Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Βλεπω κατι φωτο στο αλλο σαιτ με μια Λινα πολυ ωραιο κορμι Ισπανιδα τη λεει. Εχει τηλεφωνο σταθερο και κινητο αλλα δεν γραφει που δουλευει. Πηρα τηλ χτες το πρωι με αποκρυψη αλλα δεν το σηκωνει κανεις. Ποιος ξερει τι εστι η Λινα? Επισης τη Χριστινα θελω να πετυχω την ειχα δει στο προγραμμα της Φριξου 14 αλλα τωρα τελευταια τιποτα...

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.283
Πόντοι
6.817
Βλεπω κατι φωτο στο αλλο σαιτ με μια Λινα πολυ ωραιο κορμι Ισπανιδα τη λεει. Εχει τηλεφωνο σταθερο και κινητο αλλα δεν γραφει που δουλευει. Πηρα τηλ χτες το πρωι με αποκρυψη αλλα δεν το σηκωνει κανεις. Ποιος ξερει τι εστι η Λινα? Επισης τη Χριστινα θελω να πετυχω την ειχα δει στο προγραμμα της Φριξου 14 αλλα τωρα τελευταια τιποτα...

Λινα ή Μαρτα αν διαβασεις καποιες σελιδες πριν θα μαθεις περι αυτης. Μικρουλα δεν εχει και πολλες καλες κριτικες. Στο Αλιακμωνος παιζει. Για Χριστινα δεν ξερω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο καραμαν ειπε οτι ειναι αυτη η λινα ή μαρτα στην αλιακμωνος....μαλλον ψιλοπατατα...πρεπει αν κρινω απο τις φωτο να ειναι αυτη που ειχα δει και γω ενα πρωι στην αλιακμωνος αλλα δεν μου παν ονομα...απο κοντα εμφανισιακα δεν λεει και πολλα.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χθες το βραδάκι πέτυχα στο Ανορθόγραφο μια Λίζα, Ελληνίδα πολύ καλή περίπτωση, έγραψα και κριτική. Την είχα ξαναπετύχει και πριν κανα 3μηνο στο Βαρδάρη, δεν την είχα ξαναδεί όμως. Φαίνεται παλία καραβάνα αλλά δεν πρόσεξα να έχει κριτικές. Μου είχε πει ότι δούλευε παλιά προς Μύλο μεριά. Την έχει πάρει κανείς  σας ?

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
mpotofilos  να ενημερωσω πως η σιμοονα ξηγιεται δερματινη μποτουλα ως το γονατο περιπου...πολυ καυλωτικη....
:headbang2: :lheel:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Για καποιον φιλο που ρωτησε πιο πριν, εγω 2 φορες που εχω παει στην Αντριανα του Villa περασα πολυ καλα και εμεινα ευχαριστημενος. Και διαθεση και προσπαθεια ειδα απο μερους της.
Γενικα δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο τη φαση, ομως με αλλες 5-6 που ειχα παει παλιοτερα ηταν σαν να πηγα με πεθαμενες.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χθες το βραδάκι πέτυχα στο Ανορθόγραφο μια Λίζα
Πρωτη φορα την ακουω .. βεβαια προν 3 μηνες ακομη με χαρτη πηγαινα τσαρκα  :2funny
Αν δεν ξερει ο πουτανοληξιαρχος (καραμαν) δε θα ξερεις κανεις  :cheesy:

παιδια εκανα καταδρομικη στο 52 νομιζοντας πως ειναι η αλισια απο τανταλου 14 για καταθεση..δεν ειναι ομως αυτη.

:rockon:  Ωραιος ο καταδρομεας :rockon:
2 νεα μας εφερε , καινουρια αλισια & επιστροφη Σιμονας  :rockon:

Καταθεση πριν της 20.00 στην Ρεβεκα 26ης 52,
:rockon: Επιτελους

καλα ρε κεφαλα μ ια χαρα περασες Ρεβεκκα , τι την ηθλες την αλλη μετα για να χαλασεσεις ?
Δε σας καταλαβαινω εσας τους μπουρδελιαρηδες  :2funny:
( να βαλω στοιχημα οτι εψαχνες βυζακι γιατι δεν σε καλυψε η Ρωσιδα νεαρα ?  ;)  )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυριο μεσημερι ξανακανω αποπειρα για αφρο(την εχω δοκιμασει κ αλλες φορες) στην ξεκωλετη την προηγουμενη εφαγα ακυρο >:(
αμα ξαναφαω ακυρο σκεφτομαι για το μιλφ ευα(δεν εχω δοκιμασει)η οποια "μοντελα" θα εχουν στην φριξου
τι προτεινετε απ την τριπλετα?

τι ενοεεις ακυρο ? δεν ηταν εκει ?  :think:

Προστάτης εκδιδόμενων γυναικών βρήκε το θάνατο από 3 αλλοδαπούς
Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 23, 29 και 31 ετών πήγαν σε πιάτσα αγοραίου έρωτα στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν να πειράζουν τις εκδιδόμενες γυναίκες, μία εκ των οποίων βρισκόταν εκεί με τον προστάτη της.

Ο 45χρονος διαπληκτίστηκε με τους αλλοδαπούς και τους ζήτησε να απομακρυνθούν, όμως εκείνοι συνέχισαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς, στον οποίο οι αλλοδαποί ξυλοκόπησαν ανελέητα τον 45χρονο άντρα, που έπεσε νεκρός.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία οι 3 τρεις άντρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κάτι που ομολόγησαν και όταν συνελήφθησαν. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με τη νεκροψία ο 45χρονος προστάτης πέθανε από έμφραγμα που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Που εγινε αυτο ?

κατα τα αλλα τα στρουμφ περιπολουν στην περιοχη για ναρκωτικα και τετοια και στο τελος σταματαν για ελεγχους εμας....εμενα με σταματησαν μια μερα δυο η ωρα μεσημερι..... :jerking: :jerking: :jerking:

εδω που ηταν η αστυνομια;

Ε ποιον θα σταματησουν ? τον εμπορο να ναρκωτικων ?   :2funny: τολμανε ?

Εσενα και ενα στματανε πουλωντας και μουρη  , νοιωθουν ποιο < αντρες> με μας
ειδικα αν σταματησουν και καμια γκομενα .. τοτε μπορει να κανουν και το βρακακι τους χαλια απο την χαρα τους
Και φυσικα θα σε γραψουν κιολας για  να δικαιολογησουν την υπαρξη τους .
Ακουσες κανεναν να γινετε μπατσοις για να πολεμισει το εγγλημα ? ολοι για να γονουν δημοσιοι πανε ....

Μπατσοι Κοτες Ψευτομαγκες  :rockon:

τεςπα Μακρυα απο μας...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Επισκέπτης
Φίλος μου είπε για μια ξανθιά κουκλίτσα στο Σαπφώς 7, δούλευε βραδινή χτες. Είναι κάποια γνωστή ή καινούργιο ραπανάκι?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

www.imagerous.com/viewer.php?file=86524974661975198864.png] [/URL]

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Καραμαν θα σου κανω μυνηση ... ο τιτλος της κριτικης σου  για ρεμπεκα ειναι κλεμενος  :2funny:

Σκεφτομουνα να βαλω Ρεμπεκα.ru οπως λεει και ο jo, αλλα δεν το εβαλα, εχεις πληρη κυριοτητα πνευματικων δικαιοματων.!
Τρωγομουνα για δυο καταθεσεις χτες, η μια ηταν μουφα δεν πειραζει, ετσι και αλλιως ξανα το 2011 θα με ξαναδουνε τα κοριτσια...και ο τσολιας.! :2funny: :2funny:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.283
Πόντοι
6.817
τζο; Ποιον λες τσολια ρε συ;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σκεφτομουνα να βαλω Ρεμπεκα.ru οπως λεει και ο jo, αλλα δεν το εβαλα, εχεις πληρη κυριοτητα πνευματικων δικαιοματων.!
Ειμαι ο Νονος της .. εσυ εισαι της Μερτσι Μαρτσι Περτσι Προπερτσι , πως την λενε ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τρωγομουνα για δυο καταθεσεις χτες, η μια ηταν μουφα δεν πειραζει, ετσι και αλλιως ξανα το 2011 θα με ξαναδουνε τα κοριτσια...και ο τσολιας.! :2funny: :2funny:
Του χρονου παλι ?    γιατι ετσι ? :think:

τζο; Ποιον λες τσολια ρε συ;
Ο καραμαν το λεει ... εγω το ζωγραφιζω  :2funny: :2funny: :2funny:

Για την Ελινα , ρουλια κωττα γωνια , και το κοντερ στα κοκκινα

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.283
Πόντοι
6.817
Ο καραμαν το λεει ... εγω το ζωγραφιζω  :2funny: :2funny: :2funny:

Για την Ελινα , ρουλια κωττα γωνια , και το κοντερ στα κοκκινα

ελα ρε βγαινει και στο μπαλκονι; εγω στο σαλονι την ειδα , τραβελοφερνει παντως

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Φίλος μου είπε για μια ξανθιά κουκλίτσα στο Σαπφώς 7, δούλευε βραδινή χτες. Είναι κάποια γνωστή ή καινούργιο ραπανάκι?

Προφανώς πρόκειται για την πριγκίπισα Αλέξια. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
ελα ρε βγαινει και στο μπαλκονι; εγω στο σαλονι την ειδα , τραβελοφερνει παντως

Χτες περνουσα να παω στο Αλιακμονως και ηταν στο μπαλκονι, με ποιασανε κατι γελια... :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απορω την γαμησε κανεις τοσο καιρο; :think:

Εγω απορω πως ηρθε και γιατι καθεται ακομη ... δε μπορω να γαμησω στον καναπε ρε πουστη , κοντευω να βαρεθω την ολη φαση και στα μισα σπιτια δεν πηγα λογο τανων ...
αλλαξτε λιγο ρεεεεεεεεεε , κατεβαστε τες Αθηνα για κανα μηνα και φερτεα αλλες .. μετα ξανα αλλαζουμε

Παντως οταν ειχα παει παντως καποιος πληρωνε και περασε .... ο ψηλος ξαναμπηκε  μεσα η τσατσα πηγε τον αλλον στο δωματιο και μεις την καναμε αθορυβοι στις μυτες μη βγει και μας κινηγησει ... :2funny:
μεχρι που εκλεισε η πορτα .. μετα με 3 αλματα στο παρκινγ βρεθηκα  :cheesy:

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κατάθεση σήμερα βράδυ στην Σιμόνα στην Κατεχάκη !Στο απλο των 40€!Σταθερή αξία ,μονοπωλεί πλέον τις επισκέψεις μου γιατί ξέρω οτι θα περάσω καλά και τα χρήματα μου δεν θα πάνε χαμένα !Είχε Όλα τα δωμάτια γεμάτα και περίμεναν κιόλας .Πραγματικός αιθέρας που λέει και η υπηρεσία της .Εισηγήθηκα στην Σιμόνα και για εγκατάσταση τηλεφώνου για να μαθαίνουμε ποιες δουλεύουν ποιο εύκολα ,καληνύχτα συνάδελφοι !

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
τι ενοεεις ακυρο ? δεν ηταν εκει ?  :think:

Που εγινε αυτο ?

Ε ποιον θα σταματησουν ? τον εμπορο να ναρκωτικων ?   :2funny: τολμανε ?

Εσενα και ενα στματανε πουλωντας και μουρη  , νοιωθουν ποιο < αντρες> με μας
ειδικα αν σταματησουν και καμια γκομενα .. τοτε μπορει να κανουν και το βρακακι τους χαλια απο την χαρα τους
Και φυσικα θα σε γραψουν κιολας για  να δικαιολογησουν την υπαρξη τους .
Ακουσες κανεναν να γινετε μπατσοις για να πολεμισει το εγγλημα ? ολοι για να γονουν δημοσιοι πανε ....

Μπατσοι Κοτες Ψευτομαγκες  :rockon:

τεςπα Μακρυα απο μας...
φιλαρακι εγω αθηναιος ειμαι αλλα το βρηκα στο newsbeast.gr και ειπα να το ποσταρω για ενημερωση.δεν ξερω που και ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom