Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Συναδελφε....εχω ακουσει οτι ειναι λιγο γεματη....Ειναι αληθεια?Απο βυζια τι λεει?Αλλα αν ειναι γεματη με μεγαλα βυζια,δεν ειναι στο συλ που θελω...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μαλακες φατε εμμανουελα απο ρουλια κωττα
αλλο φρουτο......
ακομα ταχυπαλμια εχω
χρονια ειχα να ριξω τετοιο γαμησι
οντως ελληνιδα
με απιστευτες βυζαρες
και φοβερη συμμετοχη
μονο αρνητικο σημειο η πιπα

Χρονια πολλα συναγωνιστες  :rockon: Καλα Χριστουγεννα

Βραδυ τραγουδαει η εμμανουελλα ετσι ?  :think:
ρωταω παλι γιατι βραδυ εκει πανω φοβαμαι να ανεβω  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χρονια πολλα συναγωνιστες  :rockon: Καλα Χριστουγεννα

Βραδυ τραγουδαει η εμμανουελλα ετσι ?  :think:
ρωταω παλι γιατι βραδυ εκει πανω φοβαμαι να ανεβω  :2funny:

Χρονια Πολλα και καλα Χριστουγεννα και απο εμενα σε ολους τους Καυλιαρηδες Θεσσαλονικης. :grin:

Jo και σε εσενα ξεχωρηστα Χρονια Πολλα....

ΥΓ. Σε καλοποιανω μπας και πας και ριξεις κανα ρεπορτ στην Εμμανουελλα... :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου καραμαν λεβεντη

Θα παω να δω Εμμανουελα στην επομενη τσαρκα λιαν συντομος  :rockon:

Εκει που νομιζα οτι ειχα κλεισει , τωρα εχω να πηδηξω Βιβυ Αγιοβασιλω (αν προλαβω ) Εβελινα , Αφρουλα , , Εμμανουελα ... της πουτανας
Αντε ελαν να βοηθησεις θα στραβοψωλιασω  :idiot:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Βραδυ τραγουδαει η εμμανουελλα ετσι ?  :think:
ρωταω παλι γιατι βραδυ εκει πανω φοβαμαι να ανεβω  :2funny:

Καλά Χριστούγεννα και από μένα σ' όλους και στις οικογένειές σας. Χρόνια Καλά, Πολλά και Ευτυχισμένα... Λεφτά (να) έχουμε (Ααααα ρε ΓΑΠ) να ξοδεύουμε...

Καλά ρε Jo... από την μία μας λες να γράφουμε κριτικές και από την άλλη δεν τις βλέπεις; Τέτοια κριτική έχω γράψει για την Εμμανουέλα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τις ειδα ρε , δε σου ειπα και μπραβο προχθες   :think:

Ο Καραμαν εχει να παει σε ντελο 2 μηνες ,.., αυτος δε βλεπει καλα  :idiot:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Χαχαχαχαχα συγνώμη φίλε... η μεγάλη κατανάλωση γαλοπούλας μετά οινοπνευματωδών μου θολώνουν την όραση...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τις ειδα ρε , δε σου ειπα και μπραβο προχθες   :think:

Ο Καραμαν εχει να παει σε ντελο 2 μηνες ,.., αυτος δε βλεπει καλα  :idiot:

Εαν πας Εμμανουελα και δωσεις εγγριση (ISO-JO)  :2funny: οτι αξιζει τουλαχιστων εμφανησιακα, ή και μεσα αν δοκιμασεις...υποσχομαι να αμαρτησω! :2funny:
Ξερεις τι θελω.
Εμφανηση...
Σωμα...
Κωλαρακι...
Βυζακι...
Σερβις...
Προσωπο...

Ολα με αριστα το 10.... ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χαχαχαχαχα συγνώμη φίλε... η μεγάλη κατανάλωση γαλοπούλας μετά οινοπνευματωδών μου θολώνουν την όραση...

Εμενα με δυσκολευουν να δεσω τα κορδονια απο τα παπουτσια... :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εμενα με δυσκολευουν να δεσω τα κορδονια απο τα παπουτσια... :2funny: :2funny: :2funny:
να βαζεις παπουτσια χωρις κορδονια τετοιες μερες και να παρεις και ενα μακρυ κοκκαλο να τα βαζεις..... :2funny: :2funny:

λοιπον .... [size=20pt]Καλά Χριστούγεννα και από μένα σ' όλους και στις οικογένειές σας ,σε ολα τα εκλεκτα μελη της μπουρδελοκαταστασης γραφοντες και μη(το τονιζω),αν και θα θελαμε να γραφουν και οι τελευταιοι.....[/size]

για να βοηθησουμε και ενα μελος φιλο μου που θελει να κανει πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον και να παει και σε ντελο προφανως βραδυ απο οτι καταλαβα....καμια πληροφορια κανεις;η νατασα ας πουμε θα ειναι;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χρονια πολλα,καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες σε ολους!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλά Χριστούγεννα και Xρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους συναθλητές.

Χρόνια Πολλά σε όλα τα κορίτσια μας και ιδιαίτερα  στα εργαζόμενα τούτες τις Άγιες μέρες.

Χρόνια Πολλά και στις μαντάμ.

Ιδιαίτερα Χρόνια Πολλά στο φιλαράκι μου τον jo καθώς και στον gl που ακούραστα και με συνέπεια τροφοδοτεί με υλικό το site.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
για να βοηθησουμε και ενα μελος φιλο μου που θελει να κανει πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον
και να παει και σε ντελο προφανως βραδυ απο οτι καταλαβα....καμια πληροφορια κανεις;η νατασα ας πουμε θα ειναι;

Δεν τον βοηθαμε , αφου ετσι κι αλλιως δε θα γραψει κριτκη  :birdman: :birdman: :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι πολυ νωρις ακομη , ουτε αυτες δε θα ξερουν θα μαθουμε την αλλη βδομαδα
Περισι τι ειχε γινει ? θυμαται κανεις ?  :think:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
επ κατι για παπουτσια βλεπω κ παιρνω αφορμη να ρωτησω αμα παιζει χριστουγεννιατικη μποτα κ σε ποιες (οχι μονο μιραμπελα κ σιμονα ξερω γι αυτες!)

α κ για να μη ξεχνιομαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους με υγεια κ αρρωστα σεξουαλικα φετιχ!  :grin:  :s&m_2:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΛΕΗ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΙΜΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΚΟΜΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ  ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
παιδια καλημερα και χρονια πολλα σε ολους..καταθεση στην ροξανα στην κατεχακη..πηγα για σιμονα...αλλα βγηκα κουρεμενος......θα προτεινα να μην πλησιασει ποτε κανεις....θα ανεβασω κριτικη σε λιγο....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημερααααα

mpotofilos
Νατασαα ειχε , δε ειδες ?  :think:

dbaba
Στη ΣαΛΛΛονικη ειμαστε υπερανω , δεν πηδιομαστε για λιγα  ... Βαρικα απ οτι βλεπω ουτε για πολλα πηδιομαστε

Περαστικα johnsimp Ξυρισμενο μου Αδερφι  :rockon:

Καμια ΑγιοΒασιλιτσα πουθενα ? ( εκτος απο Βικη - Λουξ )

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
χθες σφαγεια μπουζουκια φασαρια κακο και παειε να φιλαρακι να γαμησει την αντριανα στο φριξου 14 με τα καινουργια πλαστικα κανονια.....τον περιμενα 1 ωρα τι γυρες εκανα τι αραξα το αμαξι απεξω απ το μπουρδελο της εφης που ειχε ησυχια κ κοιμηθηκα μιση ωριτσα σκετος εφιαλτης.καποιος κερατας ειχε παριε πιο πριν προγραμμα ετσι εγινε η ζημια !! ηθικο συμπερασμα 1) δεν γαμας στα σφαγεια οταν εχει μπουζουκια να παρκαρεις δεν μπορεις τα νευρα σου σπανε ασε που μπορει να σε παρει και κανα ματι αν και αυτο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει σε μπουρδελο παω δεν πουλαω ναρκωτικα. 2) οταν θες να γαμησεις τσακ μπαμ ρωτας πιο πριν την τσατσα αν εχει προγραμμα ο αλλος πιο πριν . αν και τετοιες καριολες που ειναι πολλες εξ αυτων μπορει να σου πει οχι απλο εχει και να περιμενης 40 λεπτα.

η αντριαννα πολυ ωραια εμφανισιακα απο συμπεριφορα και συμμετοχη χλιαρα πραματα

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα και απο μενα συναγονιστες και συναγονιστριες