βολτα πριν απο λιγο σε ολα μα ολα τα στουντιο κ τα μπουρδελακια στον βαρδαρη κ στον μυλο με τον φιλο δοκιμαζο
τελικα καταληξαμε να καταθεσεσω εγω στην αλισια στο αλουμινατο κ ο φιλος δοκιμαζο.....θα σας πει ο ιδιος
γενικοτερα ειχε πολλα μα πολλα μπαζα
φριξου 9 η τζεσυ
πετρου ερημητη η πετρουλα μεγα μπαζο
νικ ουρανου στην ιδια αλυσιδα η μαρια η καπως ετσι,βασικα δεν θυμαμαι γιατι ηταν επισης μπαζουκλα
η μικρουλα που δουλευε στην νικ ουρανου η καινουρια η μελαχρινη εχει παει κατεχακη εδω κ λιγες μερες
στον ζορμπα διπλα μια ελληνιδα απο την μεση κ πανω καλουλα,απο την μεση κ κατω χοντρη
κεφαληνιας δεν ηταν η εμμανουελα αλλα μια καινουρια ασχημη ξανθια,η εμμανουελα απο βδομαδα
λα φαμ η λουνα μαυρισμενη ακομα περισσοτερο κ με τις βυζαρες τις ετοιμες να εκραγουν
ξεκωλλετη η αννιτα,οχι πανια,ψηλη ξανθια εμενα δεν μου γεμισε το ματι
τωρα απο πλευρα βαρδαρη....
πρασινο μια βραζιλιανα μαυρουλα ονομα θυμαται ο δοκιμαζω
ανορθογραφο η μαρια,ψηλη μελαχρινη ασχημουλα χωρις βυζι
τερμα κατω η κελλυ η ελληνιδα
στο ενα διδυμο η
τζοανα
στο αλλο διδυμο δεν θυμαμαι ονομα,νταρντανα μαυριδερη,δοκιμαζο βοηθα
στο μπλε η μαιρουλα με ενα κιτρινο μαγιω πανω κατω κ με τις βυζαρες να ξεχυλιζουν απο το σουτιεν
προμηθεως τερμα κατω η τζουλια,μια ξανθια θα την ελεγα με προστυχοφατσα κ με βυζαρες αλλα γεματη απο την μεση κ κατω κατι το οποιο δεν μ αρεσει
αλουμινατο ειπαμε η αλισια στην οποια κατεθεσα κ εχουμε τα εξης.....
πιπα μετρια,γλυκια κοπελα κ ομορφη.βυζι οπως μ αρεσει στο νουμερο 2 κ με μια ρογα ετοιμη να σπασει σιδερα...χαμογελαστη κ παιχνιδιαρα δεν μου χαλασε χατιρι κ οταν την εβαλα στα 4 κ οταν την εβαλα απο πανω κ τελος οταν εκατσε απο κατω κ μου σηκωνε τα ποδια της στους ωμους μου.στα 30ε το απλο κ πιστευω πως μια καταθεση αξιζει κ παρααξιζει.εγω παντως θα ξαναεμπαινα μεσα αν την πετυχαινα.να σημειωθει οτι δεν εφευγε απο το δωματιο οταν τελειωσα κ μου επιασε την κουβεντα για λιγα λεπτα.αυτο τουλαχιστον για μενα μετραει