Βολτα με καταθεση πριν απο λίγο (14.45)
Προμηθεως 25: Η άννα η Ρουμανα. Εδω ειμαστε λεω. Η κλασικη milf, με μακρυα μαυρα μαλλια, ψιλοσκυλε φατσα, σωμα για αμαρτιες. Την τσεκαρα αρχικα και εκανα την κλασικη γυρα μου, πριν καταληξω εδω. Ακολουθει μετα η περιγραφη.
Τανταλου 14: Η εκπληκτικη (σε σωμα) Μερτσι. Εδω ειχα..ενα προβλημα. Με το που βγηκε απο το δωματιο, ηρθε και στρογγυλοκάθησε επάνω μου. Μιλαμε εκατσε 2-3 λεπτα και δεν ελεγε να ξεκολλησει. Τι τελειο σωμα θεε μου. Ψηλη, μελαχροινη, αναλογιες μοντελου, τελεια υφη δερματος. Προσωπο οχι τιποτα το ιδιαίτερο. Μιλαμε την χαιδευα απο την πλάτη εως τα μπουτια (οσο ηταν καβαλημενη πανω μου) και ολο της το δερμα ηταν αυτο που λεμε λειο-αλαβαστρινο. Εκπληκτικο σωμα. "Δεν φευγω αν δεν περασεις...", έλεγε και ξαναελεγε (περιμενε και πελατης στο δωματιο). Στα υπόψην, αλλα καπου διαβασα (αν θυμαμαι καλα) οχι ιδιαίτερα καλες κριτικες. Ειδα και επαθα μεχρι να φυγω.
Τανταλου 8: H ακουραστη Μαρινα.
Γωνιακο: Ενα καινουριο (για μενα) μαλλον πιπινι, ξανθο, μετριο υψος, πολυ ωραιο σωμα. Δεν την καλοειδα, διοτι με το που μπήκα ηταν ηδη στο "σαλόνι", αλλα οι βασικες γραμμες της φαινονταν ξεκαθαρα. Ωραιο σωμα. Ειναι μήπως η Γιαννα αυτη?
Σαπφους 8: Ενα μικρο, πολυ αδυνατο, κοντο μελαχροινο πιπινακι. Μετα βιας την εκανες 20 χρονων. Πρωτη φορα την εβλεπα εκει. Ποια ειναι?
Σαπφους 7: Μια πραγματικα κοντη (λες και ειχε πεσει σε λακουβα), μπουτου και φαρδοκωλα. Αμεση αποχωρηση.
Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη Ηρα.
Προμηθεως 11: Η παντα προσχαρη και ακούραστη Αλεξια. Στα υπόψην..
Οπότε επέστρεψα στο Προμηθεως 25, ορμώμενος από αρκετους που την εχουν "φάει" εδώ μεσα.
Καλο ύψος, τυπικο σώμα για milf, οχι ιδιαίτερα απαλο δερμα. Μαλιστα, σε καποιες περιοχες είχε και αγρια υφή. Βυζι καλο όμως, μετριο μεγεθος, μεγαλη ρωγα, καλοσχηματισμενο.
Στα προκαταρκτικα πολυ καλη. Φιλια και χαδια παντου με ευχαριστηση και οχι αγγαρεια. Πίπα καλή, με χτυπήματα στην γλώσσα της. Βεβαια η πίπα πολυ σπάνια με ερεθιζει από πουτανα, οπότε στο κυρίως τωρα:
Στο ιεραποστολικο πολυ γλυκια. Παρολο που ψιλοπονούσε, φαινόταν ξεκαθαρα οτι το απολαμβανε. Την πήγαινα κι εγω σιγα σιγα και προοδευτικα αυξανα ρυθμο. Μαλιστα, την σφιχταγκαλιαζα, την φιλουσα σε λαιμο, λωβους κλπ κλπ και ειχε ερεθιστει. Φιλια παντου στο προσωπο, εκτος από το στομα (σπάνια μου το απορριπτουν).
Την εκανα οτι ηθελα στο ιεραποστολικο. Βαθιες διεισδυσεις, ποδια επανω, κλασικο ιεραποστολικο, δεν δυσανασχέτησε ουτε στιγμη. Πολλες φορες διεκοπτα τον ρυθμο μου για να μιλησουμε.
Μετα στα 4, πολυ καλο στησιμο. Παρολο που επίσης πονούσε, στο τελος δεν εβγαλε κιχ. Το ωραιο της υπόθεσης ειναι οτι συμμετείχε μαζι μου και δεν εκανε διεκπεραιωτικο εργο, οπώς π.χ.η Λιζα στο συγκεκριμενο σπιτάκι. Οταν σταματουσα για να μην χυσω στα 4, με πολυ γλυκο τροπο αναλαμβανε πρωτοβουλια αυτη.
Συνολικα καλη παρουσια.
Αυτα..