dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 929
- Πόντοι
- 4.535
θα κανεις βολτα σημερα παλι ρε?
Γιατί δώσαμε λεφτά στις κοπέλες χθες;;; Χριστούγεννα είναι τσιφούτηηηη... μοίρασε λίγη αγάπη...
θα κανεις βολτα σημερα παλι ρε?
Χθες μου ειπαν οτι η Σαμπρινα θα ειναι πρωι σημερα
οποτε , πας περνας απο το τσιρκο να δεις τι παιζει να μας πεις να ξερουμε ( εχε μαζι σου και ενα τετραδιο να γραψεις το ονομα)
και μετα πας Νατασσα αν δεν εχεις παει ...
φευγοντας βλεπεις τι παιζει και κατεχακη για να ξερει ο κοσμος ;)
καλα γαμισια![]()
Εσύ δηλαδή jo μου λες με λίγα λόγια να κάνω γύρα κανονική!
Άντε για πάρτη σου θα κάνω μια γύρα εκεί... αλλά Νατάσσα δεν μου κολλάει κάτι ρε γμτ... δεν είχε βυζί να πεις να το ευχαριστηθώ...
Θα δω που θα με βγάλει ο δρόμος... έχω να βάλω και βενζίνη...
Άντε να δούμε τι θα δούμε...
Μίνι μπουρδελότσαρκα εκτός Βαρδάρη γύρω στις 6 το απόγευμα σήμερα.
- Ρούλια Κώττα. Η Εμμανουέλα μια ψηλή με βυζάρες (μάλλον σιλικονάτες) ολίγον άχαρη. Αχαρη ε ? Απο κριτικες παιζει τιποτα γιαυτην ? θυμαται κανεις ?
- Κατεχάκη 13. Η Μιραμπέλα, ωραίο τεμάχιο στα υπ΄όψιν. Και γω αν το πετυχω ψηνομαι
- Αλιάκμονος. Η Βίκυ ντυμένη Αγιοβασίλησα με πολύ σκέρτσο έκανε το νουμεράκι της στο σαλόνι ( μου ψιλοσηκώθηκε), τίγκα στους συναθλητές. Αχα ! και Εψαχνα Αγιοβασιλω
- Μαντζάρου 14. Η Άντζελα δυνατό milf, ψηλή εντυπωσιακή γκόμενα
- Τσίρκο.![]()
![]()
Η πολύ καλή Λίλη, δουλεύει μία βδομάδα περίπου, ψηλή ωραίο κορμί,πιπίνι, μικρό βυζί και θεϊκό κολαράκι που το δίνει με 100αρικο. Η επόμενη κατάθεση μου. Αιντε επιτελους μαθαμε ενα ονομα
- Λα φαμ. Η Σαμπρίνα. Κατάθεση, ακολουθεί και κριτική, διαφορετική απ΄τις άλλες. O jo θα με καταλάβει καλύτερα. ΩΧ ΩΧ...
Στα αλλα δεν πηγες καν ή δεν ειχε κατι νεο ?![]()
Δεν πήγα στα άλλα. Με έκανε πολύ καλή εντύπωση η Λίλη στο τσίρκο. Αν δεν πήγαινα γραμμή για την Σαμπρίνα θα περνούσα.
μηπως εμμανουελα =βαφτισμενη βανεσα;αυτην που πηρα εγω και ηταν μια ψηλη 180 με βυζαρες και λιγο αχαρη;βουλγαρα λεει....εχει κριτικη μου.....
Μίνι μπουρδελότσαρκα εκτός Βαρδάρη γύρω στις 6 το απόγευμα σήμερα.
- Ρούλια Κώττα. Η Εμμανουέλα μια ψηλή με βυζάρες (μάλλον σιλικονάτες) ολίγον άχαρη.
- Κατεχάκη 13. Η Μιραμπέλα, ωραίο τεμάχιο στα υπ΄όψιν.
- Αλιάκμονος. Η Βίκυ ντυμένη Αγιοβασίλησα με πολύ σκέρτσο έκανε το νουμεράκι της στο σαλόνι ( μου ψιλοσηκώθηκε), τίγκα στους συναθλητές.
- Μαντζάρου 14. Η Άντζελα δυνατό milf, ψηλή εντυπωσιακή γκόμενα
- Τσίρκο.![]()
![]()
Η πολύ καλή Λίλη, δουλεύει μία βδομάδα περίπου, ψηλή ωραίο κορμί,πιπίνι, μικρό βυζί και θεϊκό κολαράκι που το δίνει με 100αρικο. Η επόμενη κατάθεση μου.
- Λα φαμ. Η Σαμπρίνα. Κατάθεση, ακολουθεί και κριτική, διαφορετική απ΄τις άλλες. O jo θα με καταλάβει καλύτερα.
αγαπη η σπερμα?Γιατί δώσαμε λεφτά στις κοπέλες χθες;;; Χριστούγεννα είναι τσιφούτηηηη... μοίρασε λίγη αγάπη...
Ευχαριστώ Apollo.Αυτή είναι.
Ρε σύντροφε !!! Τι μας θύμησες !!!
Τη Νατάσσα την Ουκρανέζα !!! Κορυφή !!!