Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Εχουμε κανα νεο σε πιο ειναι η Καρμεν

Καρμεν ?? Καλα....Λεφτα για πεταμα δηλαδη !!!!! Περαστικα σου απο τωρα..... :S

Την εχω παρει  :zfuck: 3 φορες μεχρι τωρα και με εξαιρεση τη  :pipa1: οπου βαζει πολυ δοντι στα υπολοιπα, τουλαχιστον μαζι μου ολα good.

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
περασα απ κατεχακη και ηταν η νικη  που ελεγε πως ηταν απο σουηδια και δουλευε πιο παλια παλη σε αυτο το ρδελο και σε καποια φαση στο la famme.τωρα ομωςπως εγεινε ετσι ρε μαμω το πηρε 50 κιλα,ημαρτον.2φορες τη  πηρα παλια by the way

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περασα απ κατεχακη και ηταν η νικη  που ελεγε πως ηταν απο σουηδια και δουλευε πιο παλια παλη σε αυτο το ρδελο και σε καποια φαση στο la famme.τωρα ομωςπως εγεινε ετσι ρε μαμω το πηρε 50 κιλα,ημαρτον.2φορες τη  πηρα παλια by the way
σωπα ρε φιλε...ξαναγυρισε;την ειχα παρει τρεις τεσσερις φορες παλια τελευταια νομιζω σε μια εκτακτη βραδινη εμφανιση κεφαλληνιας καλοκαιρι 2008....μετα χαθηκαν τα ιχνη της.....μου χε δωσει τηλεφωνο και ειπε οτι θα ηταν και καλα χαλκηδονα να δουλευει....το χασα κι αυτο επειτα.....τεσπα...αλλα παχυνε λες ε;ψιλοκαλα γαμιοταν θα ελεγα και μ αρεσε εμφανισιακα καπως αν και λιγο χαζουλα με αυτην την τσιριχτη φωνουλα.....την πηρες ή απλα την ειδες; :think:

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
πως να την παρω ρε συ δεν ειμαι και ανωμαλος πηρα την βικη , το ανερχομενο πιπινι

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
στο περιπου :)
ενα συναθλητης επαθε καλη πλακα με αυτη και κανανε κατι χοντροανομαλιες που μου τις ελεγε και εφριτα. Αυτα βεβαια στο λα φαμ οχι εδω που ειναι τωρα.μη με ρωτησεις λεπτομεριες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επιτέλους κυβικά σε μπουρδέλο της Θεσσαλονίκης. Καιρό είχαμε να δούμε. :tits2:
απο εποχες εκεινης της ρωσοποντιας στην κατεχακη....εκεινη ηταν 120 κιλα περιπου αν θυμαστε οι παλιοι..... :sunglasses:

υποψιαζομαι ομως λαστποντιαν οτι υπερβαλεις λιγο και αδικα μας καυλωνεις βραδιατικα..... :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
απο εποχες εκεινης της ρωσοποντιας στην κατεχακη....εκεινη ηταν 120 κιλα περιπου αν θυμαστε οι παλιοι..... :sunglasses:

υποψιαζομαι ομως λαστποντιαν οτι υπερβαλεις λιγο και αδικα μας καυλωνεις βραδιατικα..... :grin: :grin: :grin:

Θα περάσω αύριο ωστέ να έχεις και δεύτερη γνώμη gl. :)

Ίσως ρίξω και κάνα στην Μιραμπέλα που την έχω βάλει στο μάτι. :bigdick:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλα επειδη εγω ειμαι λιγο ειναι πανω απο εκατο κιλα; :grin:
Γεια σου μπουλη  :boobies: :boobies: :boobies:

Επιτέλους κυβικά σε μπουρδέλο της Θεσσαλονίκης. Καιρό είχαμε να δούμε. :tits2:

Που να ρθει καμια σουηδεζα μουναρα να την βλεπεις και να χυνεις ... μια χοντρη ηρθε και βλεπω πανιγυρια  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ααααααααααααααααααααααααααααα τωρα το θυμηθηκα

ξεχασα να το πω προχθες , Η Εβελινα εχει και αυταρχικο προγραμμα για τους μερακληδες
Ελα gl εσυ εισαι ειδικος σε κανει τετοια , οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη
οτι καινουριο βγει εσυ το εγκαινιαζεις  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ααααααααααααααααααααααααααααα τωρα το θυμηθηκα

ξεχασα να το πω προχθες , Η Εβελινα εχει και αυταρχικο προγραμμα για τους μερακληδες
Ελα gl εσυ εισαι ειδικος σε κανει τετοια , οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη
οτι καινουριο βγει εσυ το εγκαινιαζεις  :2funny: :2funny: :2funny:
στον σταμ το πες; :birdman:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Κριμα που σταματησε η Μαιρη ητανε 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και παρα πολυ καλο παιδι,μεγαλο πληγμα για ολους τους βυζολαγνους του Βραδαρη  :headbang: :headbang:. Εχουμε κανα νεο σε πιο ειναι η Καρμεν :huh:

Καταρχας, Χρονια πολλα σε ολους..! Ευχομαι να περασατε κ να περασετε καλα τις γιορτες, κ καλη χρονια να 'χουμε...! Οσο γινεται δηλ, μ' ολα αυτα που συμβαινουν..!
Εγω εχω κοψει τις τσαρκες, γι' αυτο κ δεν γραφω..
Αυτο για τη Μαιρουλα ειναι διασταυρωμενο..;
Κριμα γαμωτο..! Γιατι αρχισα τις μπουρδελοτσαρκες αργα, κ την προλαβα στα τελειωματα της καριερας της..! Απιστευτες φυσικες βυζαρες..! Ξερει κανεις αν γυρισε στη Θεσ/νικη ή εμεινε Αλβανια..; Λετε να παντρευτηκε τιποτα..;
Εμενα μου 'πε τελη Αυγουστου οτι θα φευγε για διακοπες Αλβανια..!
Κι οτι θα σταματουσε καποτε, αλλα οχι τοσο αμεσα..!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
περασα απ κατεχακη και ηταν η νικη  που ελεγε πως ηταν απο σουηδια και δουλευε πιο παλια παλη σε αυτο το ρδελο και σε καποια φαση στο la famme.τωρα ομωςπως εγεινε ετσι ρε μαμω το πηρε 50 κιλα,ημαρτον.2φορες τη  πηρα παλια by the way

πρωι η βραδυ τον πετυχες τον παλαιστη?? :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Νικη απο Σουηδια ειχα παρει ενα φεγγαρι στην Κωλετη μελαχρινο μωρο καυλοφατσα σχετικα ψιλη κοπελα με σιλικονατα βυζια λιγο χαλια φτιαγμενα και...κωλοτρυπα που εβγαζε φως απο μεσα ;)
Η ιδια ειναι???

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επεσε μεσα ο Μαγος των ντελων , μου βγηκε το προπο
Στην βιλα ειναι η καινουρια , οσοι πιστοι προσελθετε

Η τζεσυ γυρναει ΣΚ η Χριστινα πειπει επισης οποτε θα παιζει μπαλα 3-4 μερες εκει το νεο μαζι με την σπανιολα
Αντε να δουμε τι ειναι κι αυτο  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Νικη απο Σουηδια ειχα παρει ενα φεγγαρι στην Κωλετη μελαχρινο μωρο καυλοφατσα σχετικα ψιλη κοπελα με σιλικονατα βυζια λιγο χαλια φτιαγμενα και...κωλοτρυπα που εβγαζε φως απο μεσα ;)
Η ιδια ειναι???
νομιζω και απο κει περασε...και πρεπει να εδινε και κουλουρι αν θυμαμαι...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πηγα χθες καρφωτος για Νατασα στο Μαντζαρου 10 αλλα δεν ηταν.ηταν ενα ξανθο θηριο 2 μετρα νομιζω Βανεσα αλλα δε μ'αρεσε,αγγουρι στο σωμα και μετριο προσωπο.Απο σημερα παλι η Νατασα.

επισης πηγα Κατεχακη για να δω τη Νικη.ειναι η μελαχρινη που σας ειχα πει γυρω στο Σεπτεμβριο οτι ειχα δει στο Σαπφους 20 απλα τοτε δεν ημουν σιγουρος αν ηταν αυτη λογω αλλαγης μαλλιου.
Ειναι πολυ χοντρη πλεον,με κοιλια που κρεμεται και μεγαλες κρεμαστες βυζαρες για ρουφηγμα.στο προσωπο παντα μου αρεσε εμενα ετσι κι αλλιως.μαλιστα ηρθε στο σαλονι μου επιασε τ'αρχιδια κι εγω τα βυζια της και την κωλαρα της.απο 40ε ξεκιναει(γιατι Νικη??ποια νομιζεις οτι εισαι??)στα 60 γλυφομουνι και στα 80 κωλαρακι.πριν καμια 3 χρονια στο λα φαμ ζητουσε 150ε για τον κωλο της.
τελοσπαντων,αν και πολυ ηψηλων κυβικων πλεον εγω τη θεωρω καυλιαρα αυτη τη κοπελα

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Μελαχρινη ειναι αυτη η χοντρη γιατι εγω θυμαμαι πριν τωρα 3 χρονια μια καστανο ξανθη χοντρη στο λα φαμ. Που φαινοταν να χει φυσικες βυζαρες αλλα ειχε κωλο σαν τρικαλινο καρπουζι. Και μιλουσε σαν να νιαουριζε δεν εμπενα μια φορα και λεει ελααα δεν δαγκωνω .....ε αμα δεν δαγκωνεις δεν μπενω τοτε λεω χαχα :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom