Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Παρατηρητικά απλά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χαίρεται καρντάσια...
απ ότι κατάλαβα, η κομοδινοπούλου είναι η Κέλυ???, είσαστε ωραία παρέα ρε παίδες (σαν την αθλητική εκπομπή του Ραπτόπουλου, στην τηλεόραση, όπως παλιά με Τρέγια, Μπουγάτσα, Ζάχο, Μακουκούλα κτλ που ζήλεψε ακόμα και ο Λαζόπουλος) χαίρομαι που εν μέρει είμαι παρέα και εγώ...
Ερώτηση: (η οποία απευθύνεται κυρίως προς τον gl μιας και έχουμε τα ίδια περίπου γούστα...-υπέρβυζάρες) ποια είναι τα βυζοπουλέν της πόλης?? (Σάρα, Λάρα  και ποιες άλλες???) ευχαριστώ εκ των προτέρων... :tits:
χασαμε και την δαναη ρε παιχτη....εχεις εσυ κανα νεο; :think:

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βραδυνη βολτουλα χτες στο τριγωνο του Βαρδαριου μετα απο κοντα ενα 8μηνο... μπορω να πω οτι μου χε λειψει...
και ξεκιναμε:
Προμηθεως πανω μελαχροινη αδυνατουλα μετριας ομορφιας δεν θυμαμαι ονομα η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουρια.. μαλλον αδιαφορη
Προμηθεως με Σαπφους μια μελαχροινη ημιψηλη - μαλλον η τρελοΤζενη... Λογω κριτικης συναγωνιστων εδω μεσα δεν ακεφτηκα καν να μπω αν και ηταν αρκετα εμφανισημη...
Σαπφους 1ο απ τα διδυμα ξανθο καυλακι περιποιημενο (ωραιο σωμα αρκετα καλο προσωπο ) με πολυ κοσμο ομως δεν θυμαμαι ονομα... ηταν απ τις επιλογες μου για να μπω.
Σαπφους 2ο απ τα διδυμα μια ξανθια Τσεχα ( Σαντρα νομιζω την ειπε ) νταρντανα σε οσους αρεσουν αυτου υου ειδους οι γυναικες μου φανηκε μαστ.. πολυ διαχητικη και προσχαρη...
Ανορθογραφο - κλειστο
Σαπφους τερμα κατω ενα απιστευτο ξανθο το οποιο θα γουσταρα να δοκιμασω αλλα μου φανηκε παγοκωλωνα.. μια 15αρια ατομα στο σαλονι κ αυτη περασε σαν τον Smoke απ το Μορταλ Κομπατ χωρις καν να χαιρετησει... απιστευτο κομματι ομως
Πρασινο Τανταλου καστανη γκομενιτσα μετριου αναστηματος ( ισως και γυφτισσα ) η οποια ηταν κ πολυ γλυκια κ η οποια επιχειρησε να μας τραβηξει στο δωματιο απ τ αρχιδια.
διπλανο Τανταλου.. Ξανθια ψηλη γκομενιτσα που σκανδιναβοεφερνε.. δεν μ εκανε ιδιατερο κλικ.
Τανταλου Ladies: η ΚΑΤΑΘΕΣΗ... Μπαινω μεσα κ νοιωθω αρχικα μια ασχημη μυρωδια αλλα λεω τουλαχιστον κατσε να δω τι παιζει. Βγαινει η κοπελα ( Βικυ ) στο σαλονι και παθαινω ταρακουλο. Απιστευτη ομορφια ( ψηλη σχετικα, μελαχροινη με μακρυ ισιο μαλλι, κορμαρα με 2αρακι στηθος και μπειμπι φεις με απιστευτα γαλαζια ματακια... ) τοση που ξεχναω την κακοσμια του χωρου κ αποφασιζω να μπω στο δωματιο παιρνοντας το απλο (30 ευρω) γνωριζοντας παραλληλα οτι μπορει να μου βγει πατατα γιατι συνηθως οι ομορφες κοπελες εχουν παγερη συμπεριφορα - κομοδινο... Μετα απο λιγη αναμονη μπαινει η κοπελα στο δωματιο κ αρχιζει προκαταρκτικα, φιλακια παντου χαδακια στον πουτσο και τ αρχιδια κλπ... στηνεται στα τεσσερα και της βγαζω το στρινγκακι με αυτην να συνεχιζει να κωλοτριβεται πανω στο καυλι μου κ εγω την φιλαω παντου παιζοντας ταυτοχρονα με το μουνακι της... Η κοπελα ειχε πολυ καλη συμμετοχη κ πραγματικα αφιερωσε χρονο για τα προκαταρτικα.! Ξαφνικα κ ενω την χαιδευω μου περναει την καποτα με το στομα κ αρχιζει ενα απιστευτο τσιμπουκι βαθυ κ καυλιαρικο κοιτωντας με ταυτοχρονα βαθια στα ματια ( πραγματικα νομιζα οτι θα τελειωσω προωρα...) Την σταματαω για να μη τελειωσω και της ζηταω να στηθει στα 4.. ειχε πολυ καλο στησιμο ενω καβλωνα ακομα περισσοτερο που με κοιτουε απ τον καθρεφτη και τελικως εχυσα στο 3λεπτο... Παρ ολα αυτα η κοπελα εμεινε στο δωματιο καποια λεπτα ακομα κ ξαπλωσαμε στο κρεββατι μιλωντας περι ανεμων και υδατων και συνεχιζοντας φιλακια χαδακια κλπ... θα την ξανατιμησω οπωσδηποτε...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
χασαμε και την δαναη ρε παιχτη....εχεις εσυ κανα νεο; :think:

Για την Δανάη μην ανυσηχείς, θα επανέλθει...έτσι κάνει εξαφανίζεται για ένα διάστημα και ξαφνικά...τσουπ...εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις.

Την αναμένω και εγώ, είναι ένα από τα πουλέν μου...θα σε ενημερώσω προσωπικά...στο έχω υποσχεθεί.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τανταλου Ladies: η ΚΑΤΑΘΕΣΗ... Μπαινω μεσα κ νοιωθω αρχικα μια ασχημη μυρωδια αλλα λεω τουλαχιστον κατσε να δω τι παιζει. Βγαινει η κοπελα ( Βικυ ) στο σαλονι και παθαινω ταρακουλο. Απιστευτη ομορφια ( ψηλη σχετικα, μελαχροινη με μακρυ ισιο μαλλι, κορμαρα με 2αρακι στηθος και μπειμπι φεις με απιστευτα γαλαζια ματακια... ) τοση που ξεχναω την κακοσμια του χωρου κ αποφασιζω να μπω στο δωματιο παιρνοντας το απλο (30 ευρω) γνωριζοντας παραλληλα οτι μπορει να μου βγει πατατα γιατι συνηθως οι ομορφες κοπελες εχουν παγερη συμπεριφορα - κομοδινο... Μετα απο λιγη αναμονη μπαινει η κοπελα στο δωματιο κ αρχιζει προκαταρκτικα, φιλακια παντου χαδακια στον πουτσο και τ αρχιδια κλπ... στηνεται στα τεσσερα και της βγαζω το στρινγκακι με αυτην να συνεχιζει να κωλοτριβεται πανω στο καυλι μου κ εγω την φιλαω παντου παιζοντας ταυτοχρονα με το μουνακι της... Η κοπελα ειχε πολυ καλη συμμετοχη κ πραγματικα αφιερωσε χρονο για τα προκαταρτικα.! Ξαφνικα κ ενω την χαιδευω μου περναει την καποτα με το στομα κ αρχιζει ενα απιστευτο τσιμπουκι βαθυ κ καυλιαρικο κοιτωντας με ταυτοχρονα βαθια στα ματια ( πραγματικα νομιζα οτι θα τελειωσω προωρα...) Την σταματαω για να μη τελειωσω και της ζηταω να στηθει στα 4.. ειχε πολυ καλο στησιμο ενω καβλωνα ακομα περισσοτερο που με κοιτουε απ τον καθρεφτη και τελικως εχυσα στο 3λεπτο... Παρ ολα αυτα η κοπελα εμεινε στο δωματιο καποια λεπτα ακομα κ ξαπλωσαμε στο κρεββατι μιλωντας περι ανεμων και υδατων και συνεχιζοντας φιλακια χαδακια κλπ... θα την ξανατιμησω οπωσδηποτε...

Μια ερώτηση μόνο αγαπητέ συναθλητή, αν θέλεις απαντάς…..

Είσαι άνω των 25 ή κάτω των 25 ? :huh:

Εγώ είμαι άνω, και σου κάνω αυτή την ερώτηση για να καταλάβω αν το γκομενάκι γουστάρει νεαρούληδες, καθότι πιπίνι.

Επειδή την γουστάρω μεν, αλλά τη μόνη φορά που πέρασα δεν μου έκανε την σούπερ περιποίηση που έκανε σε σένα και θέλω να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, θέλω να δω αν η ατυχής συνάντηση που είχα μαζί της είναι απόρροια του γεγονότος ότι είμαι αρκετά μεγαλύτερός της η του γεγονότος ότι δεν την βρήκα σε καλή στιγμή.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τανταλου Ladies: η ΚΑΤΑΘΕΣΗ... Μπαινω μεσα κ νοιωθω αρχικα μια ασχημη μυρωδια αλλα λεω τουλαχιστον κατσε να δω τι παιζει. Βγαινει η κοπελα ( Βικυ ) στο σαλονι και παθαινω ταρακουλο. Απιστευτη ομορφια ( ψηλη σχετικα, μελαχροινη με μακρυ ισιο μαλλι, κορμαρα με 2αρακι στηθος και μπειμπι φεις με απιστευτα γαλαζια ματακια... ) τοση που ξεχναω την κακοσμια του χωρου κ αποφασιζω να μπω στο δωματιο παιρνοντας το απλο (30 ευρω) γνωριζοντας παραλληλα οτι μπορει να μου βγει πατατα γιατι συνηθως οι ομορφες κοπελες εχουν παγερη συμπεριφορα - κομοδινο...

Έλεος με την μπίχλα....καθαρίστε τον....να γαμάμε σαν άνθρωποι.......... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.580
Πόντοι
7.095
την ενλογω κορασιδα την γρωριζω ρε παιδια!!!
το θεμα ειναι οτι εγω barbie δεν  :fuck2:!!!
αν κ δεν την εχω δοκιμασει δεν ξερω κατι δεν μου κολαει........

ειμαι στην δουλεια κ δεν ειπα ενα ευχαριστο τον gl..........
sorry δεν προλαβα!!
τορα ειμαι οκ!!
barbie η αντριάννα??????????????????????

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.580
Πόντοι
7.095
και μιας και μιλήσαμε για αντριάννα....

γιατί οι τάνες είναι στα μπουρδέλα και τα τραβέλια κάνουν πιάτσα στο κρύο???

γιατί το κρύο θέλει αρχίδια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
barbie η αντριάννα??????????????????????
απο κοντα μονο μπαρμπι δεν θυμιζει.....ας μην επεκταθω
Για την Δανάη μην ανυσηχείς, θα επανέλθει...έτσι κάνει εξαφανίζεται για ένα διάστημα και ξαφνικά...τσουπ...εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις.

Την αναμένω και εγώ, είναι ένα από τα πουλέν μου...θα σε ενημερώσω προσωπικά...στο έχω υποσχεθεί.
θενξ φιλε....για να δουμε ποτε θα επανελθει....

καλοοοοοο :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Μελωποιημενο ...
και γαμω οι στοιχοι  :rockon:
αλλα και η μουσικη αν ειστε του ειδους  :rockon:

Αφιερωμενο στο στουντιο Ρουλια Κωττα  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μελωποιημενο ...
και γαμω οι στοιχοι  :rockon:
αλλα και η μουσικοι αν ειστε του ειδους  :rockon:

Αφιερωμενο στο στουντιο Ρουλια Κωττα  :rockon:

Που πας και τα βρίσκεις. :2funny: :2funny: :2funny:

Άπαιχτος    :2funny: :2funny: :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ναι αλλα η φωνη της Αντριανας ειναι γυναικεια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Στην Ερημιτη ειναι μια Σιμονα ξανθια με μακρυα μαλλια λεει...την εχει δει κανεις μηπως??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στην Ερημιτη ειναι μια Σιμονα ξανθια με μακρυα μαλλια λεει...την εχει δει κανεις μηπως??

Αλ και χθες δεν ειπα οτι ηταν ?  ή αλλου την πετυχα ?  :think:
, δε θυμαμαι αν ειναι αυτη που ειπε καποιος οτι την ειχε παρει ... φριξου ?  :think:

Τελος πανντων τρεχα γυρευε .. αυτο που θυμαμαι ειναι οτι υπαρχουν 2 Σιμονες η μια της καταχακη τα σπαει
η αλλη παλι οχι , τωρα αν ηρθε και 3η ... ντεν ξερει

Στα αλλα τι παιζει πηρες ?  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
επισης...
-26ης 35 η Εμμανουελα
-Κωλετη η Αννιτα η μελαχρινη
-Φριξου 14 η Αντριαννα παλι
-Σαπφους 20 η Κελλυ παλι
-Αν Γεωργιου 4 η Νικολ
-Μαντζαρου 10 καινουρια Ελληνιδα λεει :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επισης...
-26ης 35 η Εμμανουελα
-Σαπφους 20 η Κελλυ παλι
-Αν Γεωργιου 4 η Νικολ

Βιλα ειναι η Αραβωνιαρα μου που ειμαστε εν διασταση τελευταια
Λα φαμ ? πηρες ? πες αν ειναι να παρω και κει να το κλεισουμε

-Μαντζαρου 10 ποσα κιλα ειναι ρωτησες ?  :2funny:
Πλακα κανω δεν εχω ιδεα ποια μπορει να ειναι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
επισης...
-26ης 35 η Εμμανουελα
-Σαπφους 20 η Κελλυ παλι
-Αν Γεωργιου 4 η Νικολ
και Λα φαμ η Βανεσσα....ξυστα'ρχιδια σου δηλαδη παλι αποψε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom