δεν πειραεμ αυτο λεω κι εγω δεν το θυμομουνα και δεν μπηκα στο σαιτ να δω τι γινεται και την πατησα,τι να γινει τωρα εμαθα καλα να παθω
ποσα τετοια μας εχουν τυχει κ θα μας τυχουν....
δεν πειραεμ αυτο λεω κι εγω δεν το θυμομουνα και δεν μπηκα στο σαιτ να δω τι γινεται και την πατησα,τι να γινει τωρα εμαθα καλα να παθω
για ποια αντριανα λες?Ενω εγω ο διαβασμενος , δεν την πατησα καθολου με την Αντριανα (kme*)
(komodino experience )
Οχι αυτη τηνεχω στα υποψιν , για την αλλη , στη εκκλησια λεω , εχω γραψει και κριτικη αν δεν την ειδεςγια ποια αντριανα λες?
την ξανθια με τις βυζαρες που ηταν φριξου 9?
α ναι τωρα θυμηθηκαΟχι αυτη τηνεχω στα υποψιν , για την αλλη , στη εκκλησια λεω , εχω γραψει και κριτικη αν δεν την ειδες
τα διαβασα φιλοςναι , με ωραιο ποπο και τατουαζ στην μεση και πανω στον δεξι ωμο , ετσι την πατησα
ειδα και μια κριτικη κοντρα στο ρευμα , και λεω αντε να δοκιμασουμε
ψοφια πιπα στησιμο στα 4 δεν αλλαζε σταση και βαρεμαρα φουλ , εκανε και 2-3 ουφ . τα γραφω αναλυτικα
αν θες κατι ρωτα
αυτη εφυγε η ακομα εδω ειναι?Ετσι ... μαλλον θα γινω σαβουρογαμης
Για εκεινη την κορινα στο φριξου 14 δεν μαθαμε τελικα
κ η ροξανη για τον πεο ειναι ρε συΑσε το αλλο , δεν ξερω αν διαβασες προχθς που πηγε καποιος και βαριοταν να βγει και στο σαλονι , τζαμπα ρευμα καιγανε
Υποθετω θα την κανει οπου ναναι , η Εβελινα μου ειχε πει θα φυγει Σεπτεμβρη (μεσα?) οποτε η επιστρεφει η Ροξανη και την κανει η αντριαννα
η ερχετε καινουριο τεμαχιο η παραμενει , και δεν ξαναπαω να αναψω κερι
και γω γιαυτο την θελω , απλα να την σβησω απ την λιστα , στην οποια μπηκε πριν μαθω οτι ειναι ξεπετα
Θα μαζι και της πουμε , παρε 40 ευρα , 5 λεπτα ο καθενας , οτι προλαβουμε , ετσι για να πουμε οτι την πηραμε
κ η ροξανη για τον πεο ειναι ρε συ
θελω να την παρω γιατι ειναι κουκλα αλλα ειναι κομοδινο μεσα κ λενε οτι δεν αξιζει μια τα χρηματα της
ρε μαλακα ξερεις τι σκεφτομουν τωρα?Σε μένα μια χαρά ήταν το Ρουμανάκι... αν θέλεις δοκιμάζουμε να της προτείνουμε double trouble...
Βλεπω αν και ελειπα καμια βδομαδα, δεν εχουμε τιποτα το συνταρακτικον ...!
Βρεθηκα Αθηνα χτες το μεσημερι γυρνωντας,δεν τα ειχα υπολογισει να γυριζω μονος μου και δεν προετοιμαστηκα πριν φυγω να ενημερωθω για διευθηνσεις των οικων, δεν ειχα και προσβαση σε Internet και θυμομουνα μονο μια διευθηνση Πειραιως 193 οπου δουλευει η Μονικα, που ηταν ενα φεγγαρι στο Φριξου 9 περισυ, οποτε εβαλα στο GPS την διευθηνση και με πηγε ακριβως απο εξω.! Νωμιζα θα φαω πικρα στην κινηση της Αθηνας για να ριξω εναν βολι αλλα ηταν σχεδον κοντα απο την Εθνικη και δεν καθηστερησα καθολου... το εντοπισα με την δευτερη διοτι ητανε μερα και δεν ειχε καποιο φαναρακι οπως εδω πανω σε εμας, κατα καλη μου τυχη ηταν η Μονικα.!! ο χωρος πολυ καλος ιδιως το δωματιο πολυ καθαρο με κλιματισμο ΚΑΙ πετσετα μεσα σε ναυλον σακουλα ισως για ενα ντουζακι πριν το ματσακι.!!! Η τσατσα ευγενεστατη και η Μονικα σουπερ.!!
Κορμαρα βυζαρα.!! ομορφουλα και γλυκια, τα ελληνικα της βελτιωθηκαν παρα πολυ, το λυπηρο της υποθεσης ειναι απο την συζητηση που ειχαμε οτι δεν την κοβω να ανεβει προς τα εμας... :'( :'( :'(
Πρεπει να διωργανωσω καμια πορνοεκδρομη στην Αθηνα καποια στιγμη...παντως πρεπει να ημαστε πολυ πισω εδω στην Σαλονικα...