Γεια σας
Μια ψιλοκινηση την εχει σημερα γενικα...
Μαντζαρου Νατασα ( Με ασπρες μποτες μεχρι το γονατο κυριε μποτοφιλε ;) )
Κατεχακη η Σιμονα
Λουξ η Βικυ (τηλεφωνικα)
Τσιρκο guest star !!! Ρωξαννα , κολησα οταν την ειδα που την ξερω που την ξερω ... ξεχασα να δω τα βυζια που τα ειχε φατσα καρτα , δεν ειχαμε καθησμα σαν τις αλλες
Αλισα η Αλισα καινουριο μωρο πολυ καινουριο
Η Μαρινα η Ρουμανα ειναι που την βαφτισε η φαφουτο τσατσα
Δεν την βρισκω ασχημη σαν γκομενιτσα παντως
Λα φαμ Η Σαμπρινα ... με κοντο μαλι καρε , φιλος που την ειχε δει προσφατα ειπε οτι ειχε μακρυ μαλλι . < μεγαλη > γυναικα, μαγκιωρα , δε μου εκανε κλικ και την εκανα
Κωλετη η Τζουλια ,. ομορφη κοπελα την προηγουμενη φορα που την ειδα δε μου ειχε αρεσει τοσο , αν δεν εκανε ΠΟΛΥ ζεστη μπορει να την επαιρνα , προχθες που περασα και ηταν η Εφη μια χαρα το μαγαζι σημερα ζεστη παλι ...
Βιλα Αντριαννα
Ερημητη η Τζεσικα (?) ξανθια τζακουζι στ 100 γιουρια ειπε η τσατσα
Ουρανου 26 η Ναταλι την πηρε φιλοε προσφατα πολυ καλο βυζι λεει (4 +) , εμενα δε μερεσε και τοσο , μαλλον μονο για βυζομανεις ενδικνηται ... απο 30 το απλο εκει (τσατσα ο νταλικιερης με τα σπορια )
Φριξου 14 τωρα ... μπαινω και βλεπω μια μελαχρινη με κοντο μαλλι καρε ... φευγω , ξαναπαω βγαινει μια ξανθια .. ξαναφευγω παιρνω τηλεφωνο η αννιτα λεει ειναι η ξανθουλα .. ελα ομως που δε μου εμοιαζε με την αννιτα την ξανθια την γνωστη
city gate ο τζο πινει μπυρες και κερναει ,, οποιος θελει για κανα μισαωρο ακομα εδω θα ειμαστε ;)
Σκευτομαι που να παω....