Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χτες περνουσα να παω στο Αλιακμονως και ηταν στο μπαλκονι, με ποιασανε κατι γελια... :2funny: :2funny:
γι αυτο το μαλαχρινο καυλακι με το τελειο πατουρι εχει γραψει κανενας τιποτα?
μονο που δεν μου τον επαιξε στο σαλονι αλλα την εκανα γιατι ειχα δουλεια κ επρεπε να φυγω....
επισης κατι μου ελεγε οτι μπορει να ειναι πατατα....
ας μας πει καποιος τι παιζει
επισης κατι το οποιο δεν ειχα αναφερει,οταν ηταν η αντριαννα στην κατεχακη θα μπορουσα να μπω με 30ε αντι για 40ε γιατι ειπα στην τσατσα οτι δεν γουσταρω να μπω μιας κ την ειχα παρει την κοπελα σε αλλο στουντιο με 30ε κ μου εκανε εκπτωση...
βεβαια δεν την ειχα παρει αλλα το αναφερω γιατι πλεον πολλα θα βλεπουν τα ματια μας με τα παζαρια,μην κολλατε
τωρα ξερουμε που εχει παει αυτη η ψυχη?(αντριαννα)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
πηρα αφορμη απο αυτο το ωραιο ποστ να περιγραψω και γω συνοπτικα οτι και οσες ξερω καλα κυριως για συναγωνιστες απο επαρχια ή που δεν ερχονται συχνα....εσεις οι παλιοι τα ξερετε και δεν κανω τον εξυπνο.....

θα ηθελα να προσθεσω
-την βουλγαρα μαρινα που ηταν φριξου 14 το καλοκαιρι και δεν ξερω που δουλευει τωρα που επiσης καυλωνει πολυ με το γλειφομουνι και τα δινει ολα,ανεβαινει απο πανω κλπ.....τριανταρα προς το μιλφ,βυζι καλο αλλα λιγο πεσμενο....
-την δαναη που ειναι συμπαθητικη βυζοπαρουσια με υπεροχη επιδερμιδα,περιποιητικη αλλα λιγο κρυα εντος αν δεν εισαι και πελατης
αυτο ειναι ωραιο ποστ!! ετσι ακριβως ειναι!! επισης εχεισ δικιο για τα στρουμφακια.. γεματη η περιοχη και δεν ειναι εκει που πρεπει,ουτε ελεγχους εκει που πρεπει

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα studio της θεσσαλονικης δεν εχουν ιστοσελιδες?

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Aναφορα για χθες (8/12) το βραδυ (21.00):

Προμηθεως 25: Αντριαννα (οχι η γνωστη των studios). Νεα, όπως ειπε η τσατσα. Ψιλο-βλαχε φατσα, καστανη, μεγαλα χαρακτηριστικα ματια, βυζια τουμπανιασμενα. Καλουτσικο σωματακι. "Εγγυηση" ειπε η τσατσα.
Προμηθεως 11: Επεσα στην αλλαγη. Μαλλον η Μιρελα
Σαπφους 5: Η Βερονικα. Στο προσωπο ψιλοχαλασε ("πούρεψε"). Σωμα κορυφη ομως. Περιέργως δεν ειχε κοσμο.
Σαπφους 7: Η μοντελίσια Τζούλια. Κουκλαρα με αναμεικτες κριτικες.
Σαπφούς 8: Το μελαχροινο πιπινοειδες (αλα Εβελλύνα) με την ελια στο στομα. Ωραιο (μαλλον) φυσικο βυζι, πολυ αδύνατη, ψηλη, μετρια φατσα.
Τανταλου-Σαπφους: Η γνωστη μικρη, με το ωραιο σωμα και την "αυταρχικη" παρουσία. Μακρυ ισιο μαλλι, ωραια κορμοστασια, σου πιανει τα αρχιδια εξω. Ειναι η Ντεσυ αυτη? Γνωριζουμε κριτικες?
Τανταλου 8: Αδιαφορη pro-milf. Σαν την θεια της διπλανης πορτας.
Τανταλου 14: Ενα πιπινακι σαν τα κρυα τα νερα. Πολυ ωραιο σωμα, με τελειο δερμα και υπεροχο βυζι. Σαν την "Κλεοπάτρα" της Αιγυπτου ενα στυλ θα ελεγα. Με ωραια πιασιματα και γενικα θυληκοτατη. Ποια ειναι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις κανενας γι αυτο το μελαχρινο στην αλιακμωνος?

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
βρε deker τι θέλεις να ακούσεις ; ναι μεν φοβερό το πατούρι που αν θυμάμαι καλά το δίνει για 80, αλλά γενικά κομοδίνο φάση, στο απλό πρόγραμμα βουρ για καπότα στη σταφίδα, και η πίπα της δεν λέει γενικά. άμα θες να την σπρώξεις να βγάλεις το άχτι σου να φύγει και η περιέργεια, go for it ! προσωπικά πάντως για κουλούρι το σκέφτομαι να την επισκεφθώ ...  :fuck2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βρε deker τι θέλεις να ακούσεις ; ναι μεν φοβερό το πατούρι που αν θυμάμαι καλά το δίνει για 80, αλλά γενικά κομοδίνο φάση, στο απλό πρόγραμμα βουρ για καπότα στη σταφίδα, και η πίπα της δεν λέει γενικά. άμα θες να την σπρώξεις να βγάλεις το άχτι σου να φύγει και η περιέργεια, go for it ! προσωπικά πάντως για κουλούρι το σκέφτομαι να την επισκεφθώ ...  :fuck2:
σ ευχαριστω φιλος

bmse

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά,
Ως καινούργιο μέλος θέλω να τονίσω ότι γίνεται πολύ καλή προσπάθεια εδώ μέσα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια γνώμη για την Έυα από το στούντιο στην Αγ. Γεωργίου 4. Είδα τις φώτο της από το σίτε με τα στούντιο και μου άρεσε πολύ..Έχεις κανείς κάποια εμπειρία μαζί της???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σας παιδιά,
Ως καινούργιο μέλος θέλω να τονίσω ότι γίνεται πολύ καλή προσπάθεια εδώ μέσα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια γνώμη για την Έυα από το στούντιο στην Αγ. Γεωργίου 4. Είδα τις φώτο της από το σίτε με τα στούντιο και μου άρεσε πολύ..Έχεις κανείς κάποια εμπειρία μαζί της???
μπαινω αποφασισμενος για την ευα που καιρο την εβλεπα αλλα δεν ειχα τολμησει να περασω....αυτην την φορα λεω θα μπω να δοκιμασω και οτι γινει..'
μιλφ 45 αρα σιγουρα με το ματι,με ωραιο ομως σωμα για την ηλικια της,λιγο σπασμενη στο προσωπο,βυζι φυσικο με καλη ρωγα,κωλαρακι καλο...ξανθια με μακρυ μαλλι με καστανες ανταυγιες...δερματινη μποτα....

πληρωνω 100 για γυμνο και κουλουρακι....τσιμπουκι αρκετα καλο ,οχι πολυ βαθυ αλλα με καραμελωμα στα αρχιδακια....προκαταρκτικα με φιλακια στο στηθος και παθιασμενα γλωσσοφιλα για τους λατρεις του gfe...
τον πουτσο τον εχωσε απευθειας στον κωλο της πρωτα με αυτην απο πανω....περιεργη σταση για πρωκτικο και μετα στηθηκε στα τεσσερα...εκει εδωσε ρεσιταλ συμμετοχης και ερμηνειας με καυλολογα και βογγητα....

μ αρεσε και αν και δεν ειμαι φανατικος μιλφολαγνος δυναται να ξαναπροτιμηθει...στα συν το πολυ καλο μασαζ που προσφερει,οι πολυ ελκυστικες τιμες,ο επαγγελματισμος της και η υπερ το δεον υπομονη σε θεμα χρονου....δεν βιαζεται καθολου και δεν πιεζει....

η δικη μου καταθεση ειναι αυτη για να μην τα ξαναγραφω,πολυ καλη και αν μου ξαναρχοταν ορεξη για μλιφ θα ξαναπηγαινα...

αλλες κριτικες εδω...

γενικα ολοι ευχαριστημενοι ειναι αρκει να μην εχεις προβλημα με την ηλικια και την ωριμη εμφανιση
εντιτ σημειωνω οτι το απλο πρωκτικο ειναι στα ογδοντα ευρω αλλα εχει και προγραμματα σπεσιαλ με τζακουζι....το τζακουζι του ιδρυματος ειναι προσφατα ανακαινισμενο ....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατι δεν ανοιγαν οι βρυσες και οταν ανοιγαν γεμιζε νερο ολο το δωματιο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι δεν ανοιγαν οι βρυσες και οταν ανοιγαν γεμιζε νερο ολο το δωματιο!
εγω ενα ντουζακι μονος μου εκανα μετα στην μπανιερα... κυριλε,διαρροες δεν ειχα....ειχε και ποικιλια αφρολουτρων απο λιντλ... :grin: :grin: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τωρα το ειδα~ αμα σε σκισω! θα σε πω! βρε μακακα ο πρωτος της πελατης ημουν!
αφου εγω την πηρα την προηγουμενη που να ξερα! τι ηθελα και μιλησα! ο house θα βαλει εμενα να πληρωσω τους καφεδες οταν βγουμε εξω! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
που να δεις για donna bell bell τι θα γραψω!
θα στματισεις να ανεβαζεις τσοντες της! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τον αλεξ τον προμοτορα...... :grin: :grin: :grin:  

και δεν ειχε και χυσιμο στο στομα ειδα.....ουτε κουλουρι..... :headbang:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας
Μια ψιλοκινηση την εχει σημερα γενικα...

Μαντζαρου Νατασα ( Με ασπρες μποτες μεχρι το γονατο κυριε μποτοφιλε  ;) )
Κατεχακη η Σιμονα
Λουξ η Βικυ (τηλεφωνικα)

Τσιρκο guest star !!! Ρωξαννα , κολησα οταν την ειδα που την ξερω που την ξερω ... ξεχασα να δω τα βυζια που τα ειχε φατσα καρτα  , δεν ειχαμε καθησμα σαν τις αλλες
Αλισα η Αλισα καινουριο μωρο πολυ καινουριο  :2funny: Η  Μαρινα η Ρουμανα ειναι που την βαφτισε η φαφουτο τσατσα  :idiot: Δεν την βρισκω ασχημη σαν γκομενιτσα παντως
Λα φαμ Η Σαμπρινα ... με κοντο μαλι καρε , φιλος που την ειχε δει προσφατα ειπε οτι ειχε μακρυ μαλλι . < μεγαλη >  γυναικα, μαγκιωρα , δε μου εκανε κλικ και την εκανα
Κωλετη η Τζουλια ,. ομορφη κοπελα την προηγουμενη φορα που την ειδα δε μου ειχε αρεσει τοσο , αν δεν εκανε ΠΟΛΥ ζεστη μπορει να την επαιρνα , προχθες που περασα και ηταν η Εφη μια χαρα το μαγαζι σημερα ζεστη παλι ...
Βιλα Αντριαννα
Ερημητη η Τζεσικα (?) ξανθια τζακουζι στ 100 γιουρια ειπε η τσατσα

Ουρανου 26 η Ναταλι την πηρε φιλοε προσφατα πολυ καλο βυζι λεει (4 +) , εμενα δε μερεσε και τοσο , μαλλον μονο για βυζομανεις ενδικνηται ... απο 30 το απλο εκει (τσατσα ο νταλικιερης με τα σπορια )

Φριξου 14
τωρα ... μπαινω και βλεπω μια μελαχρινη με κοντο μαλλι καρε ... φευγω , ξαναπαω βγαινει μια ξανθια .. ξαναφευγω παιρνω τηλεφωνο η αννιτα λεει ειναι η ξανθουλα .. ελα ομως που δε μου εμοιαζε με την αννιτα την ξανθια την γνωστη

city gate
ο τζο πινει μπυρες και κερναει ,, οποιος θελει για κανα μισαωρο ακομα εδω θα ειμαστε  ;)

Σκευτομαι που να παω....  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα το ειδα~ αμα σε σκισω! θα σε πω! βρε μακακα ο πρωτος της πελατης ημουν!
αφου εγω την πηρα την προηγουμενη που να ξερα! τι ηθελα και μιλησα! ο house θα βαλει εμενα να πληρωσω τους καφεδες οταν βγουμε εξω! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
που να δεις για donna bell bell τι θα γραψω!
θα στματισεις να ανεβαζεις τσοντες της! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νταβα ....σε καταλαβαμε.... :birdman:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αααα νταξυ Ρουλια κωττα η ψιλη την ξεχασα ,  δεν ανεβηκα πηρα τηλεφωνο .... μια φορα γινοντια οι μαλακιες  :2funny:
.... νιωθω την ανασα της  παντως ... its too close  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom