Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
Περνούσα απ' την περιοχή. 'Οντας φορτωμένος είπα να κάνω μια γρήγορη κατάθεση. Εκέι έτυχε να μπώ, δεν είχα και όρεξη για βόλτες. Βικτώρια, η δεσποινίς, εκ Βουλγαρίας. Μικρόσωμη, αδυνατούλα πολύ, ξανθιά, με πολύ μικρό (σχεδόν ανύπαρκτο) αλλά σφυκτό στήθος.
Στα 15ε, η συνεύρεση περιελάμβαναι και ελεύθερο στωματικό που όμως αποφάσισα να μην τιμήσω. Μέτρια πίπα. Μία στάση (ιεραποστολική) και γρήγορη εναπόθεση (δεν ήμουν για πολλά). Συμπαθητικά ήταν. Τα 15ε σίγουρα δεν θα τα κλάψετε. Ιδικά αν σας αρέσουν οι αμφιβόλου ιλικίας νεαρές (οι "στο παρατσάκ" ενήλικες δηλαδή) ίσως και να γίνεται φαν...
Καλές αναβάσεις!!!!

αυτα ειναι κυριοι συναγωνιστες!!!! 15euro καταθεση και εμεις  οι XXXLL μαλ...ες σπρωχνουμε τα 50αρικα σαν 'πετσετακια' που  ελεγε και παλιοτερα η Γλυκερια!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περνούσα απ' την περιοχή. 'Οντας φορτωμένος είπα να κάνω μια γρήγορη κατάθεση. Εκέι έτυχε να μπώ, δεν είχα και όρεξη για βόλτες. Βικτώρια, η δεσποινίς, εκ Βουλγαρίας. Μικρόσωμη, αδυνατούλα πολύ, ξανθιά, με πολύ μικρό (σχεδόν ανύπαρκτο) αλλά σφυκτό στήθος.
Στα 15ε, η συνεύρεση περιελάμβαναι και ελεύθερο στωματικό που όμως αποφάσισα να μην τιμήσω. Μέτρια πίπα. Μία στάση (ιεραποστολική) και γρήγορη εναπόθεση (δεν ήμουν για πολλά). Συμπαθητικά ήταν. Τα 15ε σίγουρα δεν θα τα κλάψετε. Ιδικά αν σας αρέσουν οι αμφιβόλου ιλικίας νεαρές (οι "στο παρατσάκ" ενήλικες δηλαδή) ίσως και να γίνεται φαν...
Καλές αναβάσεις!!!!

αυτα ειναι κυριοι συναγωνιστες!!!! 15euro καταθεση και εμεις  οι XXXLL μαλ...ες σπρωχνουμε τα 50αρικα σαν 'πετσετακια' που  ελεγε και παλιοτερα η Γλυκερια!!!
προς στιγμην τρομαξα....νομισα βρηκες κοπελα στην θεσσαλονικη με 15 ευρω ...... :grin: :grin: :grin: :grin:

ευτυχως γρηγορα επανηλθα στην πραγματικοτητα.... :2funny: :2funny: :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Χθεσινη καταθεση στην Βικυ (Αγιος Βασιλης) στην Αλιακμωνος (LUX). Η κοπελα ειχε βαρεσει μπιελα μολις εμαθε οτι κλεινει το σπιτι απο 27 του μηνα. Βγηκανε μαζι με την τσατσα στο σαλονι και ελεγε τι κακο τους βρηκε κτλ. Εγω τωρα αντι να κανω μεταβολη και να τρεχω ειπα να περασω γιατι εμφανισιακα ειναι του γουστου μου. Το μετανιωσα βεβαια πικρα καθως αντι να την πηδηξω με πηδηξε αφου αρχισε να κλαιγεται γιατι τι θα κανει τωρα που θα κλεισει το μαγαζι κτλ. Το θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι θα κλεισουν αρκετα σπιτια, κυριως εκτος Βαρδαρη, εχει κανεις αλλος τετοια πληροφορηση?

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
προς στιγμην τρομαξα....νομισα βρηκες κοπελα στην θεσσαλονικη με 15 ευρω ...... :grin: :grin: :grin: :grin:

ευτυχως γρηγορα επανηλθα στην πραγματικοτητα.... :2funny: :2funny: :2funny:

που τετοια χαρα!!!
θα το δημοσιευα και στις εφημεριδες!!

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
θελω τη γνωμη σας για Κελλυ Σαπφους (αν αξιζει η δοκιμη γιατι εχει κορμαρα) και για  τη Τζουλια Κωλετη!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θελω τη γνωμη σας για Κελλυ Σαπφους (αν αξιζει η δοκιμη γιατι εχει κορμαρα) και για  τη Τζουλια Κωλετη!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
για την κελλυ οι γνωμες διιστανται και κυριως ειναι προς το αρνητικο...αλλα επειδη σαν σωμα και εμφανιση ειναι καυλερη μια δοκιμη αξιζει ειδικα αν δεν εισαι ζορισμενος οικονομικα .....τελευταια ειχε δειξει σημαδια βελτιωσης.....

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
για την κελλυ οι γνωμες διιστανται και κυριως ειναι προς το αρνητικο...αλλα επειδη σαν σωμα και εμφανιση ειναι καυλερη μια δοκιμη αξιζει ειδικα αν δεν εισαι ζορισμενος οικονομικα .....τελευταια ειχε δειξει σημαδια βελτιωσης.....

για Τζουλια;;
και αυτη καλο κορμι φαινεται;;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.ξερει κανεις τηλ για κοπελα στο σπιτι?με καλες τιμες φυσικα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
που τετοια χαρα!!!
θα το δημοσιευα και στις εφημεριδες!!

:think: Δεν καταλαβα ,. που κολουσε το ποστ με τα 15 Ευρα ?

Για κελλυ ( δεν την εχω δει ) Προς πατατα παει ...
Τζουλια ( Ομορφη κατ εμε , μετριο σωμα προς το καλο ) Δεν γνωριζω πολλα
αν δεν ειχε πολυ ζεστη ενα βραδυ θα την δοκιμαζα ,αλλα με 30 βαθμους ο Τζο ΔΕΝ γαμαει  :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Πηγα στην Ευα ανδρεου γεωργιου 4 μιλφ βουλγαρα πολυ ωραια γυναικα και στις υπηρεσιες της τα τιμα τα λεφτα που περνει πρεπει να τονιστει αυτο γιατι ο επαγγελματισμος παντου μετραει. και στο τελος ολα τα λεφτα η γνωματευση οτι .....<< πρεπη κατε μπραδι κανης σεξ τωρα σε αυτη ηλικια αλλιως τα τρελατης>> αχχαχα γιατρε ειμαι αρρωστος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χθεσινη καταθεση στην Βικυ (Αγιος Βασιλης) στην Αλιακμωνος (LUX). Η κοπελα ειχε βαρεσει μπιελα μολις εμαθε οτι κλεινει το σπιτι απο 27 του μηνα. Βγηκανε μαζι με την τσατσα στο σαλονι και ελεγε τι κακο τους βρηκε κτλ. Εγω τωρα αντι να κανω μεταβολη και να τρεχω ειπα να περασω γιατι εμφανισιακα ειναι του γουστου μου. Το μετανιωσα βεβαια πικρα καθως αντι να την πηδηξω με πηδηξε αφου αρχισε να κλαιγεται γιατι τι θα κανει τωρα που θα κλεισει το μαγαζι κτλ. Το θεμα ειναι οτι μου ειπε οτι θα κλεισουν αρκετα σπιτια, κυριως εκτος Βαρδαρη, εχει κανεις αλλος τετοια πληροφορηση?

αααααα Κλεινει το Λουξ ?  :o :o :o
τι γινετε με αυτες τις αναννεωσεις ? Ερως - Μαντζαρου - Αφροδιτη - Εκκλησια  ακομη κλειστα
τωρα κελεινει και το Λουξ  :think:
Οχι δεν εχω πληροφοριση για αλλα μαγαζι που προκειτε να κλεισει ,
Ξερω μονο οτι στην Βιλα δεν απαντανε σημερα , μηπως κλεισανε λογο ελειψης τανας ?  :think:

Τεςπα , Η Βικυ καλη thiseas ?  :think:
Αλλη Αγιοβασιλιτσα πετυχε κανεις ? (ΑΛ ? :think:)

βολτα πριν λιγο με καταθεση...

Αντε ντε , και γω λεω που χαθηκε αυτος  :sunglasses:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

-Κατεχακη.η καυλιαρα η Καρμεν με τις βυζαρες αλλα και την χαζοπερουκα παλι αποψε.εδω αποψεις ειναι μπερδεμενες γι'αυτο και δε την εχω παρει ακομα ενω μου αρεσει πολυ

Μακριά Al από την Κάρμεν, έχει ακριβώς το ίδιο στυλ με την Τζούλια που προανέφερες !!!
Και επειδή έχω διαβάσει προηγούμενες κριτικές σου ,μάλλον έχουμε τα ίδια γούστα ,Μακριάααα !!!
Είσαι σωστός και αντικειμενικός , χαιρετώ.

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω αδερφε μου εσωσες το 50αρικο!!!
μου εκανε εντυπωση αλλα κατι με κρατησε μακρια!!!
τελικα δεν ειναι καιρος για πειραματα!!

Παρακαλώ , άσε πήρε το Χριστουγεννιατικο δώρο από εμένα , φτάνει και πολλά της είναι ,δεν είναι εποχές για ξεπέτες !!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

-Φριξου 14.η ξανθια Αντριανα(απο Νικ.Ουρανου-Ερημιτη) με τους καινουριους βυζους.ωραια κωλαρα εχει αυτη μου αφησαν το 69 με γυμνο στα 60ε αλλα δεν μπηκα
αχ τι με κανεις ρε πατσινο....μπορει να ειναι κομοδινο αλλα με εχει φαει η περιεργεια να την παρω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
θελω τη γνωμη σας για Κελλυ Σαπφους (αν αξιζει η δοκιμη γιατι εχει κορμαρα) και για  τη Τζουλια Κωλετη!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Η Κέλυ αξίζει για 30 ευρώ, όχι για παραπάνω. Είναι καυλόπλασμα, σου σηκώνεται με το που την βλέπεις, αλλά γενικά είναι ξεπέτα και κομοδινίζει. Πάντως 30 ευρώ τα πετάς για πάρτη της μόνο και μόνο για την εμπειρία. Περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική μου.

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom