PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σας,για κελυ εχει δικιο ο φιλος,η μαρτα και η νικολ που παιζουν μπαλα;βραδυνη βαρθια κανουν;η νικολ πως περιπου ειναι;ευχαριστω.
η νικολ ειναι στο ανδρεου γεωργιου 4,ψηλη,ξανθια με μαλλι σαν ραστα καπως,βυζαρου (σιλικονε χαλαρο) αλλα και πολυ μιλφ και απο φατσα εχει κατι προστυχο και πουτανιστικο μαζι αλλα κατ αλλους στα ορια του να τραβελοφερνει......γουστα ειν αυτα...Καλησπερα σας,για κελυ εχει δικιο ο φιλος,η μαρτα και η νικολ που παιζουν μπαλα;βραδυνη βαρθια κανουν;η νικολ πως περιπου ειναι;ευχαριστω.
η κελυ το εχω πει κ παλιοτερα φιλος ειναι τρελο καυλι αρκει να σε δει με καλο ματιχτες την τιμησα την Γκαμπριελα. αρκετα καλη μεσα θα ελεγα. Αν και περιμενα κατι πολυ πιο εντυπωσιακο. εμα ωραιο κοριτσακι ειναι. μου εχει καρφωθει στο μυαλο η ελληνιδα η κελυ. ειναι τρελη γκαυλιαρα και αξιζει το ρισκο.
υ.γ. πριν μια εβδομαδα τιμησα την νικολ την μιλφ. αν και δεν το περιμενα, ηταν ενα απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει με πουτανα. προτεινεται χωρις ενδοιασμους
πιο πι8ανο να σου κανει αντρικο στριπ τηζ ο δοκιμαζω παρα να βρεις κινεζουλα στη 8εσσαλονικη δυστυχως! τι να πω κ εγω που χω κρυφο καημο να βρω μια κινεζουλα με μποτες! αστα να πανε!
πιο πι8ανο να σου κανει αντρικο στριπ τηζ ο δοκιμαζω παρα να βρεις κινεζουλα στη 8εσσαλονικη δυστυχως! τι να πω κ εγω που χω κρυφο καημο να βρω μια κινεζουλα με μποτες! αστα να πανε!
Λες να αρχίσω να βγάζω κανά εξτραδάκι;;; Τι λέει εσας πότε θα σας δω;;;
οταν μου βρεις κινεζα με μποτες
Αυτό το είδες; Να πάω να το τσεκάρω και σε λέω!Relax στην K.Kαραμανλή μασατζίδικο είχε μια κινεζούλα πριν κανά μήνα
πες μας καμια ενδοτερη πληροφοριαΗ περιέργεια με τράβηξε από κατεχάκη να δω την Γκαμπριέλα, όμορφο πλάσμα δελεάστηκα και μπήκα, καλή ήταν η κοπέλα αλλά προτιμάς να την χαζεύεις παρά να την πηδάς, λίγο ψιλότερη αν ήταν, :'(μου θύμισε καταστάσεις Σάντρας Ισπανίδας
ποια αλλη;Θα πήγαινα να δω και την άλλη την κοπελιά στο βαρδάρη αλλά με τράβηξε αυτή, σκέφτηκα δεν μπορεί η άλλη να είναι πιο όμορφη.