Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (6 μέλη και 55 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Παντως προσεξτε πολυ με τον Πρασσα.Χειροτερο γυρο δεν εχω ξαναφαει.Θυμαμαι παλιοτερα μετα απο τσαρκες που ετρωγα 2 γυρους για να παρω δυναμεις παντα μου δημιουργουσε προβλημα.
Το τι choco εχω ριξει δε φανταζεστε  :shit:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Παιδες κατι ασχετο. Φριξου, οσοι πατε συχνα και εχετε δει τις τσοντες που βαζουνε, μια τσοντα με μια ξανθια με τουμπανα βυζια (οχι σιλικονατα!) και πολυ ωραιο σωμα και σχετικα νεαρη σε ηλικια, ΠΟΙΑ ειναι και ποια ειναι η τσοντα??? οποιος ξερει πλζ να μου πει!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω παντως χθες εψαχνα να κλεισω τον ηχο γιατι εκανε θορυβο η τιβι , και τελικα την απενεργοποιησα  :idiot:
μετα την ξανανανοιξα αλλα δεν εδειχνε τσοντα , στο mega εβλεπα τον Παπαμηχαηλ  :2funny: :2funny:
και δεν ειχαμε πια μπουσικη τελικα αλλαξα καναλι και εδειχνε μπλε οθονη ( blue screen  :grin:)

Οταν μπηκε η Αντριαννα φρικαρε what ? no music ? no movie ?
καλα γαμησε τα λεω αστα δε πειραζει ...

Αν βγει κανεις ας περασει απο Ερημητη να πας πει αν ειναι η Ρωξανα
(και αν ρωτησει και βδομαδιαιο προγραμα καλυτερα )

Τηλεφωνο δεν εχουν , δεν το δηλωσαν λεει και τελος και δε βλεπω να ξαναβαζουν ....

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Η Αλίκη στο ναυτικό!   :2funny:
Φιλε μ εγω οταν παω εκει προσεχω τα τουμπανα βυζια της Αντριαννας, κ ας ειναι σιλικονατα! :tits2:
Αυτο που μ'αρεσει στην Φριξου ειναι η καλη μουσικη που παιζει, αλλα συνεχεια το ιδιο σιντι ακουω (το γαματο Globe του γερμανου dj paul van dyk)  :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Νομιζω η Τζεσυ ακουει house και τετοια, γιατι μου ελεγε τις προαλλες που πηγε Sven Vath. Τεσπα παιδες αν περασει κανεις απο Φριξου ας ρωτησει μια την τσατσα ποια τσοντα ειναι για να βρω ποια ειναι. Κανω μια ψιλο αποχη εγω τωρα.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
το απογευματακι σε μια βολτίτσα επεσα σε μια χριστινα με ενα ωραιο κωλαρακι και γενικα ψιλογεματοούλα στο sex and the city.
επειδη δεν βρηκα κτιρικές στις προηγούμενες σελίδες, την εχει δοκιμάσει κανείς?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το απογευματακι σε μια βολτίτσα επεσα σε μια χριστινα με ενα ωραιο κωλαρακι και γενικα ψιλογεματοούλα στο sex and the city.
επειδη δεν βρηκα κτιρικές στις προηγούμενες σελίδες, την εχει δοκιμάσει κανείς?
την milf λες; :think:

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
oxi, οχι, μια κοπελιτσα.
ΤΗΝ milf την ξερω

mystery777

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οταν περναω απο ανδρεου γεωργιου 4 και βλεπω αυτοκινητα ανυποψιαστων πελατων παρκαρισμενα μπροστα στο σπιτι και ΠΑΝΩ στις σιδηροδρομικες γραμμες οπου συχνα-πυκνα περνουν αμαξοστοιχιες (το Σαββατο βραδυ πετυχα τρενο 3-4 φορες στα περασματα των γραμμων), με πιανει ενας ψιλοτρομος.

α)Προσπαθω να θυμηθω αν πανω στην βιασυνη και την εκρηξη αδρεναλινης εχω κανει και εγω στο παρελθον την ιδια πατατια.

β)Δεν μπορω να παψω να σκεφτομαι σεναρια του τυπου: βγαινει κλασικα ο βοηθος μηχανοδηγου μεσα απο το λιμανι να κοψει την κινηση στην 26ης οκτωβριου, να σιγουραρει, και

1)δεν προσεχει το παρκαρισμενο καρο
2)το προσεχει, το τρενο σταματα, ολοι περιμενουν... και καποια στιγμη μετα απο κανα μισαωρο (επειδη ο φιλος πηρε φουλ προγραμμα και περιμενε και κανα 2 ατομα στη σειρα) κατεβαινει χαλαρος ενας τυπας τα σκαλοπατια και βλεπει τη μιση Δυτικη Θεσσαλονικη ακινητοποιημενη
3)οχι μονο το προσεχει ο τσακαλογιος βοηθος μηχανοδηγου αλλα αμεσως στροφαρει και ανεβαινει πεντε πεντε δεκα τα σκαλοπατια του Α.Γ. 4, μπαινει, ρωταει την κοντεσα ποια δωματια ειναι απασχολημενα και αρχιζει να χτυπαει πορτες, οπου παιζει και η τελευταια εσχατη υποπεριπτωση
i)πειθει τον αρχηγο να κατεβει οπως οπως, με τη "δουλεια" στη μεση
ii)ο βοηθ.μηχανοδ. πιανει στα πρασα τον αμαρτωλο αλλα ενω βλεπει στα 4 τη Νικολ, παθαινει ζημια καθοτι του αρεσουν τα μιλφειγ, και αναγκαστικα δηλωνει συμμετοχη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οταν περναω απο ανδρεου γεωργιου 4 και βλεπω αυτοκινητα ανυποψιαστων πελατων παρκαρισμενα μπροστα στο σπιτι και ΠΑΝΩ στις σιδηροδρομικες γραμμες οπου συχνα-πυκνα περνουν αμαξοστοιχιες (το Σαββατο βραδυ πετυχα τρενο 3-4 φορες στα περασματα των γραμμων), με πιανει ενας ψιλοτρομος.

α)Προσπαθω να θυμηθω αν πανω στην βιασυνη και την εκρηξη αδρεναλινης εχω κανει και εγω στο παρελθον την ιδια πατατια.

β)Δεν μπορω να παψω να σκεφτομαι σεναρια του τυπου: βγαινει κλασικα ο βοηθος μηχανοδηγου μεσα απο το λιμανι να κοψει την κινηση στην 26ης οκτωβριου, να σιγουραρει, και

2)το προσεχει, το τρενο σταματα, ολοι περιμενουν... και καποια στιγμη μετα απο κανα μισαωρο (επειδη ο φιλος πηρε φουλ προγραμμα και περιμενε και κανα 2 ατομα στη σειρα) κατεβαινει χαλαρος ενας τυπας τα σκαλοπατια και βλεπει τη μιση Δυτικη Θεσσαλονικη ακινητοποιημενη
παντως αυτο που περιγραφεις εχει συμβει να ξερεις σε γενικες γραμμες αλλα οχι με τοσο ανατριχιαστικες λεπτομερειες παλιοτερα.... :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

3)οχι μονο το προσεχει ο τσακαλογιος βοηθος μηχανοδηγου αλλα αμεσως στροφαρει και ανεβαινει πεντε πεντε τα σκαλοπατια του Α.Γ. 4, μπαινει, ρωταει την κοντεσα ποια δωματια ειναι απασχολημενα και αρχιζει να χτυπαει πορτες, οπου παιζει και η τελευταια εσχατη υποπεριπτωση
i)πειθει τον αρχηγο να κατεβει οπως οπως, με τη "δουλεια" στη μεση
ii)ο βοηθ.μηχανοδ. πιανει στα πρασα τον αμαρτωλο αλλα ενω βλεπει στα 4 τη Νικολ, παθαινει ζημια καθοτι του αρεσουν τα μιλφειγ, και αναγκαστικα δηλωνει συμμετοχη.
με 2 λεξεις,,,

Της Πουτανας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις τι εγινε?
γυρναμε το 'βλεπω το θανατο σου νο 5,κολαση στην μπουρδελοπεριοχη θεσ/νικης'?

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Ρε  παιδες χθες πηγα μια βολτα απο σαπφους 20 και ηταν η Κελλυ αν και την εχω παρει 2-3 φορες μου φανηκε ψιλοφωλα......  στα δωματια ομως γινοταν χαμος... ηταν πιασμενα και ειχε 3 ουρα ξερει κανεις αν εχει αλλαξει??

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλως τον giorgos στην παρέα.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε παιδια τοσο κρυο επιασε καμια μποτουλα δε παιζει?  :'(

PlayBoying

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Παίδες...

Ας χαλαρώσουμε λίγο με τα 40αρια γιατί δε πάει άλλο!
Κάντε λίγο κράτι για να αλλάξουν λίγο τα πράματα. Από εμάς εξαρτάται.

Τώρα άμα δεν αντέχουμε ...Καλά να πάθουμε
Όπως είπε κι ένας φίλος λίγο πιο πριν σε λίγο δε θα πηγαίνουμε για να μαμάμαι αλλά για να μας μαμάναι....

Καλά να περνάτε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παίδες...

Ας χαλαρώσουμε λίγο με τα 40αρια γιατί δε πάει άλλο!
Κάντε λίγο κράτι για να αλλάξουν λίγο τα πράματα. Από εμάς εξαρτάται.

Τώρα άμα δεν αντέχουμε ...Καλά να πάθουμε
Όπως είπε κι ένας φίλος λίγο πιο πριν σε λίγο δε θα πηγαίνουμε για να μαμάμαι αλλά για να μας μαμάναι....

Καλά να περνάτε

δες φιλε τι θεμα ειχα ανοιξει πριν καιρο
αποχη τωρα....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αποχη ?   :think:
Πα μαλ , Πα μαλ

Προσωπικα με κοβω να κανω αποχη αναγκαστηκη
Δεν μπορω να βρω next target , μια ροξανα μου εμεινε
και απ αυτην δεν περιμενω και τιποτα ιδιαιτερο

ασε που δεν ξερω που να την βρω .. προσφυγας μετα το κεισιμο της εκκλησιας ...
( Την Αντριανα αληθεια γιατι δεν την ψαχνει κανεις ?  :P )

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αποχη ?   :think:
Πα μαλ , Πα μαλ

Προσωπικα με κοβω να κανω αποχη αναγκαστηκη
Δεν μπορω να βρω next target , μια ροξανα μου εμεινε
και απ αυτην δεν περιμενω και τιποτα ιδιαιτερο

ασε που δεν ξερω που να την βρω .. προσφυγας μετα το κεισιμο της εκκλησιας ...
( Την Αντριανα αληθεια γιατι δεν την ψαχνει κανεις ?  :P )
σε ποια αντριαννα αναφερεσαι?
την ρωξανα στου πετρου ερημιτη θα την βρεις
εχουν γραψει φιλοι οτι την εχουν πετυχει εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom