ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΒΟΛΤΑ.
Πήγα σχεδόν παντού..!
Παμε πρώτα να πιάσουμε τον
Βαρδάρη.
-Προμηθέως τέρμα επάνω: Κοσμίνα, λεπτή (πολύ), teen, δόντια οφσάιντ. Δεν την έχω δοκιμάσει οπότε δεν έχω γνώμη για μέσα.
-Προμηθέως μπλε: Μαίρη, σταθερή αξιόπιστη επιλογή εδώ κ πολλά χρόνια, επικά απλά βυζιά.. τεράστια στητά κ ωραία. Πάντα δυνατή συμμετοχή η Μαίρη.
-Προμηθέως ροζ: Άγνωστο όνομα, κοντή μαυριδερή στρογγυλούλα, χαμογελαστή στο πρόσωπο. Την έχω ξαναδεί. Για μέσα άγνωστο.
-Προμηθέως τέρμα κάτω: Άγνωστη, μέτριο-συμπαθητικό σώμα σχετικά ψηλή καστανή με το μαλλί πιασμένο κοτσο. Όταν ήρθε και χαιρέτησε η αίσθηση που είχα ήταν ότι η κοπέλα ήθελε να βρίσκεται κάπου άλλου. Ατού το 40Ε ακάποτο τσιμπούκι.
-Προμηθέως γωνία με σαπφούς: Νομίζω ότι το όνομα της είναι Χριστίνα αλλά σίγουρος δεν είμαι, ξανθιά κοντούλα, καλό σωματάκι με λίγο ενίσχυση στη μεριά του κώλου, φαινόταν φιλική, πρόσχαρη κ χαμηλών τόνων.
-Σαπφούς 7 δίδυμο νούμερο 2: Η μοντέλα Τζούλια, όμορφη κοπέλα ναι, καστανη/καστανόξανθη και σκουρόδερμη, κανονική σε ύψος με πολύ καλό μοντελίστικο σώμα, μικρά βυζάκια. Η εμπειρία μου πάει αρκετό καιρό πίσω με την συγκεκριμένη και αυτό που μου είχε μείνει ήταν η βιασύνη της να τελιώσω, η τσατσά με διαβεβαίωνε ότι έχει αλλάξει η κοπέλα.
-Σαπφούς 20 (τέρμα κάτω στο πάρκινγκ): Άγνωστο όνομα, ναρντανα περιπαικτική μελαχροινή η οποία έχει συναντηθεί πολλές φορές στο εν λόγω μαγαζί.
-Σαπφούς με Ταντάλου γωνία (πράσινο): Τρελοτζένη, πετίτ σχετικά κοντό αγορέ μαλλί, καλό βυζάκι. Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ προσωπικά αλλά όλοι λένε για τα random στοιχεία που βγάζει αυτή η γυναικά κ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συναντήσεις μέσα. Αφού μας έδειξε το μουνί της, μας χούφτωνε έναν έναν το κώλο καθώς βγαίναμε (όμορφα πράματα
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
).
-Ταντάλου 14 (αλουμινάτο): Η έκπληξη! Βίκυ! Απο 26ης Οκτ. όλα τα δωμάτια γεμάτα, χαμός βγήκε πολυ χαμογελαστή μοιράζοντας χαιρετούρες παντού, τοπλες κ καυλιδερή από τα πιο δυνατά αν όχι το πιο δυνατό teen της πόλης, το πιο σφιχτό κορμί ever. Σε μένα μέσα όλες τις φορές ήταν πάρα πολύ καλή έως κ άριστη.
Και πάμε σε πιο κοσμικά κ glamourous studiάκια τώρα.
Περιοχή City Gate
-Κωλέττη: Η καινούργια κοπέλα Ανίτα!! Είναι πάντως πιο καλή από όσο ήταν στο Βαρδάρη εμφανισιακά, δοκιμασμένη στην αρχή της καριέρας της με θετικές εντυπώσεις. Από τότε που ξανθυνε το μαλλί κάτι με χαλάει πάντως.
-Κατεχάκη: Νομίζω λέγεται Βίκη, γνωστή ξανθιά milf (χρ.38 λέει η τσατσά) που βγαίνει τόπλες με τουμπανιασμένα σιλικονάτα βυζιά που ξεγελάνε ίσως στην όψη. Αδοκίμαστη.
-Μαντζάρου 10: Η γνωστή ρωσσίδα Σάρα,μπαμπάτσικια κ βυζαρού αδοκίμαστη κ αυτή από εμένα, δεν ξέρω κάτι με απωθεί
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
-Μαντζάρου 1: Η επίσης γνωστή μελαχροινή νταρντάνα ξυνισμένη πριγκήπισσα Σαμπρίνα. Δοκιμασμένη στην αρχή της καριέρας της με σούπερ εντυπώσεις. Τρομερή πίπα, καυλόλογα νυχια στην πλάτη κ τέτοια. Την ξυνίλα του σαλονιού δεν μπορώ να καταλάβω.
-Αλιάκμωνος 8: Η milf Χριστίνα που έχει περάσει απο Ανδ.Γεωργίου 4 κ Κεφαλληνιάς 8. Την έχω δει άπειρες φορές δεν έχω μπεί, αυτή τη φορά σχεδόν με είχε πείσει, παρ'όλη την ηλικία της το δέρμα της είναι βελούδο κ το σώμα της σφιχτό, ήρθε με έψηνε δεν τα κατάφερε... ίσως κάποια άλλη φορά.
-Διαστημόπλοιο: Η προβλεπέ να είναι εκεί Ντόνα..μέτριες επιδόσεις, μέτρια εμφάνιση μελαχροινή, Ρουμάνα.
Next stop,
Μύλος
-Βίλα Ερότικα: Τζέσσικα, μοντέλα κορμαρα, φατσάρα και 2 φουσκωτοί σιλικονάτοι βύζοι. Βαριόταν να βγεί στο σαλόνι μου φάνηκε να κάνει σωστή πασαρέλα. Μέτριες επιδόσεις κ αξύριστα πόδια είναι αυτά που έρχονται στο μυαλό για την συγκεκριμένη. Πάντως μην είμαστε αχάριστοι.. τουλάχιστον η κοπέλα εμφανισιακά είναι ένας άγγελος.
-Φρίξου 14: Η milf Σίσσυ, αν μπορεί κάποιος να ξεπεράσει το εμπόδιο της εμφάνισης ίσως με βοήθεια των 2 φανταστικών βυζιών της και γουστάρει milfs πιστεύω είναι σίγουρο θα περάσει πολύ καλά. Είναι φιλότιμη, γενναιόδωρη κ εργάτρια μεγάλη. Η εμφάνιση είναι το μέιον.
-Νικ. Ουρανού 26: Η ελληνίδα Κρίστυ, μου φάνηκε λίγο αδυνατισμένη, με την ίδια όμως μη συμμετρική κατανομή βάρους στα ελληνικά ψιλομπουροειδή σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα πόδια της. Καλή συμμετοχή σύμφωνα με λεγόμενα φίλου.
-Κεφαλληνιάς 8: Εμμανουέλα, ξανθιά teen αδύνατη Ρουμάνα. Το μαλλί της θυμίζει Τζούλια Αλεξανδράτου, δεν της αρέσει αυτό που κάνει αλλά μπορεί να είναι φιλότιμη η σκύλα μέσα ανάλογα τι θα της βγάλεις.
-Έρως 16: Άννα, νέα κοπέλα μελαχροινή κ σκουρόδερμη, ένα απλό συμπαθητικό teenaki χωρίς πολλά πολλά πραγματα που να ξεχωρίζουν εμφανισιακά, ίσως μια ελαφριά αθωότητα στο προσωπό της. Αδοκίμαστη, σύμφωνα με την τσατσά είναι καινούργια.
Ανδ. Γεωργιου 4: Milf Εύα, κ γαμώ.. αν πήγαινα με milfs συχνά δεν υπήρχε περίπτωση να μου ξέφευγε, ξανθιά εντυπωσιακή παρουσιά, αρχοντογυναίκα. Ο κώλος της έβλεπα στεκόταν στη θέση του χωρίς κυταρρίτιδες κ τέτοια. Μου άρεσε πολύ.
Enjoy!