Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:headbang: εμ αυτο λεω κι εγω δεν το θυμομουνα και δεν μπηκα στο σαιτ να δω τι γινεται και την πατησα,τι να γινει τωρα εμαθα καλα να παθω
δεν πειρα
ποσα τετοια μας εχουν τυχει κ θα μας τυχουν....

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
αντε να γυρισει η μαρινα στην τανταλου να πηγαινουμε καπου στανταρ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
για ποια αντριανα λες?
την ξανθια με τις βυζαρες που ηταν φριξου 9?
Οχι αυτη τηνεχω στα υποψιν , για την αλλη , στη εκκλησια λεω , εχω γραψει και κριτικη αν δεν την ειδες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι , με ωραιο ποπο και τατουαζ στην μεση και πανω στον δεξι ωμο , ετσι την πατησα
ειδα και μια κριτικη κοντρα στο ρευμα , και λεω αντε να δοκιμασουμε
ψοφια πιπα στησιμο στα 4 δεν αλλαζε σταση και βαρεμαρα φουλ , εκανε και 2-3 ουφ . τα γραφω αναλυτικα
αν θες κατι ρωτα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι , με ωραιο ποπο και τατουαζ στην μεση και πανω στον δεξι ωμο , ετσι την πατησα
ειδα και μια κριτικη κοντρα στο ρευμα , και λεω αντε να δοκιμασουμε
ψοφια πιπα στησιμο στα 4 δεν αλλαζε σταση και βαρεμαρα φουλ , εκανε και 2-3 ουφ . τα γραφω αναλυτικα
αν θες κατι ρωτα
τα διαβασα φιλος
ετσι ειναι αυτα...
τις περισσοτερες φορες οι κοπελες οι οποιες ειναι πολυ ομορφες δεν ειναι καλες μεσα,ενω αυτες που ειναι λιγοτερο ομορφες,μετριες κ ασχημουλες ειναι πιο καλες μεσα στο δωματιο.
οι μουναρες ειναι κομοδινα γιατι ξερουν οτι δεν χρειαζεται να προσπαθησουν για να μαζεψουν πελατες,τους εχουν μονο κ μονο απο το σαλονι,ενω οι αλλες τα δινουν ολα για να μαζεψουν πελατεια

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ετσι ... μαλλον θα γινω σαβουρογαμης  :2funny:

Για εκεινη την κορινα στο φριξου 14 δεν μαθαμε τελικα  :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ετσι ... μαλλον θα γινω σαβουρογαμης  :2funny:

Για εκεινη την κορινα στο φριξου 14 δεν μαθαμε τελικα  :think:
αυτη εφυγε η ακομα εδω ειναι?
απορω ρε γαμωτο,τοσα ατομα διαβαζουν το θεμα αυτη τη στιγμη,ενας δεν ξερει να μας δωσει καμια πληροφορια?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδιά σορρυ για το ασχετο του θέματος,
ξερετε κανενα ελληνικο σαιτ με ελληνιδες ερασιτεχνικες φωτο??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ασε το αλλο , δεν ξερω αν διαβασες προχθς που πηγε καποιος και βαριοταν να βγει και στο σαλονι , τζαμπα ρευμα καιγανε
Υποθετω θα την κανει οπου ναναι , η Εβελινα μου ειχε πει θα φυγει Σεπτεμβρη (μεσα?) οποτε η επιστρεφει η Ροξανη και την κανει η αντριαννα
η ερχετε καινουριο τεμαχιο η παραμενει , και δεν ξαναπαω να αναψω κερι  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
υπαρχει θεμα για σπαμ ,μπορεις να ρωτησεις εκει, kikas

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ασε το αλλο , δεν ξερω αν διαβασες προχθς που πηγε καποιος και βαριοταν να βγει και στο σαλονι , τζαμπα ρευμα καιγανε
Υποθετω θα την κανει οπου ναναι , η Εβελινα μου ειχε πει θα φυγει Σεπτεμβρη (μεσα?) οποτε η επιστρεφει η Ροξανη και την κανει η αντριαννα
η ερχετε καινουριο τεμαχιο η παραμενει , και δεν ξαναπαω να αναψω κερι  :grin:
κ η ροξανη για τον πεο ειναι ρε συ
θελω να την παρω γιατι ειναι κουκλα αλλα ειναι κομοδινο μεσα κ λενε οτι δεν αξιζει μια τα χρηματα της

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και γω γιαυτο την θελω , απλα να την σβησω απ την λιστα , στην οποια μπηκε πριν μαθω οτι ειναι ξεπετα
Θα μαζι και της πουμε , παρε 40 ευρα , 5 λεπτα ο καθενας , οτι προλαβουμε , ετσι για να πουμε οτι την πηραμε  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και γω γιαυτο την θελω , απλα να την σβησω απ την λιστα , στην οποια μπηκε πριν μαθω οτι ειναι ξεπετα
Θα μαζι και της πουμε , παρε 40 ευρα , 5 λεπτα ο καθενας , οτι προλαβουμε , ετσι για να πουμε οτι την πηραμε  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
κ η ροξανη για τον πεο ειναι ρε συ
θελω να την παρω γιατι ειναι κουκλα αλλα ειναι κομοδινο μεσα κ λενε οτι δεν αξιζει μια τα χρηματα της

Σε μένα μια χαρά ήταν το Ρουμανάκι... αν θέλεις δοκιμάζουμε να της προτείνουμε double trouble...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αντε παιδια αλλος ενας να δωσουμε απο 1 δεκαρικο  :grin:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Βλεπω αν και ελειπα καμια βδομαδα,  δεν εχουμε τιποτα το συνταρακτικον ...!

Βρεθηκα Αθηνα χτες το μεσημερι γυρνωντας,δεν τα ειχα υπολογισει να γυριζω μονος μου και δεν προετοιμαστηκα πριν φυγω να ενημερωθω για διευθηνσεις των οικων, δεν ειχα και προσβαση σε Internet και θυμομουνα μονο μια διευθηνση Πειραιως 193 οπου δουλευει η Μονικα, που ηταν ενα φεγγαρι στο Φριξου 9 περισυ, οποτε εβαλα στο GPS την διευθηνση και με πηγε ακριβως απο εξω.! Νωμιζα θα φαω πικρα στην κινηση της Αθηνας για να ριξω εναν βολι αλλα ηταν σχεδον κοντα απο την Εθνικη και δεν καθηστερησα καθολου... το εντοπισα με την δευτερη διοτι ητανε μερα και δεν ειχε καποιο φαναρακι οπως εδω πανω σε εμας, κατα καλη μου τυχη ηταν η Μονικα.!! :cum: :cum: :cum: ο χωρος πολυ καλος ιδιως το δωματιο πολυ καθαρο με κλιματισμο ΚΑΙ πετσετα μεσα σε ναυλον σακουλα ισως για ενα ντουζακι πριν το ματσακι.!!! Η τσατσα ευγενεστατη και η Μονικα σουπερ.!!
Κορμαρα βυζαρα.!! ομορφουλα και γλυκια, τα ελληνικα της βελτιωθηκαν παρα πολυ, το λυπηρο της υποθεσης ειναι απο την συζητηση που ειχαμε οτι δεν την κοβω να ανεβει προς τα εμας... :'( :'( :'(
Πρεπει να διωργανωσω καμια πορνοεκδρομη στην Αθηνα καποια στιγμη...παντως πρεπει να ημαστε πολυ πισω εδω στην Σαλονικα...

Την είχα πάρει κι εγώ πριν κανα μήνα Καραμαν..!
Κι εγώ τα ίδια, πολύ θετικές εντυπώσεις..!
Κ σε μένα τα ίδια είπε, ότι δε σκοπεύει να ξανανέβει.. Κρίμα..
Πάντως σκέφτομαι να ξαναπάω κ να πάρω το πρόγραμμα των 120..!
Τα βυζιά πολύ ωραία κ φαίνονται φυσικά, όμως εσύ που την πήρες κ πέρσι πες μου..
Δεν είναι κάπως μεγαλύτερα..; Στις περσινές φωτο δε φαίνονταν τόσο μεγάλα..!
Βέβαια, το στήθος μεγαλώνει καμιά φορά κ για φυσικούς λόγους, ορμονικά κτλ..
Όσο για τα στούντιο στην Αθήνα τα περισσότερα είναι έτσι κ γι' αυτό έχουν 50αρι ενώ τα μπουρδέλα 20αρι.. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.. Ενώ εδώ είναι περίπου τα ίδια κ σε υπηρεσίες κ τιμές.. Το μόνο που πλησιάζει τα Αθηναϊκα είναι το Φρίξου 9, αλλά δεν έχει σφραγισμένη πετσέτα για ντουζ..

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Εγω νομιζω η Τζεσυ πηρε μπουλο απο Φριξου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom