Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (4 μέλη και 63 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλη η ειδηση και ευχαριστουμε κοτσαρα :rockon:....τωρα βεβαια ειναι και ο κωλοκαιρος αλλα αν μπορεσουμε γιατι οχι;εμενα μου αρεσε και περασα καλα παντως.....

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ε ΝΑΙ ΜΟΡΕ..............
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟ ΤΙΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΙΤΗΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΛΕΦΟΝΟ.........??????

ΕΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟ ΤΙΝ ΑΛΙΘΕΙΑ ΠΕΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.............
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ...........
ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ Κ ΚΤΛΠ :birdman: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ε ΝΑΙ ΜΟΡΕ..............
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟ ΤΙΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΙΤΗΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΛΕΦΟΝΟ.........??????

ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ Κ ΚΤΛΠ :birdman: :knockinb:
Φριξου 14 6989775311

τοτε ηταν πρωινη σε αντικατασταση της αγαπης...να υποθεσουμε οτι η αγαπη θα παρει καμια αδεια για γιορτες;μαλλον.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για βυζαρου
η Ναταλι στο Ν ουρανου 26 απ οτι ειπε φιλος εχει 4ρι  :think:

και καλα κανεις  :rockon: :rockon:

Καλο το νετ αλλα η παρεα παρεα

Οπως και στην παρεα δεν ειναι καλο να φωναζεις ολη την ωρα ετσι καιο στο νετ δεν ειναι καλο να γραφεις με κεφαλαια
φιλικα σοτ λεω για να μη σου την πουν οι μοντς

Αντε καλα γαμησια Χριστουγεννιατικα να εχουμε  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κι η μιλφ τζενη πρεπει να χει μπολικο πραμα αλλα δεν το ειδα εκ του συνεγγυς.... :tits:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Περασε απο τσιρκο κανεις ?
αυτη η τσατσα πολυ γεια σου την κοβω , ολο καινουριες λεει εχει και περασε να δεις
μαλλον προσπαθει να τραβηει κοσμο και οποιος σκαλωσει  :idiot:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
η Τζεσυ ειναι αστερακι απλα πρεπει να την μαθεις. Προσωπικα το να λετε οτι δν θα φτασει ποτε την εφη για καποια κοπελα. καλη και η Εφη αλλα καλυτερα να το λετε αυτο για την Αφροδιτη που ειχε κερδισει και το πουτανοβραβειο. Σαν την Αφροδιτη καμμια. Αυτη η πιπα της δν υπαρχει απλα.

Και η Τζεσυ εχει κερδισει βραβειο το ξεχασες??? Και summer edition....MOUFA 2010.!!! :rockon: :rockon:
και ακομα καλα κρατει...

Η γνωμη μου παντως ειναι οτι η κοπελα δεν θα φτασει ποτε μα ποτε στα επιπεδα Εφης, Αφροδιτης, Σιμονας, ουτε καν την Βερονικα δεν μπορει να φτασει...αφου δεν την ιδρωνει την φανελα.! :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......
τι κανετε πωσ ειστε πωσ την εχετε???

λοιπον παιδια θα δωσω μια καλη πληροφορια σε ολοΥσ κ φισικα στον gl........ :birdman:
για μια κριτικη που ειχε κανει για την φριξου 14 με την βουλγαρα μαρινα!!! :dancing:

για να πω την αλιθεια αυτην την βουλγαρα εψαξα να την βρω κ δεν υπυρχε!!
ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ 14!!!!!! :dancing: :dancing: :birdman:

Κ ΦΙΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΠΟΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ...............
ΕΓΟ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟ ΤΙ ΩΡΑ.............
ΟΠΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΣ ΚΟΘΣ Κ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ.......ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!

ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ..................

Ωραια.! Αν και την πρωτη φορα που την πηρα δεν με εντυπωσιασε την δευτερη φορα που την ξαναδοκιμασα γιατι βαριομουνα να παω αλλου αλλα ειχε βαψει και το μαλι της ξανθο τοτε...μου αλαξε τα δεδομενα, ισως θα την ξαναδω...ισως...

giorgos3105

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο εμενα. Αν και παλιος στο αθλημα δεν εχω γραψει ποτε κριτικη για καμια κοπελα. Σημερα ομως θα το κανω γιατι γαμησα το μεγαλυτερο κομοδινο που υπαρχει. Σαπφους 8 πεντε το απογευμα. Μου εμφανιστηκε μια ψηλη μελαχροινη πολυ εντυπωσιακη γυναικα ομολογουμενως. Μεσα ομως ηταν σκετη απογοητευση. Εφυγα τσατισμενος χωρις να ξερω ουτε το ονομα της. Ξερει κανενας ποια εννοω για να μπορεσω να γραψω την κριτικη?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καποιος θα ξερει περιμενε λιγο και περαστηκα

οσο για τις κριτικες , καλλιο αργα παρα ποτε .. να γραψεις και να γραφεις
αν δεν γραψω εγω , αν δεν γραψεις εσυ , ποιος θα γραψει ? οι πουτανες ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα και απο εμενα. Αν και παλιος στο αθλημα δεν εχω γραψει ποτε κριτικη για καμια κοπελα. Σημερα ομως θα το κανω γιατι γαμησα το μεγαλυτερο κομοδινο που υπαρχει. Σαπφους 8 πεντε το απογευμα. Μου εμφανιστηκε μια ψηλη μελαχροινη πολυ εντυπωσιακη γυναικα ομολογουμενως. Μεσα ομως ηταν σκετη απογοητευση. Εφυγα τσατισμενος χωρις να ξερω ουτε το ονομα της. Ξερει κανενας ποια εννοω για να μπορεσω να γραψω την κριτικη?
τζουλια μηπως;πολυ νταρντανα με καποια περιττα κιλακια; :think:

giorgos3105

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οχι φιλε η κοπελα ηταν αδυνατη με μικρο βυζι.μαλακια μου που δεν ρωτησα το ονομα της

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι φιλε η κοπελα ηταν αδυνατη με μικρο βυζι.μαλακια μου που δεν ρωτησα το ονομα της
τοτε πιθανως να ηταν η μαριαννα...ας μιλησει και καποιος που να πηγε προσφατα.....

εντιτ παντως κριτικη μπορεις να γραψεις και χωρις ονομα απλα δεν ξερω ποσο χρησιμα θα ειναι...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
η τζεση βραδυ η πρωι ειναι;
το βικακι στο αλουμινατο αξιζει;

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
τοτε πιθανως να ηταν η μαριαννα...ας μιλησει και καποιος που να πηγε προσφατα.....

εντιτ παντως κριτικη μπορεις να γραψεις και χωρις ονομα απλα δεν ξερω ποσο χρησιμα θα ειναι...
πιθανον την αννιτα θα εννοει.

giorgos3105

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια οποια και να ταν λιγη σημασια εχει . τετοια φρικη δεν εχω ξαναφαει στη ζωη μου. μετα απο αποχη τριων μηνων ονειρευομουνα τρελα γαμησια και επεσα πανω σε αυτο το κομοδινο. γαμω την ατυχια μου. παντως τωρα θυμηθηκα οτι ειχε και τρυπα στη μυτη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιδια οποια και να ταν λιγη σημασια εχει . τετοια φρικη δεν εχω ξαναφαει στη ζωη μου. μετα απο αποχη τριων μηνων ονειρευομουνα τρελα γαμησια και επεσα πανω σε αυτο το κομοδινο. γαμω την ατυχια μου. παντως τωρα θυμηθηκα οτι ειχε και τρυπα στη μυτη.

:- :- :- :-
Γαμησε τα αδερφε ...
τωρα σε κοβω να πας του χρονου παλι ε ?

Πρεπει να βρεθει το ομομα
Προς ολες τις μοναδες περιξ του Βαρδαριου
Σπευσατε Σαπφους 8 να μαθετε ονομα

Κανα τατου ? τιποτα αλλο ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom