το σπιτι αυτο ρε φιλε θελει γκρεμισμα ειναι απαραδεκτο...Καλή η κοπέλα αλλά το σπίτι θέλει απολύμανση με φλογοβόλο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
βασικα παιζει να ειναι το πιο χαμηλοταβανο μπουρδελο εβερ.....κουτουλάς στο ταβανι ορθιος...το σπιτι αυτο ρε φιλε θελει γκρεμισμα ειναι απαραδεκτο...
αρα αποκλειεται να δουλευε ποτε εκει η ελινα.....
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Βαρδάρης γύρω στις 4 το απόγευμα, πάνω στην αλλαγή στα περισσότερα.
-Προμηθέους 25. Η φόλα Ανδριάνα (δεν την είδα, ήταν στο δωμάτιο) και μετά όταν ξαναπέρασα η ρουμάνα μιλφ Άννα που είχα μήνες να την δω, άλλαξε το μαλλί της σε μαύρο. Καλή είναι μέσα. Με 100ε κάνει φουλ πρόγραμμα (κωλαράκι, 69, ακάπωτο).
-Ταντάλου 14. Η μελαχρινή Σουζάνα και μετά το γνωστό πιπίνι Λάουρα. Όλα τα προγράμματα και οι δυο.
-Ταντάλου 8Α. Μαρίνα.
-Σαπφούς 20. Βανέσσα.
-Σαπφούς κ Ταντάλου. Κουφό τελείως comeback, η ξανθιά πολωνέζα Γιάννα που δούλευε εκεί παλιά και έλειπε για πάνω από ένα χρόνο. Κατάθεση. Ωραία και πολύ συμπαθητική κοπέλα. Η προηγούμενη βάρδια ήταν η μελαχρινή Αλεξάνδρα (όχι η μπατάλα της Ν. Ουρανού).
-Σαπφούς 8. Εβελίνα.
-Σαπφούς 7. Η γνωστή ελληνίδα μιλφ Τζένη.
-Σαπφούς 5. Η ρεπατζού Γιάννα στην θέση της Ίρας που επιστρέφει από Δευτέρα.
-Προμηθέους 11. Η ξανθιά Βιολέτα που άφησε το κοντό μαλλί και έβαλε extensions, είναι καλή εμφανισιακά, αλλά το ύφος της στο σαλόνι είναι πολύ "γαμώ τη τύχη μου, εγώ νηπιαγωγός ήθελα να γίνω".
Να σημειώσω το ότι πολλές κοπέλες πλεόν δίνουν κώλο με στάνταρ τιμή στο Βαρδάρη στα 80ε.
-Προμηθέους 25. Η φόλα Ανδριάνα (δεν την είδα, ήταν στο δωμάτιο) και μετά όταν ξαναπέρασα η ρουμάνα μιλφ Άννα που είχα μήνες να την δω, άλλαξε το μαλλί της σε μαύρο. Καλή είναι μέσα. Με 100ε κάνει φουλ πρόγραμμα (κωλαράκι, 69, ακάπωτο).
-Ταντάλου 14. Η μελαχρινή Σουζάνα και μετά το γνωστό πιπίνι Λάουρα. Όλα τα προγράμματα και οι δυο.
-Ταντάλου 8Α. Μαρίνα.
-Σαπφούς 20. Βανέσσα.
-Σαπφούς κ Ταντάλου. Κουφό τελείως comeback, η ξανθιά πολωνέζα Γιάννα που δούλευε εκεί παλιά και έλειπε για πάνω από ένα χρόνο. Κατάθεση. Ωραία και πολύ συμπαθητική κοπέλα. Η προηγούμενη βάρδια ήταν η μελαχρινή Αλεξάνδρα (όχι η μπατάλα της Ν. Ουρανού).
-Σαπφούς 8. Εβελίνα.
-Σαπφούς 7. Η γνωστή ελληνίδα μιλφ Τζένη.
-Σαπφούς 5. Η ρεπατζού Γιάννα στην θέση της Ίρας που επιστρέφει από Δευτέρα.
-Προμηθέους 11. Η ξανθιά Βιολέτα που άφησε το κοντό μαλλί και έβαλε extensions, είναι καλή εμφανισιακά, αλλά το ύφος της στο σαλόνι είναι πολύ "γαμώ τη τύχη μου, εγώ νηπιαγωγός ήθελα να γίνω".
Να σημειώσω το ότι πολλές κοπέλες πλεόν δίνουν κώλο με στάνταρ τιμή στο Βαρδάρη στα 80ε.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Στουντιοαναφορα για σημερα βραδυ κυριως μιας και λογο κρυου δεν λεει πολυ η τσαρκα
Φριξου 14 Τωρα Αννιτα.me(λαχρινη) βραδυ Αννιτα.xa(nthia)
Κωλετη Τωρα Εφη βραδυ Αγγελικη
Τσιρκο Τωρα Μπαρμπαρα βραδυ δεν ξερουν , πιθανολογω Ρωξαννα
Λα φαμ Λουση τωρα Βραδυ η κουρεμενη Σαμπρινα
Μαντζαρου 14 το βραδυ Νατασσα ( οποιος παει χαιρετισματα )
Υποθετω
Λουξ δε γουσταρω την τσατσα κι ετσι δεν πηρα , μαλλον Βικυ ή Λινα (μαρτα) βραδυ
Ερημητη η Τζεσικα και Ουρανου 26 η Ναταλι
Στο 52 Ρεβεκκα & μετα Μαρινα (η Αλλιως Αλισα )
Δεν εχει μπουρδελοτσαρκα σημερα απ οτι βλεπω
ψηνετε κανεις για γκομενοτσαρκα ?
Φριξου 14 Τωρα Αννιτα.me(λαχρινη) βραδυ Αννιτα.xa(nthia)
Κωλετη Τωρα Εφη βραδυ Αγγελικη
Τσιρκο Τωρα Μπαρμπαρα βραδυ δεν ξερουν , πιθανολογω Ρωξαννα
Λα φαμ Λουση τωρα Βραδυ η κουρεμενη Σαμπρινα
Μαντζαρου 14 το βραδυ Νατασσα ( οποιος παει χαιρετισματα )
Υποθετω
Λουξ δε γουσταρω την τσατσα κι ετσι δεν πηρα , μαλλον Βικυ ή Λινα (μαρτα) βραδυ
Ερημητη η Τζεσικα και Ουρανου 26 η Ναταλι
Στο 52 Ρεβεκκα & μετα Μαρινα (η Αλλιως Αλισα )
Δεν εχει μπουρδελοτσαρκα σημερα απ οτι βλεπω
ψηνετε κανεις για γκομενοτσαρκα ?
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
το σπιτι αυτο ρε φιλε θελει γκρεμισμα ειναι απαραδεκτο...
Είναι το αρχαιότερο εν λειτουργία μπουρδέλο στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να το κηρυξουν λοιπον διατηρητεο και να μπει και σχετικη πλακα με επιγραφη στην εισοδο ....μπορει να το κανει και μπουρδελομουσειο ο νεος δημαρχος.....Είναι το αρχαιότερο εν λειτουργία μπουρδέλο στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
να το κηρυξουν λοιπον διατηρητεο και να μπει και σχετικη πλακα με επιγραφη στην εισοδο ....μπορει να το κανει και μπουρδελομουσειο ο νεος δημαρχος.....
Κάλή σκέψη. Να κάνουμε παράσταση στον Μπουτάρη, με την τρέλα που έχει ποτέ δεν ξέρεις.
kklld
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Αναφορα για χθες βραδυ 22_00
Προμηθεως 11 Η γλυκια Μιρελα,με μποτες ως το γονατο.Πολυ δροσερο κοριτσι,με ωραιο ναζι.
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη Βερονικα
Σαπφους 7 Η ομορφη μοντελισια Τζουλια με αλλαγμενο μαλλι.Πλεον δεν το ειχε πιασμενο πισω αλλα το αφησε ελευθερο πεσμενο.
Σαπφους 8 Το ¨κουνελακι¨ η Εβελλύνα.Αδυνατο ψηλο ξανθο πιπινακι,με περιεργη φαταα και πολυ ωραιο φυσικο βυζι.
Τανταλου-Σαπφους Μια ψιλοβλαχε φατσα,ψηλη,πολυ μικρη.Φαινοταν αβγαλτη.Αγελαδισια βυζια.Την εχω ξαναδει εκει.Ποια ειναι;
Τανταλου 8 Μια αδιαφορη σχεδον Μιλφ.Αδιαφορο σωμα και φατσα.
Τανταλου 14 Το πανεμορφο πιπινι που ειχα ξαναδει κι αλλη φορα.Πολυ θηλυκο σωμα,μαλλακι καρε,σωστες καμπυλες.Πολυ ωραιο μωρο.Ειναι η Λαυρα αυτη;
Αυτα..
Προμηθεως 11 Η γλυκια Μιρελα,με μποτες ως το γονατο.Πολυ δροσερο κοριτσι,με ωραιο ναζι.
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη Βερονικα
Σαπφους 7 Η ομορφη μοντελισια Τζουλια με αλλαγμενο μαλλι.Πλεον δεν το ειχε πιασμενο πισω αλλα το αφησε ελευθερο πεσμενο.
Σαπφους 8 Το ¨κουνελακι¨ η Εβελλύνα.Αδυνατο ψηλο ξανθο πιπινακι,με περιεργη φαταα και πολυ ωραιο φυσικο βυζι.
Τανταλου-Σαπφους Μια ψιλοβλαχε φατσα,ψηλη,πολυ μικρη.Φαινοταν αβγαλτη.Αγελαδισια βυζια.Την εχω ξαναδει εκει.Ποια ειναι;
Τανταλου 8 Μια αδιαφορη σχεδον Μιλφ.Αδιαφορο σωμα και φατσα.
Τανταλου 14 Το πανεμορφο πιπινι που ειχα ξαναδει κι αλλη φορα.Πολυ θηλυκο σωμα,μαλλακι καρε,σωστες καμπυλες.Πολυ ωραιο μωρο.Ειναι η Λαυρα αυτη;
Αυτα..
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Η Βουλγάρα η Ντέσυ...
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
ε! να γαμησω μεσα!! κοπηκανε δωρα,επιδοματα,θεσεις εργασιας,μισθοι και μεχρι και σε μερικα μαγαζια γινονται προσφορες σε ποτα,οπως και σε ρουχισμο κτλ κτλ. και στα ΚΩΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΑ οι ταριφες καλα κρατουν.. ερε και αν αρχισουν οι ληστειες στα μπουρδελα οπως παλιοτερα.... λοιπον ΑΚΟΥΣΤΕ ρε βρωμιαρηδες¨η ταριφα σας θα ξεκιναει απο 20-25 ευρω. γαμω τα μυαλα σας γαμω
Kingbe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχθες πήγα με ένα φίλο Αν. Γεωργίου 34 κατά τις 01:00, ήταν ένα πολύ ωραίο(για τα δικά μου γούστα...)
ο φίλος κατέθεσε αλλά εγώ ήμουν χορτάτος από Μιρέλα...
ο φίλος μου είπε πολύ καλά λόγια για την εν λόγο κοπελιά... αλλά δεν θυμάται όνομα ο απαράδεκτος... του λέω ρε μάστορα, οφείλουμε αναλυτική ενημέρωση...
Ξέρει κανεις περεταίρω στοιχεία για την κοπελιά...; την ξέρουμε...;
ο φίλος μου είπε πολύ καλά λόγια για την εν λόγο κοπελιά... αλλά δεν θυμάται όνομα ο απαράδεκτος... του λέω ρε μάστορα, οφείλουμε αναλυτική ενημέρωση...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σαμπρινα; περιεγραψε την λιγο εμφανισιακα να σου πω.....Εχθες πήγα με ένα φίλο Αν. Γεωργίου 34 κατά τις 01:00, ήταν ένα πολύ ωραίο(για τα δικά μου γούστα...)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ε! να γαμησω μεσα!! κοπηκανε δωρα,επιδοματα,θεσεις εργασιας,μισθοι και μεχρι και σε μερικα μαγαζια γινονται προσφορες σε ποτα,οπως και σε ρουχισμο κτλ κτλ. και στα ΚΩΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΑ οι ταριφες καλα κρατουν.. ερε και αν αρχισουν οι ληστειες στα μπουρδελα οπως παλιοτερα.... λοιπον ΑΚΟΥΣΤΕ ρε βρωμιαρηδες¨η ταριφα σας θα ξεκιναει απο 20-25 ευρω. γαμω τα μυαλα σας γαμω
Εγω μετα τις γιορτες το κοβω να πευτουν παντως τωρα λιγο πολυ δωρα αρχιδια μυδια ξεγελιομαστε ,
μετα η αλλαζουν δουλεια η τις ριχνουν αλιλιως θα βαρανε μυγες ( που ηδη ψιλοβαρανε )
Ν ουρανου 26 , Π Ερημητη , Saal , Φριξου 14 , κατα καιρους παιζουν 30 ρια ( απο 40 )
Βιλα , Μαντζαρου , Λα Φαμ , Ακετεβατοι
Στα αλλα απλα δεν ξερω
Kingbe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σαμπρινα; περιεγραψε την λιγο εμφανισιακα να σου πω.....
αδυνατούλα με βυζάκι 1-2, πολύ ωραίο κωλαράκι ξανθό μαλλί και περίπου στα 30+ χρονών... φορούσε κάτι super χρυσαφί εσωρουχάκια...
Kingbe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω μετα τις γιορτες το κοβω να πευτουν παντως τωρα λιγο πολυ δωρα αρχιδια μυδια ξεγελιομαστε ,
μετα η αλλαζουν δουλεια η τις ριχνουν αλιλιως θα βαρανε μυγες ( που ηδη ψιλοβαρανε )
Ν ουρανου 26 , Π Ερημητη , Saal , Φριξου 14 , κατα καιρους παιζουν 30 ρια ( απο 40 )
Βιλα , Μαντζαρου , Λα Φαμ , Ακετεβατοι
Στα αλλα απλα δεν ξερω
Η αλήθεια είναι πάντως πως οι τιμές αν ήταν ένα 10αρικο κάτω εγώ θα έκανα τις διπλάσιες επισκέψεις... πράγμα που τς συμφέρει όπως και να χει... πόσο μάλλον οτι θα τεστάραμε όλοι περισσότερες χωρίς να σκεφτόμαστε μη χαλάσουμε άδικα το 30-40αρικο σε κανα κομοδίνο...
αν είναι να σου φάει μόνο ένα 20αρικο, στ...δια μας... πάμε στην επόμενη με τη μια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις