Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γουάου! Η καινούργια γκόμενα στο βίλα ερότικα είναι άπαιχτη! Εμμανουέλα τη λένε γράφω κριτική σε λίγο, αφού πιώ μια πορτοκαλάδα!
νατος ο αρχηγος...τσακ μπαμ καταδρομικο χτυπημα....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λεω οτι ηταν μια εκει στην Τανταλου & Σαπφους γωνια που την ελεγαν Τζοαννα ή Τζουλια δεν θυμαμαι πια (μαλλον τζοαννα )
Στην Ν ουρανου ηταν μια πιπινα που την Λενε τζοαννα ( οπως μου ειπε ο hagem )

Φοβηθηκα οτι την αλλη μερα δε θα θυμομουν τα μισα , γιαυτο τα εγραψα το βραδυ
( με το κερι  :2funny: και αντι για μελανι ειχα σπερμα και αλκοολ  :cheesy: )

Λεπων

Κωλετη η Εφη
Τσιρκο Η Αντρε ( αλλο παλι και τουτο ) η Εβελινα το βραδυ λεει μετα τις 12 !!!
Βιλα η καινουρια Ελιζα - Εμμανουελλα ποιος ξερει .... περιομενουμε την πορτοκαλαδα  :rockon:
Λα φαμ Μαρια ( ποτε Τσεχα , Ποτε σλοβακα )
ΦΡ 14 Μια αλλη Ρουμανα λεει ( Η Αγαπη για τους Αγαπουληδες απο Τεταρτη ,μαλλον Ταξιδι του μελιτος θα πηγε , δε σας ειπα οτι την ειδα με ανθοδεσμη ?  :2funny:

Ερημητη υποθετω η Ναντια
και ουρανου η συνηδητοποιημενη Καμελια

Ρου-Κωττα και Αλισα δεν απαντανε στο ντεντεφωνο το δευτερο μαλιστα 3 μερες τωρα , οποιος περασει να δει αν εχει φωτα
( μηπως ξερτε το τηλεφωνο της μπουγατσας διπλα να ρωτησουμε  :2funny: :2funny:)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λεω οτι ηταν μια εκει στην Τανταλου & Σαπφους γωνια που την ελεγαν Τζοαννα ή Τζουλια δεν θυμαμαι πια (μαλλον τζοαννα )
Στην Ν ουρανου ηταν μια πιπινα που την Λενε τζοαννα ( οπως μου ειπε ο hagem )
εγω τετοιο μηνυμα χατζεμ δεν βρηκα...εκτος αν στο ειπε σε πμ....ονομα στο φορουμ δεν ειπε.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γουάου! Η καινούργια γκόμενα στο βίλα ερότικα είναι άπαιχτη! Εμμανουέλα τη λένε γράφω κριτική σε λίγο, αφού πιώ μια πορτοκαλάδα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Maane[size=20pt]sky[/size]ggen
www.imagerous.com/viewer.php?file=25296894390653577851.png] [/URL]

( με ΠΜ με το ειπε Ο HAGEM , τον ρωτησα γιατι ειδα οτι αργησε η κριτικη του , ειπα τουλαχιστον να ξερουμε ονομα )

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.844
Πόντοι
11.585

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτα ειναι [size=15pt]ΝΕΑ.!!![/size]  :dancing: :dancing: :dancing:

Γιατι η χοντρη γατουλα μονο με 40 ευρω δε σαρεσε ?  :think:
:tooth::tooth::tooth::tooth:

Μηπως ειναι η εμμανουλλα απο κωττα στην βιλα ?  :think:

Maaneskyggen , ποσα λιτρα πορτοκαλαδα ηπιες ?  :think:
www.imagerous.com/viewer.php?file=37035183817049509780.png] [/URL]
σε ξεσουμισε η καινουρια μου φαινετε

:2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.844
Πόντοι
11.585
Γιατι η χοντρη γατουλα μονο με 40 ευρω δε σαρεσε ?  :think:
:tooth::tooth::tooth::tooth:

Μηπως ειναι η εμμανουλλα απο κωττα στην βιλα ?  :think:

Maaneskyggen , ποσα λιτρα πορτοκαλαδα ηπιες ?  :think:
www.imagerous.com/viewer.php?file=37035183817049509780.png] [/URL]
σε ξεσουμισε η καινουρια μου φαινετε

Εκεινα δεν ειναι ΝΕΑ.!!! ειναι [size=40pt]ΝΕΑ.![/size]

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Την θυμάμαι πολύ καλά αυτή τη Γερμανίδα ήμουν τακτικότατος πελάτης της, δεν θυμάμαι όμως το όνομά της. Τελευταία φορά που την πήρα πρέπει να ήταν γύρω στο 2004 – 2005. Τέτοια ιερόδουλη δεν έχει  ξαναπεράσει ποτέ από το Βαρδάρη. Μιλάμε για ΤΗΝ νταρντανογυναίκα , ύψος 1,95 περίπου με κολάρα και βυζί φυσικό γύρω στο 6, χωρίς κοιλιές και πολλά περιττά κιλά ανάλογα με το μπόι της . Ήταν μάλιστα πολύ φιλική και έκανε απίθανα γαμήσια.
Μάλιστα μία φορά συνέβη και μια παρεξήγηση μεταξύ μας και την στεναχώρεσα. Ιστορία για γέλια και για κλάματα. Την παραθέτω.
Σε κάποια  φορά  που την πήρα, ενώ συνήθως διάλεγα το ιεραποστολικό μετά την πίπα αυτή επέμεινε στο πισοκολητό, ίσως γιατί την έβρισκε περισσότερο έτσι, και εκείνη τη μέρα ήθελε έτσι να  απολαύσει το πήδημα της. Εγώ να επιμένω στο ιεραποστολικό, και να με ρωτά γιατί επιμένεις και εγώ είπα την βλακώδη δικαιολογία, είσαι ψηλή και δεν σε φτάνω. Θα σε κάνω εγώ στήσιμο να με φτάνεις μου είπε και γίνεται το θέλημα της. Πράγματι μετά από λίγο έρχεται το τέλος μέσα σε κραυγές άκρατης ικανοποίησης από μέρους μου και στο τελείωμα η γκόμενα βάζει τους λυγμούς βουτάει το μαξιλάρι και με κτυπά αδιάκοπα στο κεφάλι. Χωρίς να το θέλω την είχα προσβάλει για το ύψος της και ποιος ξέρει τι απωθημένα είχε και τα έβγαλε πάνω μου. Ας είναι καλά όπου κι΄ αν βρίσκεται θα την θυμάμαι πάντα όπως και την όλη φάση που περιέγραψα.

Αν αργοπορημενη η απαντηση μου αυτη που λες ηταν.σχεδον 2 μετρα κ τεραστια στητα βυζια.αχ αυτα τα βυζια δεν θα τα ξαναβρουμε.ηταν το κατι αλλο!!!

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Ρε φιλε εισαι πολυ μπροστα!! οντως εκεινη η γερμανιδα ηταν απιστευτη.δεν ηξερε πολλα ελληνικα,βυζαρες φυσικες.Ψηλη γυναικα αλλα οχι 1.95 που λεει ενας αλλος συναγωνιστης.δουλεθε και στο ρπζ στην προμηθεους θυμαμαι,την ειχα παρει και στην προμηθεους απεναντι απο το μπλε το πρωτο.πολυ ςραια μουναρα!! η 45ρα οντως θα λες την τζορτζια που ελεγε ιταλιδα οτι ηταν.εγω πιστευω οτι απλα μαλλον θα ειχε δουλεψει στην ιταλια και θα ειχε μαθει καποια ιταλικα και τηα ειχε παρει και το στυλακι.παντως οδηγουσε ενα ασπρο αλφα ρομεο με ουγγρικες πινακιδες...
Ευχαριστω  ρε μαγκες για τις απαντησεις σας.τις θυμαστε ρε τσακαλια τις κοπελες που ρωτησα.αυτην την ιταλιδα αν μαθετε τι κανει ριξτε κανενα ΡΜ.αλλα σαν την γερμανιδα δεν ξαναβρηκα.καλη πρωτοχρονια να εχετε μαγκες.ελπιζω η νεα χρονια να φερει νεο υλικο στην πολη κ κανενα μαγαζι της προκοπης με αθηναικα προτυπα στυλ φυλης 104 που ειναι μαγαζαραααα!!!!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
σουηδεζα και μαλακιες αν δεν μιλησει σουηδικα τετοιες παπαριες για σουηδεζες ισπανιδες κ ιταλιανες δεν πιστευω  :rockon: :rockon: :rockon:. Οι μονες οριτζιναλ γερμανιδες ειναι η χριστινα και η μαντυ και ισπανιδα η αντριαννα. Η αννα μαρια η "ισπανιδα" νομιζω αλβανιαρα ηταν και ενταξει παντου επικρατει αυτο το ψεμα να λενε την γυφτισσα ισπανιδα και την αλβανιαρα ρουμανα η ιταλιδα. Οπως η ελενα η ιταλιανα η βυζαρου στο φριξου και αυτη ρουμανα ηταν η αλβανιδα.
Η αννα-μαρια ηταν 100% βουλγαρα η κοπελα

Επισκέπτης
Τζο είσαι θεός!

Δεν ξέρω παιδιά αν είναι από Ρούλα Κώττα. Δεν την έχω δει πουθενά αλλού εγώ, την ρωτούσα αν έχει ξαναδουλέψει κ απέφευγε να απαντήσει, μόνο όταν της είπα για Αθήνα ήταν κατηγορηματική κ έλεγε πως η Αθήνα είναι χάλια κ δεν θα δούλευε με τίποτα εκεί. Όσο για την πορτοκαλάδα ήπια ενα ποτήρι φυσικό κ τώρα λέω να ανοίξω μια ΕΨΑ (χτυψα).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.844
Πόντοι
11.585

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
επομενο ηταν...πλεον δεν ειναι ευκολο να δινουμε 30 η 40 ευρω για ενα πηδημα...παλια ηταν αλλιως...αλλα οπως και να εχει αφου τουλαχιστον δεν χαμηλωνουν τις τιμες οπως θα πρεπε ας συπεριφερονται με τον σωστο τροπο...
διακαιολογιες του τυπου εχω νευρα σημερα οπως διαβασα στην προηγουμενη σελιδα δεν πρεπει να γινονται δεκτες...
αν δεν μπορει ας παρει ρεπο....και μερικες καλυτερα να παρουν μονιμο ρεπο

μια αναμνηση απο αθηνα.παιδες μου το ελεγαν κ δεν το πιστευα οτι μπορεις να γαμησεις με 15ευρω.ναι ρεεεε στο μεταξι κ στην φυλης τον ριχνεις με 15 ευρω.κ αν τα κλαψεις δεν τρεχει κ τπτ.εδω κλαις τα διπλασια κ παραπανω αν η γκομενα ειναι για το αναθεμα.στο μεταξι τα τοπ που ηταν κ απιστευτα σε μουτρα κ κορμι ειχαν 20ευρω.αφου μερικες φορες τσιγγουνευοσουν 5 ευρω κ το εδινες στα απλα αλλα εξυπηρετικα κοριτσια.αυτα!!!!

Επισκέπτης

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γιατι ειμαι θεος ρε ? τι εκανα ?  :grin:

Η εμμανουελλα ειναι αυτη της κωττα , ειμαι σχεδων σιγουρος

Για φωτος δεν εψαξα καραμαν ποσες εμανουελλες βρηκες ?  :think:
αν θες στειλε λινκ να δω , τοσο εγω οσο και οσοι την εχουν δει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.844
Πόντοι
11.585
Γιατι ειμαι θεος ρε ? τι εκανα ?  :grin:

Η εμμανουελλα ειναι αυτη της κωττα , ειμαι σχεδων σιγουρος

Για φωτος δεν εψαξα καραμαν ποσες εμανουελλες βρηκες ?  :think:
αν θες στειλε λινκ να δω , τοσο εγω οσο και οσοι την εχουν δει

Στο αθενσ, αλλα δεν ειναι καμια απο αυτες, 3-4 εχει κατω στην αθηνα...εξαιρετικα κοματια :cum: :cum: :cum:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τα φρέσκα νέα από Κατεχάκη είναι τα εξής :

Όντως δούλεψε δύο βράδυα εκεί κάποια Νίκη εκ Γερμανίας αλλά τώρα αρώστησε και έχει ρεπό. Το μόνο που έμαθα είναι ότι είναι βυζομπαλίδου αλλά από κυβικά δεν ρώτησα. Θα επιστέψει μόλις αναρρώσει. ;)

Υπολοιπη ενημέρωση για αυτό το μπυρδέλο, η Σιμόνα επιστέφει κατά τις 10 Γενάρη, τώρα ήταν κάποια Ειρήνη, πρόθυμη φαινόταν, μέτρια φάτσα καλούτσικο σώμα, ας γράψει κάποιος που την γνωρίζει. ;)

Μιραμπελα αγνοείται. :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Υπολοιπη ενημέρωση για αυτό το μπυρδέλο, η Σιμόνα επιστέφει κατά τις 10 Γενάρη, τώρα ήταν κάποια Ειρήνη, πρόθυμη φαινόταν, μέτρια φάτσα καλούτσικο σώμα, ας γράψει κάποιος που την γνωρίζει. ;)
την ξερω την ειρηνη αλλα δεν εχω περασει....ειναι τουμπανακι κοντοπουτανο με μπουταρες με καλες απο οσο θυμαμαι αν και λιγοστες κριτικες....συναγωνιστης που  την πηρε την χαρακτηρισε γενικα προθυμη....και φοραει και μποτες καμια φορα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom