Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
α...ρε ντοκ εισαι θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς
καλο ειναι αλλα λιγο ξενερωτο φαινεται στο σαλονιΛες??? Δεν μου γεμιζει το ματι...το πορνιδιο.!!!
καλο ειναι αλλα λιγο ξενερωτο φαινεται στο σαλονι
ολα καλα φιλοςDeker τι κανεις αδερφε?
Εχεις ρε συ κανα νεο απο Χριστινα Πολωνεζα?? Που χαθηκε αυτη η ψυχη?
ολα καλα φιλος
εσυ?
τελευταια φορα που την ειχα δει ηταν στο φριξου 9 με κανα 2 κιλακια παρα πανω,εγινε πιο γυναικα οχι χοντρη
μου ειπε μεσα στο δωματιο οτι ετοιμαζει δουλειες κ θα μαθουμε στην πορεια
αλλοι φιλοι λενε οτι ανοιξε το δικο της μαγαζι στο κιλκις αλλα δεν το ξερω για σιγουρα γιατι δεν εχω παει κ αν εχει ανοιξει δεν ξερω κιολας αν θα το δουλεψει η ιδια
κ επειδη ελειπα για λιγες μερ εχω χασει επισοδεια τι παιζει τωρα φριξου 9?
ελπιζω οχι χριστινα
οπως επισης τι παιζει κ στην εκκλησια?
για κωλλετη το ξερωΑνοιξε η Κωλετη...κατι ακουστηκε αλλα οχι επιβαιβεομενο οτι θα δουλεψει η Αφρο.
Και ανοιξε και το φριξου 9 με Χριστινα ρουμανα...
Σωστος.! το διωρθωσα.!για κωλλετη το ξερω
για φριξου 14 εννοεις....
κ αυτο το ξερω οτι ανοιξε
τι παιζει σε φριξου 9 κ εκκλησια θελω να μαθω γιατι θελω να πετυχω η την ρωξανα για να την δοκιμασω η την αντριαννα
τωρα στο φριξου 9 η χριστινα η γερμανιδα?Σωστος.! το διωρθωσα.!
Αντριανα πρωινα και Εβελινα βραδυ, εχω καιρο να περασω απο εκει, απο οτι διαβαζω, η Ρωξανη πρεπει να παιζει μπαλα ενδιαμεσα βραδυ.
τωρα στο φριξου 9 η χριστινα η γερμανιδα?
το διαβασαΝαι απογευματινη νωμιζω ειναι, δες αθενς, την πετυχα παρασκευη βραδυνη και την εκμεταλευτικα
το διαβασα
αλλα την εχω παρει κ με τα διαφορα της με ξενερωσε
τα ειχα γραψει κιολας πριν καιρο
στις πρωτες της κιολας μερες στην πολη μας
εκτος το οτι με ξενερωνει το αγορε μαλλυ που εχει κανει δεν νομιζω πως ειναι θεμα τρελας αλλα θεμα υγιηνης αυτο που ειχε γραψειτην πηρα για μια δευτερη εκτιμηση, εβαψε το μαλι ξανθο πολυ καυλωτικο, και εγω ξανα δεν...πολυ τρελα πουλαει μεσα οπως και εξω στο σαλονι και πρεπει να πας με τα νερα της για να περασεις καλα.
εκτος το οτι με ξενερωνει το αγορε μαλλυ που εχει κανει δεν νομιζω πως ειναι θεμα τρελας αλλα θεμα υγιηνης αυτο που ειχε γραψει
τεσπα,γαμα το
τιποτα νεο ειχαμε αυτες τις μερες εκτος απο τα ρουμανακια νικ ουρανου κ ερημιτου που εκαναν εμφανιση πριν κανα 3 μερες?
για ρωξαννα που ρωτησα μου ειπε και καλα η τσατσα οτι σταματησεΣωστος.! το διωρθωσα.!
Αντριανα πρωινα και Εβελινα βραδυ, εχω καιρο να περασω απο εκει, απο οτι διαβαζω, η Ρωξανη πρεπει να παιζει μπαλα ενδιαμεσα βραδυ.
για ρωξαννα που ρωτησα μου ειπε και καλα η τσατσα οτι σταματησε