Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (3 μέλη και 61 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λοιπόν δεν ήταν βόλτα αυτό τελικά... ήταν απλά ανίχνευση του εχθρικού εδάφους ούτως ώστε να γνωρίζουν οι φίλιες δυνάμεις τι αντίσταση θα αντιμετωπίσουν. Έχουμε και λέμε λοιπόν με υποκειμενικά κριτήρια.

Αιτνε ντε  :rockon:
Ενδιαφεροντα νεα μας εφερες ( βεβαια αλλου σε στειλαμε αλλα δε πειραζει  :2funny: )
Αιντε μπας και κανω κανα καναπεδατο  :rockon: :rockon: :rockon:
Ο ψηλος ? περιοδο ειχε ?  :cheesy:

Το αυτό θα ποσταριστεί για να μην παραπονιέται και ο jo!
Οπως λεμε πιες ενα ποτηρι στην υγεια μου ... εσυ εριξες εναν πουτσο στη υγεια μου  :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω δε παραπονιεμαι για μενα αλλα για ολη την παρεα , αφου τα γραφουμε , γιατι να τα ψαχνουμε μετα ? Η κριτικη ειναι ενα απλο copy paste   :dancing:
Εκτος αν βαριεται κανεις να γραφει ... οποτε ας μη γραφει να μη < ρυπαινει > και τον χωρο  :cheesy:

Λοιπον στις επομενες τσαρκες αναζητουμε ΑγιοΒασιλιτσες  :rockon: :rockon: :rockon:
Υπενθημιζω οτι μονο η Βικυ στο Λουξ εθεαθη μεσα σε κοκκινη στολη προς το παρων

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
- Λα φαμ. Η Σαμπρίνα. Κατάθεση, ακολουθεί και κριτική, διαφορετική απ΄τις άλλες. O jo θα με καταλάβει καλύτερα.

Καταλαβα  :-
Την συγνωμη απορω τι την θελει ..
Αν δεν εχεις ορεξη αφου με ξερεις κιολας πες μου να ερθω αλλη φορα ,
μας πηρες τα φραγκα , μας χαλισες τ αρχιδια , και μετα συγνωμη ?  :think:
Γιατι να συγχωρησω μωρη ? εγινε κατι ξαφνικο ? αφου το ηξερες οτι εχεις νευρα  :idiot:
Α στα διαλα πια  :tickedoff: που πρεπει να σπουδασουμε ψυχολογια για να ριξουμε εναν πουτσο  :idiot:

θα της ειπε κανεις οτι δεν τις παει το μαλλι σιγουρα ...  :jerking: :jerking: :jerking:
Αλλα θα δει αυτη ... που στεναχωρησε τον φιλο μας τον Γαμεοβερ ... θα παω εκει και θα τις πω
< Μπα κουρευτκες παλι ... Δε μαρεσουν με τα μακρυα ησουν καλο μουνι , τωρα δε σε θελω  :birdman: :birdman: :birdman:  :2funny: >

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καταλαβα  :-
Την συγνωμη απορω τι την θελει ..
Αν δεν εχεις ορεξη αφου με ξερεις κιολας πες μου να ερθω αλλη φορα ,
μας πηρες τα φραγκα , μας χαλισες τ αρχιδια , και μετα συγνωμη ?  :think:
Γιατι να συγχωρησω μωρη ? εγινε κατι ξαφνικο ? αφου το ηξερες οτι εχεις νευρα  :idiot:
Α στα διαλα πια  :tickedoff: που πρεπει να σπουδασουμε ψυχολογια για να ριξουμε εναν πουτσο  :idiot:

θα της ειπε κανεις οτι δεν τις παει το μαλλι σιγουρα ...  :jerking: :jerking: :jerking:
Αλλα θα δει αυτη ... που στεναχωρησε τον φιλο μας τον Γαμεοβερ ... θα παω εκει και θα τις πω
< Μπα κουρευτκες παλι ... Δε μαρεσουν με τα μακρυα ησουν καλο μουνι , τωρα δε σε θελω  :birdman: :birdman: :birdman:  :2funny: >

Πες τα Χρυσόστομε.

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνίστες....παραθέτω μια κριτική μπας και σώσω τα ευρώ απο κανέναν συναγωνιστή  ;)

Ύστερα από ένα ποτάκι αποφασίστηκε μια βραδυνή βόλτα στα ιδρύματα της πόλης μας.Τελικός προορισμός η Κατεχάκη όπου και δούλευε η εν λόγω ερασιτέχνις κορασίδα.Πράγματι,η Καρμεν ειναι μια εντυπωσιακή παρουσία ,ξανθία με πολύ ωραίο σώμα.Αποφάσισα να δοκιμάσω το πρόγραμμα των 50 ευρώ (ακαποτο τσιμπουκ !!!) αλλά...

1)Μπηκέ πολυ βιαστικά αν και δεν υπήρχε άλλο άτομο σε κάποιο από τα δωμάτια...δηλαδή να το πρώτο ξενέρωμα (όπως ακριβώς περιγράφει και ένας συναγωνιστής σε προηγούμενη κριτική)
2)ΜΗΔΕΝ προκαταρκτικά...
3)Πολύ μικρή Διάρκεια πίπας στα όρθια (υπενθυμίζω 50 ευρώ) ,μετριότατη απόδοση και εντελώς ερασιτεχνική (απορώ με κάποιους συναγωνιστές που ανέφεραν σε προηγούμενη κριτική για Deepthroat ,έλεος να μιλάμε και λίγο ρεαλιστικά !!!
4)Πάλι βιαστικά ,ανέβηκε από πάνω μου και συνέχισε σε πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό .....προφανώς για να τελειώνουμε στα γρήγορα.
5) Οκ !!!! Τελείωσα σε ένα 5λέπτο ,λογικό εφόσον ξενερώνεις από την αρχή... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 10 ευρω το λεπτό !!!
6)Συνοψίζοντας άλλη μια ξεπέτα ,σε καμία περίπτωση δεν είναι επαγγελματίας ,πάρα πολύ μέτρια κατά την άποψη μου.
7)ΜΑκριά και αγαπημένοι,είτε δουλεύει στην Κατεχάκη ή στην Προμηθέως 25.
8)Να προτιμάτε τις σωστές επαγγελματίες Βλέπε --ΣΙΜΟΝΑ-- η οποία και δουλεύει στα ίδια ιδρύματα.Ας της κάνει ιδιαίτερα ,αλλά εαν κάποιος δεν το έχει....ας το καλύτερα !!!
9)Να είμαστε αντικειμενικοί στις κριτικές μας και να ακολουθούμε το ένστικτο μας.Όταν αυτό λέει οχι τοτε.....ΟΧΙ !!!
10)Σε πόσα των 40 με 50 ευρώ ίσως πρέπει να καθιερωθέι ελάχιστος χρόνος.
11)Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο !!!

....ρε σεις και να με πληρώνατε εγώ δεν ξαναπήγαινα  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χαιρετώ τους συναγωνίστες....παραθέτω μια κριτική μπας και σώσω τα ευρώ απο κανέναν συναγωνιστή  ;)

Ύστερα από ένα ποτάκι αποφασίστηκε μια βραδυνή βόλτα στα ιδρύματα της πόλης μας.Τελικός προορισμός η Κατεχάκη όπου και δούλευε η εν λόγω ερασιτέχνις κορασίδα.Πράγματι,η Καρμεν ειναι μια εντυπωσιακή παρουσία ,ξανθία με πολύ ωραίο σώμα.Αποφάσισα να δοκιμάσω το πρόγραμμα των 50 ευρώ (ακαποτο τσιμπουκ !!!) αλλά...

1)Μπηκέ πολυ βιαστικά αν και δεν υπήρχε άλλο άτομο σε κάποιο από τα δωμάτια...δηλαδή να το πρώτο ξενέρωμα (όπως ακριβώς περιγράφει και ένας συναγωνιστής σε προηγούμενη κριτική)
2)ΜΗΔΕΝ προκαταρκτικά...
3)Πολύ μικρή Διάρκεια πίπας στα όρθια (υπενθυμίζω 50 ευρώ) ,μετριότατη απόδοση και εντελώς ερασιτεχνική (απορώ με κάποιους συναγωνιστές που ανέφεραν σε προηγούμενη κριτική για Deepthroat ,έλεος να μιλάμε και λίγο ρεαλιστικά !!!
4)Πάλι βιαστικά ,ανέβηκε από πάνω μου και συνέχισε σε πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό .....προφανώς για να τελειώνουμε στα γρήγορα.
5) Οκ !!!! Τελείωσα σε ένα 5λέπτο ,λογικό εφόσον ξενερώνεις από την αρχή... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 10 ευρω το λεπτό !!!
6)Συνοψίζοντας άλλη μια ξεπέτα ,σε καμία περίπτωση δεν είναι επαγγελματίας ,πάρα πολύ μέτρια κατά την άποψη μου.
8)Να προτιμάτε τις σωστές επαγγελματίες Βλέπε --ΣΙΜΟΝΑ-- η οποία και δουλεύει στα ίδια ιδρύματα.Ας της κάνει ιδιαίτερα ,αλλά εαν κάποιος δεν το έχει....ας το καλύτερα !!!
9)Να είμαστε αντικειμενικοί στις κριτικές μας και να ακολουθούμε το ένστικτο μας.Όταν αυτό λέει οχι τοτε.....ΟΧΙ !!!

+1000
Τουλαχιστων σου εφυγε η απορια...δεν υπαρχει μεγαλυτερη παραπλανα απο την Καρμεν...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
αν συνεχισουν ετσι ρε παιδια με αυτες τις συνθηκες εξυπηρετησης και με αυτες τις τιμες δεν θα λεγονται οικοι ανοχης αλλα οικοι αποχης......καλο θα τους εκανε.... :thumbsup: :uzi: :s&m_3:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ηδη οικοι αποχης ειναι...εχει καμια σχεση η εικονα που βλεπεις σε ολα ,τα στουντιο ειδικα, στο σαλονι με την εικονα που εβλεπες τρια  χρονια πριν ;που μια φορα στην κοροβαγκου στην χριστινα η ουρα εφτανε στην πορτα και ειχε και θεσεις ορθιων σαν τα λεωφορεια; :grin: :grin:

οι παλιοτεροι συναγωνιστες θυμουνται....τωρα επεσαν αναδουλειες....

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ηδη οικοι αποχης ειναι...εχει καμια σχεση η εικονα που βλεπεις σε ολα ,τα στουντιο ειδικα, στο σαλονι με την εικονα που εβλεπες τρια  χρονια πριν ;που μια φορα στην κοροβαγκου στην χριστινα η ουρα εφτανε στην πορτα και ειχε και θεσεις ορθιων σαν τα λεωφορεια; :grin: :grin:

οι παλιοτεροι συναγωνιστες θυμουνται....τωρα επεσαν αναδουλειες....
επομενο ηταν...πλεον δεν ειναι ευκολο να δινουμε 30 η 40 ευρω για ενα πηδημα...παλια ηταν αλλιως...αλλα οπως και να εχει αφου τουλαχιστον δεν χαμηλωνουν τις τιμες οπως θα πρεπε ας συπεριφερονται με τον σωστο τροπο...
διακαιολογιες του τυπου εχω νευρα σημερα οπως διαβασα στην προηγουμενη σελιδα δεν πρεπει να γινονται δεκτες...
αν δεν μπορει ας παρει ρεπο....και μερικες καλυτερα να παρουν μονιμο ρεπο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα πριν λιγο με καταθεση...

-Φριξου 14.η ξανθια Αντριανα(απο Νικ.Ουρανου-Ερημιτη) με τους καινουριους βυζους.ωραια κωλαρα εχει αυτη μου αφησαν το 69 με γυμνο στα 60ε αλλα δεν μπηκα
-Ερημιτη.η ξανθια milf Τζεσικα.αρνητικες κριτικες και ηλιθια συμπεριφορα στο σαλονι
-Κατεχακη.η καυλιαρα η Καρμεν με τις βυζαρες αλλα και την χαζοπερουκα παλι αποψε.εδω αποψεις ειναι μπερδεμενες γι'αυτο και δε την εχω παρει ακομα ενω μου αρεσει πολυ
-Μαντζαρου 10.η Νατασα.ομορφη μοντελισια Ρωσσιδα με φονικο κωλαρακι και ωραιο βυζι αλλα και τις γνωστες απαγορευτικες τιμες στα εξτρα.αυτη εχει μονο θετικες κριτικες....
-26ης Οκτωβριου 52.αφου ακουσα τις παπαριες της γριας,βγηκε το πολυ ωραιο γκομενακι που περυσι δουλευε και στο Ερως.πολυ ωραιο κορμι,ομορφη φατσα και παντα χαμογελαστη.ρωτησα τη γρια αν τη λενε Μαρινα και μου ειπε ναι.αλλα εγω νομιζω την λεγανε Ελενα.αλλη ειναι η Μαρινα αυτης της αλυσιδας....
-26ης Οκτωβριου 35.μια καινουργια μελαχρινη πολυ αδυνατη και λιγο ασχημουλα.αδιαφορη θα την ελεγα

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καυλα η Μιραμπελα.οποιος τρωει ξανατρωει εδω,σιγουρη ικανοποιηση με φοβερο γυμνο τσιπουκι.παλιοτερα επαιρνε και χυσιμο στο στομα
-Προμηθεως τερμα κατω.η καυλα η αγαπημενη μου Μιρελα.μελαχρινη,ομορφη,μοντελισια,παιχνιδιαρα και το καλυτερο μουνακι για γλειψιμο.στα 30ε απλο και 50ε 69
-Σαπφους 5.η Βερονικα στα 40ε.τα'χουμε πει χιλιες φορες ειναι απο τις κορυφαιες,μπαινεις με κλειστα ματια μεσα
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η ομορφη αδυνατη ξανθια Τζουλη.επισης μοντελισια με αμφιλεγομενες κριτικες ομως.απ'οτι καταλαβα μουφα η δουλεια μεσα
-Τανταλου 8.η Νατασα με τις βυζαρες.γεματουλα αλλα ομορφουλα με μια τσεκουρια στο μετωπο.σημερα φορουσε μαυρη περουκα για να μας μπερδεψει κι αυτη.κανονικα ειναι ξανθια

-Τανταλου 14(αλουμινατο).το καυλακι η Λαουρα.εδω κατεθεσα για 70ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.80ε μου ειπαν αρχικα αλλα το ριξαμε αν και παλι πολλα τα 70ε για εκει αλλα ηξερα οτι ειναι εγγυημενη.Μελαχρινο πιπινακι με κοντο ισιο καρε,πολυ ωραια ματια,βυζακι καλο με μεγαλη ρωγα και γενικα ενα συμπαθεστατο πλασμα.φιλακια,δαχτυλακια σε μουνι και κωλο,χαλαρη στο δωματιο.κανει καλο τσιμπουκι με καλο ρυθμο το οποιο απολαμβανει και φυσικα την τρελανα με το γλυφομουνι το οποιο ως γνωστον το κανω πολυ καλα.με αφησε ΚΑΙ ΑΥΤΗ να τριψω τη γυμνη πουτσα στο μουνι και στην κωλοτρυπιδα της κατι το οποιο με καυλωνει τρομερα.την εστησα μονο απο κατω οπου και την σφυροκοπησα αγρια και τελειωσα σχετικα γρηγορα για τα δικα μου δεδομενα.βγαζει πολυ ωραια βογγητα.
πολυ καλη λοιπον η Λαουρα και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους.....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
το βραδυ πηρα την λαουρα απο τανταλου. η κοπελα πιστευω πως ειναι απο τα πιο δυνατα χαρτια στην πολη μας. σας την συστηνω ανεπιφυλακτα παιδια. εγω περασα τελεια μαζι της.

στο ανορθογραφο ηταν ενα θεομουνο που ομως πρεπει να εχει αναφερθει πως ειναι κομοδινο και δεν μπικα. διπλα ηταν η βερονικα αλλα εμφανισιακα δεν μ πολυαρεσε να σας πω την αληθεια (γουστα ειναι αυτα).

μαντζαρου ηταν μια νατασσα που δεν μ εκανε κλικ. (καροτι μαλλια ειχε. και μικρο κωλο).

στην αλιακμωνος μπικα αλλα δεν αντεξα να περιμενω να βγει η κοπελα. ειχαν βαλει ενα τραγουδι του χατζιγιαννη ρεμιξ το οποιο επαιζε συνεχεια. μου σπασανε τα νευρα και σικωθηκα και εφυγα.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
βολτα πριν λιγο με καταθεση...

-Φριξου 14.η ξανθια Αντριανα(απο Νικ.Ουρανου-Ερημιτη) με τους καινουριους βυζους.ωραια κωλαρα εχει αυτη μου αφησαν το 69 με γυμνο στα 60ε αλλα δεν μπηκα
-Ερημιτη.η ξανθια milf Τζεσικα.αρνητικες κριτικες και ηλιθια συμπεριφορα στο σαλονι
-Κατεχακη.η καυλιαρα η Καρμεν με τις βυζαρες αλλα και την χαζοπερουκα παλι αποψε.εδω αποψεις ειναι μπερδεμενες γι'αυτο και δε την εχω παρει ακομα ενω μου αρεσει πολυ
-Μαντζαρου 10.η Νατασα.ομορφη μοντελισια Ρωσσιδα με φονικο κωλαρακι και ωραιο βυζι αλλα και τις γνωστες απαγορευτικες τιμες στα εξτρα.αυτη εχει μονο θετικες κριτικες....
-26ης Οκτωβριου 52.αφου ακουσα τις παπαριες της γριας,βγηκε το πολυ ωραιο γκομενακι που περυσι δουλευε και στο Ερως.πολυ ωραιο κορμι,ομορφη φατσα και παντα χαμογελαστη.ρωτησα τη γρια αν τη λενε Μαρινα και μου ειπε ναι.αλλα εγω νομιζω την λεγανε Ελενα.αλλη ειναι η Μαρινα αυτης της αλυσιδας....
-26ης Οκτωβριου 35.μια καινουργια μελαχρινη πολυ αδυνατη και λιγο ασχημουλα.αδιαφορη θα την ελεγα

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καυλα η Μιραμπελα.οποιος τρωει ξανατρωει εδω,σιγουρη ικανοποιηση με φοβερο γυμνο τσιπουκι.παλιοτερα επαιρνε και χυσιμο στο στομα
-Προμηθεως τερμα κατω.η καυλα η αγαπημενη μου Μιρελα.μελαχρινη,ομορφη,μοντελισια,παιχνιδιαρα και το καλυτερο μουνακι για γλειψιμο.στα 30ε απλο και 50ε 69
-Σαπφους 5.η Βερονικα στα 40ε.τα'χουμε πει χιλιες φορες ειναι απο τις κορυφαιες,μπαινεις με κλειστα ματια μεσα
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η ομορφη αδυνατη ξανθια Τζουλη.επισης μοντελισια με αμφιλεγομενες κριτικες ομως.απ'οτι καταλαβα μουφα η δουλεια μεσα
-Τανταλου 8.η Νατασα με τις βυζαρες.γεματουλα αλλα ομορφουλα με μια τσεκουρια στο μετωπο.σημερα φορουσε μαυρη περουκα για να μας μπερδεψει κι αυτη.κανονικα ειναι ξανθια

-Τανταλου 14(αλουμινατο).το καυλακι η Λαουρα.εδω κατεθεσα για 70ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.80ε μου ειπαν αρχικα αλλα το ριξαμε αν και παλι πολλα τα 70ε για εκει αλλα ηξερα οτι ειναι εγγυημενη.Μελαχρινο πιπινακι με κοντο ισιο καρε,πολυ ωραια ματια,βυζακι καλο με μεγαλη ρωγα και γενικα ενα συμπαθεστατο πλασμα.φιλακια,δαχτυλακια σε μουνι και κωλο,χαλαρη στο δωματιο.κανει καλο τσιμπουκι με καλο ρυθμο το οποιο απολαμβανει και φυσικα την τρελανα με το γλυφομουνι το οποιο ως γνωστον το κανω πολυ καλα.με αφησε ΚΑΙ ΑΥΤΗ να τριψω τη γυμνη πουτσα στο μουνι και στην κωλοτρυπιδα της κατι το οποιο με καυλωνει τρομερα.την εστησα μονο απο κατω οπου και την σφυροκοπησα αγρια και τελειωσα σχετικα γρηγορα για τα δικα μου δεδομενα.βγαζει πολυ ωραια βογγητα.
πολυ καλη λοιπον η Λαουρα και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους.....

αχαχχαχα ρε φιλε ουτε συννενοημενοι να ημασταν για την λαουρα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
η μιραμπελα ειναι μια με κοντα μαλλια?? αν ναι δεν μ αρεσε καθολου το σωμα της φιλε
σημερα δε την ειδα γιατι βαριομουν να περιμενω.αλλα τελευταια φορα ναι ειχε κοντα ξανθια μαλλια.
τωρα μ'εβαλες σε περιεργεια για το Ανορθογραφο.μπηκα αλλα ειχε 10 γυφτους στο σαλονι,μου ειπε η τσατσα οτι ειναι καινουρια κοπελα,ειπα θα ξαναπερασω αλλα μετα βαρεθηκα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
σημερα δε την ειδα γιατι βαριομουν να περιμενω.αλλα τελευταια φορα ναι ειχε κοντα ξανθια μαλλια.
τωρα μ'εβαλες σε περιεργεια για το Ανορθογραφο.μπηκα αλλα ειχε 10 γυφτους στο σαλονι,μου ειπε η τσατσα οτι ειναι καινουρια κοπελα,ειπα θα ξαναπερασω αλλα μετα βαρεθηκα

οχι ειχε μαυρα ψιλοκοντα μαλλια αυτη στην προμηθεως πανω. αλλα δεν μ αρεσε το σωμα της γιατι ηταν λιγο δυσαναλογο ο κωλος της με την περιφερεια της.

μαλακια μου απεναντι απο το ανορθογραφο μπικα. και μαλλον λεω για την τζουλη

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1

2)ΜΗΔΕΝ προκαταρκτικά...

ευχαριστω αδερφε μου εσωσες το 50αρικο!!!
μου εκανε εντυπωση αλλα κατι με κρατησε μακρια!!!
τελικα δεν ειναι καιρος για πειραματα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom