Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (6 μέλη και 84 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Χθες μου ειπαν οτι η Σαμπρινα θα ειναι πρωι σημερα
οποτε , πας περνας απο το τσιρκο να δεις τι παιζει να μας πεις να ξερουμε ( εχε μαζι σου και ενα τετραδιο να γραψεις το ονομα  :2funny: )
και μετα πας Νατασσα αν δεν εχεις παει ...
φευγοντας βλεπεις τι παιζει και κατεχακη για να ξερει ο κοσμος  ;)

καλα γαμισια  :rockon:

Εσύ δηλαδή jo μου λες με λίγα λόγια να κάνω γύρα κανονική!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εσύ δηλαδή jo μου λες με λίγα λόγια να κάνω γύρα κανονική!

Τι κανονικη ρε.. ενα τσιρκο θα πας , η κατεχακη ειναι φευγοντας απο μαντζαρου ... ενα χειροφρενο υποθεση
αντε τραβα δες τι παιζει τσιρκο να ξερουμε , και χαιρετισματα στην Νατασσα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Άντε για πάρτη σου θα κάνω μια γύρα εκεί... αλλά Νατάσσα δεν μου κολλάει κάτι ρε γμτ... δεν είχε βυζί να πεις να το ευχαριστηθώ...

Θα δω που θα με βγάλει ο δρόμος... έχω να βάλω και βενζίνη...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Άντε για πάρτη σου θα κάνω μια γύρα εκεί... αλλά Νατάσσα δεν μου κολλάει κάτι ρε γμτ... δεν είχε βυζί να πεις να το ευχαριστηθώ...

Θα δω που θα με βγάλει ο δρόμος... έχω να βάλω και βενζίνη...

Ε βαζεις βενζινη στο shell εκει στο δρομο , και πας τσιρκο
Νατασσα πραγματι αν εισαι βυζολαγνος δεν εχει το τρελο  βυζι

Βυζι 4 ρι φυσικο ( οπως ειπε ενας φιλο ) εχει η Ναταλι που τραγουδουσε Ν ουρανου 26 βραδυα ... περνα δες και εκει αν δεν την εχεις δει
εμενα δε με τρελανε , (οχι οτι ειναι χαλια ) και ως μη βυζολαγνος δεν την πηρα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Άντε να δούμε τι θα δούμε...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Καλο βολι , περιμενω ευχαριστα νεα ( = παντου καινουρια και καλα κομματια )
και μια πανυγηρικη,  με γραμμενη 100 φορες την λεξη 'Βυζια' ,  κριτικη με νταουλια και βιολια  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μίνι μπουρδελότσαρκα εκτός Βαρδάρη γύρω στις 6 το απόγευμα σήμερα.

- Ρούλια Κώττα. Η Εμμανουέλα μια ψηλή με βυζάρες (μάλλον σιλικονάτες) ολίγον άχαρη.
- Κατεχάκη 13. Η Μιραμπέλα, ωραίο τεμάχιο στα υπ΄όψιν.
- Αλιάκμονος. Η Βίκυ ντυμένη Αγιοβασίλησα με πολύ σκέρτσο έκανε το νουμεράκι της στο σαλόνι ( μου ψιλοσηκώθηκε), τίγκα στους συναθλητές.
- Μαντζάρου 14. Η Άντζελα δυνατό milf, ψηλή εντυπωσιακή γκόμενα
- Τσίρκο. :) :) :) Η πολύ καλή Λίλη, δουλεύει μία βδομάδα περίπου, ψηλή ωραίο κορμί,πιπίνι,  μικρό βυζί και θεϊκό κολαράκι που το δίνει με 100αρικο. Η επόμενη κατάθεση μου.
- Λα φαμ. Η Σαμπρίνα. Κατάθεση, ακολουθεί και κριτική, διαφορετική απ΄τις άλλες. O jo θα με καταλάβει καλύτερα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

- Ρούλια Κώττα. Η Εμμανουέλα μια ψηλή με βυζάρες (μάλλον σιλικονάτες) ολίγον άχαρη. Αχαρη ε ? Απο κριτικες παιζει τιποτα γιαυτην ? θυμαται κανεις ?
- Κατεχάκη 13. Η Μιραμπέλα, ωραίο τεμάχιο στα υπ΄όψιν. Και γω αν το πετυχω ψηνομαι
- Αλιάκμονος. Η Βίκυ ντυμένη Αγιοβασίλησα με πολύ σκέρτσο έκανε το νουμεράκι της στο σαλόνι ( μου ψιλοσηκώθηκε), τίγκα στους συναθλητές. Αχα ! και Εψαχνα Αγιοβασιλω :dancing:
- Τσίρκο. :) :) :) Η πολύ καλή Λίλη, δουλεύει μία βδομάδα περίπου, ψηλή ωραίο κορμί,πιπίνι,  μικρό βυζί και θεϊκό κολαράκι που το δίνει με 100αρικο. Η επόμενη κατάθεση μου. Αιντε επιτελους μαθαμε ενα ονομα
- Λα φαμ. Η Σαμπρίνα. Κατάθεση, ακολουθεί και κριτική, διαφορετική απ΄τις άλλες. O jo θα με καταλάβει καλύτερα. ΩΧ ΩΧ...

Στα αλλα δεν πηγες καν ή δεν ειχε κατι νεο ?  :think:

Στο 52 ειναι η Αλινα η΄Αλισα η Μαρινα η Ρουμανα , με την φαφουτα τσατσα 
dokimazo μη σταματας αδικα ... τραβα ευεθια , βενζινη  , και τσιρκο για να μαθουμε το 2ο πιπινι  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μηπως εμμανουελα =βαφτισμενη βανεσα;αυτην που πηρα εγω και ηταν μια ψηλη 180 με βυζαρες και λιγο αχαρη;βουλγαρα λεει....εχει κριτικη μου.....

τωρα μια παρατηρηση....την αντζελα απο ματζαρου μην την λετε μιλφ θα την μπερδεψουμε με την αλλη την μιλφ.... :grin: :grin: :grin:  ασε που δεν ειναι ακομα κιολας...απλα δεν ειναι και πιπινι ενταξει....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στα αλλα δεν πηγες καν ή δεν ειχε κατι νεο ?  :think:

Δεν πήγα στα άλλα. Με έκανε πολύ καλή εντύπωση η Λίλη στο τσίρκο. Αν δεν πήγαινα γραμμή για την Σαμπρίνα θα περνούσα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν πήγα στα άλλα. Με έκανε πολύ καλή εντύπωση η Λίλη στο τσίρκο. Αν δεν πήγαινα γραμμή για την Σαμπρίνα θα περνούσα.

Λεω να παω να < εντυπωσιαστω > στα τελη της εβδομαδας

Αντε γιατι ετοιμος ημουν να πουστρεψω  :jerking:

Το τηλεφωνο στο Λα φαμ χαλασε ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μηπως εμμανουελα =βαφτισμενη βανεσα;αυτην που πηρα εγω και ηταν μια ψηλη 180 με βυζαρες και λιγο αχαρη;βουλγαρα λεει....εχει κριτικη μου.....

Η  περιγραφή σου ταιριάζει απόλυτα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585

- Ρούλια Κώττα. Η Εμμανουέλα μια ψηλή με βυζάρες (μάλλον σιλικονάτες) ολίγον άχαρη.
- Κατεχάκη 13. Η Μιραμπέλα, ωραίο τεμάχιο στα υπ΄όψιν.
- Αλιάκμονος. Η Βίκυ ντυμένη Αγιοβασίλησα με πολύ σκέρτσο έκανε το νουμεράκι της στο σαλόνι ( μου ψιλοσηκώθηκε), τίγκα στους συναθλητές.
- Τσίρκο. :) :) :) Η πολύ καλή Λίλη, δουλεύει μία βδομάδα περίπου, ψηλή ωραίο κορμί,πιπίνι,  μικρό βυζί και θεϊκό κολαράκι που το δίνει με 100αρικο. Η επόμενη κατάθεση μου.
- Λα φαμ. Η Σαμπρίνα. Κατάθεση, ακολουθεί και κριτική, διαφορετική απ΄τις άλλες. O jo θα με καταλάβει καλύτερα.

...αχ αχ αχ τι μου κανιεις.!!! Η Μιραμπελα ξαναγυρησε και η Βικη ξαναστολιστηκε, οπως περισυ, ακομα το  :headbang: που δεν ειχα μπει τοτε στο Α.Γεωργιου....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Λοιπόν δεν ήταν βόλτα αυτό τελικά... ήταν απλά ανίχνευση του εχθρικού εδάφους ούτως ώστε να γνωρίζουν οι φίλιες δυνάμεις τι αντίσταση θα αντιμετωπίσουν. Έχουμε και λέμε λοιπόν με υποκειμενικά κριτήρια.

Η κοπέλα ήταν μία σχετικά ψηλή (κοντύτερη από μένα), σχετικά αδύνατη - όχι κόκκαλο αλλά ούτε μπαμπάτσικια, ξανθιά με μακρύ μαλλί, με κυτταρίτιδα απ' ότι πρόσεξα σε μερικά σημεία στο πόδι, ελαφριά κιλά παραπάνω στον χώρο της κοιλιάς (όχι σαπιοκοιλιά όμως!), σκουλαρίκι στο άνω χείλος, σκουλαρίκι στον αφαλό και τατουάζ τράιμπαλ στο κάτω κεντρικό μέρος της πλάτης. Δεν μπορείτε να πείτε... ούτε ο Πουρουπουπού τέτοια περιγραφή!

Η κατάθεση γιατί δεν μπορούσα να αφήσω αδοκίμαστη τέτοιες μέρες μία τέτοια κοπέλα έγινε εδώ και δεν ακολούθησε βόλτα. Η κοπέλα ήταν τρυφερή στα όρια του gfe αλλά αντέχει και pse. 3 μέρες δουλεύει στο Ρούλια και Κόττα αλλά ανταποκρίνεται καλά. Ελληνικά καλά με μερικές λέξεις να ακούγονται περίεργα και ομολογώ ότι δεν ρώτησα από που κρατάει η σκούφια της. Δεν όρμησε κατευθείαν στο στόχο της αλλά ασχολήθηκε και με λαιμό, στήθος... πίπα στο όρθιο και μετά από πάνω. Λόγω του ότι είμαι καιρό "απροπόνητος" εκεί έγινε και το κακό... Η κοπέλα έκατσε και λίγο παραπάνω με φιλάκια και χαδάκια και χαζουλάκια και παραδέχτηκε ότι της αρέσει ο χορός...

Αν θα ξαναδοκίμαζα... δεν ξέρω. Μάλλον ναι! Το αυτό θα ποσταριστεί για να μην παραπονιέται και ο jo!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
απο την αναλυτικη περιγραφη του πουρουπουπου  :grin: :grin:  συναγεται οτι δεν ειναι η βανεσα και προφανως ειναι καποια καινουρια....τουλαχιστον αγνωστη σε μενα..... :sunglasses:

παντως πιασαρικο το ονομα....τριτη εμμανουελα αυτη......αντε να δουμε αμα δουλευουν και ιδια χρονικη περιοδο ολες μαζι πως θα τις βαφτισει ο τζο για να τις διακρινουμε... :grin: :grin:

ειχαμε καποτε τις κορινες και τις χριστινες πιασαμε τωρα τις εμμανουελες.... :headbang: :headbang:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Μα ξέρεις αγαπητέ gl... Όποιο όνομα πουλάει...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.604
Πόντοι
7.195
Ρε  σύντροφε !!! Τι μας θύμησες !!!
Τη Νατάσσα την Ουκρανέζα !!! Κορυφή !!!

ασε αδερφε ηταν η καψούρα μου αυτη η γυναίκα.Ενω δεν ηταν η "τελεια" γυναίκα για μένα ηταν απο τις πιο ωραίες που εχουν περάσει απο θεσσαλονίκη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom