Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Την επόμενη μπουρδελο εξοδό μου θα την σχεδιάσω προσεκτικά πάντως γιατί με βλέπω να πληρώνω το 40e για να μου την παίξουν( :cum:)!!! :2funny:

Τουλαχιστων εχυσες??? :think: Γιατι αν δεν εχυσες και σηκωθηκε η κυρια και εφυγε ετσι, ειναι λαθος της, αλλα εαν εχυσες, μετα δεν καθονται να τις γαμησεις, επρεπε την σταματησεις και να τραβηχτεις ωστε να μην χυσεις και να πατε παρακατω, δεν νωμιζω να σου ελεγε οχι...
Τωρα η Σαμπρινα σαν Σαμπρινα ειναι στον κοσμο της... :grin:

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
μαγκες αυριο περνω αποτελεσματα - θα σας ενημερώσω.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια,επειδη ειμαι καλο παιδι και εισαστε φιλαρακιαθα σας πω το ονομα.απλα ηθελα να σας κρατησω σε αναμονη.
ΖΑΝΕΤ

Επισκέπτης
καλησπερα χρονια πολλα σε ολους ,μηπως ξερει καποιος φιλος το σωστο τηλεφωνο απο μαντζαρου 14

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια να ειστε ολι καλα,πολυ ποτο και ξενυχτη αυτεσ τησ μερεσ ρε μαγκεσ εκανα το 6 στα 6  δηλαδη 6 συνεχομεναισ ημερεσ εβγαινα και γυρνουσα στισ 6 οπου και θυμομουν οτι εχω σπιτι.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
πηγα βιλα εροτικα εγραφε θα ειναι ανοιχτα θα ηταν η χριστινα και δεν ηταν ανοιχτα να παν να γαμηθουν τα μουνια τζαμπα τραβηχτηκα ως κατω.Επειτα απο προτροπη του γαμαικανου γαμησα την εμανουελα στο ρουλια κωττα γωνια. Σωμα αρκετο καλο με βυζι πολυ μεγαλο αλλα πεσμενο λογικο βεβαια λογω του μεγεθους ωωραια καβλοφατσα. Στο γαμησι τρελαμενη ΑΛΛΑ.....βρωμουσε ιδρωτιλα οποτε την γυριζα στα 4 αρα η ο κωλος της βρωμουσε αλλα νομιζω τα ποδαρια της μυριζαν. Σαν του μαγειρα στο στρατο μυριζαν που τον ψεκαζαμε τα ποδια καθε βραδυ.Απο κει και περα ωραια συμμετοχη εκανε κατι περιεργα κολπα. Φαινεται να ειναι νυμφομανης η γκομενα αλλα και ψιλο-σαλταρισμενη....την κοβω εκτος απο τον πουτσο και με τα ναρκωτικα να εχει μια πολυ καλη και τακτικη σχεση.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ωραίος είσαι ρε φίλε

Βρωμούσαν τα πόδια της,αλλά ωραία συμμετοχή!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

καλησπερα χρονια πολλα σε ολους ,μηπως ξερει καποιος φιλος το σωστο τηλεφωνο απο μαντζαρου 14
you have pm

πηγα βιλα εροτικα εγραφε θα ειναι ανοιχτα θα ηταν η χριστινα και δεν ηταν ανοιχτα να παν να γαμηθουν τα μουνια τζαμπα τραβηχτηκα ως κατω.Επειτα απο προτροπη του γαμαικανου γαμησα την εμανουελα στο ρουλια κωττα γωνια. Σωμα αρκετο καλο με βυζι πολυ μεγαλο αλλα πεσμενο λογικο βεβαια λογω του μεγεθους ωωραια καβλοφατσα. Στο γαμησι τρελαμενη ΑΛΛΑ.....βρωμουσε ιδρωτιλα οποτε την γυριζα στα 4 αρα η ο κωλος της βρωμουσε αλλα νομιζω τα ποδαρια της μυριζαν. Σαν του μαγειρα στο στρατο μυριζαν που τον ψεκαζαμε τα ποδια καθε βραδυ.Απο κει και περα ωραια συμμετοχη εκανε κατι περιεργα κολπα. Φαινεται να ειναι νυμφομανης η γκομενα αλλα και ψιλο-σαλταρισμενη....την κοβω εκτος απο τον πουτσο και με τα ναρκωτικα να εχει μια πολυ καλη και τακτικη σχεση.
Ψωφαω να διαβασω κριτικη για εμμανουελλα , ημουν εκει την ειδα αλλα δεν περασα , οι λογοι ειναι περιπλοκοι ...
γαμευσημη την χαρακτηριζω

Χριστινοπληκτος και συ ?  :think: και γω ημουν αλα ξεκολησα  παντως τετοια μερα , δεν ηταν  να την παρεις.  σημερα πετουσε , σημερα γαμιοτανε ...  ε τι να περιμενεις ?
τελιακ ΔΕΝ ανοιξε η βιλα  , η εχασε το αεροπλανο η΄απλα βαριοτανε ... λογικο το κοβω
Το να πετας Χριστουγενιατικα για να πας να γαμηθεις , δεν ειναι και πολυ καλο  :tickedoff:

παιδια,επειδη ειμαι καλο παιδι και εισαστε φιλαρακιαθα σας πω το ονομα.απλα ηθελα να σας κρατησω σε αναμονη.
ΖΑΝΕΤ
ποια ειναι αυτη ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λεπων ,,,, αρκετα νεα νομιζω πως εχω αλλα ειμαι υπο την επορρρεια αλκοολο και νυσταζω λιγο

Mega studio tsark ειχαμε και σημερα και στυις 2 βαρδιες , στο ενδιαμεσο καναμε και μια τσαρκα κατα  βραδαρη μερια
ξεκιναω να γραφω κι αν δεν προλαβω τα λεμε αυριο  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λεπων ,,,, αρκετα νεα νομιζω πως εχω αλλα ειμαι υπο την επορρρεια αλκοολο και νυσταζω λιγο

Mega studio tsark ειχαμε και σημερα και στυις 2 βαρδιες , στο ενδιαμεσο καναμε και μια τσαρκα κατα  βραδαρη μερια
ξεκιναω να γραφω κι αν δεν προλαβω τα λεμε αυριο  :cheesy:
αστο γι αυριο..... :grin: :grin: :sunglasses:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξεκιναω αναποδα ...

Το καλυτερο μουνι της βραδιας το πετυχα πριν λιγο σε ενα Μπαρ
Μπραβο κοριτσι μου , απλα μπραβο σου . πολυ σενια γκομενα

Απο κει κει περα.. Βραδυνη βαρδια

Π Ερημητη Η Τζεσικα με Αγιοβασιλιατικα (και καλα ) σουτιενια που οτε τα προσεξα ( μου το ειππε φιλος οτι τα φορουσε ... βαλτε καλυτερο ρεεεεεεε
Ενα κοκκινο σουτιεν με ασπρες τριχες η με στρας ΔΕΝ ειναι ΑγιοΒασιλιατικο

Ν ουρανου .. Εκπληξη !!! Δεν ξερω ονομα ατυχος
Η γκομενα σε προγραμμα με τζακουζι
Στο σαλονι κατι μαλακες Ρωσοποντιοι καναν χιομουρ ...   :jerking:
Η τσατσα μια αλλη  (ξανθια) , οχι η νταλικιερισσα πηγε χτυπησε πορτα μολις ειδε πολυ κοσμο
Η ΓΚΟΜΕΝΑ
πιπινακι μετριας εμφανισης γαμευσιμη απο μενα , δεν ειομαι καλος στις περιγραφδες παιδια σορρυ
ειναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα .. πεταχτητε να την δειτε ,Καινουριο φρουτο ( οχι η μπανταλα η Αλεξανδρα , οχι Η ναταλι )
Τα προγραμματα
30 Απλο
40 ΤΡΕΛΟ ΣΕΞ (χαχαχα ναι ετσι)
Αυτο περιλαμβανει .. Τρελες στασεις οπως Ελικοπτερο , Σπασμενο κοτοπουλο , Πεταλουδιτσα ... και κανα δυο αλλες
50-60-70 τσε βαλε δεν ξερω τι ακριβως , Ισπανικα Γυμνα κλτ σορρυ αλαλ δε τα θυμαμαι ολα , Ψηνομαι για Τρελο ΣΕΞ

Βιλα Κλειστη , ε ναι... Απ το Αεροδρομιο στο μπουρδελο θα ερχοταν το κοριτσι .. ημαρτον καλα κανανε κει δεν ανοιξανε .. και αυριο μερα ειναι

Φριξου 14 Η μερα Φευγει ( Αγαπη ) Το Johnhy walker ερχετε ( Η Αντριαννα με τα ποδια ) Στις πετυχα στην πορτα , τετοιος συγχονισμος ουτε αγημα να ημασταν
Η αγαπη γευφει με μια Ανθοδεσμη ,...
Γεια σου Χρονια πολλα
Χρονια πολλα μου λεει
Παντρευεσαι τις λεω ? Χαχαχαχαχα 
χαχαχαχα
καλο Βραδυ
(Δεν ακουσα τι ειπε )
(κποιος αγαπουλης συναγωνιστης της πηγε λουλουδια να υποθεσω ?  :think: ) τεςπα καλα εκανε το παιδι  :rockon:

Η Αντριαννα μιλουσε στο τηλεφωνο καθ ολη την διαρκεια μπηκε μεσα Εβαλε στολη εργασιαε και ακομα μιλουσε εντονα σε καποια φαση μονο που δεν εκλαιγε
Βγηκε την  ειδαμε και την καναμε ( ξαναπηγαμε μετα ... αλλο πανυγηρι )
Ωριαο το καινουριο Βυζι , σαν να ομορφρηνε λιγο απ το καλοκαιρι , καλοστημενη..... θα τα πουμε μετα  

Απο κει Κωλεττη η Μελαχρινη Αννιτα (ιταλιδα ντεμεκ ) καλουτσικο μελανουρι , θυμηζει ΧΡιστινα.gr , με την δευτερη να ειναι αρκετα ποιο ομορφη ( στα ματια μου )

Μετα ματζαρου Μια Βανεσα .. τι ψηλη γκομενα ρε πουστη .. φορουσε και τακουνια .. δεν προλαβα να την δω καλα , μεχρι να φτασεις απο τακουνι μαλλι  θελει 1 λεπτο
Ξαανθια οχι νταρντανα , καλη παρουσια αλλα δεν προλαβα να δω πολλα

Απο κει Κωττα για Εμμαανουελλα .. Αμα μου βγει ο ψηλος θα σαλταρω σκευτικα , τελικα την ειδα ... καλο γκομενακι , βυζι χυμα , ψιλοαγελαδισιο (δεν μπηκα θα δειτε μετα γιατι)

Και απο κει τσιρκο , Η Εβελινα η παλια μου φιλεναδα , την τον εδωσα

Λουξ η Λινα Στο δωματιο και 2 μαυροι ( πακηδες ? ) περιμεναν .. φυγε μου λεει αγορι μου η τσατσα και ελα σε λιγο ... το πιασατε το υπονουομενο ετσι....

Λα φαμ δεν πηγα λογο Ελληψης παρκινγ , ηταν η Κορινα
Κατεχακη Δεν πηγα μην ειναι η Σιμονα και την στεναχωρησω επιδι δε θα εμπαινα , το πολυ πολυ να ξανα εβλεπα Ρωξαννα ... στ @@ μου

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βαρδαροτσαρκα ....

