House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πες ρεΕιλικρινά ντρέπομαι, αυτά που έλεγε δεν τα λέει ούτε ανώμαλος παιδεραστής πορνόγερος.
Πες ρεΕιλικρινά ντρέπομαι, αυτά που έλεγε δεν τα λέει ούτε ανώμαλος παιδεραστής πορνόγερος.
Πες ρε
WARNING!!!
Μάρθα στην Κατεχάκη,αδύνατη ,μικρούλα,μελαχρινή με σέξυ ολόσωμο και σφιχτό,στρόγγυλο κολαράκι ακριβώς αυτό που ήθελα εκείνη την στιγμή...
τί το ήθελα?
ο χαρακτηρισμός "κομοδίνο" θα ήταν κοπλιμέντο για αυτή την γκόμενα,πραγματικά ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει ever,τόσο χάλια φάση που είπα να μην ξαναπάω σε δέλο. απορώ πως κατάφερα και έχυσα?
μόνο ο κόλος της αξίζει
ξερει κανεις αν η κριστιν δουλευει σημερα στην villa erotica? πηρα τηλ αλλα ηταν κλειστο...
Τοπλες και καθησμα στα ποδια ή αλλαξε στυλ ?-Ταντάλου 14. Η μελαχρινή Βίκυ από 26ης Οκτωβρίου 35, εμένα δε με τρελαίνει, τέσπα.
μιας και πας συχνα να μας πεις αν απο σεπτεμβρη ξαναγυρισει οπως μου ειχαν πει η οριτζιναλ παλια μου αγαπη εμαννουελλα νο1..... οχι το κακεκτυπο της κεφαλληνιας.....η πατρινια.... ;)Τοπλες και καθησμα στα ποδια ή αλλαξε στυλ ?
Μεταγραφη βλεπω ,να υποθεσω εχουμε καινουρια αφηξη στο τσιρκο ? (26ης Οκτωβρίου 35)
Καλησπερα συναγωνιστές, εχθες κάναμε μια γύρα στα σπιτακια της πόλης σας γιατι δεν είμαστε από Θεσ/νικη αλλά είρθαμε για τον Πλούταρχο και έχω να σας πω ότι αυτή που δουλεύει στην εκκλησία εχθές βραδυνή δεν βγήκε καν να την δούμε γιατί είπε οτι βαριέται και νυστάζει. Δεν ξέρω πως την λένε απλά σας το λέω.
Και μία ερώτηση: Που δουλεύει η Σάρα και ποιες ώρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Καλησπερα συναγωνιστές, εχθες κάναμε μια γύρα στα σπιτακια της πόλης σας γιατι δεν είμαστε από Θεσ/νικη αλλά είρθαμε για τον Πλούταρχο και έχω να σας πω ότι αυτή που δουλεύει στην εκκλησία εχθές βραδυνή δεν βγήκε καν να την δούμε γιατί είπε οτι βαριέται και νυστάζει. Δεν ξέρω πως την λένε απλά σας το λέω.
Και μία ερώτηση: Που δουλεύει η Σάρα και ποιες ώρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
οκ αλλη θα ναι...Οχι αν και ειπε οτι εχει 7 χρόνια στην ελλάδα, πάντως μικροκαμωμένο πιπίνι σίγουρα δεν ήταν ! Μαύρο μαλλί μακρύ σγουρό.