Ξυπνάω το πρωί και λέω, δε γαμείς που δε γαμείς, δεν πας Χαλκιδική; Αλλά ούτε και εκεί γαμείς, οπότε μια βόλτα στο Βαρδάρη για ένα γρήγορο και βρώμικο πριν προβλεπόταν.
-Προμηθέους 25. Η μελαχρινή ρουμάνα Αλεξάνδρα, την έχω πάρει πολλές φορές. Για όσους δεν την έχουν προσέξει, είναι μικρόσωμη με πολύ καλό κορμί, κάνει τούρμπο τσιμπούκι. Ρίξτε της έναν εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
-Ταντάλου 14. Η μελαχρινή Βίκυ από 26ης Οκτωβρίου 35, εμένα δε με τρελαίνει, τέσπα.
-Ταντάλου 9. Κάποια Νικολέτα, δεν κάθησα να τη δω, υποθέτω ότι είναι μια βαριεστημένη μελαχρινή που είχα δει παλιότερα εκεί.
-Ταντάλου 8. Κλειστό.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Η Τρελοτζένη με ξανθό πάλι μαλλί, έφαγα το χούφτωμα της ζωής μου. Η στιχομυθία στο σαλόνι άγγιξε τα όρια του εξωφρενικού. Κάνει ακάπωτο+κωλαράκι στα 60ε.
-Σαπφούς 20. Η μελαχρινή και σουμπουρλού με κοντό μαλλί γερμανίδα Νίκι.
-Σαπφούς 8. Η παχουλούτσικη μελαχρινή Αλεξάνδρα.
-Σαπφούς 7. Η μελαχρινή Νάταλι, above average, τι να λέει μέσα;
-Σαπφούς 5. Ντα-ρα-ντα-νταμ, η γνωστή μελαχρινή βουλγάρα Αγγελική, που σήμερα όμως έδειχνε χάλια (υποψιάζομαι drugs).
-Προμηθέους 11. Η γνωστή Τζούλια, η μοντελίσια που λέει ο Maaneskyggen και ορθώς κατά τη γνώμη μου, καθώς ήταν η πιο ωραία στο Βαρδάρη. Εδώ κατατέθηκε ο οβολός και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
-Προμηθέους 14. Η παχουλούλα μελαχρινή Αλίνα.
-Προμηθέους 19. Η μαύρη Σοφία.
All in all, 2.5 καλές επιλογές κατ' εμέ σε αυτήν τη βάρδια στο Βαρδάρη: Τζούλια, Αλεξάνδρα και Αγγελική (που ήταν εμφανώς ντεφορμέ)