Πρωηνη βαρδια (πανω στην αλλαγη βασικα )

Προμ 11 μια ξανθια ... (μας φωτησες  :jerking: ) καλουτσικη
Σαπφους 5 Η Ηρα ( Βραδυ η Βερονικα ) ωραιες γκομενες και οι δυο
στο 7 ... Σορρυ ρε κοπελια .. σε ξεχασα  :-
στο 8 μια μεγαλα βυζια , μαυρομαλα με κεινη την τσατσα την τσαμπουκαλου δεν ειναι να ρωτας πολλα , την τελυταια φορα βγηκε στην πορτα και εκραζε τον κοσμο  :idiot: Αι ξυσ ΄τ αρχιδια σου Κερια μου
στο 20 Αλλαγη . ειδα μια μελαχρινη κλεφτα στο κουζινακι  και απ το δωματιι βγηκε μια ξανθια .. ωραια ηταν .. να υποθεσω Κελλυ ?  :think:
Τανταλου
Γωνια η Τζοαννα ? ( η μηπως τζουλια :think:  ) (ξανθια ) .. καλο μωρακι , μικρο στυτο βυζακι  μαρεσε . μεχρι τις 10 παει η βαρδια εκει
στο 8α μια μελαχρινη , δ μαρεσε
στο 14 ηταν στο δωματιο η γκομενα ,ειχα ξεχασειτ την μασκα οξυγονου και δεν περιμενα ... ακομα βρομαει εκει μεσα... νομιζα καναν ανακαινηση  :badair:
Ειχε κινηση , ενας μαυρος συναγωνιστης μαζι μας , αλλα και μερικες σκατοφατσες που και που ... ψιλοξενερωτικη φαση
Τελευταιο το Προμηθεως 25 (μαλλον βραδυνη η κοπελα εδω )
Καλα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τσαρκα και να μην θυμηθω καποιον απο τοπ φορουμ
Η Φιλη μου η Μαριαννα ειχε την τιμητικη της σημερα  το αβαταρ  της οποιας φιγουραρει στο τοιχο κορνιζαρισμενο  :think:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=300369;type=avatar[/img[/URL]]
Η τανα μια μελαχρινη οχι και τοσο ομορφη με καλουστιο σωμα ... με 15 συναγωνιστες και αλλους 5 μαλακες δεν ρωτησα ονομα ουτε εδω ,
το καρδο μ μαρεσε περισσοτερο απ ολα σε κεινο το ντελο  :headbang3:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στουδιο πρωηνη

Τσιρκο η Λιλη ... αδυνατο πιπινακι με μικρο βυζι , ψιλολιγνη με ασπρα εσωρουσα , δεν ειναι ασχημο αλλα ....  εφυγα
Ερημητη Ναντια , Γαμιοταν και δεν ανοιξε
Ματζαρου η Αντζελικα ( δεν μπηκα να δω )
Κεχακη - Λα μαφ - Αλισα52 Δεν πηγα
Κωλετη η Αγγελικη ( καλο κοριτσακι )
Φριξου 9 κλειστο ειπαμε , 14 η Αγαπη

Ν ουρανου 26 Η Καμέλια
Δυσαναλογη στη περοχη της μεσης , χοντρουλικος κωλος και ανω μερος γλυουτων
Ευθιαθετη , ευγενικη και προσχαρη παντως ( και με αυτογνωσια οπως θα δειτε )

Μας ειπε

Γεια σας , χρονια πολλα , με λενε Καμέλια ειμαι λιγο καιρο εδω και δεν εχω πελατεια ( ενοωντας σταθερη )
και ψαχνω , το ξερω δεν ειμαι πολυ ομορφη , μεσα πως ειμαι πολυ καλη , ελατε να δειτε και μονοι σας

Αφου βγηκα εξω .. περιμενω .. περιμενω . περιμενω .. πουθενα ο αλλος..
την παρλα με τις τσατσαδες αρχησε ο μαλακας λεω .. τι λενε τοση ωρα ρε γαμωτο
Να σου βγαινει μετα απο κανα 3 λεπτο τρομαγμενος  :2funny:

τι εγινε ρε ?
Τι να γινει παλιομαλακα με αφησες μονο , θα με βιαζανε  :tickedoff:
τι εγινε ?  
Μου την επεσε η τανα λεει , με τραβηξε απ τ @@ και με εσπρωξε στη πορτα του δωματιου
:2funny: :2funny: :2funny:
Μου εβαλε τα βυζια στο κεφαλι , με χουφωσε ...
:2funny: :2funny: :2funny:

Αμα μπορεσει και μπει θα σας τα πει μονος  :2funny: :2funny: :2funny:

Λουξ η Βικη ... Αγιοβασιλης (ντεμεκ ) με ενα σουτιεν κοκκινο με ασπρες τριχες και ενα φουστανακι ( ΨευτοΒασιλης  )
Δεν εχεις σουφακι ρωτησα ,
Εχω αλλα δε το βαζω μη χαλασει το μαλλι
Κουρευτικε μαλλον , μια φορα που την ειχα δει ποιο μακρυα τα ειχε , τωρα ειναι ψιλοαγορε

Δεν μου εκανε κλικ αλλα μπηκα  :jerking:

Με το ζορι μου σηκωθηκε και αφου της τον εβαλα ουτε 10 φορες μου ξαναπεσε
Ξαναδοκιμασε πιπα , μετα ξαπλωσα για χειροτεχνια , τελιακα ΔΕΝ

Μωρο μου δεν γινετε κατι λεει πρεπει να φυγω
πηγε νυπτηρα και μονολογουσε κατι για πουτσες που δεν σηκωνονται ( :2funny:)
Στο καλο
Σορρυ αν φταιω εγω , που νομιζω οτι δεν φταιω αλλα ... ( ειπε φιαχνοντας το μαλλι στον καθρευτη )
Γεια σου μου ξαναλεει ...
Γεια

Καλα οτι δεν υπαρχει Αη βασιλης το ξερω ... αλλα δε το περιμενα κι ετσι
ντυθηκα και την εκανα ...

Τα αιτια της αποτυχημενης συνευρεσης

- Εληψη κλικ απο μερους μου ( Μου πας ρε μαλακα ?  για ενα κοκκινο σουτιεν με ασπρες τριχες μονο ?  :jerking: )
- Η πεσμενηξ διαθεση της κοπελας λογο του οτι το καταστημα απο αυριο κλεινει ( ανανεωση αδειας )
Νταξυ δεν ηταν τεμπελα .. αλλα εχω και ενα γαμημενο ενστικτο και καταλαβαινω πραγματα χωρις να το θελω ...
Ε καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα , ηταν και το κλικ που δεν εγινε ... gameover

Μετα απο αυτο την εκανε κιολας , ακουσα που ελεγε στη τσατσα οτι δε θελει αν δουλεψει αλλο ... χαλαστηκε ( ποιο πολυ απο μενα μαλλον )
Μαλλον καταλαβε τι φταιει για τον μικρο Τζο που χασμουριοταν  :-

Ακολουθησαν οοοολα τα παραπανω και τελικα πηγα Εβελινα οπου και επιδοθηκα σε σεξ μετα στοματοχυσιας ( προσταυευομενης )
Φαλακρο αδερφιjohnship  , της εκανα σεμιναρια .. επαιξε γερο καραμπαλικινγ  :rockon:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Στουδιο πρωηνη

Φαλακρο αδερφιjohnship  , της εκανα σεμιναρια .. επαιξε γερο καραμπαλικινγ  :rockon:
ωραιος φαλακρο αδερφι.....οποτε να ξανα επισκεφτω...πρωινα θα ειναι ?μηπως ξερεις???]
μπραβο σου παντως...τις εκπαιδευεις....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φευγοντας ρωτησα τον φιλο τι θα κανει ... θα παω λεει  ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ  ( καραφλιασα , απ ολες τις τανες της πολης ρε πουστη αυτη διαλεξες ?)(
Παμε ξανα Φριξουν 14 μπαινει δωματιο και γω περιμενω
Τα δωματια φουλ  παει η Αντριαννα 1 , να τη   εξω σε 5 λεπτα...
Παει στο αλλο , να τη εξω σε 6 λεπτα
παει στον δικο μου , να τος εξω σε 5 λεπτα κι αυτος ... Ωχωχ λεω τη εφαγε την πατατα
Τι εγινε αδερφε ?
Σχεδων εξτασιασμενος ο δικος μου , πολυ καλη γκομενα λεει , μου τιβοταν , καυλωσε , εβαλε δαχτυλο μονη της
συμετειχε στο σεξ , τον αφησε να πιασει βυζι,  αυτοχουφτωνοταν και αυτη στο τελος του εσκασε και ενα φιλακι στα χειλη....
( μη με ρωτατε πολλα μαγκες και γω καραφλιασα )
Οσο περιμενα αλλοι δυο μπηκαν , τους εβαλε η τσατσα στα ιδια δωατια που βγηκαν πριν οι αλλοι , ουτε μπηκε να δει , ουτε καν να τεντωσει το σεντονι
Καλα η Αντριαννα εβγαινε γυμνη με τα βρακια στο χερι , βαρεθηκα να την χαιρεταω δεν προσεξα πως εμπαινε στα δωματια... αλλα για ντουζ κλτ ΔΕΝ υπηρχε χρονος
Κοιτα κινηση η κυρια κομοδινοπουλου
Καθε αλλο παρα κομοδινο την χαρακτηρησε ο φιλος τον οποιος φυσικα και πιστευω ...
Στα αυτια μου δυσκολευομαι να πιστεψω :idiot:
Οπως και να εχει αν και εμφανισιακα εχει ανεβει , δεν της εχω εμποιστοσυνη

johnsimp ουτε αυτη ξερει ... θα δουλευει και πρωι και βραδυ ειπε μονο ( θα μεινει εκει απ οτι φαινετε )
οσο για το σκηνικο ... επρεπε να  με δεις , ημουν ορθιος και πατουσα κατω ατυη στο κρεβατι να γλυφει @@ και να μου την παζει
και γω να την εχω πιασει απ τον λαιμο και να της πιανω και το βυζι με το αλλο χερι στα κλευτα   :rockon:
Θα προσπαθησω αυριο (που θα ξεμεθυσω) να κανω καμαι αναμνηστηκη φωτογραφια

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
tzo συγχαρητηρια για την εκτενη ενημερωση αλλα δε μπορει αδερφε με τοση τσαρκα που εκανες 8α ειδες μερικα ζευγαρια μποτουλες ε?  :grin:  :lheel:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εύγε Τζο, ο καλός πορνορεπόρτερ δεν μασάει από αργίες και ξίδια...άξιος :cheesy:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Καλα οτι δεν υπαρχει Αη βασιλης το ξερω ... αλλα δε το περιμενα κι ετσι
ντυθηκα και την εκανα ...

Είσαι...απίστευτος.

Κάποια μέρα που θα έχω (πολύ) χρόνο, θα καθήσω να γράψω μια ανθολογία best of jo.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Ν ουρανου .. Εκπληξη !!! Δεν ξερω ονομα ατυχος
Η γκομενα σε προγραμμα με τζακουζι
Στο σαλονι κατι μαλακες Ρωσοποντιοι καναν χιομουρ ...   :jerking:
Η τσατσα μια αλλη  (ξανθια) , οχι η νταλικιερισσα πηγε χτυπησε πορτα μολις ειδε πολυ κοσμο
Η ΓΚΟΜΕΝΑ
πιπινακι μετριας εμφανισης γαμευσιμη απο μενα , δεν ειομαι καλος στις περιγραφδες παιδια σορρυ
ειναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα .. πεταχτητε να την δειτε ,Καινουριο φρουτο ( οχι η μπανταλα η Αλεξανδρα , οχι Η ναταλι
Αν ηταν κατα τις 8, εγω ημουν μεσα! Η μικρη αρκετα καλη. Θα ανεβασω κριτικη. Η μαλακισμενη η τσατσα χτυπουσε πορτες στο μισαωρο αλλα η μικρη την εγραψε. Εμενα ομως μου την εσπασε αρκετα. Οταν βγηκα δεν ηταν στο σαλονι, μαλλον προεβλεψε οτι θα τα ακουγε. Αν ειναι δυνατον θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο της Μαντζαρου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom