Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
την πηρα για μια δευτερη εκτιμηση, εβαψε το μαλι ξανθο πολυ καυλωτικο, και εγω ξανα δεν...πολυ τρελα πουλαει μεσα οπως και εξω στο σαλονι και πρεπει να πας με τα νερα της για να περασεις καλα.
εγω παντως εβγαζα τρελα γουστα μαζι της :cheesy: Επειδη ξέρω και γερμανικά λεγαμε καμια μαλακία, τρελο γέλιο, πολλα τζακούζια μαζί της και πάντα είχα και τα τυχερά μου  :dancing: :dancing:

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τελικα gyes  αξιζει να την παρει καποιος την χριστινα την γερμανιδα???? vourvou οταν λες τυχερα τι εννοεις? παντως εξω στο σαλονι δειχνει ετοιμη για ολα..αλλα μουφα μαλλον ε?  σαπφους 20 και ανορθογραφο βραδυ αν ξερει κανας συναγωνιστης ποιες ειναι? χριστινα ρουμανα που λετε τι εστει? δυνατο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χριστινα ρουμανα που λετε τι εστει? δυνατο?
γενικα παιζει δυνατα ,δεν ξερω αν χαλασε τελευταια.....παροτι μιλφ και εμφανισιακα ειναι μετρια γαμιεται καλα....κανει και πολυ καλο γυμνο τσιμπουκι και παλιοτερα εδινε και κωλαρακι με πολυ καλη αισθηση οταν τον εβαζες....αλλα μπορει να το χει βγαλει πια απο τα προγραμματα της....ρωτα κιολας.... :)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πήγα και εγώ τελευταία στη Τζοάνα... Έγραψα κριτική... Καλή κοπελίτσα, ομορφούλα, κορμάρα, ναζιάρα, θεϊκά βυζιά... Καλή περίπτωση... Όμως είχε ένα τεράστιο μείον... Μου τον πασάλειψε με ένα ντενεκέ λάδι... Ήθελα μπάνιο μετά για να έρθω στα ίσια μου... Τρία ντούζ έκανα για να φύγει η λαδίλα απο τα παπάρια μου... Έλεος ρε Τζοάνα...  :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Επίσης επισκέφθηκα και στην Προμηθέως το μόνο ίδρυμα που βρίσκεται στα δεξιά ανεβαίνοντας... Ήταν μια ξανθιά τουριστριούλα για την οποία είχα διαβάσει μέτριες κριτικές (έως κακές) αλλά μου άρεσε πολύ εμφανισιακά σύν το ότι έδινε το κουλούρι της για 60 ευρώ και ήθελα να το δοκιμάσω σαν καλός κουλουρτζής... Όπως έγραψαν και οι συναθλητές, νεαρή, όμορφη, ωραίο αδύνατο άγουρο κορμάκι, εντελώς σφιχτό παντού, μια κουκλίτσα... Δεν ήξερε γρί Ελληνικά, ούτε Αγγλικά, Συννενόηση μπουζούκι...!! Σχεδόν χωρίς προκαταρκτικά, καλή πιπούλα, μέτρια συμμετοχή...
Γενικά πολύ εμφανίσιμη κοπελίτσα απ'όλες τις πλευρές, καλή τιμή για κουλούρι, όμως χωρίς ήταν αγγούρι... Σαν συμπέρασμα θα έλεγα ότι δεν άξιζε, εκτός αν είσαι λάτρης του κουλουριού οπότε μπορείς να κάνεις μια κατάθεση... Δεν νομίζω όμως να έχεις ξανά όρεξη και για δεύτερη επίσκεψη έπειτα...

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες καλησπέρα

την Παρασεκυή το βράδυ πια δούλευε στο Σαπφούς 5

πολύ ωραίο γκομενάκι αλλά με τόσο κόσμο που είχε θα κοιμώμουν στον καναπέ αν έλεγα να την περημένω

Οποιος ξέρει πια είναι και πότε δουλεύει τον ευχαριστώ πολύ... :think:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
γεια σας συναγωνιστες. μετα απο τις καλες κριτικες που διαβασα πηγα στην ναντια σημερα το πρωι στην πετρου ερημιτη, στις νταλικες.
δεν εχει βυζαρες οπως ειχε πει ενας φιλος. ειναι πολυ ομορφη ομως. οχι λεπτη αλλα χωρις περιττα κιλα. εχει τελειο κωλο. πολυ καλη συμμετοχη, ανεκτικη, υπομονετικη, χωρις να υπαρχει τσατσα στο σπιτακι, μονη της ηταν. ζητησε 80 για 69 και γυμνο τσιμπουκι, αλλα μετα απο διαπραγματευσεις επεσε στα 70.
περασα και απο ανδρεου γεωργιου 4 να δω την ευα, για την οποια ειχα ακουσει καλα σχολια. δεν μπηκα μεσα. εμφανισιακα δεν μου ειπε κατι. μετρια.
ηθικο διδαγμα. να γινονται διαπραγματευσεις πριν εισελθουμε. μονο ετσια θα πολεμησουμε την ακριβεια.

χαιρετω.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν ξερω αν το αναφερατε , για τον deker το λεω , ανοιξει και το φριξου 14 , δεν ηταν ασχημη η κορινα που ειδα το σαββαττο
(με επιφηλαξη το ονομα . μελαχρινη)

Ρωξανα διακοπες ?  η μας χαιρετισε ?
βασικα ουτε η τσατσα θα ξερει , εδω μπερδευουν  τα ονοματα  :idiot:
μια φορα που ρωτησα τσατσα πως λενε την κοπελα ( στην αφροδιτη ) γυρισε και την ρωτησε ...
πως σε λενε καλε ?  :2funny:

παντως αν εφυγε , ειμαι κατα 40 ευρα πλουσιοτερος , γιατι την ειχα στο προγραμμα
αλλα οπως λεει και ο μπατζανακης μου ο καραμαν ... παει το κελεπουρι  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ξερω αν το αναφερατε , για τον deker το λεω , ανοιξει και το φριξου 14 , δεν ηταν ασχημη η κορινα που ειδα το σαββαττο
(με επιφηλαξη το ονομα . μελαχρινη)
το ανεφερα....εντυπωσιακο κοριτσι οντως και ομορφο.....κριμα που δεν δοκιμασα..... :headbang:

για ρωξαννα μου ειπαν οτι και καλα σταματησε αλλα οι τσατσαδες δεν ειναι ολες αξιοπιστες....μερικες ειναι πρωτες στην διασπορα ψευδων ειδησεων....εδω προχτες ρωτουσα για την δαναη στο σαπφους 20 και με διαβεβαιωναν οτι σταματησε εδω και καιρο και εικοσι μετρα πιο κατω δουλευε και την πετυχα....ας ειν καλα η επιμονη μου στο ψαξιμο.... :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
το ανεφερα....εντυπωσιακο κοριτσι οντως και ομορφο.....κριμα που δεν δοκιμασα..... :headbang:

για ρωξαννα μου ειπαν οτι και καλα σταματησε αλλα οι τσατσαδες δεν ειναι ολες αξιοπιστες....μερικες ειναι πρωτες στην διασπορα ψευδων ειδησεων....εδω προχτες ρωτουσα για την δαναη στο σαπφους 20 και με διαβεβαιωναν οτι σταματησε εδω και καιρο και εικοσι μετρα πιο κατω δουλευε και την πετυχα....ας ειν καλα η επιμονη μου στο ψαξιμο.... :grin:

Αρα για να ειναι ομορφη ειναι καινουρια Κορινα και οχι η γνωστη ασχημη απο τον βαρδαρη...να την χωσω στην ψηφοφορια τοτες.! :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χρακτηρισω την κορινα αξια δοκιμης , και αν ποαει κανεις ας ρωτησει ηλικια και καταγωγη ( αν παιξει και αριθμος ΑΜΚΑ καλυτερα )

Η τσατσαδες τωρτα που το σκευτομαι μπορει να λενε οτι σταματησε η διαφοαρα αλλα , με προφανη σκοπο να σε κανουν να περασεις και να μη ψαχνεις
ασε που νομιζω οτι πολλες ψωφανε για το 10 ρικο ,
Στην Χριστινα Gr ειχα δωσει 30+10 για .. ισπανικο αν θυμαμαι ( βασικα επιδι δεν ειχα 10ρικο τα εδωσα) αλλα υποψιαζομαι οτι δεν τις τοπ ειπε
ειχα και αλλες 2-3 περιπτωσεις αλλα νυσταζω τωρα ...

Καλο βραδυ

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια ποιος έχει δοκομάσει τη μελαχροινη που δουλευει απογευματινη βαρδια στο αλουμινατο? Ειναι πραγματικα εντυπωσιακή αλλά εχω ξεμεινει αυτες τις μερες....Ατιμη κριση!!! Ουτε να γαμησουμε σαν ανθρωποι δε μπορουμε!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Για την Βανεσα λες, οντως πολυ ωραιο μωρο αλλα δεν λεει και πολλα μεσα... :(

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
πρωινή βόλτα στον βαρδάρη την πέμπτη μεταξύ 08:30 και 09:00

Τέτοια ώρα είναι ανοιχτά..; Τί ώρα κλείνουν κ τί ώρα ανοίγουν τα σπίτια..;
Εγώ νόμιζα ότι κλείνουν κατα τις 6 κ ξανανοίγουν μετά τις 10..

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πιπινακι-μοντελακι για σημερα το βραδυ τι υπάρχει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom