Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
tzo συγχαρητηρια για την εκτενη ενημερωση αλλα δε μπορει αδερφε με τοση τσαρκα που εκανες 8α ειδες μερικα ζευγαρια μποτουλες ε?  :grin:  :lheel:

Αδερφε , πες με μαλακα , μες με γκαβο , πες οτι θες αλλα δεν μπορω να πω κατι .. ισως να φορουσε καποια και να μου ξεφυγε
Εδω η Τζεσικα στο Π Ερημιτη φορουσε ΑγιοΒασιλιατικα ( που υποτιθετα αυτο εψαχνα χθες και δε τα προσεξα )
Η Τελευταια που ειδα ηταν η Νατασα ( Μαντζαρου Αναστασια του Ιβαν )

Εύγε Τζο, ο καλός πορνορεπόρτερ δεν μασάει από αργίες και ξίδια...άξιος :cheesy:
Είσαι...απίστευτος.
Κάποια μέρα που θα έχω (πολύ) χρόνο, θα καθήσω να γράψω μια ανθολογία best of jo.

Ευχαριστω , Καλημερα  :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν ηταν κατα τις 8, εγω ημουν μεσα! Η μικρη αρκετα καλη. Θα ανεβασω κριτικη. Η μαλακισμενη η τσατσα χτυπουσε πορτες στο μισαωρο αλλα η μικρη την εγραψε. Εμενα ομως μου την εσπασε αρκετα. Οταν βγηκα δεν ηταν στο σαλονι, μαλλον προεβλεψε οτι θα τα ακουγε. Αν ειναι δυνατον θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο της Μαντζαρου.

Μαλλον εσυ ησουν

Ξεχασα να πω χθες οτι η τσατσα ειπε οτι με το τζακουζι παιζουν και 2 εκτονωσεις
Περιμενω κριτικη , μου ψιλογυαλισε το μωρο ( Για το τρελο γαμισι εχεις νεα  ? πως το λενε το μωρο ?  :think: )
Για την πορτα , η τσατσα ηρθε αφου οι μαλακες οι ρωσοποντιοι ειχαν γινει κουραστικοι
Εγω το καταλαβα οτι θα φυγουν , και εχω κανει 10 βολτες ολες κι ολες στις 8 ημουν μονος στα σαλονια της ακολασιας  
η τσατσα δεν το καταλαβε ? τοσο βλημα πια  :idiot:

Οποιος παει στα ισα να το πει .. Ακουσα βαρατε πορτες , δε πιστευω να εχουμε τετοιοα...
Οταν το ειπα στην Φαφουτα στο 52  πηρε μια φατσα , μα τι φατσα .. πολυ το χαρηκα  :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημερα και επισημαα
Αργησαμε λιγο στο ξυπνημα σημερα αλλα , ειχαμε περιπετειες χθες
Ξυπνωντας ειδα το χριστουγενιατικο φοντο  που εχω στο πισι το οπιο φυσικα απεικονιζει... ΑγιοΒασιλιτσεεεες  :cheesy:
Θυμηθηκα την Βικυ , ενω το πουλακι μου ηταν σηκωμενο ... τι αντιφατικο σκηνικο πρωι πρωι  :-

Ξεχασα να πω για την πρωινη βαρδια στην Κωττα .. μια Ξανθουλα με 28 περιπου ετων , οχι ανορεξικια που φορουσε ενα ροζακι ολοσομο
το οποιο ειχε μαζεψει στο πλησιμο μαλλον και βγηκε με το μουνι φατσα καρτα
Το ονομα Αυτης Α'ιντα (ιταλιδα μου ειπαν ) Με πολυ καλους ελληνικους χαιρετισμους
Φιλεναδα της Εμμανουελλας την κοβω και Ελληνιδα .  ;)

Στο Σααλ Ευα και Νικολ , σταθερα ...

Κατσε να ριξω και ενα ξεσπαθωμα που το εγραψα απο χθες βραδυ αλλα δε το ποσταρα ...

Κοριτσια αμαν .... με τα ιδια βρακια που σας γνωρισα το καλοκαιρι σας βρηκα και Χριστουγενιατικα  :headbang:
γαμω τη πουτανα μου , ουτε μια στολη ΑγιοΒασιλιτσας δεν πατε να παρετε χρονιαρες μερες  :tickedoff:
Δε φτανει που δεν φευγετε μπας και ρθει καμια ΠΟΥΤΑΝΑ ( γιατι απο χαζογκομενες  που κανουν σεξ φορ μονεύ πηξαμε ) δεν αλλαζετε και βρακια ... ε αμαν  :jerking:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Συνοψιζοντας

Νεεες παρουσιες

Μαντζαρου
Βανεσα ψιλη μουναρα ( σαν την βιλμα ενα πραγμα  :2funny: ) τα βραδυα
Ισως ειναι ρεπατζου και και δουλευει μεχρι να επιστρεψει η Νατασσα
οποτε οσοι ψηνεστε πατε να δειτε

Ν ουρανου
Εκτος απ την ευγενικη και συνηδητοποιημενη (οχι ομορφη) Καμελια ( Εχει κριτικη ο gameover )
Εμφανιστηκε και αλλο μωρακι , ο hagem θα μας πει τοσο το ονομα του οσο και τις επιδοσεις του

Ρουλια Κωττα
Εμμανουελα το βραδυ και μια Αίντα τα πρωινα ελληνιδες φιλεναδες τις κοβω που κανουν < city tour >
Αλλα μη το δενετε και κομπο , η Αίτνα το παιζει Ιταλιδα , αξια δοκιμης την χαρακτηριζω .. θα ξαναπερασω

Νεα Γενικως

Το Λουξ απο σημερα κλειστο λογο ανανεωσης αδειας (καλο Πασχα)
Η εβελινα τσιρκο σταθερα απ οτι φαινετε
Η Αννιτα η ξανθια επιστρεφει σε 10 μερες ( Στ @@ σας το ξερω )
Εκκλησια , Ματζαρου 1 , Αφροδιτη , Ερως  κλειστα
Η βιλα δεν ανοιξε χθες , μαλλον σημερα , αλλα δεν προβλεπονται νεες παρουσιες

Αυτα τα ολιγα  :2funny: :2funny: :2funny:

Τελος αναφορας  :tits2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτο μου ξεφυγε ... εκανες κανα εδιτ μαλλον ε ?
Λοιπον πηγα ειδα και εφυγα , με μια προχειρη ματια λοιπον

Εαν πας Εμμανουελα και δωσεις εγγριση (ISO-JO)  :2funny: οτι αξιζει τουλαχιστων εμφανησιακα, ή και μεσα αν δοκιμασεις...υποσχομαι να αμαρτησω! :2funny:
Ξερεις τι θελω.
Εμφανηση... 7
Σωμα... 7
Κωλαρακι...  :think:
Βυζακι... Μεγαλο ψιλοαγελαδε , αμα ξαπλωσει ισως ακουμπησουν σεντονι δεξια και αριστερα και στην μεση δεν μεινει τιποτα
Σερβις...  :dunno:
Προσωπο... 7

Ολα με αριστα το 10.... ;)

Σιγουρα αξιζε να δοκιμαστει ( ασχετος κριτικων )
αλλα μετα την κοπη της Αγιο Βασιλιατικης  πατατας , ηθελα την ζεστη αγγαλια μιας παλιας μου φιλεναδας  :smitten:

ΥΓ
εγγριση (ISO-JO)  :2funny: :2funny: :2funny:
καλοοοο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
www.imagerous.com/] [/URL]

Επιστρεψαν τα πουλακια μου  :2funny:

πρωτη μερα στη  δουλεια ολοι παροντες .. τι τρελο σχεδιο ειναι αυτο ?  :think:
εκαναν λαθος στο σιτε η΄πηγαν ολες εκει ετσι ωστε οταν νυσταζει η μια να μπαινει η αλλη  ?  :2funny:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τις καλημερες μου σου ολους.
επισκεψη χθες σε αντριανα στο φριξου
(δεν θελω μαλακιες περι νταβα)
η γκομενα απεχτη τουμπανο με παρα πολυ καλη συμετοχη,αριστη θα ελεγα, πολυ απαλη επιδερμιδα,για τους βυζολατρεις επισκευασμενο βυζι νουμερο 4 το προσωπο λιγο εχανε.
δεν μπορω να συνδιασω τα περι κομοδινου που εχουν αναφερθει για το ατομο της με αυτο που ηδα εγω εχθες.
δυο τρια κοπλημεντα για τα μαλια και βυζια και η γκομενα τα δινει ολα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τις καλημερες μου σου ολους.
Αδερφε , εδω ειναι Σαλονικη .. <ΣΕ> λεμε οχι <ΣΟΥ > :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κυριος που σας ελεγα με την Αντριαννα ...  ε να τος
Για πες για τον βιασμο ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και διευκρινησε σε ποιο φριξου και ποια αντριαννα γιοτι υπαρχει και αλλη λιγο παρακατω
Κομοδινοπουλου λεγετε η δικια σου στο επιθετο , εκτος αν τωρα που σε < παντρευτηκε > το αλλαξει και το κανει < Συμετεχιαδου >

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εχει ακολουθησει κριτικη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλημέρα jo και συγχαρητήρια για την εκτενέστατη και πληρέστατη στουντιομπουρδελοαναφορά σου.

Εύγε .

Άριστα 10.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συνοψιζοντας

Νεεες παρουσιες

Μαντζαρου
Βανεσα ψιλη μουναρα ( σαν την βιλμα ενα πραγμα  :2funny: ) τα βραδυα
ρε μηπως ειναι αυτη που εφαγα στην ρουλια κωττα πριν καναν μηνα;αυτη θαναι αφου λες και ψηλη....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ρε μηπως ειναι αυτη που εφαγα στην ρουλια κωττα πριν καναν μηνα;αυτη θαναι αφου λες και ψηλη....
σκευτικα και γω , ξανθια ειπαμε ετσι ?
ηθελα να σε ρωτησω αλλα με τα σεντονια ,,, τις κριτικες και τα ουισκια , εχω χαθει ολιγον  :idiot:

Βοηθατε και σεις , αναλυστε τα γραφομενα μου να τις αραδειασουμε και να τις περασει πουτανοληξηαρχος ο καραμαν στο αρχειο του  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σκευτικα και γω , ξανθια ειπαμε ετσι ?
ηθελα να σε ρωτησω αλλα με τα σεντονια ,,, τις κριτικες και τα ουισκια , εχω χαθει ολιγον  :idiot:

Βοηθατε και σεις , αναλυστε τα γραφομενα μου να τις αραδειασουμε και να τις περασει πουτανοληξηαρχος ο καραμαν στο αρχειο του  :rockon:
ναι....ξανθια,ψηλη,βυζαρες,κανα δυο τατουαζ αν θυμαμαι.....ψιλοομορφο προσωπο,κομοδινο ολκης στα του θεματος....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.846
Πόντοι
11.585
Αυτο μου ξεφυγε ... εκανες κανα εδιτ μαλλον ε ?
Λοιπον πηγα ειδα και εφυγα , με μια προχειρη ματια λοιπον

Σιγουρα αξιζε να δοκιμαστει ( ασχετος κριτικων )
αλλα μετα την κοπη της Αγιο Βασιλιατικης  πατατας , ηθελα την ζεστη αγγαλια μιας παλιας μου φιλεναδας  :smitten:

ΥΓ
εγγριση (ISO-JO)  :2funny: :2funny: :2funny:
καλοοοο

Σε αφησε ασφαιρο το νταμαρι η Βικη??? Θα τη τιμωρισω για παρτη σου την επομενη φορα... :s&m_1:

Καλα ολη μερα στα μπουρδελοστουντιο την εβγαλες??? ΑΞΙΟΣ παντως.!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.846
Πόντοι
11.585
πηγα βιλα εροτικα εγραφε θα ειναι ανοιχτα θα ηταν η χριστινα και δεν ηταν ανοιχτα να παν να γαμηθουν τα μουνια τζαμπα τραβηχτηκα ως κατω.Επειτα απο προτροπη του γαμαικανου γαμησα την εμανουελα στο ρουλια κωττα γωνια. Σωμα αρκετο καλο με βυζι πολυ μεγαλο αλλα πεσμενο λογικο βεβαια λογω του μεγεθους ωωραια καβλοφατσα. Στο γαμησι τρελαμενη ΑΛΛΑ.....βρωμουσε ιδρωτιλα οποτε την γυριζα στα 4 αρα η ο κωλος της βρωμουσε αλλα νομιζω τα ποδαρια της μυριζαν. Σαν του μαγειρα στο στρατο μυριζαν που τον ψεκαζαμε τα ποδια καθε βραδυ.Απο κει και περα ωραια συμμετοχη εκανε κατι περιεργα κολπα. Φαινεται να ειναι νυμφομανης η γκομενα αλλα και ψιλο-σαλταρισμενη....την κοβω εκτος απο τον πουτσο και με τα ναρκωτικα να εχει μια πολυ καλη και τακτικη σχεση.

[size=15pt]WTF.!!!??? :o
[/size]

Εσυ εισαι ηρωας λεμε.!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Σε καταλαβαινω απολυτα την εχω πατησει μια φορα με μουνι που βρωμαγε και πεταγανε οι μυγες γυρω γυρω... :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σε αφησε ασφαιρο το νταμαρι η Βικη??? Θα τη τιμωρισω για παρτη σου την επομενη φορα... :s&m_1:

Καλα ολη μερα στα μπουρδελοστουντιο την εβγαλες??? ΑΞΙΟΣ παντως.!!! :rockon: :rockon: :rockon:

3 ωρες χαλαρα χαλαρα με καφεδια κλτ  :sunglasses:
δε το κανεις και καθε μερα .... ωραια ηταν ομως , ειδες ποσα πραγματα ξερτυπωσα
λιγο ο βαρδαρης μου τα χαλασε αλλα που θα μου παει ...θα τον εξημερωσω και αυτον  :sunglasses:

Ελα δες κτιτικη και πες προτεινε τιτλο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.846
Πόντοι
11.585
3 ωρες χαλαρα χαλαρα με καφεδια κλτ  :sunglasses:
δε το κανεις και καθε μερα .... ωραια ηταν ομως , ειδες ποσα πραγματα ξερτυπωσα
λιγο ο βαρδαρης μου τα χαλασε αλλα που θα μου παει ...θα τον εξημερωσω και αυτον  :sunglasses:

Ελα δες κτιτικη και πες προτεινε τιτλο

Τα Αηβασιλητικα δεν κανουν την πουτανα.!!! :think:
:2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
ΑγιοΒασιλιάτικο Μπλοκάρισμα...

Αμαν βρε jo τι έπαθες...

duonitis

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Paides i Mairoula i vyzarou ti apogine ????
Me agonistikous xairetismous

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom