Εχουμε κανα νεο σε πιο ειναι η Καρμεν
Καρμεν ?? Καλα....Λεφτα για πεταμα δηλαδη !!!!! Περαστικα σου απο τωρα..... :S
Την εχω παρει 3 φορες μεχρι τωρα και με εξαιρεση τη οπου βαζει πολυ δοντι στα υπολοιπα, τουλαχιστον μαζι μου ολα good.
Εχουμε κανα νεο σε πιο ειναι η Καρμεν
Καρμεν ?? Καλα....Λεφτα για πεταμα δηλαδη !!!!! Περαστικα σου απο τωρα..... :S
τριανταρα καπου....
σωπα ρε φιλε...ξαναγυρισε;την ειχα παρει τρεις τεσσερις φορες παλια τελευταια νομιζω σε μια εκτακτη βραδινη εμφανιση κεφαλληνιας καλοκαιρι 2008....μετα χαθηκαν τα ιχνη της.....μου χε δωσει τηλεφωνο και ειπε οτι θα ηταν και καλα χαλκηδονα να δουλευει....το χασα κι αυτο επειτα.....τεσπα...αλλα παχυνε λες ε;ψιλοκαλα γαμιοταν θα ελεγα και μ αρεσε εμφανισιακα καπως αν και λιγο χαζουλα με αυτην την τσιριχτη φωνουλα.....την πηρες ή απλα την ειδες;περασα απ κατεχακη και ηταν η νικη που ελεγε πως ηταν απο σουηδια και δουλευε πιο παλια παλη σε αυτο το ρδελο και σε καποια φαση στο la famme.τωρα ομωςπως εγεινε ετσι ρε μαμω το πηρε 50 κιλα,ημαρτον.2φορες τη πηρα παλια by the way
καλα επειδη εγω ειμαι λιγο ειναι πανω απο εκατο κιλα;πως να την παρω ρε συ δεν ειμαι και ανωμαλος πηρα την βικη , το ανερχομενο πιπινι
στο περιπου
Επιτέλους κυβικά σε μπουρδέλο της Θεσσαλονίκης. Καιρό είχαμε να δούμε.
απο εποχες εκεινης της ρωσοποντιας στην κατεχακη....εκεινη ηταν 120 κιλα περιπου αν θυμαστε οι παλιοι.....στο περιπου
απο εποχες εκεινης της ρωσοποντιας στην κατεχακη....εκεινη ηταν 120 κιλα περιπου αν θυμαστε οι παλιοι.....
υποψιαζομαι ομως λαστποντιαν οτι υπερβαλεις λιγο και αδικα μας καυλωνεις βραδιατικα.....
Γεια σου μπουληκαλα επειδη εγω ειμαι λιγο ειναι πανω απο εκατο κιλα;
Επιτέλους κυβικά σε μπουρδέλο της Θεσσαλονίκης. Καιρό είχαμε να δούμε.
απο εποχες εκεινης της ρωσοποντιας στην κατεχακη....εκεινη ηταν 120 κιλα περιπου αν θυμαστε οι παλιοι.....
στον σταμ το πες;ααααααααααααααααααααααααααααα τωρα το θυμηθηκα
ξεχασα να το πω προχθες , Η Εβελινα εχει και αυταρχικο προγραμμα για τους μερακληδες
Ελα gl εσυ εισαι ειδικος σε κανει τετοια , οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη
οτι καινουριο βγει εσυ το εγκαινιαζεις
Κριμα που σταματησε η Μαιρη ητανε 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και παρα πολυ καλο παιδι,μεγαλο πληγμα για ολους τους βυζολαγνους του Βραδαρη . Εχουμε κανα νεο σε πιο ειναι η Καρμεν
περασα απ κατεχακη και ηταν η νικη που ελεγε πως ηταν απο σουηδια και δουλευε πιο παλια παλη σε αυτο το ρδελο και σε καποια φαση στο la famme.τωρα ομωςπως εγεινε ετσι ρε μαμω το πηρε 50 κιλα,ημαρτον.2φορες τη πηρα παλια by the way
περασα απ κατεχακη και ηταν η νικη που ελεγε πως ηταν απο σουηδια και δουλευε πιο παλια παλη σε αυτο το ρδελο και σε καποια φαση στο la famme.τωρα ομωςπως εγεινε ετσι ρε μαμω το πηρε 50 κιλα,ημαρτον.2φορες τη πηρα παλια by the way
νομιζω και απο κει περασε...και πρεπει να εδινε και κουλουρι αν θυμαμαι...Νικη απο Σουηδια ειχα παρει ενα φεγγαρι στην Κωλετη μελαχρινο μωρο καυλοφατσα σχετικα ψιλη κοπελα με σιλικονατα βυζια λιγο χαλια φτιαγμενα και...κωλοτρυπα που εβγαζε φως απο μεσα ;)
Η ιδια ειναι???