Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]www.akatanomasto.com/sedcards/details/469[/code[/URL]]
Αυτη λες ?

ισως μοιαζει λιγο , αλλα σιγουρα εχει ποιο μακρυ μαλι , μαυρο παντως

για οποιον δε το επιασε , ας μπει εδω 
[code][URL unfurl="true"]http://tinyurl.com/385me5y[/code[/URL]]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
δισ ισ καρινα...
Εχει ωραιο στησιμο, στητο βυζακι, μετριο πρωσοπακι κατε με, και λιγο η προφορα της με χαλαει...μηπως ειμαι ιδιοτροπος??? :think:

Συνημμένα

• pic_102112687430159469lathen.jpg
    pic_102112687430159469lathen.jpg
    320,6 KB · Εμφανίσεις: 50

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αα δεν  σας ειπα ..( η σας ειπα ?)
Πηγα εκκλησια να μαθω βαρδιες και ρωτησα και για ρωξανα , δεν εχει ρωξανα μου ειπαν εδω
(Εβελινα & Αντριανα μπου ειπαν δουλευουν με την δευτερη πρωινη )

Η πηγε διακοπες , η πηρε ποδι - την κοπανησε

Θα δειξει...

παντως η αντριανα απο ποποyδακι την βρηκα πολυ πολυ καλη , αν δεν ειχα διαβασει τις κριτηικες θα την επαιρνα , τωρα φοβοαμαι λιγο :/

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βολτα πριν απο λιγο σε ολα μα ολα τα στουντιο κ τα μπουρδελακια στον βαρδαρη κ στον μυλο με τον φιλο δοκιμαζο
τελικα καταληξαμε να καταθεσεσω εγω στην αλισια στο αλουμινατο κ ο φιλος δοκιμαζο.....θα σας πει ο ιδιος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γενικοτερα ειχε πολλα μα πολλα μπαζα

φριξου 9 η τζεσυ

πετρου ερημητη η πετρουλα μεγα μπαζο

νικ ουρανου στην ιδια αλυσιδα η μαρια η καπως ετσι,βασικα δεν θυμαμαι γιατι ηταν επισης μπαζουκλα

η μικρουλα που δουλευε στην νικ ουρανου η καινουρια η μελαχρινη εχει παει κατεχακη εδω κ λιγες μερες

στον ζορμπα διπλα μια ελληνιδα απο την μεση κ πανω καλουλα,απο την μεση κ κατω χοντρη

κεφαληνιας δεν ηταν η εμμανουελα αλλα μια καινουρια ασχημη ξανθια,η εμμανουελα απο βδομαδα

λα φαμ η λουνα μαυρισμενη ακομα περισσοτερο κ με τις βυζαρες τις ετοιμες να εκραγουν

ξεκωλλετη η αννιτα,οχι πανια,ψηλη ξανθια εμενα δεν μου γεμισε το ματι

τωρα απο πλευρα βαρδαρη....

πρασινο μια βραζιλιανα μαυρουλα ονομα θυμαται ο δοκιμαζω

ανορθογραφο η μαρια,ψηλη μελαχρινη ασχημουλα χωρις βυζι

τερμα κατω η κελλυ η ελληνιδα

στο ενα διδυμο η τζοανα

στο αλλο διδυμο δεν θυμαμαι ονομα,νταρντανα μαυριδερη,δοκιμαζο βοηθα

στο μπλε η μαιρουλα με ενα κιτρινο μαγιω πανω κατω κ με τις βυζαρες να ξεχυλιζουν απο το σουτιεν

προμηθεως τερμα κατω η τζουλια,μια ξανθια θα την ελεγα με προστυχοφατσα κ με βυζαρες αλλα γεματη απο την μεση κ κατω κατι το οποιο δεν μ αρεσει

αλουμινατο ειπαμε η αλισια στην οποια κατεθεσα κ εχουμε τα εξης.....
πιπα μετρια,γλυκια κοπελα κ ομορφη.βυζι οπως μ αρεσει στο νουμερο 2 κ με μια ρογα ετοιμη να σπασει σιδερα...χαμογελαστη κ παιχνιδιαρα δεν μου χαλασε χατιρι κ οταν την εβαλα στα 4 κ οταν την εβαλα απο πανω κ τελος οταν εκατσε απο κατω κ μου σηκωνε τα ποδια της στους ωμους μου.στα 30ε το απλο κ πιστευω πως μια καταθεση αξιζει κ παρααξιζει.εγω παντως θα ξαναεμπαινα μεσα αν την πετυχαινα.να σημειωθει οτι δεν εφευγε απο το δωματιο οταν τελειωσα κ μου επιασε την κουβεντα για λιγα λεπτα.αυτο τουλαχιστον για μενα μετραει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δοκιμαζο τι επαθες ρε μαλακα?
εχεις μια ωρα που εφτασες....
σε βιασε κανενας στον δρομο κ δεν γραφεις?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
βολτα πριν απο λιγο σε ολα μα ολα τα στουντιο κ τα μπουρδελακια στον βαρδαρη κ στον μυλο με τον φιλο δοκιμαζο
τελικα καταληξαμε να καταθεσεσω εγω στην αλισια στο αλουμινατο κ ο φιλος δοκιμαζο.....θα σας πει ο ιδιος
γενικοτερα ειχε πολλα μα πολλα μπαζα

φριξου 9 η τζεσυ

πετρου ερημητη η πετρουλα μεγα μπαζο

νικ ουρανου στην ιδια αλυσιδα η μαρια η καπως ετσι,βασικα δεν θυμαμαι γιατι ηταν επισης μπαζουκλα

η μικρουλα που δουλευε στην νικ ουρανου η καινουρια η μελαχρινη εχει παει κατεχακη εδω κ λιγες μερες

στον ζορμπα διπλα μια ελληνιδα απο την μεση κ πανω καλουλα,απο την μεση κ κατω χοντρη

κεφαληνιας δεν ηταν η εμμανουελα αλλα μια καινουρια ασχημη ξανθια,η εμμανουελα απο βδομαδα

λα φαμ η λουνα μαυρισμενη ακομα περισσοτερο κ με τις βυζαρες τις ετοιμες να εκραγουν

τερμα κατω η κελλυ η ελληνιδα

στο ενα διδυμο η τζοανα

στο μπλε η μαιρουλα με ενα κιτρινο μαγιω πανω κατω κ με τις βυζαρες να ξεχυλιζουν απο το σουτιεν

προμηθεως τερμα κατω η τζουλια,μια ξανθια θα την ελεγα με προστυχοφατσα κ με βυζαρες αλλα γεματη απο την μεση κ κατω κατι το οποιο δεν μ αρεσει

αλουμινατο ειπαμε η αλισια στην οποια κατεθεσα κ εχουμε τα εξης.....
πιπα μετρια,γλυκια κοπελα κ ομορφη.βυζι οπως μ αρεσει στο νουμερο 2 κ με μια ρογα ετοιμη να σπασει σιδερα...χαμογελαστη κ παιχνιδιαρα δεν μου χαλασε χατιρι κ οταν την εβαλα στα 4 κ οταν την εβαλα απο πανω κ τελος οταν εκατσε απο κατω κ μου σηκωνε τα ποδια της στους ωμους μου.στα 30ε το απλο κ πιστευω πως μια καταθεση αξιζει κ παρααξιζει.εγω παντως θα ξαναεμπαινα μεσα αν την πετυχαινα.να σημειωθει οτι δεν εφευγε απο το δωματιο οταν τελειωσα κ μου επιασε την κουβεντα για λιγα λεπτα.αυτο τουλαχιστον για μενα μετραει
μηπως εδωσες χαιρετησματα στην λατρεια μου;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
δοκιμαζο τι επαθες ρε μαλακα?
εχεις μια ωρα που εφτασες....
σε βιασε κανενας στον δρομο κ δεν γραφεις?

Έτρωγα σουβλάκια ρε... κάτσε τώρα που τελείωσα...

θα σας πει ο ιδιος

Ξεχνάς ότι η Αλίσια κάνει και ντούο με 50€ έκαστος... αλλά σσσσσσσσ δεν το λέμε δεν κάνει.

Εγώ πήγα Προμηθέως τέρμα πάνω όπου ήταν η Μάρτα. 19χρονο Ρουμανάκι, χωρίς να μιλάει Ελληνικά πολλά, καλά Αγγλικά δεν το συζητάω. Συνεννόηση κουτσά στραβά. Πολύ ωραία πίπα - ζεστή και υγρή - με ταυτόχρονη ενασχόληση με τ' αρχίδια. Το μόνο κακό είναι ότι είχε πλάτη αλλά χάϊδευα κωλαράκι σφιχτό. Μικρό στήθος, πολύ μικρό παίδες, αλλά είπαμε... 19χρονο. Κατά τ' άλλα χαμογελαστή και αν και ήθελε να μιλήσει δεν μπορούσε και κόμπλαρε λίγο...

Στον Ζορμπά μ' άρεσε εμε΄να. Είναι ο σωματότυπος που μ' αρέσει. Ξεκωλέττη ποιο μάτι να σου γεμίσει; Χάλια... Στο πράσινο ήταν η Βραζιλιάνα η Λάουρα (αν θυμάμαι καλά!) που παλιά αναφερόταν εδώ γιατί δούλευε στο Μαρινόσπιτο από δίπλα. Ανορθόγραφο η Μαριάννα, και όχι Μαρία. Στο άλλο δίδυμο δεν θυμάμαι να μας είπε όνομα αλλά είχε ένα βυζί τούμπανο και μια ρώγα που έβγαζε μάτι!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Έτρωγα σουβλάκια ρε... κάτσε τώρα που τελείωσα...

Ξεχνάς ότι η Αλίσια κάνει και ντούο με 50€ έκαστος... αλλά σσσσσσσσ δεν το λέμε δεν κάνει.

Εγώ πήγα Προμηθέως τέρμα πάνω όπου ήταν η Μάρτα. 19χρονο Ρουμανάκι, χωρίς να μιλάει Ελληνικά πολλά, καλά Αγγλικά δεν το συζητάω. Συνεννόηση κουτσά στραβά. Πολύ ωραία πίπα - ζεστή και υγρή - με ταυτόχρονη ενασχόληση με τ' αρχίδια. Το μόνο κακό είναι ότι είχε πλάτη αλλά χάϊδευα κωλαράκι σφιχτό. Μικρό στήθος, πολύ μικρό παίδες, αλλά είπαμε... 19χρονο. Κατά τ' άλλα χαμογελαστή και αν και ήθελε να μιλήσει δεν μπορούσε και κόμπλαρε λίγο...

Στον Ζορμπά μ' άρεσε εμε΄να. Είναι ο σωματότυπος που μ' αρέσει. Ξεκωλέττη ποιο μάτι να σου γεμίσει; Χάλια... Στο πράσινο ήταν η Βραζιλιάνα η Λάουρα (αν θυμάμαι καλά!) που παλιά αναφερόταν εδώ γιατί δούλευε στο Μαρινόσπιτο από δίπλα. Ανορθόγραφο η Μαριάννα, και όχι Μαρία. Στο άλλο δίδυμο δεν θυμάμαι να μας είπε όνομα αλλά είχε ένα βυζί τούμπανο και μια ρώγα που έβγαζε μάτι!!!
οκ
χιλια συγνωμη
καλα ρε τρως σουλακι τετοια ωρα?
κ η διατροφη?
ρε τι βυζι κ ρογα μου λες?
η γκομενα ηταν μπαζο....ασε που ειχε μια κοιλια μεγαλυτερη απο την δικη σου... :birdman:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Εγώ δεν έχω κοιλιά... είναι όλο μυς χωρίς λίπος... εξ ου και η διατροφή με πρωτεΐνες!

Ρε φίλε αφού κατάλαβες ότι μ' άρεσε η τύπισσα γιατί είχε βυζάρα, ρωγάρα και σκυλόφατσα. Μαύρα μακριά μαλλιά και μακριά πόδια...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ δεν έχω κοιλιά... είναι όλο μυς χωρίς λίπος... εξ ου και η διατροφή με πρωτεΐνες!

Ρε φίλε αφού κατάλαβες ότι μ' άρεσε η τύπισσα γιατί είχε βυζάρα, ρωγάρα και σκυλόφατσα. Μαύρα μακριά μαλλιά και μακριά πόδια...
το καταλαβα αλλα απορω τι σου αρεσε?
τεσπα παφτω να κοιμηθω γιατι ξυπναω νωρις
καλο βραδυ σε ολους κ επειδη δεν θα τα ξαναπουμε καλο 15αυγουστο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Καλά να περάσεις φίλε. Θα μιλήσουμε στο τηλ...

Επισκέπτης
Ρε παιδιά τι κίνηση αυτή στο βαρδάρη!??! Ο χαμός ο ίδιος.

Κ εγώ πριν λίγο γύρισα από βόλτα, δεν ξαναγράφω τα ίδια γιατί τα κάλυψαν οι συνάδελφοι αλλά ένα έχω να πώ ΜΑΡΤΑ. Τι πατούρι είναι αυτό, τι καυλιδερό ψαρωμένο ύφος, πιπίνι σούπερ... από επιδόσεις φυσικά δεν έχω ιδέα γιατί δεν μπήκα. Αλλά κ γαμώ πραγματικά ο κώλος της.

Φρίξου 14 ήταν μία που που θύμισε μια Χριστίνα ρουμάνα από Ταντάλου 14, 26ης Οκτ 35, Κεφαλληνιάς που δούλευε παλιότερα, κοντή με βαρβάτο κώλο. Βγήκε με κάπως τσαμπουκαλεμένο ύφος όμως κ πάντα με χαλάει αυτό.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Φρίξου 14 ήταν μία που που θύμισε μια Χριστίνα ρουμάνα από Ταντάλου 14, 26ης Οκτ 35, Κεφαλληνιάς που δούλευε παλιότερα, κοντή με βαρβάτο κώλο. Βγήκε με κάπως τσαμπουκαλεμένο ύφος όμως κ πάντα με χαλάει αυτό.

Αυτη ηταν, πρεπει να εχασε λιγα κιλακια, αδυνατησμενη μου φανηκε, αλλα αυτη ηταν.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ωραια τσαρκα , μπραβο

Απο εκκλησια και τσιρκο δε περασατε ?  :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Στην εκκλησία γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Και στις δύο φορές που περάσαμε απ' έξω είχε τουλάχιστον 5 αμάξια κάθε φορά. Στο τσίρκο δεν γιατί είχε κάτι ύποπτους απ' έξω...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
η Εβελινα Τονπερνοβα πρεπει να ειναι βραδυ  :boobies:

Stories