Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μιά χαρά ήταν Η Εβελίνα, πρόβλημα στενότητας δεν διαπίστωσα και το μόνο που έκανε ήταν να σαλιώσει το μουνάκι της πριν της τον βάλω. Πίσω πόρτα δεν δοκίμασα, επιφυλάσομαι όμως, γιατί με βλέπω σύντομα πάλι εκεί. :fuck1:

Δεν ενοω να ειναι στενη ρε  :2funny: το αντιθετο
για κουλουρι , το δουλευει  και γω ψηνομαι  :think:

μαι χαρα ηταν η Εβελινα για ναξεχασεις την Νευρικη Σαμπρελα , χαιρομαι για παρτυ σου

Καμια ΑγιοΒασιλιτσα παιδια ειδατε ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ρε τζο τι φετιχ ειναι αυτο και θες να πηδηξεις τον αγιο;τι σου χει κανει; :grin: :grin: :grin: :grin:

Ψαχνω αφορμη μπας και παω σε ντελο , αλλιως δε με τραβαει , βαρεθηκα λιγο τελευταια στο ειχα πει
Μια Αγιοβασιλω και ενα τζακουζακι ηθελα αλλα το δευτερο δε ξερω που να το κανω ...

Η μια δεν αφηνει βυζια
Η αλλη το εχει 160  :jerking: :jerking: :jerking:
Η αλλη πηρε τα βρακια της και εφηγε
Με την παραλλη εχω κανει ...

:S

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
2312ee5aemandyfoxmystimay.jpeg

να ρε Τετοια μαλακια (σκουλαρικι ) εβαλε η Ρεβεκκα στην γλωσσα  :idiot:
Δεν εμποδιζει στην πιπα αυτο ρε ?  :think:

Ο κικας που ειναι ? δε μπορω να βρω το θεμα  που ειχε ανοιξει τελευταια με τις εξετασεις .. που ηταν ?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Το θέμα είναι να μην μας τραυματίσει το τσουτσούνι μ΄ αυτές τις μαλακίες, και κάνει και ωραίο γυμνό. :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Ο κικας που ειναι ? δε μπορω να βρω το θεμα  που ειχε ανοιξει τελευταια με τις εξετασεις .. που ηταν ?

Και η Λαουρα φοραει... την πρωτη φορα δεν το ειχα παρει χαμπαρι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν μαρεσει ...  :-

you ?  :think:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλά οι πίπες με σκουλαρίκι είναι άλλη αίσθηση. Ειδικά άμα την έχεις σε στάση 69 και η γλώσσα εφάπτεται με την μπροστινή μεριά του κεφαλιού. Δοκιμάστε το, εμένα μάρεσε πολύ ;)

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καταθεση πριν λιγη ωρα στην εβελινα στο 35Α.αρκετα ικανοποιητικη κ ωραια κοπελιτσα.δεν την ειχα ξαναδει.στο απλο των 30 περασα..θα ανεβασω κ κριτικη φυσικα...
jo145 εχει αυτο που ψαχνεις.......με καταλαβαινεις.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καταθεση πριν λιγη ωρα στην εβελινα στο 35Α.αρκετα ικανοποιητικη κ ωραια κοπελιτσα.δεν την ειχα ξαναδει.στο απλο των 30 περασα..θα ανεβασω κ κριτικη φυσικα...
jo145 εχει αυτο που ψαχνεις.......με καταλαβαινεις.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το ξερω αδερφε  :sunglasses: αλλα σεμνα πραγματα ε ? καμια σχεση με την... φευγω χαμογελοντας  :sunglasses:
Την εχω παρει Δις , την μια με τζακουζι μαλιστα , απ τους τελευταιους πελατες της στην Εκκλησια , μετα πηγε διακοπες και η Εκκλησια εκλεισε  :-

Η Εβελινα ηταν η μονη που με προλαβε αξυριστο και εχωσε γλωσσα μεσα στην τριχα ...  :rockon:
Ηρωας  :2funny:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Το ξερω αδερφε  :sunglasses: αλλα σεμνα πραγματα ε ? καμια σχεση με την... φευγω χαμογελοντας  :sunglasses:
Την εχω παρει Δις , την μια με τζακουζι μαλιστα , απ τους τελευταιους πελατες της στην Εκκλησια , μετα πηγε διακοπες και η Εκκλησια εκλεισε  :-

Η Εβελινα ηταν η μονη που με προλαβε αξυριστο και εχωσε γλωσσα μεσα στην τριχα ...  :rockon:
Ηρωας  :2funny:
ναι ετσι ακριβως οπως το ειπες..σεμνα πραγματα..καλη ομως.....ηρωας τοτε..μην το συζητας...της εχεις παρει κουλουρι??αξιζει ???στο πισωκολλητο με σταματουσε για να μην σφυροκοπαω δυνατα δεν ξερω γιατι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οχι δεν πηρα κουλουρι , αλλα  ειναι μια απ τις υποψιφιες  καλο κοριτσακι  :dancing:

Δε ξερεις ποσο θα μεινει εκει ε ?

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Οχι δεν πηρα κουλουρι , αλλα  ειναι μια απ τις υποψιφιες  καλο κοριτσακι  :dancing:

Δε ξερεις ποσο θα μεινει εκει ε ?
μου ειπε θα σε περιμενω ξανα..κτλ ειμαι και βραδυα εδω...λογικα θα καθησει αν κρινω απο αυτα που μου ειπε

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Βολτα με καταθεση πριν απο λίγο (14.45)

Προμηθεως 25: Η άννα η Ρουμανα. Εδω ειμαστε λεω. Η κλασικη milf, με μακρυα μαυρα μαλλια, ψιλοσκυλε φατσα, σωμα για αμαρτιες. Την τσεκαρα αρχικα και εκανα την κλασικη γυρα μου, πριν καταληξω εδω. Ακολουθει μετα η περιγραφη.

Τανταλου 14: Η εκπληκτικη (σε σωμα) Μερτσι. Εδω ειχα..ενα προβλημα. Με το που βγηκε απο το δωματιο, ηρθε και στρογγυλοκάθησε επάνω μου. Μιλαμε εκατσε 2-3 λεπτα και δεν ελεγε να ξεκολλησει. Τι τελειο σωμα θεε μου. Ψηλη, μελαχροινη, αναλογιες μοντελου, τελεια υφη δερματος. Προσωπο οχι τιποτα το ιδιαίτερο. Μιλαμε την χαιδευα απο την πλάτη εως τα μπουτια (οσο ηταν καβαλημενη πανω μου) και ολο της το δερμα ηταν αυτο που λεμε λειο-αλαβαστρινο. Εκπληκτικο σωμα. "Δεν φευγω αν δεν περασεις...", έλεγε και ξαναελεγε (περιμενε και πελατης στο δωματιο). Στα υπόψην, αλλα καπου διαβασα (αν θυμαμαι καλα) οχι ιδιαίτερα καλες κριτικες. Ειδα και επαθα μεχρι να φυγω.

Τανταλου 8: H ακουραστη Μαρινα.

Γωνιακο: Ενα καινουριο (για μενα) μαλλον πιπινι, ξανθο, μετριο υψος, πολυ ωραιο σωμα. Δεν την καλοειδα, διοτι με το που μπήκα ηταν ηδη στο "σαλόνι", αλλα οι βασικες γραμμες της φαινονταν ξεκαθαρα. Ωραιο σωμα. Ειναι μήπως η Γιαννα αυτη?

Σαπφους 8: Ενα μικρο, πολυ αδυνατο, κοντο μελαχροινο πιπινακι. Μετα βιας την εκανες 20 χρονων. Πρωτη φορα την εβλεπα εκει. Ποια ειναι?

Σαπφους 7: Μια πραγματικα κοντη (λες και ειχε πεσει σε λακουβα), μπουτου και φαρδοκωλα. Αμεση αποχωρηση.

Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη Ηρα.

Προμηθεως 11: Η παντα προσχαρη και ακούραστη Αλεξια. Στα υπόψην..

Οπότε επέστρεψα στο Προμηθεως 25, ορμώμενος από αρκετους που την εχουν "φάει" εδώ μεσα.

Καλο ύψος, τυπικο σώμα για milf, οχι ιδιαίτερα απαλο δερμα. Μαλιστα, σε καποιες περιοχες είχε και αγρια υφή. Βυζι καλο όμως, μετριο μεγεθος, μεγαλη ρωγα, καλοσχηματισμενο.
Στα προκαταρκτικα πολυ καλη. Φιλια και χαδια παντου με ευχαριστηση και οχι αγγαρεια. Πίπα καλή, με χτυπήματα στην γλώσσα της. Βεβαια η πίπα πολυ σπάνια με ερεθιζει από πουτανα, οπότε στο κυρίως τωρα:
Στο ιεραποστολικο πολυ γλυκια. Παρολο που ψιλοπονούσε, φαινόταν ξεκαθαρα οτι το απολαμβανε. Την πήγαινα κι εγω σιγα σιγα και προοδευτικα αυξανα ρυθμο. Μαλιστα, την σφιχταγκαλιαζα, την φιλουσα σε λαιμο, λωβους κλπ κλπ και ειχε ερεθιστει. Φιλια παντου στο προσωπο, εκτος από το στομα (σπάνια μου το απορριπτουν).
Την εκανα οτι ηθελα στο ιεραποστολικο. Βαθιες διεισδυσεις, ποδια επανω, κλασικο ιεραποστολικο, δεν δυσανασχέτησε ουτε στιγμη. Πολλες φορες διεκοπτα τον ρυθμο μου για να μιλησουμε.
Μετα στα 4, πολυ καλο στησιμο. Παρολο που επίσης πονούσε, στο τελος δεν εβγαλε κιχ. Το ωραιο της υπόθεσης ειναι οτι συμμετείχε μαζι μου και δεν εκανε διεκπεραιωτικο εργο, οπώς π.χ.η Λιζα στο συγκεκριμενο σπιτάκι. Οταν σταματουσα για να μην χυσω στα 4, με πολυ γλυκο τροπο αναλαμβανε πρωτοβουλια αυτη.
Συνολικα καλη παρουσια.

Αυτα..

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Εύγε φίλε... και ότι θα ρωτούσα για κανα νέο πιπίνι αυτή την ώρα... :dancing: :dancing: :dancing:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Οπότε επέστρεψα στο Προμηθεως 25, ορμώμενος από αρκετους που την εχουν "φάει" εδώ μεσα.

Καλο ύψος, τυπικο σώμα για milf, οχι ιδιαίτερα απαλο δερμα. Μαλιστα, σε καποιες περιοχες είχε και αγρια υφή. Βυζι καλο όμως, μετριο μεγεθος, μεγαλη ρωγα, καλοσχηματισμενο.
Στα προκαταρκτικα πολυ καλη. Φιλια και χαδια παντου με ευχαριστηση και οχι αγγαρεια. Πίπα καλή, με χτυπήματα στην γλώσσα της. Βεβαια η πίπα πολυ σπάνια με ερεθιζει από πουτανα, οπότε στο κυρίως τωρα:
Στο ιεραποστολικο πολυ γλυκια. Παρολο που ψιλοπονούσε, φαινόταν ξεκαθαρα οτι το απολαμβανε. Την πήγαινα κι εγω σιγα σιγα και προοδευτικα αυξανα ρυθμο. Μαλιστα, την σφιχταγκαλιαζα, την φιλουσα σε λαιμο, λωβους κλπ κλπ και ειχε ερεθιστει. Φιλια παντου στο προσωπο, εκτος από το στομα (σπάνια μου το απορριπτουν).
Την εκανα οτι ηθελα στο ιεραποστολικο. Βαθιες διεισδυσεις, ποδια επανω, κλασικο ιεραποστολικο, δεν δυσανασχέτησε ουτε στιγμη. Πολλες φορες διεκοπτα τον ρυθμο μου για να μιλησουμε.
Μετα στα 4, πολυ καλο στησιμο. Παρολο που επίσης πονούσε, στο τελος δεν εβγαλε κιχ. Το ωραιο της υπόθεσης ειναι οτι συμμετείχε μαζι μου και δεν εκανε διεκπεραιωτικο εργο, οπώς π.χ.η Λιζα στο συγκεκριμενο σπιτάκι. Οταν σταματουσα για να μην χυσω στα 4, με πολυ γλυκο τροπο αναλαμβανε πρωτοβουλια αυτη.
Συνολικα καλη παρουσια.
η Αννα ειναι σκετη καυλα η γυναικα...
αλλα πιστευω την αδικει η μεσημεριανη βαρδια της γι'αυτο και δεν εχει πολλες αναφορες.για οσους δε την ξερουν ειναι στο ιδιο στυλ με την milf Ευα απο Αν.Γεωργιου 4 αλλα σε μελαχρινη εκδοση αυτη

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
την αννα την δοκιμασα και εγω και οντως ειναι πολυ σκυλι!σου αφηνει τα παντα δεν παραπονιεται για τιποτα!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μαλακες φατε εμμανουελα απο ρουλια κωττα
αλλο φρουτο......
ακομα ταχυπαλμια εχω
χρονια ειχα να ριξω τετοιο γαμησι