Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Eιχα παρει πριν 2 χρονια περιπου μια Χριστινα μιλφ εκει πανω.Αρχικα την εκανα για 30-35,μετα μου ειπαν οτι πρεπει να πλησιαζει τα 50 !! Αυτη που σε λεω δεν εκανε τσιμπουκι αλλα την ειχα πει να μου κανει footjob και ηταν οκ. :P

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με την πιτσιρικα δε 8α τα κλαψεις τα λεφτα παντως! αυτη η γκαμπριελα ποιες ωρες κ σε ποιο ιδρυμα δουλευει? κ τον τιμοκαταλογο της αν εχει κανεις την καλοσυνη!
αυτη η γκαμπριελα ειναι η κοπελα που δουλευε στο νικ ουρανου τερμα κατω ρε συ κοντα στο πετρου ερημιτη.πολυ κοντο μελαχρινο ωραιο κοριτσακι με ωραιο παταρι αλλα στο σαλονι βγαινει κ νομιζεις οτι αν μπεις να το γαμησεις θα του μαθεις εσυ τα κολπα....

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
αυτη η γκαμπριελα ειναι η κοπελα που δουλευε στο νικ ουρανου τερμα κατω ρε συ κοντα στο πετρου ερημιτη.πολυ κοντο μελαχρινο ωραιο κοριτσακι με ωραιο παταρι αλλα στο σαλονι βγαινει κ νομιζεις οτι αν μπεις να το γαμησεις θα του μαθεις εσυ τα κολπα....

+1

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπερες λεμε  :rockon:

Μολις διαβασα κριτικη για Γαβριελα by καραμαν  , ενδιαφερον
Και για την Ροξανα λεγανε οτι ειναι ομορφη , ποια θα διαλεγατε για μις ομορφη πουτανα μεταηυ των 2 ?

μου την εχει βαρεσει αυτη η ζεστη ,, αντε να δροσισει να γαμησουμε και λιγο  :zfuck:

giavas26

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια,
Είμαι νεος εδω, ξέρει κανεις τι παίζει σήμερα στα σπιτια?
Έχει κανείς καμία καλή πρόταση για νέους φίλους του σπορ?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Ποτε δουλευει αυτη η γκαμπριελα ρε μαγγες ..πηγα 2 φορες και πετυχα μια μαρτα ...για τον πουτσο ηταν

giavas26

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης μία ερώτηση,
Πέτυχα σε μία τσάρκα μου μία Ναταλι (25 χρονών λέει) ψηλή μελαχροινή ωραιο κορμί. Τι λέει αυτή???? Η τσατσα έλεγε ότι τα δίνει όλα και είναι πολυ υπομονετικη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Επίσης μία ερώτηση,
Πέτυχα σε μία τσάρκα μου μία Ναταλι (25 χρονών λέει) ψηλή μελαχροινή ωραιο κορμί. Τι λέει αυτή???? Η τσατσα έλεγε ότι τα δίνει όλα και είναι πολυ υπομονετικη
ολες οι τσατσαδες τα ιδια λενε
μεχρι κ επιστροφη χρηματων ταζουν πλεον

giavas26

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γενικά στα σπιτια στο βαρδαρη με ποσα μπορείς να κλείσεις 1 ώρα γεμάτη με πλήρες προγραμμα ανεξαρτήτως αριθμού ολοκληρώσεων???
Αξίζει τον κόπο κατι τετοιο????

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Κανά 200€... κάπου εκεί πρέπει να παίζει. Αν είναι βάλε κανά 50€ με 100€ παραπάνω και πάρε CT

giavas26

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τhanks, απλα μου αρεσε πολυ αυτη η ναταλι και ελεγα να εκλεινα αυτήν εκει στο σπιτι, εκτος εαν εχεις καμια καλή προταση για σπιτι και γκομενα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γενικά στα σπιτια στο βαρδαρη με ποσα μπορείς να κλείσεις 1 ώρα γεμάτη με πλήρες προγραμμα ανεξαρτήτως αριθμού ολοκληρώσεων???
Αξίζει τον κόπο κατι τετοιο????
oχι βαρδαρη....μονο σε στουντιο με προγραμματα μισωρο και ωριαιο....απο 150 η μιση ωρα με 2 εκτονωσεις μεχρι και κατι διακοσιοπενηνταρια εχω ακουσει με τζακουζι και λοιπα....αλλα δεν ξερω αν αξιζει εκτος αν εισαι πελατης καποιας κοπελας και την γουσταρεις τρελα γενικως.....με ασχετη μην το παρεις ουτε κατα διανοια αν δεν δοκιμασεις απλα προγραμματα πρωτα....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
τhanks, απλα μου αρεσε πολυ αυτη η ναταλι και ελεγα να εκλεινα αυτήν εκει στο σπιτι, εκτος εαν εχεις καμια καλή προταση για σπιτι και γκομενα

Δεν έχω προτάσεις φίλε... τα γούστα είναι υποκειμενικά. Το καλύτερο είναι να πας από κει και να ρωτήσεις αυτό που ρώτησες εδώ. Να παζαρέψεις και λίγο... Αν δεις ότι σου κάνει η τιμή και είναι λογική, βουρ στον πατσά!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
805
Πόντοι
7.195
Ξυπνάω το πρωί και λέω, δε γαμείς που δε γαμείς, δεν πας Χαλκιδική; Αλλά ούτε και εκεί γαμείς, οπότε μια βόλτα στο Βαρδάρη για ένα γρήγορο και βρώμικο πριν προβλεπόταν.

-Προμηθέους 25. Η μελαχρινή ρουμάνα Αλεξάνδρα, την έχω πάρει πολλές φορές. Για όσους δεν την έχουν προσέξει, είναι μικρόσωμη με πολύ καλό κορμί, κάνει τούρμπο τσιμπούκι. Ρίξτε της έναν εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
-Ταντάλου 14. Η μελαχρινή Βίκυ από 26ης Οκτωβρίου 35, εμένα δε με τρελαίνει, τέσπα.
-Ταντάλου 9. Κάποια Νικολέτα, δεν κάθησα να τη δω, υποθέτω ότι είναι μια βαριεστημένη μελαχρινή που είχα δει παλιότερα εκεί.
-Ταντάλου 8. Κλειστό.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Η Τρελοτζένη με ξανθό πάλι μαλλί, έφαγα το χούφτωμα της ζωής μου. Η στιχομυθία στο σαλόνι άγγιξε τα όρια του εξωφρενικού. Κάνει ακάπωτο+κωλαράκι στα 60ε.
-Σαπφούς 20. Η μελαχρινή και σουμπουρλού με κοντό μαλλί γερμανίδα Νίκι.
-Σαπφούς 8. Η παχουλούτσικη μελαχρινή Αλεξάνδρα.
-Σαπφούς 7. Η μελαχρινή Νάταλι, above average, τι να λέει μέσα;
-Σαπφούς 5. Ντα-ρα-ντα-νταμ, η γνωστή μελαχρινή βουλγάρα Αγγελική, που σήμερα όμως έδειχνε χάλια (υποψιάζομαι drugs).
-Προμηθέους 11. Η γνωστή Τζούλια, η μοντελίσια που λέει ο Maaneskyggen και ορθώς κατά τη γνώμη μου, καθώς ήταν η πιο ωραία στο Βαρδάρη. Εδώ κατατέθηκε ο οβολός και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
-Προμηθέους 14. Η παχουλούλα μελαχρινή Αλίνα.
-Προμηθέους 19. Η μαύρη Σοφία.

All in all, 2.5 καλές επιλογές κατ' εμέ σε αυτήν τη βάρδια στο Βαρδάρη: Τζούλια, Αλεξάνδρα και Αγγελική (που ήταν εμφανώς ντεφορμέ)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Επίσης μία ερώτηση,
για ναταλι μαλλον αρνητικη ειναι η δικη μου αποψη παντως......

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
-Ταντάλου και Σαπφούς. Η Τρελοτζένη με ξανθό πάλι μαλλί, έφαγα το χούφτωμα της ζωής μου. Η στιχομυθία στο σαλόνι άγγιξε τα όρια του εξωφρενικού. Κάνει ακάπωτο+κωλαράκι στα 60ε.

Για πες στιχομυθία;;; Έχουμε ανάγκη λίγο γέλιο στη ζωή μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom