Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (2 μέλη και 78 επισκέπτες)

dukethess

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

για την τζουλια στην κωλλετη δεν θα συμφωνησω με τον συντροφο. Ειναι νεα στο κουρμπέτι και οταν την πηρα (βραδυνη βαρδια) είχα περασει και το μεσημερι απο την Εφη. Μου φανηκε οτι η νεα παιρνει μαθήματα απο την παλιά (ιδια προκαταρτικα - ιδια πιπα). Φιλοτιμο κορίτσι-ομορφο και εχει να δωσει στο μελλον. Πουλεν μου.

εντιτ: Βυζι προς το μικρο αλλα η ρογα "βλεπει" ταβάνι

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
οπα οπα ....αυτο ειναι ειδηση νομιζω...το 16 ξανα ανοιχτο; :think:

και στο 4 ποια ειναι νυχτες;η δαναη; :think:  περασες να δεις;

αδελφε , την δευτερα ηταν η Νικολ οπου και κατεθεσα .. μου ειπε οτι οσο θα λειπει θα ειναι η κοπελλα που κανει τις βαρδιες τους οταν εχουν τα ρουχα τους ...
τωρα ποια ειναι δεν ξερω ..εσεις ειστε οι ειδικοι ..εγω μικρος μπαλουλου ..ντεν ξερει ..εγκο βλαχος απο το μεγαλο χωριο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αδελφε , την δευτερα ηταν η Νικολ οπου και κατεθεσα .. μου ειπε οτι οσο θα λειπει θα ειναι η κοπελλα που κανει τις βαρδιες τους οταν εχουν τα ρουχα τους ...
τωρα ποια ειναι δεν ξερω ..εσεις ειστε οι ειδικοι ..εγω μικρος μπαλουλου ..ντεν ξερει ..εγκο βλαχος απο το μεγαλο χωριο
οκ....μαλλον αυτη θαναι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα θα επιστρατευτουν τα ζομπι-θειτσες ρεπατζουδες. βλεπω καμια ρενατα μια ουγγαρεζα στο ανδρεου γεωργιου 4 αν την θυμαται κανεις και ενα αλλο ζομπι πως το λεγαν η δωρα. !! θεος να φυλαει την ειχα γαμησει κιολας μια φορα σουρωμενος. αν την θυμαται κανεις ξανθια ελληνιδα με βυζαρες σπασμενο σχετικο σωμα αλλα για 50αρα καλα κρατιοταν και μια φατσα κατι αναμεσα σε λησταρχο γιαγκουλα και νταβελη.
η ρενατα πιο παλια εκανε και κανα καλο γαμησι αλλα μετα ολο μες στα νευρα και την βιασυνη και την υστερια για τον χρονο ηταν....ενιοτε σου ριχνε και κανα καντηλι στα ιταλικα η καριολα.....και καλα μας την πλασαραν και ως ιδιοκτητρια του μαγαζιου που επειδη το ποναει το μαγαζι της κανει τα ρεπο των κοριτσιων για να μην κλεισει...τεσπα μπορει να ηταν και ετσι δεν ξερω σιγουρα...

την δωρα ξεγελαστηκα και γω μια φορα πολυ παλια και μπηκα- νομιζω απεναντι απο τα τζαμπο ηταν ,θα σας γελασω -αλλα μετα δεν μου σηκωθηκε επαρκως και δεν τελειωσα καν απο την ξενερα....μετα καταλαβα γιατι ειχε σκοταδι στο σαλονι.....γενικα οπου δειτε πολυ σκοταδι στο σαλονι να υποψιαζεστε....μπορει να βρωμαει η δουλεια....κατι θελουν να κρυψουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και ενα αλλο ζομπι πως το λεγαν η δωρα. !! θεος να φυλαει την ειχα γαμησει κιολας μια φορα σουρωμενος. αν την θυμαται κανεις ξανθια ελληνιδα με βυζαρες σπασμενο σχετικο σωμα αλλα για 50αρα καλα κρατιοταν και μια φατσα κατι αναμεσα σε λησταρχο γιαγκουλα και νταβελη.
αυτο το σιχαμα το εχω παρει κι εγω στο Σαπφους 7 πριν κανα δυο χρονια και μαλιστα ειχε μονιμα τσατσα τη βρωμογρια που ειναι τωρα στο 26ης 52.απ'οσο θυμαμαι δεν ειχε βγαλει ουτε το σουτιεν ουτε το βρακι!
ε ρε κατι ανωμαλιες που'χω κανει κι εγω....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
για την τζουλια στην κωλλετη δεν θα συμφωνησω με τον συντροφο. Ειναι νεα στο κουρμπέτι και οταν την πηρα (βραδυνη βαρδια) είχα περασει και το μεσημερι απο την Εφη. Μου φανηκε οτι η νεα παιρνει μαθήματα απο την παλιά (ιδια προκαταρτικα - ιδια πιπα). Φιλοτιμο κορίτσι-ομορφο και εχει να δωσει στο μελλον. Πουλεν μου.

εντιτ: Βυζι προς το μικρο αλλα η ρογα "βλεπει" ταβάνι

Δεν την βρηκα καθολου ασχημη την Τζουλια αλλα λογο ζεστης την αφησα
Δεν ειχα δει και κρτιτικες οποτε λεω ασε , αν κακω δοκιμη να την κανω σε ποιο < δροσερη > μερα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
συντροφοι..
Σε οτι αφορα τη Villa και την κομοδινο Αντριανα , μου ειπε οτι απο χτες θα εφευγε για διακοπες στη Μαδριτη , οποτε επειδη τα επιπλαδικα περνανε μια κριση αυτο τον καιρο , δεν βρηκαν αλλο κομοδινο προχειρο

Επισης η Νικολ θα ειναι και αυτη σε αδεια μεχρι μετα τα χριστουγεννα

Κατα την βραδυνη μου βολτα την δευτερα παρατηρησα οτι ανοιχα ηταν το Ανδρεα γεωργιου 4 ( σαν χριστουγενιατικο δεντρο το εχουν κανει ) δυο μονο το 16 και το 34 , με το 16 να κλεινει νωρις νωρις καθως επισης και τα δυο της Φριξου

Α ηταν και το Αλισα ( 26 ης οκτωβριου 52)
ρε μπας και αρχισαν απεργιες και θελουνε 200 για την ξεπετα ?  :headbang: :headbang:

ΑΑΑ μαιστα , ετσι εξηγηται το κλεισιμο της Βιλας , Η Χριστινα στην Γερμανια , Η Αντριαννα στην Ισπανια , Η Τζεσυ ... νυσταζει  :2funny: οποτε κελειστα ... Τα λεμε απο βδομαδα μαλλον

Τι ωρα περασες και τα ειδες κλειστα ?  :think:

Το 16 ηταν ανοιχτο ? σιγουρα ?  :think: :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Θα παραμείνουμε κλειστά λόγω εορτών εως την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα όπου ανοίγουμε.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Οδός Φρίξου 9 Villa Erotica

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ποσοι με ειπατε νταβα ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Στο αλλο σιτε το γρσφει , τζαμπα σεναρια καναμε  :jerking:
Εχω και νεα απ την Κωλετη .. η Εφη αδειευεται λογο εορτων και <την θεση της > πηρε η Αννιτα.it η Μελαχρινηη ( Αλισα52 / Φριξου 14 )

Λα φαμ θα ειναι Ανοιχτο Σαβαβτο στην βραδυνη βαρδια μονο
Το ιδιο μαλλον θα κανουν ολα

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια  αυτη ι αννιτα τελικα ειναι με κατι ηαλια κριτικες αλλα και εγο ποθ ειηα παει τισ προαλλεσς φριξου 14 μου εβγαλαν για αννιτα ενα αλλο φρουτο ξανθο που ηταν πολυ μουφα στο κρεβαττι 50 φορεσ στιν πιπα σταματησε ταχα οτι ειχα κατι στο ποθλακι μοθ χεχεχεχεχεχε και εωγαζε κατι απο το στομα της με ξενερωσε εντελως το ατομο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ρε παιδια  αυτη ι αννιτα τελικα ειναι με κατι ηαλια κριτικες αλλα και εγο ποθ ειηα παει τισ προαλλεσς φριξου 14 μου εβγαλαν για αννιτα ενα αλλο φρουτο ξανθο που ηταν πολυ μουφα στο κρεβαττι 50 φορεσ στιν πιπα σταματησε ταχα οτι ειχα κατι στο ποθλακι μοθ χεχεχεχεχεχε και εωγαζε κατι απο το στομα της με ξενερωσε εντελως το ατομο

Υπαρχει και ξανθια Αννιτα αλλα υποτιθετε ειναι διακοπες ... μηπως σου πλασαρανε για Αννιτα την Αντριααννα κομοδινοπουλου ?  :think:
( την ξερεις την Αντριαννα ?  :think:)

:s&m_3: Γιατι δεν εγραψες κριτικη  :s&m_3:
Γραψε τωρα 100 Φορες < Θα αγαπαω τους συναγωνιστες μου >

Καλα κουκουτσια εχει το πουλακι σου ?  :2funny: :2funny: :2funny:

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
bravo ρε φιλε με εκανες και γελασα αλλα το σινγκεκριμενο κομοδινο δεν το ξερω οποτε καλα να παθω ο βλακας αν και το εν λογω οικημα δεν με εχει αφησει πολλεσ φορεσ παραπονεμενο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αααα τι μαλακας ειμαι !!!

Το νεο της ημερας ξεχασα

Στο τσιρκο νεα αφηξη ... καινουριο ζωακι , κουνελακι ειναι ...
για μαντεψτε....

Εβελινα  :dancing:

ΕΤσι ειπε η τσατσα τουλαχιστον και ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ !!!
ποια ? η τσατσα που μου εσπασε τ @@ τις τελευτες μερες κλεινοντας μου ειπε την Εβελινα εχω εδω ... μια ξανθουλα λεω ,ναι απανταει περιχαρης

Πηρα να ρωτησω αν ειναι η Λιλη να εκανα σταση μιας και περασα απ εξω , και για να μην τρεχω τζαμπα ( ημουν και με υπηρεσιακο αυτοκινητο ) λεω δε παιρνω τηλεφωνο ....
Και να σου 2 εκπληξεις απανωτες , και απο μονοι της μου ειπε ονομα ... αλλα και τι ονομα  :cheesy:
Η λιλη ειναι το βραδυ

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
οσο για κριτικες φιλε εχω γραψει 2 η 3 νομιζω και αυτο λογω ταλαιπωριασ με το γραψιμο ποθ οποσ ωλεπεισς και εσυ δεν ειναι και το καλυτερο μου οηι λογω σχολειου αλλα λογω ανικανοτητασς να κατανοεισω τιν ελληνικη γλωσσα στο pc μου

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
bravo ρε φιλε με εκανες και γελασα αλλα το σινγκεκριμενο κομοδινο δεν το ξερω οποτε καλα να παθω ο βλακας αν και το εν λογω οικημα δεν με εχει αφησει πολλεσ φορεσ παραπονεμενο

Αδερφε αυτο πρεπει να το διευκρινησουμε ...
Ειχε καινουρια βυζια σιλικονατα ?  και τατου σχαμηλα στην πλατη και στον (Δεξι νομιζω ) ωμο ?  :think:

Βασικα την αφισα στον τοιχο την ειδες μεσα στο ντελο ? εε  εκεινη ειναι η αννιτα η ξανθια
να την και εδω Αυην πηδηξες ?  :think:

=========================================================
Με την Γλωσσα τι προβλημα εχεις ?  :think:

αν παιζει προβλημα με τους χαρακτηρες γραφε greeklish και μετα κανε μετατροπη σε αυτη την σελιδα
με 2 copypaste καθαρισες .. Θα σε βοηθησει γενικα αν εχεις προβλημα , δες το  :dancing:

εδιτ τι 2-3 ρε ψευτη .. μια εχεις μονο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
φιλε σορρυα λλα εχω και αλλεσ 2 που μοθ τισ εκοψαν απο εσκορτ

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παντωσ το σιτε ρε παιδια με εχει βοηθησει πολυ στισ επιλογεσ μου
και τζο ναι αυτο το μπαζο ειναι 

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
exω κανει και κριτικη για τιν σελινα που ειναι πολυ αστερι αλλα με εκοψαν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
φιλε σορρυα λλα εχω και αλλεσ 2 που μοθ τισ εκοψαν απο εσκορτ

Γιατι στις εκοψαν ?  :think: μηπως επιδη εισαι ξαδερφος του giasou ?  :think: :2funny:
( πλακα κανω ετσι ?... )

παντωσ το σιτε ρε παιδια με εχει βοηθησει πολυ στισ επιλογεσ μου
και τζο ναι αυτο το μπαζο ειναι  

Επεστρεψε λοιπον... ποτε την πηρες ?  :think:
Την Σελιδα που σου ειπα την ειδες ?  :think:

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
7 αυγουστου φιλε τιν πηρα που ειηε ερτηει και αλλη μια φορα μεσα στον σεπτεμβη αλλατην προτη την θυμαμαι καλα ενεκα γιορτησ τιν επομενη μερα
οσο για το γρεκκλιση θα το δω αργοτερα γιατι δεν ειναι και το φορτε μοθ το πψ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom