Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (6 μέλη και 66 επισκέπτες)

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
κ επειδη εγραψα πριν θυμηθηκα καποια κοριτσια που θα ηθελα να ρωτησω τους συναγωνιστες αν θυμουνται κ αυτοι.
μιλαω για χρονιες 2000 με 2002 που ημουν πολυ θαμωνας τοτε αλλα δεν συγκρατουσα ονοματα.
ηταν καποτε στο σαπφως 7 μια ψηλη γερμανιδα ξανθια με πολυ ωραιο κορμι κ τεραστια βυζια στητα φυσικα.αυτη με ειχε ξετραιλανει τοτε,δεν μπορουσα να χορτασω αυτε τις τεραστιεσ βυζαρες τις.πολυ φιλικη αν κ δεν μιλουσε πολλα ελληνικα κ δεν χαλουσε χατιρι στο χουφτωμα κ το γλυψιμο.
κ ακομα μια απιστευτη(πιστευω οτι καλυτερο εχω γαμησει σε μπουρδελο)μιλφαρα 45 ιταλιδα ξανθια με τεραστια κανονια κ αυτη που μεσα στο δωματιο δεν την γαμουσες εσυ ΑΥΤΗ σε γαμουσε.αν θυμαμαι ηταν προμηθεως κατω χαμηλα το τελευταιο σπιτι προς την αρχη της.ειχε αντρα τσατσα.σε ξεζουμιζε κανονικα.σε εσφυγγε με τα ποδια της γυρω απο την μεση σου κ σε εσπρωχνε να την σφυροκοπησεις χωρις ελεος.
θυμαμαι ηταν οι αλλαγες με το ευρω.οταν πηγαινα ειχε 3000 δραχμες,πριν το ευρω το ειχαν παει 5000 δραχμες κ μετα 20 ευρω κ τοτε ειχε αρχισει η ανοδος κ εκοψα για πολυ καιρο.αυτα.
αν θυμαται κανενας 'παλιος' θα χαρω να διαβασω οτι θυμαται κ αυτος.
καλη συνεχεια κ καλη δυναμη συναγωνιστες κ παντα να προσεχετε.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
κ επειδη εγραψα πριν θυμηθηκα καποια κοριτσια που θα ηθελα να ρωτησω τους συναγωνιστες αν θυμουνται κ αυτοι.
μιλαω για χρονιες 2000 με 2002 που ημουν πολυ θαμωνας τοτε αλλα δεν συγκρατουσα ονοματα.
ηταν καποτε στο σαπφως 7 μια ψηλη γερμανιδα ξανθια με πολυ ωραιο κορμι κ τεραστια βυζια στητα φυσικα.αυτη με ειχε ξετραιλανει τοτε,δεν μπορουσα να χορτασω αυτε τις τεραστιεσ βυζαρες τις.πολυ φιλικη αν κ δεν μιλουσε πολλα ελληνικα κ δεν χαλουσε χατιρι στο χουφτωμα κ το γλυψιμο.
κ ακομα μια απιστευτη(πιστευω οτι καλυτερο εχω γαμησει σε μπουρδελο)μιλφαρα 45 ιταλιδα ξανθια με τεραστια κανονια κ αυτη που μεσα στο δωματιο δεν την γαμουσες εσυ ΑΥΤΗ σε γαμουσε.αν θυμαμαι ηταν προμηθεως κατω χαμηλα το τελευταιο σπιτι προς την αρχη της.ειχε αντρα τσατσα.σε ξεζουμιζε κανονικα.σε εσφυγγε με τα ποδια της γυρω απο την μεση σου κ σε εσπρωχνε να την σφυροκοπησεις χωρις ελεος.
θυμαμαι ηταν οι αλλαγες με το ευρω.οταν πηγαινα ειχε 3000 δραχμες,πριν το ευρω το ειχαν παει 5000 δραχμες κ μετα 20 ευρω κ τοτε ειχε αρχισει η ανοδος κ εκοψα για πολυ καιρο.αυτα.

προφανώς την Σάντρα θα εννοείς. Μια ψηλή εύσωμη δεν λες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειχε γενικα τοτε ο βαρδαρης κατι νταρντανο μιλφ με βυζια αλλο πραμα...παλιες καλες μερες.... :tits: :cum:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Την θυμάμαι πολύ καλά αυτή τη Γερμανίδα ήμουν τακτικότατος πελάτης της, δεν θυμάμαι όμως το όνομά της. Τελευταία φορά που την πήρα πρέπει να ήταν γύρω στο 2004 – 2005. Τέτοια ιερόδουλη δεν έχει  ξαναπεράσει ποτέ από το Βαρδάρη. Μιλάμε για ΤΗΝ νταρντανογυναίκα , ύψος 1,95 περίπου με κολάρα και βυζί φυσικό γύρω στο 6, χωρίς κοιλιές και πολλά περιττά κιλά ανάλογα με το μπόι της . Ήταν μάλιστα πολύ φιλική και έκανε απίθανα γαμήσια.
Μάλιστα μία φορά συνέβη και μια παρεξήγηση μεταξύ μας και την στεναχώρεσα. Ιστορία για γέλια και για κλάματα. Την παραθέτω.
Σε κάποια  φορά  που την πήρα, ενώ συνήθως διάλεγα το ιεραποστολικό μετά την πίπα αυτή επέμεινε στο πισοκολητό, ίσως γιατί την έβρισκε περισσότερο έτσι, και εκείνη τη μέρα ήθελε έτσι να  απολαύσει το πήδημα της. Εγώ να επιμένω στο ιεραποστολικό, και να με ρωτά γιατί επιμένεις και εγώ είπα την βλακώδη δικαιολογία, είσαι ψηλή και δεν σε φτάνω. Θα σε κάνω εγώ στήσιμο να με φτάνεις μου είπε και γίνεται το θέλημα της. Πράγματι μετά από λίγο έρχεται το τέλος μέσα σε κραυγές άκρατης ικανοποίησης από μέρους μου και στο τελείωμα η γκόμενα βάζει τους λυγμούς βουτάει το μαξιλάρι και με κτυπά αδιάκοπα στο κεφάλι. Χωρίς να το θέλω την είχα προσβάλει για το ύψος της και ποιος ξέρει τι απωθημένα είχε και τα έβγαλε πάνω μου. Ας είναι καλά όπου κι΄ αν βρίσκεται θα την θυμάμαι πάντα όπως και την όλη φάση που περιέγραψα.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10

Δεν την πηδηξα την συγκεκριμενη. Απλως την ειχα περιγραψει σε 2 προηγούμενες κριτικες μου και δεν μου φάνηκε ακριβώς αυτη. Αλλα μπορει και να ηταν.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
προφανως πρεπει να περιγραφεις ντεσυ.....

μπραβο για την αναφορα οαση.... :rockon:μυλο και σιτιγκειτ δεν πας ε;

Η Ντεσυ απ'οτι καταλαβα ειναι μια μικρουλα (νομίζεις οτι ειναι 20 χρονων), με αγελαδισια βυζια και μουτρακι "άβγαλτο". Επίσης ειναι και σχετικα ψηλη. Αυτη που ειδα χθες ήταν σχετικα κοντη με πιο ασχημη φατσα.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
η ιταλιδα 45αρα που αναφερεις πρεπει να ηταν η τζορτζια. την ειχα παρει μια φορα τερμα πανω προμηθεως και εκανε κρεβατι πολυ μετριο με ψευτικες φωνες και δεν γυρνουσε στα 4 μονο ιεραποσταλικο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η ιταλιδα 45αρα που αναφερεις πρεπει να ηταν η τζορτζια. την ειχα παρει μια φορα τερμα πανω προμηθεως και εκανε κρεβατι πολυ μετριο με ψευτικες φωνες και δεν γυρνουσε στα 4 μονο ιεραποσταλικο
μεχρι πριν κανα 2 χρονια δουλευε παντως ...κεφαλληνιας,ουρανου26 και αλλου...τωρα κατι φημες οτι συνεχιζε παραδοσεις κατοικον δεν μας επιβεβαιωθηκαν απο κανεναν συναγωνιστη ....ποιος ξερει?

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως χθες το βράδυ δούλευε κάποια μικαέλα, αδύνατη μελαχροινή, μέτρια πράγματα.

Μικαέλα? Μια που δούλευε Τανταλου 14, 26ης Οκτωμβρίου 35 και μέτα στο Φρίξου 14?
Κάπως αδυνατούλα, κοντούτσικη, καστανή προς το μελαχρινο, με ωραίο κώλο - που τον έδινε κίολας?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μικαέλα? Μια που δούλευε Τανταλου 14, 26ης Οκτωμβρίου 35 και μέτα στο Φρίξου 14?
Κάπως αδυνατούλα, κοντούτσικη, καστανή προς το μελαχρινο, με ωραίο κώλο - που τον έδινε κίολας?

Η περιγραφή σου ταιριάζει αλλα δεν ξέρω αν είναι αυτή.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067

Ρε φιλε εισαι πολυ μπροστα!! οντως εκεινη η γερμανιδα ηταν απιστευτη.δεν ηξερε πολλα ελληνικα,βυζαρες φυσικες.Ψηλη γυναικα αλλα οχι 1.95 που λεει ενας αλλος συναγωνιστης.δουλεθε και στο ρπζ στην προμηθεους θυμαμαι,την ειχα παρει και στην προμηθεους απεναντι απο το μπλε το πρωτο.πολυ ςραια μουναρα!! η 45ρα οντως θα λες την τζορτζια που ελεγε ιταλιδα οτι ηταν.εγω πιστευω οτι απλα μαλλον θα ειχε δουλεψει στην ιταλια και θα ειχε μαθει καποια ιταλικα και τηα ειχε παρει και το στυλακι.παντως οδηγουσε ενα ασπρο αλφα ρομεο με ουγγρικες πινακιδες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε φιλε εισαι πολυ μπροστα!! οντως εκεινη η γερμανιδα ηταν απιστευτη.δεν ηξερε πολλα ελληνικα,βυζαρες φυσικες.Ψηλη γυναικα αλλα οχι 1.95 που λεει ενας αλλος συναγωνιστης.δουλεθε και στο ρπζ στην προμηθεους θυμαμαι,την ειχα παρει και στην προμηθεους απεναντι απο το μπλε το πρωτο.πολυ ςραια μουναρα!! η 45ρα οντως θα λες την τζορτζια που ελεγε ιταλιδα οτι ηταν.εγω πιστευω οτι απλα μαλλον θα ειχε δουλεψει στην ιταλια και θα ειχε μαθει καποια ιταλικα και τηα ειχε παρει και το στυλακι.παντως οδηγουσε ενα ασπρο αλφα ρομεο με ουγγρικες πινακιδες...
στην ιταλια -και καλα- μου ειχε πει οτι ασχολουνταν με bodyfitness και πρεπει να ειχε παρει και τιτλο στα νιατα της...θυμαστε ασφαλως οτι για την ηλικια της ειχε γυμνασμενο και γραμμωμενο σωματακι....αναλογικα και με τα χρονια βεβαια που το σωμα ζαρωνει κλπ...πιπα αρκετα καλη αλλα γαμησι ετσι κι ετσι....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: :2funny:

Ενδηκτικο της καταστασης που επεικρατει ...
μιλαμε για γκομενες προ ετων αντι για τις υπαρχουσες  :2funny: :2funny:

αχ μακαρι να ειχα και γω κατι να πω απο τα παλια ...  :- δεν εχω ομως , ημουν < καλο παιδι > τοτε

σε 5-6 χρονια θα εχω ομως ....  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny:

Ενδηκτικο της καταστασης που επεικρατει ...
μιλαμε για γκομενες προ ετων αντι για τις υπαρχουσες  :2funny: :2funny:

αχ μακαρι να ειχα και γω κατι να πω απο τα παλια ...  :- δεν εχω ομως , ημουν < καλο παιδι > τοτε

σε 5-6 χρονια θα εχω ομως ....  ;)
ε ρε χιονια εχει εξω....που θες να παμε με τετοιο ψοφοκρυο; :grin:

επειτα ειπαμε ειμαστε παππουδες και αναπολουμε το παρελθον.... :sunglasses:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πω,πω φιλε αναμνησεις,την γερμανιδα την ειχα παρει τοτε ουκ ολιγες φορες,ειχα ξεφραγκιαστει κανονικα
(ημουν φοιτητης τοτε)....απιστευτα βυζομπαλα κ πολυ ψηλη...μεσα στο δωματιο ολα τα λεφτα,με τσιμπουκωνε κ αναστεναζε,την γαμουσα κ αναστεναζε,απιστευτη καυλα...ειχα φτασει σε σημειο να πηγαινω τοτε 4 φορες/βδομαδα βαρδαρη για να την γαμαω αποκλειστηκοτητα... :2funny: :2funny:το τελειο Milf για μενα...μακαρι να πετυχαινα παλι τωρα μια σαν την γερμανιδα// :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :tits: :tits:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:rockon: :rockon: :rockon:  Πουτανα Γερμανικη Τεχνολογια  :rockon: :rockon: :rockon:

( Ε καλα μερικες ειναι απο χωριο....  :zzzzz: )

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Η γερμανιδα που λέτε ήταν απο τα καλύτερα  νταρντανόμουνα που περάσαν εκεινο το διαστημα απο βαρδάρη...Αν θυμάμαι καλα Σαμπίνε την έλεγαν....μέχρι και γλειφομούνι την έκανα ..αλλα κοιτούσα να πάω στην αρχη της βάρδιας της.
Ορισμένες φορές ήταν με τις ώρες της αλλα όταν ηταν στα καλά της περνούσες πολύ καλα μαζί της.
Γενικά εκεινο το μπουρδέλο κατω στην προμηθέως ειχε πάντα καλά μουνιά.
Παλαιότερα είχε μια-δυο γερμανίδες καλές γυρω στο 2000-2001 μετα ηρθε και η σαμπρίνα που δουλευει μαζι με την Μαρια την σλοβάκα στην Αν.Γεωργιου πλεον.
Αλλα αυτην που εγω δεν θα ξεχάσω ποτέ και δουλευε σε εκείνο το μπουρδέλο ηταν η Νατάσσα η ουκρανέζα...γυρω στο 2005 αρχες πρεπει να εφυγε για ουκρανία απο οσο έλεγε....για μένα ηταν μακραν απο τα καλύτερα μουνια ,αν και δεν περνουσαν όλοι μαζι της καλα.....
Θελω να πω οτι οπως εμ,εις γουσταρουμε το γαμησι με καποιες ετσι και αυτες γουσταρουν το γαμησι απο καποιους, ναι πουτάνες ειναι αλλα με κάποιους, καποιες γουσταρουν .
Τωρα για κάποιους που διαβάζω που λένε ο,τι φοβουνται μην κολλησουν...σας πληροφορω ο,τι μπορεις να κολλησεις και αν ακουμπησεις κατα λάθος με τον πούτσο σου σε σεντόνι που εφυγε απο καποιον μια κωλοτριχα.....καλα κανετε και προσεχετε αλλα μην τρελαινεστε ...Καποτε καναμε γλειφομουνια μας κανανε μερικες γυμνα τσιμπουκια επειδη γουσταρανε και δεν πληρωναμε και τωρα πληρωνουμε και .οταν δεν πληρωνουν καποιοι φοβουνται μην το ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ για να ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ... :rolleyes: :headbang: :headbang:....Ε ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ..... :headbang: :'(..αν ειναι ετσι ρε παιδια καλυτερα να μην πηγαινετε καθολου στις πουτανες...... :'( :'(

Οσο για την τζωρτζια την ιταλια μιλφ....καλή ηταν αλλα οχι για πολλά πολλά ηταν για 1-2 φορες μετα ουτε κρυο ουτε ζεστη....

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
τι Σάντρα τι Σαμπίνε!
οπως κ νατην ελεγαν το νινι εσερνε καραβι!  :rockon:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μεχρι πριν κανα 2 χρονια δουλευε παντως ...κεφαλληνιας,ουρανου26 και αλλου...τωρα κατι φημες οτι συνεχιζε παραδοσεις κατοικον δεν μας επιβεβαιωθηκαν απο κανεναν συναγωνιστη ....ποιος ξερει?
δεν ηταν φημες,ηταν πραγματικοτητα.πηγαινες σπιτι της.τωρα δεν ξερω αν συνεχιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom