Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
η τζεση γλωσσοφιλα δεχεται;
δεν νομιζω φιλε.....η τζεση γλωσσοφιλα δεχεται;
δεν πας στο πρασινο να λυσεις και κατι αποριες στο θρεντ;Ξερει κανενας αν σήμερα δουλευει η Μιχαέλα - τελευταία μάλλον βρέθηκε Σαπφούς 20 ? Θέλω να τεστάρω αν έχει βελτιωθεί!!!!!
τζο η τσατσα εκει μενει ρε ...θα το χει δηλωσει ως μονιμη κατοικιαΑυτη η τσατσα στο τσιρκο πρωι βαδυ ηδια ειναι ρε πουστη ?
η inna μια χαρα μουνακι ειναι...αλλα που;Αλίνα, Ελίνα, Κορίνα... α στο καλό... ας φέρουν και μια Ίνα να ολοκληρώσουμε...
Πάω για μπύρες!
τζο η τσατσα εκει μενει ρε ...θα το χει δηλωσει ως μονιμη κατοικια
ναι.αλλωστε εχει ειπωθει και απο αλλους εδω μεσα.περαια στα lidl.ειχες παει;
δεν πας στο πρασινο να λυσεις και κατι αποριες στο θρεντ;
οι αποριες πανε στο ποια δουλευε προχτες στο πρασινο....διισταντο οι αποψεις....ξερεις κατι επαυτου;ντεσυ;δαναη;μιχαελα;Τι απορίες;;;
Την θυμάσαι την Inna? Απορώ... με το μνημονικό σου!
Ταντάλου 14 - Μερτσυ (ή κάτι τέτοιο) Εδώ κατάθεση, αναλύτικα σε λίγο σε κριτική.
Να και ενας που γαμαει ακομα . Αξιος
Η Βαφτιστηρα του Καραμαν
Ελεγα να την Παρω στο τσιρκο αλλα μου την εσκασε .. θα την πετυχω που θα παει
Πριμενω την Κριτικη με αγωνια
πολωνεζα ελεγε....τριανταρα στανταρ....Λα φαμ για λιγο ακομη Μαρια.Σλο μετα Κορινα.ρου και Αυριο Σαμπρινα ( Απο που ειναι αυτη ? και ποσο χρονων ? 30 μου φανηκε )
kikas γερα
paok εγω δεν δινω δεκαρα , δεν την ηξερα
Λα φαμ για λιγο ακομη Μαρια.Σλο μετα Κορινα.ρου και Αυριο Σαμπρινα ( Απο που ειναι αυτη ? και ποσο χρονων ? 30 μου φανηκε )
Κωλετη Εφη , και μετα Τζουλια ? ( νομιζω )
Βιλα Αντριαννα - Τζεσυ ( Αρχιδια εκλπηξη .... δεν ειχαμε νεα αφηξη :'( ) Η Χριστινα Γυρναει στις 27
Φριξου 14 Ανιτα μελαχρινη μεσρι τις 9 , η αλλη η Ανιτα σε διακοπες ( στη ουγγαρια ειπε ? ) το βραδυ μια καινουρια εκ Ρουμανιας
Τσιρκο η καινουρια που ειναι 4η μερα της .. ονομα ΔΕΝ μας λενε παλι η ιδια τσατσα που κοιμαται εκει
Παλι μπυρες θα πιω....