Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
WARNING!!!

Μάρθα στην Κατεχάκη,αδύνατη ,μικρούλα,μελαχρινή με σέξυ ολόσωμο και σφιχτό,στρόγγυλο κολαράκι ακριβώς αυτό που ήθελα εκείνη την στιγμή...

τί το ήθελα?

ο χαρακτηρισμός "κομοδίνο" θα ήταν κοπλιμέντο για αυτή την γκόμενα,πραγματικά ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει ever,τόσο χάλια φάση που είπα να μην ξαναπάω σε δέλο. απορώ πως κατάφερα και έχυσα?

μόνο ο κόλος της αξίζει

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
WARNING!!!

Μάρθα στην Κατεχάκη,αδύνατη ,μικρούλα,μελαχρινή με σέξυ ολόσωμο και σφιχτό,στρόγγυλο κολαράκι ακριβώς αυτό που ήθελα εκείνη την στιγμή...

τί το ήθελα?

ο χαρακτηρισμός "κομοδίνο" θα ήταν κοπλιμέντο για αυτή την γκόμενα,πραγματικά ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει ever,τόσο χάλια φάση που είπα να μην ξαναπάω σε δέλο. απορώ πως κατάφερα και έχυσα?

μόνο ο κόλος της αξίζει

Την είχα πάρει πριν κανά δυο εβδόμαδες, μόλις είχε αρχίσει. Αν μείνει, ξανασυζητάμε την περίπτωση της σε κανά χρόνο. Η πλάκα είναι ότι όταν βγήκα από Ερήμιτη, περνούσε ο "φύλακας" των μαγαζιών της περιοχής και με ρώτησε με τα σάλια να τρέχουν πως ήταν μέσα. Του είπα την άποψη μου, απογοητεύτηκε και μου είπε ότι είναι η καλύτερη κοπέλα από άποψης εμφάνισης που έχει δει ποτέ σε μαγαζί που φυλούσε.  Είναι όντως πολύ εντυπωσιακό πιπίνι, ιδίως το κωλαράκι της. Κάτι άλλο που μου είπε ο φύλακας είναι ότι τους απαγορεύουν να πάρουν τις κοπέλες, ούτε καν ως πελάτες! 

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ξερει κανεις αν η κριστιν δουλευει σημερα στην villa erotica? πηρα τηλ αλλα ηταν κλειστο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ξερει κανεις αν η κριστιν δουλευει σημερα στην villa erotica? πηρα τηλ αλλα ηταν κλειστο...

απ οτι θυμαμαι αυτη την εβδομαδα το προγραμμα ηταν Πρωι Αντριαννα , Βραδυ Χριστινα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
-Ταντάλου 14. Η μελαχρινή Βίκυ από 26ης Οκτωβρίου 35, εμένα δε με τρελαίνει, τέσπα.
Τοπλες και καθησμα στα ποδια ή αλλαξε στυλ ?

Μεταγραφη βλεπω ,να υποθεσω εχουμε καινουρια αφηξη στο τσιρκο ? (26ης Οκτωβρίου 35) :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τοπλες και καθησμα στα ποδια ή αλλαξε στυλ ?

Μεταγραφη βλεπω ,να υποθεσω εχουμε καινουρια αφηξη στο τσιρκο ? (26ης Οκτωβρίου 35) :think:
μιας και πας συχνα να μας πεις αν απο σεπτεμβρη ξαναγυρισει οπως μου ειχαν πει η οριτζιναλ παλια μου αγαπη εμαννουελλα νο1..... :sunglasses: :rockon: οχι το κακεκτυπο της κεφαλληνιας.....η πατρινια.... ;)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αυτη η κοπελα η καρινα με τις μποτες που δουλευει ρε παιδια δε την ξαναπηρε το ματι σας? :huh:
επισης τι παιζει φριξου 14? ειναι ανοιχτο? ποιες ειναι εκει? ας μας πει ενας χριστιανος!  :helpplea:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν παω και τοσο συχνα , ετυχε τελευταια , θα ξαναπαω παντως και θα δωσω αναφορα βεβαιος βεβαιος
που θα ερεθι αυτη η εμμανουελλα ? στο τσιρκο ?

edit φριξου 14 ανοιχτο ηταν πριν καμια βδομαδα , εκει πετυχα μια κορινα αν θυμαμαι καλα , μελαχρινη
τωρα αν φορουσε μποτες η τσοκαρα.. δεν θυμαμαι

k8ou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου αγγελικη στην Σαπφους 5 ενοεις μια μελαχρινη με βυζαρες που δουλευε στην Εριμητη πριν κανα 6μηνο???
μεγαλο αποθημενω!!!

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Στο Λουξ στην Αλιακμωνος 8, ποια κοπελα ειναι πρωινα, ξερει κανεις ;

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές, εχθες κάναμε μια γύρα στα σπιτακια της πόλης σας γιατι δεν είμαστε από Θεσ/νικη αλλά είρθαμε για τον Πλούταρχο και έχω να σας πω ότι αυτή που δουλεύει στην εκκλησία εχθές βραδυνή δεν βγήκε καν να την δούμε γιατί είπε οτι βαριέται και νυστάζει. Δεν ξέρω πως την λένε απλά σας το λέω.
Και μία ερώτηση: Που δουλεύει η Σάρα και ποιες ώρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπερα συναγωνιστές, εχθες κάναμε μια γύρα στα σπιτακια της πόλης σας γιατι δεν είμαστε από Θεσ/νικη αλλά είρθαμε για τον Πλούταρχο και έχω να σας πω ότι αυτή που δουλεύει στην εκκλησία εχθές βραδυνή δεν βγήκε καν να την δούμε γιατί είπε οτι βαριέται και νυστάζει. Δεν ξέρω πως την λένε απλά σας το λέω.
Και μία ερώτηση: Που δουλεύει η Σάρα και ποιες ώρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: Η αντριαννα πρεπει να ειναι , δευτερα ηταν πρωι η Εβελινα αρα ...
χειροτερεψε , μεχρι τωρα βαριοταν να γαμηθει , τωρα βαριεται να βγει και απ το κουζινακι  :2funny: :2funny: :2funny:τι ωρα πηγατε ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:grin: :grin: :grin:

μετα απο τετοια δηλωση περιμεναν και πελατη να περασει; :think:

η σαρα ματζαρου 10 ειναι αλλα εναλλαξ ποτε πρωι ποτε νυχτα αναλογα την βδομαδα που θα την πετυχεις.....για αυτην τωρα δεν ξερω....υποθετω νυχτα αν κραταν την σειρα....

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ και sorry που δεν αναλύω την βόλτα που έκανα γιατί δεν γνωρίζω διευθύνσεις και ονόματα.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Οχι αν και ειπε οτι εχει 7 χρόνια στην ελλάδα, πάντως μικροκαμωμένο πιπίνι σίγουρα δεν ήταν ! Μαύρο μαλλί μακρύ σγουρό.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και αλλη μεταγραφη , Αρα καινουρια στο Ν ουρανου 26 να υποθεσω , πρεπει να γινει αναγνωριστηκη βολτα,
για το αλλο ΣΚ την βλεπω , πρωτα ο Θεος

Παντως ειναι λιγο σπαστικο αυτο , αντε να βγω τσαρκα τωρα και να δω την Βικυ και την Χριστινα , που της εχω παρει
σε αλλα μαγαζια , απλα χασιμο χρονου , καλο θα ηταν να ξερω που ειναι για να της ξαναπαρω αν θελω η να μη μπω καν αν δεν θελω
φανταζομαι συμφωνητε

Λετε να κανουμε μια ενημερωση , να μπαινουν απ τα μαγαζια να μας ενημερωνουν
οπως με τα Αθηναικα , που αν και εχουν σελιδες , πολλοι λενε το προγραμμα και εδω στο Σιτε
Να συνταξουμε ενα κειμενο , να το μοιρασουμε,  να ανοιξουμε ηδη ενα θεμα για καθε μαγαζι και να δουμε ποιοι θα μπουν

Μαλακια ειπα ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom