αναφερει ως κορμαρα αλλα ασχημοφατσα πριν κανα 2 βδομαδες στο Σαπφους 7.τοτε που τσιμπησε ο Maaneskyggen...τεσπα σημερα ηταν χαμογελαστη και ζηταει 50ε γυμνο και 60ε 69 ;) ;)
-Κωλλετη 17.οπως ειπα και νωριτερα το αλλο μεγαλυτερο αγγουρι η μελαχρινη Αννιτα.ουυυυυστττττττττ.....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Λινα.μελαχρινη ασχημη,κοντη με μεγαλη περιφερεια.νομιζω την εχω ξαναδει και στο ΛαΦαμ
-Προμηθεως τερμα κατω.η Τζοανα με τα πολυ ομορφα βυζακια πεταμενα εξω.σημερα ηταν κοριτσακι παλι.Εχει κυριως αρνητικες γνωμες και εμενα δε με εχει τραβηξει καθολου απο τη μερα που την ειδα
-Σαπφους 5.η ομορφη Ουκρανη milf Ηρα.πολυ δυνατη μεσα ισαξια της Βερονικας...για να μην πω και τιποτα παραπανω.
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Τσεχα Ιονελα.ξανθια ζουμπουρλου με κωλαρα και παιχνιδιαρα στο σαλονι.στα 40ε γλειψιμο και στα 50ε 69.Αφου την ειδα στο πρωτο περασμα επεστρεψα για να μπω τελικα...αλλα ειχε 3 δωματια πιασμενα οταν ξαναπηγα!!οποτε εφυγα αλλα θα επιστρεψω σιγουρα
-Τανταλου 8.η ξανθια Αννιτα.θα εμπαινα σημερα αλλα....λεει η τσατσα στα 50ε γυμνο,στα 50ε γλυφομουνι και στα 60ε 69.τι καταλαβαινετε εσεις??...το 69 με γυμνο ομως παει στα 80ε
.την ιδια μαλακια μου'χε κανει και με τη βυζαρου Νατασα εκει και τελικα εφυγα και παλι.
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η γλυκεια Λαουρα με φουλ εξτρα.μελαχρινη ομορφουλα με ωραιο μυτερο βυζακι και πεταχτο κωλαρακι....Αυτο το ζωον η τσατσα που εχουν εκει τα βραδια ειναι για πολλες κλωτσιες.Εκτος του οτι ειναι σα μαστουρωμενη παντα ειναι τρομερα προσβλητικη προς τους πελατες.Στην ουσια τους διωχνει...Αγαπουληδες παρτε τα μετρα σας μ'αυτη
Επισης στην Προμηθεως διπλα στο 14 ξανανοιξε και επισημα και με ταμπελα το μπαρ ΔΙΑΣ με ωριμες πουτανες που σε τραβανε να μπεις.Πιανω κουβεντα με μια,με ψηνει ταχα....ρωταω ποσο??5ε η μπυρα σου λεει...και τα υπολοιπα ρωταω εγω...τα υπολοιπα θα τα βρουμε λεει
Δυο θειτσες που ειδα εκει φορουσαν απο 3 μπουφαν η καθεμια οποτε αποκλειεται να γαμιουνται εκει μεσα