Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπερα σας,για κελυ εχει δικιο ο φιλος,η μαρτα και η νικολ που παιζουν μπαλα;βραδυνη βαρθια κανουν;η νικολ πως περιπου ειναι;ευχαριστω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερα σας,για κελυ εχει δικιο ο φιλος,η μαρτα και η νικολ που παιζουν μπαλα;βραδυνη βαρθια κανουν;η νικολ πως περιπου ειναι;ευχαριστω.
η νικολ ειναι στο ανδρεου γεωργιου 4,ψηλη,ξανθια με μαλλι σαν ραστα καπως,βυζαρου (σιλικονε χαλαρο) αλλα και πολυ μιλφ και απο φατσα εχει κατι προστυχο και πουτανιστικο μαζι αλλα κατ αλλους στα ορια του να τραβελοφερνει......γουστα ειν αυτα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χτες την τιμησα την Γκαμπριελα. αρκετα καλη μεσα θα ελεγα. Αν και περιμενα κατι πολυ πιο εντυπωσιακο. εμα ωραιο κοριτσακι ειναι. μου εχει καρφωθει στο μυαλο η ελληνιδα η κελυ. ειναι τρελη γκαυλιαρα και αξιζει το ρισκο.

υ.γ. πριν μια εβδομαδα τιμησα την νικολ την μιλφ. αν και δεν το περιμενα, ηταν ενα απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει με πουτανα. προτεινεται χωρις ενδοιασμους
η κελυ το εχω πει κ παλιοτερα φιλος ειναι τρελο καυλι αρκει να σε δει με καλο ματι
πολλα ατομα ειπαν οτι δεν τους αρεσε μεσα αλλα εμενα με εχει τρελανει οσες φορες πηγα
δοκιμασε μια φορα κ που ξερεις,μπορει να περασεις καλα

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Συμφωνώ! Την έχω πάρει 4-5 φορές και είναι μια χαρά η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο.. Για μένα είναι από τις ωραιότερες κοπέλες που παίζουν.

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα συνάδερφοι

να θέσω ένα ερώτημα που μπορεί να έχει συζητηθεί και παλαιότερα αλλά δεν το έχω υπ όψη μου

κάνα κινεζάκι δεν παίζει πουθενά;; και δεν έχει παίξει και ουδέποτε; γιατί έτσι...;;;

Γουστάρω πολύ το concept, αν παίζει κάτι και σε CG και ξέρει κάποιος κάτι τον ευχαριστώ εκ των προτέρων

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
πιο πι8ανο να σου κανει αντρικο στριπ τηζ ο δοκιμαζω παρα να βρεις κινεζουλα στη 8εσσαλονικη δυστυχως! τι να πω κ εγω που χω κρυφο καημο να βρω μια κινεζουλα με μποτες! αστα να πανε!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Relax στην K.Kαραμανλή μασατζίδικο είχε μια κινεζούλα πριν κανά μήνα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
πιο πι8ανο να σου κανει αντρικο στριπ τηζ ο δοκιμαζω παρα να βρεις κινεζουλα στη 8εσσαλονικη δυστυχως! τι να πω κ εγω που χω κρυφο καημο να βρω μια κινεζουλα με μποτες! αστα να πανε!

Λες να αρχίσω να βγάζω κανά εξτραδάκι;;; Τι λέει εσας πότε θα σας δω;;;

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Αμα είναι να βγεί καμια άκρη θα το δοκιμάσω ο απελπισμένος...!!!

πλάκα πλάκα τις προάλες ήμουν στο Βαρδάρη και κατεβαίνει από ένα τζιπ ένα κινέζικο τουφεκάκι με ένα σούπερ φορεματάκι μέχρι το μουνί απίθανο... λέω εδώ είμαστε, θα την πα΄ρω στο κατόπι να δω που θα πάει...!!!

αλλά έλα ντε που κατεβαίνουν και τα δυο της τα κουτσούβελα μαζί με τον άντρα της...

μελάλη ήττα... αλλά πολύ καλό πράμα... ε τι μου την κάνεις τέτοια διαφήμηση και το προιον το έχεις για την παρτη σου...!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Η περιέργεια με τράβηξε από κατεχάκη να δω την Γκαμπριέλα, όμορφο πλάσμα δελεάστηκα και μπήκα, καλή ήταν η κοπέλα αλλά προτιμάς να την χαζεύεις παρά να την πηδάς, λίγο ψιλότερη αν ήταν,  :'(μου θύμισε καταστάσεις Σάντρας Ισπανίδας :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Η περιέργεια με τράβηξε από κατεχάκη να δω την Γκαμπριέλα, όμορφο πλάσμα δελεάστηκα και μπήκα, καλή ήταν η κοπέλα αλλά προτιμάς να την χαζεύεις παρά να την πηδάς, λίγο ψιλότερη αν ήταν,  :'(μου θύμισε καταστάσεις Σάντρας Ισπανίδας :rockon:
πες μας καμια ενδοτερη πληροφορια
δεν αξιζει δηλαδη;
κομοδινο;
καθολου συναισθημα;

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Κομοδίνο δεν την λες, αν ήταν λίγο πιο θερμή, αξίζει για μια φορά δεν τα κλαις γιατί είναι όμορφο κοριτσάκι, αν ήταν καμία μέτρια τότε ίσως να τα έκλαιγες

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Θα πήγαινα να δω και την άλλη την κοπελιά στο βαρδάρη αλλά με τράβηξε αυτή, σκέφτηκα δεν μπορεί η άλλη να είναι πιο όμορφη.

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Μια πάλι πιτσιρίκα προμηθέους 25, δεν θυμάμαι όνομα.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
με την πιτσιρικα δε 8α τα κλαψεις τα λεφτα παντως! αυτη η γκαμπριελα ποιες ωρες κ σε ποιο ιδρυμα δουλευει? κ τον τιμοκαταλογο της αν εχει κανεις την καλοσυνη!

skjaky

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε και λεμέ,

Γκαμπριέλα
Βραδινή στην κατεχάκι. Που ‘ναι το μπουτίκ?... απέναντι.
40 το απλό.
50 σεξ σόου
60 το 69
και 70 όλα μαζί.
Φίλος που την πείρε μου είπε ότι είναι καλή. Δεν ξινίζει - δεν γκρινιάζει, αντίθετα είναι χαμογελαστή και δεχτική. 2-3 μέρες μου λέγε για την κωλαρά τις στα τέσσερα.
Το μόνο που τον χάλασε ήταν το σεξ σόου. Δεν τον έχωσε μέσα τον παργαλάτσο.
Μάλλον θα τον έχει για άλλη χρήση  :think: … μασαζάκι στον αυχένα για παράδειγμα.
Υπόψη είναι πολύ κοντή. Δε ξεπερνά το 1.70  με φορεμένα τα δεκαπεντάποντα.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παιδια μια ξανθια μιλφ χριστίνα ελληνιδα που δουλευε παλια προμηθεους ακουσα οτι τωρα ξανα ειναι πρωινη προμηθεους την εχει δοκιμασει καποιος αλλος συναγωνιστης απο δω μεσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom