extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
περνοντας απο Ρουλια και Κωττα, ο ''τσολιας'' ηταν στο μπαλκονι και εκοβε κινηση.! ;)
λες να της έχει μείνει το γερμανικό;
περνοντας απο Ρουλια και Κωττα, ο ''τσολιας'' ηταν στο μπαλκονι και εκοβε κινηση.! ;)
γι αυτο το μαλαχρινο καυλακι με το τελειο πατουρι εχει γραψει κανενας τιποτα?Χτες περνουσα να παω στο Αλιακμονως και ηταν στο μπαλκονι, με ποιασανε κατι γελια...
ξεκολα τυχαια ηταν η σειραβαζεις την βερονικα 5η;
πας καλα αγορι μου....
αυτο ειναι ωραιο ποστ!! ετσι ακριβως ειναι!! επισης εχεισ δικιο για τα στρουμφακια.. γεματη η περιοχη και δεν ειναι εκει που πρεπει,ουτε ελεγχους εκει που πρεπειπηρα αφορμη απο αυτο το ωραιο ποστ να περιγραψω και γω συνοπτικα οτι και οσες ξερω καλα κυριως για συναγωνιστες απο επαρχια ή που δεν ερχονται συχνα....εσεις οι παλιοι τα ξερετε και δεν κανω τον εξυπνο.....
θα ηθελα να προσθεσω
-την βουλγαρα μαρινα που ηταν φριξου 14 το καλοκαιρι και δεν ξερω που δουλευει τωρα που επiσης καυλωνει πολυ με το γλειφομουνι και τα δινει ολα,ανεβαινει απο πανω κλπ.....τριανταρα προς το μιλφ,βυζι καλο αλλα λιγο πεσμενο....
-την δαναη που ειναι συμπαθητικη βυζοπαρουσια με υπεροχη επιδερμιδα,περιποιητικη αλλα λιγο κρυα εντος αν δεν εισαι και πελατης
οχι ακομα δυστυχως.....Τα studio της θεσσαλονικης δεν εχουν ιστοσελιδες?
λινα-μαρτα;μαλλον δεν λεει τιποτα μεσα....τα παν και πιο πανω.....ρε σεις κανενας γι αυτο το μελαχρινο στην αλιακμωνος?
κριμα...λινα-μαρτα;μαλλον δεν λεει τιποτα μεσα....τα παν και πιο πανω.....
σ ευχαριστω φιλοςβρε deker τι θέλεις να ακούσεις ; ναι μεν φοβερό το πατούρι που αν θυμάμαι καλά το δίνει για 80, αλλά γενικά κομοδίνο φάση, στο απλό πρόγραμμα βουρ για καπότα στη σταφίδα, και η πίπα της δεν λέει γενικά. άμα θες να την σπρώξεις να βγάλεις το άχτι σου να φύγει και η περιέργεια, go for it ! προσωπικά πάντως για κουλούρι το σκέφτομαι να την επισκεφθώ ...
μπαινω αποφασισμενος για την ευα που καιρο την εβλεπα αλλα δεν ειχα τολμησει να περασω....αυτην την φορα λεω θα μπω να δοκιμασω και οτι γινει..'Γεια σας παιδιά,
Ως καινούργιο μέλος θέλω να τονίσω ότι γίνεται πολύ καλή προσπάθεια εδώ μέσα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια γνώμη για την Έυα από το στούντιο στην Αγ. Γεωργίου 4. Είδα τις φώτο της από το σίτε με τα στούντιο και μου άρεσε πολύ..Έχεις κανείς κάποια εμπειρία μαζί της???
εγω ενα ντουζακι μονος μου εκανα μετα στην μπανιερα... κυριλε,διαρροες δεν ειχα....ειχε και ποικιλια αφρολουτρων απο λιντλ...γιατι δεν ανοιγαν οι βρυσες και οταν ανοιγαν γεμιζε νερο ολο το δωματιο!
ρε τον αλεξ τον προμοτορα......
και δεν ειχε και χυσιμο στο στομα ειδα.....ουτε κουλουρι.....
νταβα ....σε καταλαβαμε....τωρα το ειδα~ αμα σε σκισω! θα σε πω! βρε μακακα ο πρωτος της πελατης ημουν!
αφου εγω την πηρα την προηγουμενη που να ξερα! τι ηθελα και μιλησα! ο house θα βαλει εμενα να πληρωσω τους καφεδες οταν βγουμε εξω!
που να δεις για donna bell bell τι θα γραψω!
θα στματισεις να ανεβαζεις τσοντες της!