Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι τηλεφωνο πηρα

Και αυτα τα παλιομπουρδελα ειναι πολυ πισω , ουτε προγραμμα στο νετ παιζει
ουτε βιντεοκλησεις εχουν , τιποτα  :2funny:

Ποιος ψηνετε να αγορασσουμε το κλειστο , στην κοροβαγκου και να το στησουμε ? :P
αν κανα καρντασι εχει δουλεια προς τα κει ας παει να δει την Μαρινα στο ερως (παιζει να μην ακουσα καλα και το ονομα επισης :/ )
εγω ειμαι εκτος πολης
λιγο δυσκολο πριν το ΣΚ να βρεθω εκει

Αυτη η μαρια στο λαφαμ ποσων ετων ειναι ? ειναι αυτη η τσεχοσσλοβακα ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την βαζω στα υποψιν , πριν παρει συνταξη ,
πρεπει να οργανωσω τσαρκα , να παω να δω και αυτην την ψιλη που τραβελοφερνει
αν και με τρομαζουν  κατι τετοια..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Την βαζω στα υποψιν , πριν παρει συνταξη ,
πρεπει να οργανωσω τσαρκα , να παω να δω και αυτην την ψιλη που τραβελοφερνει
αν και με τρομαζουν  κατι τετοια..
αυτην παλι ποια ειναι;ονομα δεν ειπωθηκε τελικα......τελευταια πολυ ψηλη που θυμαμαι επειδη μ αρεσει το ειδος αλογο ηταν η αφροδιτη η ελληνοεγγλεζα :think:τεσπα....(κωλετη,ερως κλπ)... ξανθος μουναρος,βυζαρες και καναμε κατι γαμησια..... :rockon: :rockon: :rockon:
ειδα και μια ψηλη σαπφους 20 με μαυρο μαλλι βουλγαρα που την ανεφερε και ο μαανες πολυ δυνατη απο εμφανιση....

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα φιλοι μου!  Για σήμερα το βράδυ τι προτεινετε  :fuck1: σε μοντελακι. Κατα προτιμηση σε 30αρι λογο κρισης!!! :dancing:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.458
Πόντοι
266
Καλησπέρα φιλοι μου!  Για σήμερα το βράδυ τι προτεινετε  :fuck1: σε μοντελακι. Κατα προτιμηση σε 30αρι λογο κρισης!!! :dancing:
τζοαννα στον βαρδαρη στην προμηθεους 5
και παιρνα μια βολτα απο κατεχακη σε μια ιταλιδορουμανα με απιστετο πατουρι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω παλι τις φοβαμαι τις ψηλες , νοιωθω λιγος
ασε  που για να τις κανεις κουμαντο στο κρεβατι θελεις διπλωμα απο νταλικα

προχθες που ρωτησα σε εκλησια & βιλα , μονο για στοματικο η τσατσα στην βιλα μου ειπε 40 ευρα ενω στην εκκλησια δεν ηξερε ,
πεταχτηκε το κομοδινο (αντριανα) και ειπε 30 ευρος
Βασικα δεν το εχουν στον καταλογο απ οτι καταλαβα , εχει ρωτησει κανεις καπου αλλου ?  :think:
βασικα βαρδαρη , που εχω καιρο να παω

Για οποιον αναρωτιεται τι το θελω , απλα μετα το μασαζ , βαριομουν να γαμαω
και επιδι θα το επεναλαβω ( αλλη μια φορα να το εμπεδωσω  , γιατι δεν λεει παραπανω λογο κοστους ) το ψαχνω .
(οχι ακαποτο)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω παλι τις φοβαμαι τις ψηλες , νοιωθω λιγος
ασε  που για να τις κανεις κουμαντο στο κρεβατι θελεις διπλωμα απο νταλικα

προχθες που ρωτησα σε εκλησια & βιλα , μονο για στοματικο η τσατσα στην βιλα μου ειπε 40 ευρα ενω στην εκκλησια δεν ηξερε ,
πεταχτηκε το κομοδινο (αντριανα) και ειπε 30 ευρος
Βασικα δεν το εχουν στον καταλογο απ οτι καταλαβα , εχει ρωτησει κανεις καπου αλλου ?  :think:
βασικα βαρδαρη , που εχω καιρο να παω

Για οποιον αναρωτιεται τι το θελω , απλα μετα το μασαζ , βαριομουν να γαμαω
και επιδι θα το επεναλαβω ( αλλη μια φορα να το εμπεδωσω  , γιατι δεν λεει παραπανω λογο κοστους ) το ψαχνω .
(οχι ακαποτο)
τι εννοεις μονο πιπα;;δεν παιζει αυτο ως προγραμμα..αλλο τι θα κανεις μεσα....κανονικα θα πληρωσεις....και στην τελικη που θα ξερει η πουτανα οτι εσυ θα σταματησεις εκει;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παλιοτερα αν θυμουνται οι παλιοι ηταν καποια μελη που ηθελαν μονο πιπα κ δεν ηθελαν να τον δωσουν γιατι φοβοταν
ετσι κ εγω ειχα ρωτησει τι παιζει κ στις πιατσες κ στα ρδελα κ η απαντηση ηταν στα σπιτακια οτι απο την στιγμη που μπαινουμε στα δωματια πληρωνουμε τον χρονο της κοπελας στην ουσια οποτε ειναι σαν να κανεις το πιο απλο προγραμμα
τωρα για τις πιατσες παιζουν διαφορες τιμες....αν η αλλη εχει πελατεια κ δεν καθεται να χαζευει δεξια κ αριστερα δεν θα ριξει την τιμη,αν ειναι κανενα πατσαβουρι κ θελει οπως οπως χρηματα θα στο παζαρεψει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτο που λεει ο deker πρεπει να ειναι , ο χρονος , γιυτο και το κομοδινο το εριξε στα 30
σου λεει και για τοσο γαμιεμαι , ας κανω μια πιπα μονο

οποτε δε θα βγαλω ακρη , μαλλον θα την πεσω σε καμια τσατσα για φραπεδακι με κανα 10 ρικο  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αυτο που λεει ο deker πρεπει να ειναι , ο χρονος , γιυτο και το κομοδινο το εριξε στα 30
σου λεει και για τοσο γαμιεμαι , ας κανω μια πιπα μονο

οποτε δε θα βγαλω ακρη , μαλλον θα την πεσω σε καμια τσατσα για φραπεδακι με κανα 10 ρικο  :2funny:
σαλονικα δεν εχουμε καμια καλη....αθηνα εχω τυχει τσατσα που την γαμουσα ανετα και με πληρωμη.... :sunglasses:

ENTIT ξεφτιλα ρε συ να πας σε μπουρδελο μονο για πιπα....γνωμη μου....εκτος πια κι αν εισαι 100 χρονων παππους.... :P

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απο αυτες που εχω πετυχει , αν οχι οι 8 , οι 7 στις 10 ειναι μισοτρελες ή στραβες ή νευριασμενες ή ξινισμενες
δε θα τους τον εδειχνα καν , που να με πληρωνανε

Δυσκολο το βλεπω το φραπεδακι-πιπα σε μπουρδελοστουντιο  μαλλον δεν αξιζει να ξαναρωτησω , μαλλον οχι δυσκολο  ακριβο, δυσκολο με 15-20 ευρα ενοω
πιο καλη η μοναξιαααααααααααααααααααααα  :jerking: :dancing:

gl αν εχω καταλαβει καλα εισαι απο Λαρισα ( η ευρητερη περιοχη ) ?
στη θεση σου μαλλον θα κατεβαινα Αθηνα , 1 φορα το μηνα , παρα 2 φορες το μηνα Σαλονικα
εχω ψιλοαπελπιστει λεμε
( Με την εχει δωσει σε λεω  :grin:)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ENTIT ξεφτιλα ρε συ να πας σε μπουρδελο μονο για πιπα....γνωμη μου....εκτος πια κι αν εισαι 100 χρονων παππους....  :P

Δε θελω να το κανω συστημα ρε συ  για καν δυο φορες το θελω , οποτε στ @@ μου αν δωσω 10 ευρω παραπανω
απλα μετα το μασαζ ( που εχω σχεδιασει αλλα 1 η 2 για σεπτεμβρη) βαριομουν να γαμησω , ισως να φταιει και το κομοδινο στο οποιο επεσα
Παρασκευη και 13 ηταν τωρα που το ειδα , αντε μετα να μην εισαι προληπτικος  :2funny:

Εγω δε το θεωρω υποτιμιτικο , αν περνας απ εξω , μια χαρα θα ηταν μια πιπα με 10 ευρω , εδω με 15 στην Αθηνα γαμας
αν μαλιστα πεσεις και σε κανα καλολαδομενο πιγαδι... καλιο πιπα ή με χερι , παρα γαμα και καρτερι  :2funny:
φυσικα δε θα κανω ταξιδι ( μικρο η μεγαλο ) για μια  πιπα  :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φυσικα δε θα κανω ταξιδι ( μικρο η μεγαλο ) για μια  πιπα  :idiot:
αυτο αξιζει και το χω κανει(οχι το ταξιδι ,την πιπα εννοω  :P)με μια που εκανε γυμνο και τα επαιρνε στο στομα μεσα στο τελειωμα.....αυτη μαλιστα,ειναι πιπα να την ευχαριστηθεις,να νιωσεις λιγο πορνοσταρ :rockon:....οχι στην καποτα σαν τον μαλακα....αλλα ειναι για λιγους εκλεκτους πελατες και αμα γουσταρει.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δε μου λετε , στα γυμνα παιζουν τιποτα ψεκασμοι - αλειφες κλτ για προστασια και καλα , η απλα τον παιρνει στο στομα ?
( σορρυ για την nood ερωτηση , αλλα ειμαι ολιγον χεστης και δεν εχω κανει γυμνο ποτεςςςςςςςςς)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δε μου λετε , στα γυμνα παιζουν τιποτα ψεκασμοι - αλειφες κλτ για προστασια και καλα , η απλα τονμ παιρνει στο στομα ?
( σορρυ για την nood ερωτηση , αλλα ειμαι ολιγον χεστης και δεν εχω κανει γυμνο ποτεςςςςςςςςς)
οχι ρε το πολυ πολυ να στον καθαρισει με μωρομαντιλο ή να στον πλυνει στον νιπτηρα(περιπτωση αντζελας βουλγαρας τις προαλλες στο ματζαρου...)...αν ειναι καμια χυμα πχ ρουμανα χριστινα ας πουμε θα στον παρει και ετσι.....αυτη μια φορα μου τον φιλουσε γυμνα και μονη της προτεινε να συνεχισει γυμνα για ενα εικοσαρικο παραπανω χωρις να πω στην τσατσα....αν προηγηθει ντουζακι ή τζακουζι νταξει εισαι οκ ετσι κι αλλιως....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απο θεμα προστασιας μικροβιων - ιων κλτ ενοουσα
καπου διαβασα σε ενα Εβλετικο μπουρδελο πολυτελειας , πως τα λενε , που προσφαιρουν κατι σαν καραμελες (?) για τα γλωσοφιλα
μαλλον πολλες ταινιες βλεπω και πολλες μαλακιες ρωταω λες και κατεβηκα απο το φεγγαρι :/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom