Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σας
Μια ψιλοκινηση την εχει σημερα γενικα...

Μαντζαρου Νατασα ( Με ασπρες μποτες μεχρι το γονατο κυριε μποτοφιλε  ;) )
Κατεχακη η Σιμονα
Λουξ η Βικυ (τηλεφωνικα)

Τσιρκο guest star !!! Ρωξαννα , κολησα οταν την ειδα που την ξερω που την ξερω ... ξεχασα να δω τα βυζια που τα ειχε φατσα καρτα  , δεν ειχαμε καθησμα σαν τις αλλες
Αλισα η Αλισα καινουριο μωρο πολυ καινουριο  :2funny: Η  Μαρινα η Ρουμανα ειναι που την βαφτισε η φαφουτο τσατσα  :idiot: Δεν την βρισκω ασχημη σαν γκομενιτσα παντως
Λα φαμ Η Σαμπρινα ... με κοντο μαλι καρε , φιλος που την ειχε δει προσφατα ειπε οτι ειχε μακρυ μαλλι . < μεγαλη >  γυναικα, μαγκιωρα , δε μου εκανε κλικ και την εκανα
Κωλετη η Τζουλια ,. ομορφη κοπελα την προηγουμενη φορα που την ειδα δε μου ειχε αρεσει τοσο , αν δεν εκανε ΠΟΛΥ ζεστη μπορει να την επαιρνα , προχθες που περασα και ηταν η Εφη μια χαρα το μαγαζι σημερα ζεστη παλι ...
Βιλα Αντριαννα
Ερημητη η Τζεσικα (?) ξανθια τζακουζι στ 100 γιουρια ειπε η τσατσα

Ουρανου 26 η Ναταλι την πηρε φιλοε προσφατα πολυ καλο βυζι λεει (4 +) , εμενα δε μερεσε και τοσο , μαλλον μονο για βυζομανεις ενδικνηται ... απο 30 το απλο εκει (τσατσα ο νταλικιερης με τα σπορια )

Φριξου 14
τωρα ... μπαινω και βλεπω μια μελαχρινη με κοντο μαλλι καρε ... φευγω , ξαναπαω βγαινει μια ξανθια .. ξαναφευγω παιρνω τηλεφωνο η αννιτα λεει ειναι η ξανθουλα .. ελα ομως που δε μου εμοιαζε με την αννιτα την ξανθια την γνωστη

city gate
ο τζο πινει μπυρες και κερναει ,, οποιος θελει για κανα μισαωρο ακομα εδω θα ειμαστε  ;)

Σκευτομαι που να παω....  :think:
απο ολα αυτα .....;νατασσα με τις μπαντες.... ;)

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στο la femme δουλευει μια λουνα ελληνορουμανα? δουλευει η σταματησε?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
χθες ξαναπήρα την εφη....
παιδια νομιζω πως ειναι η καλύτερα μακραν....
μενω μεσα παντα πολυ ωρα...χωρις να πει τιποτα...
στασεις οτι θέλεις ακομη και στην καρεκλα την εβαλα...
αψογη..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η εφη ειναι μαστορισσα σε ολες τις περιεργες στασεις....... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εκει δουλευε μεχρι προσφατα....απλα εχει καιρο να γινει αναφορα γενικα του ονοματος της....μπορει να παιζει καμια αδεια....θα δειξει....

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Nεα άφιξη στο τσίρκο...
Φανταστείτε την Τζεσυ στο ξανθό της...
Ανεβάζω κριτικη σε λίγο... :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Nεα άφιξη στο τσίρκο...
Φανταστείτε την Τζεσυ στο ξανθό της...
Ανεβάζω κριτικη σε λίγο... :fuck2:
την ειδα....μπαρμπαρα;  :think:πρεπει να ειναι νεα αφιξη....
πηρα τηλεφωνο λαφαμ και δουλευει η λουση τωρα....για λουνα τους ακουσα λιγο κρυους και σαν να μην τους αρεσε η ερωτηση....μου ειπαν δεν ξερουν και να παρω ξανα τηλεφωνο παλι απο δευτερα...καλου κακου κοιτα και αλλου φιλε...ειχε δουλεψει και φριξου 9 το καλοκαιρι αλλα μαλλον δυσκολο το κοβω εκει γιατι εχει πολλες τωρα και στον βαρδαρη ειχε κατι εκτακτες εμφανισεις....

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
την ειδα....μπαρμπαρα;  :think:πρεπει να ειναι νεα αφιξη....πηρα τηλεφωνο λαφαμ και δουλευει η λουση τωρα....για λουνα τους ακουσα λιγο κρυους και σαν να μην τους αρεσε η ερωτηση....μου ειπαν δεν ξερουν και να παρω ξανα τηλεφωνο παλι απο δευτερα...καλου κακου κοιτα και αλλου φιλε...ειχε δουλεψει και φριξου 9 το καλοκαιρι αλλα μαλλον δυσκολο το κοβω εκει γιατι εχει πολλες τωρα και στον βαρδαρη ειχε κατι εκτακτες εμφανισεις....

Μπηκα στις κριτικες και η τελευταια ειναι στις 25/9/2010,μου φαινεται οτι την εκανε απο κει γι αυτο να μη σου εδωσαν ξεκαθαρη απαντηση,για βιλα χλωμο το κοβω κι εγω.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μπηκα στις κριτικες και η τελευταια ειναι στις 25/9/2010,μου φαινεται οτι την εκανε απο κει γι αυτο να μη σου εδωσαν ξεκαθαρη απαντηση,για βιλα χλωμο το κοβω κι εγω.

Ολο μαλακιες λενε , και για την Εβελινα που ηταν εκει ενα δυο βραδυα ,
μετα απο μια βδομαδα ποτ ειχα παρει μου ειπε ξαναπαρε , εχει περιοδο και τετοια . κρατανε πισινη  ;)
Η Λουνα εχει χαθει τελευταια απ οτι βλεπω και ενω επαιζε μπαλα μονη της σχεδων ( μα λουση και Μαρια .slo)

Σου ειχε αρεσει ?  :think: με μενα ηταν μετρια και με 1 κιλο κρεμα , δε ξερω αν ανοιγετε στα τζακουζια κλτ .... 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φριξου 14[/b] τωρα ... μπαινω και βλεπω μια μελαχρινη με κοντο μαλλι καρε ... φευγω , ξαναπαω βγαινει μια ξανθια .. ξαναφευγω παιρνω τηλεφωνο η αννιτα λεει ειναι η ξανθουλα .. ελα ομως που δε μου εμοιαζε με την αννιτα την ξανθια την γνωστη

Οι Αννιτες ηταν  με την μελαρχινη να την βλεπω μονο απο πισω , και με την ξανθια να μη μου μοιαζει τοσο με αυτην στις φωτο ...  :idiot:
μαλλον η μελαχρινη ειναι και σημερα μεχρι τις 9 ( μια κριτκη εχει και αυτη μαυρη... )

Η ξανθια αννιτα δεν εχει κριτκες βλεπω .. καποιος ειχε αναφαιρει κατι αλλα δε θυμαμαι ποιος  :think:
θυμαται κανεις τιποτα γιαυτην ( προηγουμενο μαγαζι κλτ )

Τζουλια στην Κωλετη επισης χωρις κτιτικες .. και αυτη την ειχαμε αναφερει , και γιαυτην δε θυμαμαι και θελω ινφος...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Οι Αννιτες ηταν  με την μελαρχινη να την βλεπω μονο απο πισω , και με την ξανθια να μη μου μοιαζει τοσο με αυτην στις φωτο ...  :idiot:
μαλλον η μελαχρινη ειναι και σημερα μεχρι τις 9 ( μια κριτκη εχει και αυτη μαυρη... )

Η ξανθια αννιτα δεν εχει κριτκες βλεπω .. καποιος ειχε αναφαιρει κατι αλλα δε θυμαμαι ποιος  :think:
θυμαται κανεις τιποτα γιαυτην ( προηγουμενο μαγαζι κλτ )

Τζουλια στην Κωλετη επισης χωρις κτιτικες .. και αυτη την ειχαμε αναφερει , και γιαυτην δε θυμαμαι και θελω ινφος...

Ανιτα ξανθια δες Προμηθεους 14, εχει σιγουρα μια δικια μου, Τζουλια απο κωλετη εχει νωμιζω κριτικες ή την ειχε παρει ο αλεξ και ειπε μεγαλη πατατα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ανιτα ξανθια δες Προμηθεους 14, εχει σιγουρα μια δικια μου, Τζουλια απο κωλετη εχει νωμιζω κριτικες ή την ειχε παρει ο αλεξ και ειπε μεγαλη πατατα...

ναι ε ?  η Τζουλια χθες μου ψιλοαρεσε παντως ...

Ξαναλεω , γραφετε κριτικες αδερφια εστω μια σειρα . χανονται οι πληροφοριες και το νοημα του site αδικα  :-

Εγω Χθες πηγα Νατασσα τελιακα.. λεει  :cheesy:
γραφω κριτικη αν και εχει καμποσες

Για το ερως ειπε οτι ειναι κλειστο για ανανανεωση και αν ανοιξει θα ξαναπαει εκει
Επισης χθες ξεχασα να πω για ενα τζιπ που ειδα στη εκκλησια και την δεξια εισοδο ανοιχτη , εχει μια σκαλα και αναλωσημα φουλ , χαρτια ,  καθαριστηκα κλτ
τωρα ηταν τυχαιο ? ετοιαμαζονται να ανοιξουν ?  θα δουμε ...

Στο 52 ειναι η ρεββεκα για λιγο ακομη ...
Για ΑΛισα σας ειπα ε ?  Η Μαρινα η Ρουμανα ειναι .. η τσατσα την βαφτησε φαινετε , βαριοταν να ψαχνει ονομα και εβαλε του μαγαζιου
παλι καλα που δεν την ονομασε < Μπουγατσα >  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ναι ε ?  η Τζουλια χθες μου ψιλοαρεσε παντως ...

Ξαναλεω , γραφετε κριτικες αδερφια εστω μια σειρα . χανονται οι πληροφοριες και το νοημα του site αδικα  :-

Εγω Χθες πηγα Νατασσα τελιακα.. λεει  :cheesy:
γραφω κριτικη αν και εχει καμποσες

Για το ερως ειπε οτι ειναι κλειστο για ανανανεωση και αν ανοιξει θα ξαναπαει εκει
Επισης χθες ξεχασα να πω για ενα τζιπ που ειδα στη εκκλησια και την δεξια εισοδο ανοιχτη , εχει μια σκαλα και αναλωσημα φουλ , χαρτια ,  καθαριστηκα κλτ
τωρα ηταν τυχαιο ? ετοιαμαζονται να ανοιξουν ?  θα δουμε ...

Στο 52 ειναι η ρεββεκα για λιγο ακομη ...
Για ΑΛισα σας ειπα ε ?  Η Μαρινα η Ρουμανα ειναι .. η τσατσα την βαφτησε φαινετε , βαριοταν να ψαχνει ονομα και εβαλε του μαγαζιου
παλι καλα που δεν την ονομασε < Μπουγατσα >  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: Αφου ειναι για τον πεο η συγγεκριμενη της αλαξαν ονομα μπας και γαμησει κανενας ατυχος...
Περασες καυλα δηλαδη με Νατασα??? :fuck1:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι μια χαρα , με Νατασσα :) 
επιτελους εφυγε εκεινη η Βικυ που δεν μαρεσε και ηρθε κατι καινουριο ( για μενα )
Την ειχα στοχο απο το ερως ακομα αλλα εκλεισε και χαθηκε ...

Τελευταια πηρα  , Σιμονα , Τζεση ,  Εφη(ξανα),  Ρεββεκα , Νατασσα
στατιστηκα τωρα με περιμενει πατατα ε ?
Λες να παω Μαρινα/Αλισα ?  :think:
Εμφανιακα δεν με αποθησε , ουτε με τρελανε βεβαια ..
Αυητ σεν ειναι η < οποιος νυχτυα περπατει την δια πουτανα γαμει > ?
θυμαμαι που την ειχες πατησει  :2funny: :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Θ΄αναφερθω σε κατι ασχετο, αλλα εχω καιρο να παω τσαρκα κ δεν εχω να πω κατι σχετικο..
Απλα ηθελα να πω οτι αν υπαρχει καποιος που 'χει ακομα απ' τα παλια βιντεο κι ενδιαφερεται για τσοντες σε βιντεοκασετες, ας μπει σ' αυτο το θεμα:

Εχω κανει μια τεραστια συλλογη με ταινιες, που δε χρειαζομαι πλεον καθως το μηχανημα τα παιξε..!

Ειχα διαβασει για την παλια Αντριαννα, που εβαλε μεγαλα βυζια κι ελεγα να παω, αλλα ολοι λεγατε οτι δεν αξιζει κ δεν πηγα.. Υποθετω οτι θα παιζει κ στο Προμηθεως 25 αυτη καποια στιγμη.. Ακομη εχω στα υποψη κ τη Νατασα που γυρισε, οπως κ τη Ντεσυ απ' το πρασινο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom