Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Πριν μια ωρα της εδωσα τον σπορο μου.!! :2funny:
Μην περημενεις αγκαλιτσες και χαδακια απο μερους της, εσυ δινεις ελευθερα δεν παραπονιετε, για μια φορα προτεινετε.!

Τα αρχίδια δε σου τα έπιανε;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Συμφωνώ, και είναι και λίγο πιο θερμή από τη Τζέσυ που είναι στο κρεβάτι και βρίσκεται... αλλού

Ρε συ αυτη την ειχα αποκατω και αναστεναζε και γλυφοτανε και δαγκανε τα χειλη της και η την Τζεσυ την εβαζα απο κατω και μετρουσε τα σποτ στο ταβανι.!!! :2funny: :2funny:

Τα αρχίδια δε σου τα έπιανε;

Ναι μου τα εποιασε οταν την εβαλα απο πανω, που δεν το εχει θα ελεγα, ισως επειδη ειναι κοντουλα, ποιο πολυ εγω βαρεσα και αυτη εμενε ακινητη,  εκεινη την στιγμη μου ηρθε να τελιωσω και εκανε την κινηση και μου τα εποιασε (ακυρη κινηση, για να χυσεις) εγυρε και προς τα πισω καταπλικτικα φερνοντας την κοιλιτσα της προς τα εμενα και φυγαν τα χοντρα.! :grin:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
ωχ ωχ τετοια λεγε μου για τρανς  ουτε απ την μοναστηριοπυ δε ξαναπερναω , μονο περιφεριακο
Ρούλια Κώττα παντως και μια τσατσα δε μ αρεσε μια με γυαλια ...
τες πα ας μη στιγματιζουμε κοσμακι με υποψιες

Ευχαριστω για την ενημερωση , και προσοχη  :zfuck:

Δεν είναι το θέμα να στιγματίσουμε κανέναν αλλά να προστατεύσουμε κάποιον που μπορεί πάνω στην καύλα του να την πατήσει  ;) Τώρα αν κάποιος γουστάρει και τέτοια δικό του θέμα, ίσα ίσα για αυτόν του κάνουμε και ενημέρωση  :2funny:
Τέλος πάντων, ας πάει και κανένας άλλος να τη δει και να μας πει τη γνώμη του, μπορεί σε λίγα δευτερόλεπτα στο χαμηλό φωτισμό που την είδαμε να κάναμε και λάθος, απλώς αυτή την εντύπωση μας έδωσε...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ναι μου τα εποιασε οταν την εβαλα απο πανω, που δεν το εχει θα ελεγα, ισως επειδη ειναι κοντουλα, ποιο πολυ εγω βαρεσα και αυτη εμενε ακινητη,  εκεινη την στιγμη μου ηρθε να τελιωσω και εκανε την κινηση και μου τα εποιασε (ακυρη κινηση, για να χυσεις) εγυρε και προς τα πισω καταπλικτικα φερνοντας την κοιλιτσα της προς τα εμενα και φυγαν τα χοντρα.! :grin:

Ναί όντως, στηριζότανε στα πόδια μου και έριχνε όλο της το βάρος εκεί και με δυσκόλευε, άσε που είχε βάλει και το fast mode για τελείωμα και εν τέλει η όλη φάση έβγαινε ψιλομαλακία, ώσπου ανέλαβα εγώ και βαρούσα και αυτή στεκόταν όσο μπορούσε ακίνητη, πάντως η θέα είναι και γαμώ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ιταλιδα σου ειπε οτι ειναι??? Εμενα Ρουμανα, και συνενοηση στα Αγγλικα και λιγα Ελληνικα...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ιταλιδα σου ειπε οτι ειναι??? Εμενα Ρουμανα, και συνενοηση στα Αγγλικα και λιγα Ελληνικα...

Ιταλίδα και μάλιστα από τη Ρώμη! Ούτως ή άλλως η θεωρία αυτή έμπαζε  :jerking:, όταν της πέταξα λίγα ιταλικά και τη ρώτησα κάτι για τη Ρώμη αγχώθηκε οπότε σιγουρεύτηκα ότι όχι τη Ρώμη, αμφιβάλλω αν έχει περάσει ποτέ από το Βουκουρέστι
Συνεννόηση στα αγγλικά μόνο, με καυλώνει άλλωστε αυτό το σκηνικό  :grin:
Αλλά τι σημασία έχει; Τέτοιο εργαλείο ας είναι και από τον τρίτο παράλληλο που λέει και ο Γεωργίου  :2funny:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Τα μπουρδέλα/στούντι της πόλης μας είναι όλα ανοικτά 24ώρες;

(Σε μερικά στο site δεν διευκρινίζεται)

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδια η ΝΑΝΤΙΑ στην Ερημιτη δουλευει ακομι εκει?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Θα προτεινατε δλδ Γκαμπριελα ε? τι ωρες δουλευει ? σημερα προλαβαινω?

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
φριξου 9 , ξανθια με κοντο μαλι , τρελο μουνι , ειχα παει παλια μαζι της , μετριο γαμησι . και πρεπει να ηταν και λιγο κοκκαλο  :2funny:

ανδρεου γεωργιου 4 , ξανθια milfαρα με σιλικωνατα πεσμενα βυζια , κακη απομιμηση του joker η κοπελα

νικηφορου ουρανου 26 , μαρια ή μαρινα εκ βουλγαριας , η καταθεση , ορεα ρουφιχτη πιπα αλλα μεχρι εκει , κουρασμενη και βαρεμενη +οτι εφαγα και τον παπα απο την τσατσα , οτι και καλα εχουν ορεα ατμοσφαιρα με air contition κτλ , μεσα στο δωματιο εψηνες ανετα μπριζολες . 30 ευρο το απλο και ανεβενε σταδιακα με τα εξτρα

στα υπολοιπα της περιοχης τπτ αξιο αναφορας , μαλλον επρεπε να παω χαλκιδικη !

mailbox

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Πυρκαγιά σε οίκο ανοχής ξέσπασε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά.... εκδηλώθηκε στις 4.50 το πρωί, σε οίκο ανοχής, στην οδό Ταντάλου 6 και κατέστρεψε την πρόσοψη, ενώ όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για εμπρησμό από πρόθεση.

[URL unfurl="true"]http://sarotiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_3550.html[/url]

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

..Βαλτε φωτια σε καθε απατη ....

λετε να ειναι αυτο ?
λετε να τα πηρε κανας συναγωνιστης και να το εκαψε ? :think: (περιμενουμε κριτικη  :2funny:)
λετε να κανουμε καμια οργανωση και να καιμε τα μπουρδελα που εχουν χαλια γκομενες - υπηρεσιες ?  :think:

λετε (περα απ την πλακα ) να εχει σαλταρει με τοση ζεστη ο κοσμακης ?  :think:( τοσο οι πελατες οσο και οι πουτανες )

Καλη διασκεδαση σε ολους , και καλο κουραγιο σε οσους δουλεουν αυριο

:tits2:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αντε τωρα να γαμας μεσα στο ρδελο και να παρεις και φωτια την ωρα που χυνεις  :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
..Βαλτε φωτια σε καθε απατη ....

λετε να ειναι αυτο ?
λετε να τα πηρε κανας συναγωνιστης και να το εκαψε ? :think: (περιμενουμε κριτικη  :2funny:)
λετε να κανουμε καμια οργανωση και να καιμε τα μπουρδελα που εχουν χαλια γκομενες - υπηρεσιες ?  :think:

λετε (περα απ την πλακα ) να εχει σαλταρει με τοση ζεστη ο κοσμακης ?  :think:( τοσο οι πελατες οσο και οι πουτανες )

Καλη διασκεδαση σε ολους , και καλο κουραγιο σε οσους δουλεουν αυριο

:tits2:
ελα βρε.... νταβαδοδιαφορες...
ποιος θα μας αρπαξει πρωτος το 40αρι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726