You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
καλησπερα παιδια
χθεσινοβραδινη αναφορα..οτι μπορεσα..
ξεκινησα για κατεχακη για σιμονα αλλα δεν ηταν..καρμεν νομιζω μου την ειπε ξανθουλα..αδιαφορη για μενα...
επειτα σαπφους 5 βερο
σαπφους 7 τζουλια
πρασινο ντεσυ καπως ετσι...στο προμηθεους 11 μια αδιαφορη ξανθουλα η τσατσα δεν ελεγε ονομα και την τριτη φορα που την ρωτησα ειπε γιαννα (φανηκε να το πε στην τυχη δεν ξερω γιατι..δεν ηθελε να μου πει..)
στο προμηθεουσ 25 μια μαυρομαλα αδυνατη μιλφακι φαινοταν ονομα δεν μας εδωσε η τσατσα
στο σαπφους 8 μας εδιωξε η τσα επειδη λεει η κοπελα θα φυγει...αυτο εγινε στις 10και τεταρτο
επειτα σαπφους 20 η κελλυ
τανταλου 14 η βικη ..νομιζω πως ειεναι απο τσιρκο..
αυτα τα λιγα..η καταθεση εγινε στην βερο...
αφου δεν βρηκα την σινμονα εψαχνα την μιρελλα αλλα δεν την βρηκα....τι εγινε αυτη?που εμφανιζεται ?κ ποτε ?
χθεσινοβραδινη αναφορα..οτι μπορεσα..
ξεκινησα για κατεχακη για σιμονα αλλα δεν ηταν..καρμεν νομιζω μου την ειπε ξανθουλα..αδιαφορη για μενα...
επειτα σαπφους 5 βερο
σαπφους 7 τζουλια
πρασινο ντεσυ καπως ετσι...στο προμηθεους 11 μια αδιαφορη ξανθουλα η τσατσα δεν ελεγε ονομα και την τριτη φορα που την ρωτησα ειπε γιαννα (φανηκε να το πε στην τυχη δεν ξερω γιατι..δεν ηθελε να μου πει..)
στο προμηθεουσ 25 μια μαυρομαλα αδυνατη μιλφακι φαινοταν ονομα δεν μας εδωσε η τσατσα
στο σαπφους 8 μας εδιωξε η τσα επειδη λεει η κοπελα θα φυγει...αυτο εγινε στις 10και τεταρτο
επειτα σαπφους 20 η κελλυ
τανταλου 14 η βικη ..νομιζω πως ειεναι απο τσιρκο..
αφου δεν βρηκα την σινμονα εψαχνα την μιρελλα αλλα δεν την βρηκα....τι εγινε αυτη?που εμφανιζεται ?κ ποτε ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
καλησπερα παιδια
Γεια σου ξυρισμενο αδέρφι
πωες την ειδες την Βερο ? ( ξερεις τι με νοιαζει ;))
γι αυτο ρωτησα γιατι εγραψες για μια καινουρια ρουμανα για σημερα κ ειπα μηπως ειναι αυτηΕγω ειπα γιαυτη , αλλα δε την ειδα , υπεθεσα
Αντριαννα ρουμανα καινουρια ξανθια ... ετσι ειπε η τσατσα πριν κατι μερες
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
γι αυτο ρωτησα γιατι εγραψες για μια καινουρια ρουμανα για σημερα κ ειπα μηπως ειναι αυτη
Δε ξερω μπορει κιολας , αφου δε λεει ονοματα η τσατσα ,
Γενικα 2 καινουριες ρουμανες εχει η μια ειναι τζεσικα η αλλη δε ξερω
επισης ειχα δει την ρωξξανα εκει πριν καμια βδομαδα
κανε καμια καταδρομικη αν σε παιρνει να φωτιστει η κατασταση
την ρωξαννα την ειδα κ εγω.μου φανηκε καπως αδυνατισμενη στην μεση....Δε ξερω μπορει κιολας , αφου δε λεει ονοματα η τσατσα ,
την κοβω να παιρνει κατι αυτη
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
kikas γερα
Λα φαμ για λιγο ακομη Μαρια.Σλο μετα Κορινα.ρου και Αυριο Σαμπρινα ( Απο που ειναι αυτη ? και ποσο χρονων ? 30 μου φανηκε )
Την Σαμπρίνα εγώ την γνωρίζω πού κάλα. Πριν 7 - 8 χρόνια δούλευε Βαρδάρη. Μιλαμε για top γκόμενα αλλά και αρκετά ιδιόρρυθμη (τουλάχιστον παλιά). Είναι Ουκρανή, (100% τσεκαρισμένο) και ηλικία εκτιμώ 27-28. Έχω γράψει και 2 κριτικές γι΄ αυτήν. Πάντως και τις δύο φορές που την πήρα ήταν ηφαίστειο. Ήδωμεν.
γεια σου φαλακρο αδερφι.....ειχαμε μαλαξεις με τα δαχτυλα...χειρονακτικη εργασια δηλαδη...αρκετα καλο..μ αρεσε....καραμπαλικινγκ παντως δεν ειχαμε...αλλιως θα σου σφυραγα....
Γεια σου ξυρισμενο αδέρφι
πωες την ειδες την Βερο ? ( ξερεις τι με νοιαζει ;))
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Την Σαμπρίνα εγώ την γνωρίζω πού κάλα. Πριν 7 - 8 χρόνια δούλευε Βαρδάρη. Μιλαμε για top γκόμενα αλλά και αρκετά ιδιόρρυθμη (τουλάχιστον παλιά). Είναι Ουκρανή, (100% τσεκαρισμένο) και ηλικία εκτιμώ 27-28. Έχω γράψει και 2 κριτικές γι΄ αυτήν. Πάντως και τις δύο φορές που την πήρα ήταν ηφαίστειο. Ήδωμεν.
σωστός σε όλα 29-30 είναι σίγουρα πράγματα ....και τώρα ειναι ιδιορρυθμη αλλα αν σε γουσταρει γαμιέται καλά...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μεγαλη κουβεντα.....δεν απαντιεται απλα.....γενικα να προτιμησεις για αρχη για να μην φας πικρα κωλετη ....αφροδιτη....μετα ξεκινα να ψαχνεις και να τεσταρεις.....Γεια σας παιδια... Ειμαι καινοθριοσ εδω και θελω καμια συμβουλη που να παω και να περασω καλα....
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
και μετα το πολυ τεστ ντραιβ αρχιζεις να μπατιρευεις και να κοιτας πως θα βγει στην ακρη το επομενο 30αρι -40 αρι ......
φιλε καλημερα η η αννα ειναι αυτη που ειδεσ στην προμηθεωσ 25 μια μαυρομαλα αδυνατη και λιγο μεγαλουτσικηΔε ξερω μπορει κιολας , αφου δε λεει ονοματα η τσατσα ,
ειναι ομοσ διαμαντη και ειδικα στην πιπα τησ ειναι σκετη καυλα
κανεισ καταπληκτικη πιπα και πολυ βαθιαφιλε καλημερα η η αννα ειναι αυτη που ειδεσ στην προμηθεωσ 25 μια μαυρομαλα αδυνατη και λιγο μεγαλουτσικη
ειναι ομοσ διαμαντη και ειδικα στην πιπα τησ ειναι σκετη καυλα
θα την εβαζα στα τοπ τησ πιπασ και διπλα διπλα με την σιμονα
ρε παιδια αυτη η μαρια ειναι που ειναι πολυ καλη?????kikas γερα
paok εγω δεν δινω δεκαρα , δεν την ηξερα
Λα φαμ για λιγο ακομη Μαρια.Σλο μετα Κορινα.ρου και Αυριο Σαμπρινα ( Απο που ειναι αυτη ? και ποσο χρονων ? 30 μου φανηκε )
Κωλετη Εφη , και μετα Τζουλια ? ( νομιζω )
Βιλα Αντριαννα - Τζεσυ ( Αρχιδια εκλπηξη .... δεν ειχαμε νεα αφηξη :'( ) Η Χριστινα Γυρναει στις 27
Φριξου 14 Ανιτα μελαχρινη μεσρι τις 9 , η αλλη η Ανιτα σε διακοπες ( στη ουγγαρια ειπε ? ) το βραδυ μια καινουρια εκ Ρουμανιας
Τσιρκο η καινουρια που ειναι 4η μερα της .. ονομα ΔΕΝ μας λενε παλι η ιδια τσατσα που κοιμαται εκει
Παλι μπυρες θα πιω....
και η σαμπρινα που κανει σαν παλαυει στο γλυψειμο ?
γιαυτην λετε?
που θα την βρω για πεσ τε μου ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η μαρια ειναι με τις μερες της αλλα ειναι εμπειρη στο σεξ και βγαζει γουστα αγρια μερικες φορες....γαμιεται με παθος αν σε ξερει και λιγο...ρε παιδια αυτη η μαρια ειναι που ειναι πολυ καλη?????
και η σαμπρινα που κανει σαν παλαυει στο γλυψειμο ?
γιαυτην λετε?
που θα την βρω για πεσ τε μου ?
η σαμπρινα εχει οντως ενα θεμα με το γλειφομουνι....γουσταρει τρελα ....λαφαμ θα την βρεις αυτην την περιοδο...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
δοκιμαζο δεν εγραψες τιποτα απο για την χθεσινη καταδρομικη μας?
Ποια καταδρομική;;; Ψυχοπονιάρηδες είμαστε... πέσαμε και σητν γιαγιά που είχε πάρει σπιντ και γεια σας...
Λοιπόν στα γρήγορα. Συνάντηση μετά του κυρίου deker στις 01:43. Άφιξη εις το ευαγές ίδρυμα της Αλιάκμωνος κατά τις 02:03. Άνοδος και αναμονή επί του καναπέως... Μετά από 10-12 λεπτά ακατάσχετης μουρμούρας/συζήτησης βγαίνει η Λίνα την είπαμε dek?
Μετά από εκεί Μαντζάρου που είδα την Νατάσσα, που θα δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία. Ακούω και καλά λόγια και το επιβεβαίωσε ο deker.
Μετά Φρίξου που ήταν η Τζέσυ σε πρόγραμμα οπότε αναχωρήσαμε.
Πέτρου Ερημίτη μία ξανθιά ότι να 'ναι, όπως να 'ναι. Αδιάφορη και μη γαμεύσιμη!
Μετά βόλτα τέλος... Επιστροφή στην θαλπωρή του σπιτιού μου κατά τις 03:10...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις